Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 600 000,- for kr 2 600 000,-

Velkommen til Prost Stabels vei 253! Lys og tiltalende leilighet med en sentral og skjermet beliggenhet. Alt på ett plan og flotte uteområder!

 

Terrasse på ca. 23 kvm med tilgang til en stor og skjermet hage.

Overbygget inngangspart med romslig terrasse. Utsyn mot borettslagets felles tomt med trær, prydebusker og sittegrupper.

 

Lys og hyggelig gang/ entre med god plass til oppheng av klær og sko. Dør inn til toalett og buegang inn til stuen. Downlights i tak.

 

 

 

Klassisk L-formet stue og kjøkken. Slitesterk kastanjefarget laminat på gulv, downlight i tak og tapetserte flater og malt panel på vegg.

 

Kjøkkeninnredning fra 2017 med rikelig av benkeplass og oppbevaring. Integrert oppvaskmaskin og integrert komfyr med nedfelt platetopp.

 

 

Stort og innbydende hovedsoverom som nylig har blitt pusset opp med nymalte, sparklede vegger, nytt gulv og skapinnredning.

Stort pg pent bad med varme i gulv og downlights i himling. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

 

 

 

 

Plantegning

Skedsmokorset

Prost Stabels vei 253

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 600 000,-

Skedsmokorset: Lys og innbydende leilighet med en god planløsning|2 terrasser & hage| 3 boder| Garasje

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 299,-
Fellesgjeld:
Kr 82 450,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Holt Vestvollen på Skedsmokorset. Dette er et svært barnevennlig boligområde, med flere felles lekeområder i direkte nærhet og ingen gjennomgangstrafikk.

Skedsmosenteret med sine nye flotte butikker, vinmonopol og kommende resturanter vil være et naturlig samlingssted for nærområdet. Det er kun 10 min med bil til Lillestrøm sentrum med alle bymessige fasiliteter. Fra eiendommen er det gang og sykkelvei ned til Kjeller og Lillestrøm.

Området byr på flere aktiviteter som blant annet en alpinbakke på Tuterud og ridesenter ved Skedsmo kirke. Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg og kan bl.a. by på fotballbaner, håndballhall, flere treningssentre og flotte turområder i Tæruddalen.

Det er gode bussforbindelser til Oslo og omeng. Med bil: Gardermoen ca. 20 min, Lillestrøm ca. 10 min og Oslo ca. 15 min. Sentralt beliggende i forhold til E6.

Barnehager og skoler

Holthagen barnehage 0.4 km

Toppen barnehage 0.4 km

Hundremeterskogen familiebarnehage 0.7 km

Sten-Tærud skole 1.3 km

Grunnskolen Oslo Kristne Senter 1.6 km

Brånås nærmiljøsenter 1.8 km

Kjeller skole 1.9 km

Lillestrøm videregående skole 5.5 km

Skedsmo videregående skole 5.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 600 000,-

Fellesgjeld

Kr 82 450,-

Totalpris

Kr 2 682 450,-

Felleskostnader

Kr 5 299,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1989

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

62m2

Bruksareal

62m2

Tomt

6077m2

KR-kode

591878

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Prost Stabels vei 253, 2019 Skedsmokorset

Gnr. 21, bnr. 51 i Skedsmo kommune.

Leil.nr. 17, andelsnr. 17,

Sørlia Borettslag, org.nr. 842 453 402

Tomten

Eiet tomt på 6.077,5 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Det følger en garasjeplass i felles garasjerekke. Gjesteparkering etter borettslagets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm

Totalt bruksareal: 62 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

Primærrom:

Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom: 62 kvm

I tillegg disponerer boligen 3 boder, hvor det er en bod i felles bodrekke og henholdsvis en bod på fremsiden av leiligheten og en på baksiden ved terrassen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.08.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Gjennomført lys og tiltalende leilighet beliggende i 1. Etasje i et barnevennlig og hyggelig boligområde sentralt på Skedsmokorset.

Entre

Lys og hyggelig gang/ entre med god plass til oppheng av klær og sko. Dør inn til toalett og buegang inn til stuen. Downlights i tak.

Stue

Klassisk L formet stue og kjøkken. Slitesterk kastanjefarget laminat på gulv, downlight i tak og tapetserte flater og malt panel på vegg.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning fra 2017 med rikelig av benkeplass og oppbevaring. Profilert hvit innredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbelt oppvaskkum. Tidsriktige fliser mellom over og underskap. Integrert oppvaskmaskin og integrert komfyr med nedfelt platetopp. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Soverom

Stort og innbydende hovedsoverom som nylig har blitt pusset opp med nymalte, sparklede vegger, nytt gulv og skapinnredning. Det andre soverommet er ikke godkjent av kommunen da det ikke er oppført i de godkjente byggningstegningene, men dette er er luftig rom med store vindusflater. Det er fra dette rommet utgang til terrassen så det passer godt innredet til kontor.

Bad

Stort pg pent bad med varme i gulv og downlights i himling. Innredningen består av et underskap med servant, speil, lys, stikk og en dusjsone med dusjing

direkte på gulv og vegg. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Lagring

Det tilhører hele 3 boder til leiligheten så her er det godt av lagringsplass, samt at det er noe lagringsmulighet i medfølgende garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på badet. Boligen har pipeløp, men det er ikke montert noe varmekilde. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 06.06.1989.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Hull i tak må tettes, hull for gjennomføring av ventilasonskanaler må utføres forskriftsmessig, rør for lufting av kloakk må isoleres på loftet. Det må isoleres bedre på loftet der hvor ventilasjonkanalene går igjennom himling, mangler lokk over ventilasjonkanal på tak, svikt i kjøkkengulvet, en del arbeider utvendig gjennstår, krav fra feiervesenet må etterkommes, håndlist i svalgang må oppføres.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det minst rommet som er innredet som soverom er opprinnelig godkjent som spisestue ihht. bygningstegninger. Det er uvist om rommet dekker kravene fra kommunen til å være et godkjent soverom.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Følgende er tinglyst på borettslagets eiendom:

Dagboknr 106950, tinglyst 15.09.1987, type heftelse: Avtale/ Erklæring om bestemmelse om forkjøpsrett, tegne og eie andeler. Skedsmo kommune kan tegne og eie andeler og har videre forkjøpsrett på vegne av enkeltpersoner til hver tredje andel som overdras. Antall andelshavere tilvist leilighet av kommunen skal ikke overstige 35 % av borettslagets enheter.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

Dagboknr 102789, tinglyst 30.03.1088, type heftelse: Erklæring om avtale mellom Akershus Energiverk og blant annet Vestvollhagen Borettslag. Avtalen omhandler et område som det er byggeforbud på pga. ledninger, men som det etter denne avtale er det tillatt å benytte til parkering. Kjøretøy over 3 m. kan ikke parkeres i dette linjebeltet.

Dagboknr 105924, tinglyst 06.08.1987, type heftelse: Erklæring/Avtale:

Beboere av naboeiendommen gnr. 21 bnr. 4 bnr 52 har rett til å benytte seg av vei som går over denne eiendom, gnr. 21 bnr. 51.

Alle servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sørlia Borettslag.

Borettslaget består av 28 leiligheter.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter borettslagets regler. Dyrehold må søkes om til styret.

Planlagte påkostninger:

Styret ønsker å gjennomføre vedlikehold i perioden 2018-2019. Herunder utskiftning av skadet treverk og mailing av alle bygg. I tillegg er det ønskelig å se på andre former for vedlikehold som bytte av bom og ventilasjonsanlegg. Vannmålere skal instaleres i 2018 og mulighet for El-bil lading er oppe for diskusjon.

Styret ser ikke for seg å måtte øke felleskostnadene i den forbindelse.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er parallellutlyst. Skedsmo kommune har forkjøpsrett hvorav denne er per 01.09.2018 ikke avklarert.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 193 C for Holtområdet datert 15.04.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.299,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, eiendomsskatt, grunnpakke GET, felles byggningsforsikring, nedbetaling av fellesgjeld, vedlikehold og drift av borettslaget.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Fellesutgifter kr 2.379,-

Stipulerte kapitalkostnader kr 2.698,-

Garasje kr 222,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.130,- pr. år. / 8.400 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett hvor selger har kr. 528,- i utgifter pr mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.063,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.691.195,-. Av dette beløpet utgjør kr 82.450,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Kjeller 17
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Skedsmo Kirke 1.3 km
Skedsmovollenkrysset 2 km
Kjeller bru 2 km
Jogstad industriområde 2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 30 km
Sentralstasjon Oslo S 21.7 km
Jernbanestasjon Leirsund 6.1 km
Bussholdeplass Holt senter 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg FFI-banen 1.8 km
Idrettsanlegg Skedsmo ishall 3.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 3.6 km
Treningssenter Avancia Sport & Golf Skedsmo 3.9 km

Steder av interesse

Skoler

Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 1.3 km
Grunnskolen Oslo Kristne Senter (1-10 kl.) 1.6 km
Brånås nærmiljøsenter (1-7 kl.) 1.9 km
Kjeller skole (1-10 kl.) 1.9 km
Lillestrøm videregående skole 5.5 km
Skedsmo videregående skole 5.8 km

Barnehager

Holthagen barnehage (1-5 år) 0.4 km
Toppen barnehage (1-5 år) 0.4 km
Hundremeterskogen familiebarnehage 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 3.8 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 4.3 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 0.9 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 3.8 km
Apotek Apotek 1 Holt Vestvollen 0.4 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 3.8 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 5.7 km
Dagligvare Rema 1000 Holt Vestvollen 0.4 km
Dagligvare Kiwi Holt Vestvollen 0.4 km
Kiosk/video Emo 3 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 3.8 km
Bensin Smart Skedsmo 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 31 år
Gj.snittalder kvinner 32,7 år
Husholdninger med barn 47,5 %
Husholdninger uten barn 52,5 %
Gj.snitt byggeår 1987
Gj.snitt tomtestørrelse 24212
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Kjeller 17 588 242

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris kr. 30.000,- inkl 25 % mva.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Kari Killi
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?