Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 950 000,- for kr 2 950 000,-

Stuen har utgang til balkong på ca. 8 kvm

Velkommen inn! Ny ytterdør fra 2018.

Moderne peisovn, varmer godt og skaper hygge

Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Downlights i himling

Lekkert kjøkken fra 2014 i moderne utførelse med høyglans fronter

Kjøkkeninnredningen og oppvaskmaskin er fra Ikea, ovn fra Bosch.

Plass til spisebord ved kjøkkenet

Stue

Stue

Utgang fra stue til vestvendt balkong på 8 kvm

Vestvendt balkong med ettermiddags og kveldssol

Soverom nr. 1 har stort garderobeskap

Soverom nr. 1

Soverom nr. 2 med garderobeskap

Soverom nr. 2 er vendt mot rolig område utenfor

Bad med praktisk vaskeromsbenk og dusjkabinett

Badet har nyere speilskap og servant

Leiligheten ligger i byggets andre etasje

Balkong på både forsiden og baksiden - Velkommen inn!

 

Skedsmo Senter er et flott og moderne lokalsenter med godt servicetilbud

Tennisbane ved Sten-Tærud

Sten Tærud skole (1-10 klasse)

Trygg gangvei til Sten-Tærud barneskole og barnehage

Toppen Barnehage er en av tre barnehager på Holt Vestvollen

Skedsmokorset

Prost Stabels vei 386

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 000 000,-

Skedsmokorset: Meget lekker 3-roms leilighet med vestvendt balkong og garasje. Peis. Barnevennlig. Sentralt. Gode solforhold.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 160,-
Fellesgjeld:
Kr 108 278,-
AREAL (P-ROM / BRA)
78 / 78 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Holt Vestvollen på Skedsmokorset. Dette er et svært barnevennlig boligområde, med flere felles lekeområder i direkte nærhet og ingen gjennomgangstrafikk.

Skedsmokorset har en rekke servicetilbud med bla. Skedsmo senter som ble nyåpnet i november 2017 og har flere flotte butikker, kafeer, vinmonopol og dagligvarehandel. Det er kun 10 min med bil til Lillestrøm sentrum med alle bymessige fasiliteter. Fra eiendommen er det gang og sykkelvei ned til Kjeller og Lillestrøm. Det er det også til Skedsmo senter.

Området byr på flere aktiviteter som blant annet en alpinbakke på Tuterud og ridesenter ved Skedsmo kirke. Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg og kan by på fotballbaner, idrettshall, flere treningssentre og flotte turområder/lysløyper i blant annet Tæruddalen eller Vardeåsen. Verdens råeste helårsarena for snø åpner på Lørenskog i 2020.

Det er gode bussforbindelser til Oslo, Lillestrøm og omegn, kunn 200 m. til bussholdeplass fra boligen, samt kort vei til E6. Med bil tar det ca 20 min til Gardermoen, Lillestrøm ca. 10 min, Lørenskog ca. 15 min og Oslo S ca. 20 min.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-10 kl. Sten-Tærud skole 1.3 km

1-10 kl. Kjeller skole 1.7 km

1-10 kl. Grunnskolen Oslo Kristne Senter 2 km

1-7 kl. Brånås nærmiljøsenter 2.2 km

Lillestrøm videregående skole 5.9 km

Skedsmo videregående skole 6.1 km

Barnehager:

Holthagen barnehage (1-5 år) 0.2 km

Sten-Tærud barnehage (0-6 år) 0.9 km

Toppen barnehage (1-5 år) 0.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 108 278,-

Totalpris

Kr 3 108 278,-

Felleskostnader

Kr 3 160,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1986

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

78m2

Bruksareal

78m2

Tomt

13349m2

KR-kode

59.18110

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Prost Stabels vei 386, 2019 Skedsmokorset

Gnr. 36, bnr. 12 i Skedsmo kommune.

Andelsnr. 25, Nordgarn Borettslag, org.nr. 947123335.

Tomten

Eiet tomt på 13.349,6 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Fast parkeringsplass i garasje med innlagt lys og strøm. Lading av el-bil er i følge styreleder mulig, men dette må varsles og avtales med styret. Ladepunktet må bekostes av beboer, og kan tas med ved en eventuell flytting senere. Lading uten avtale er ikke tillatt. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Boligen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 86 kvm

Totalt bruksareal: 78 kvm

Totalt primærrom: 78 kvm

Primærrom:

Bad, stue/kjøkken, gang og 2 soverom: 78 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 utebod på bakkeplan.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.10.2018 utført av Finn David Seemann. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Bygget er fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn/masser. Trebindingsverk vegger kledd med liggende malt panel. Trevinduer med 2-lags isoler glass. Malt ytterdør fra 2018 med små vinduer. Saltak i treverk, tekket med takstein. Elektrisk anlegg med automatsikringer.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, følgende har fått tilstandsgrad 2 (TG2):

-Riss synlig på peisoverflate.

-Løs fuger i gangen

-Radiator i stue fungerer ikke

TG2 satt på grunn av alder på vinduer og gulvbelegg på bad. Badet er nær nådd betraktet levealder, og påkostninger må påregnes om noen år. Det er utført fuktsjekk med fuktindikator, og det er ikke registrert fuktforskjeller på baderommet.

Det er registrert opp til 13 mm forskjell i stue på gulv foran peis.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten er lys og har en god standard og planløsning. Det at leiligheten er gjennomgående med balkong på begge sider gjør at det slippes rikelig inn med naturlig lys. Boligen har gode solforhold, både på morgenen og ettermiddag. En-stavsparkett på gulv, lyse overflater og tidsriktige løsninger.

Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er innredet med grå fliser på gulv med slette overflater. Ny inngangsdør fra 2018.

Kjøkkenet er lyst og moderne med åpen løsning mot stuen. Innredning med fronter i hvit høyglans, laminat benkeplate og hvite fliser over kjøkkenbenken. Videre har kjøkkenet opplegg for og integrert vaskemaskin, integrert komfyr og induksjonstopp. Stilig ventilator i stål med belysning over koketopp. Godt med både skap- og benkeplass. Downlights i himling sørger for god belysning.

Ventilator og innredning er fra 2014. Kjøkkeninnredningen og oppvaskmaskin er fra Ikea, ovn fra Bosch. Kunn integrerte hvitevarer følger boligen.

Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue, adskilt med en lekker og moderne peisovn. Mulig med barløsning hvis ønskelig. Boligen har en tiltalende stue med tidsriktig lysmalte vegger og hvitpigmentert en-stavsparkett på gulvet. Her er det god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Utgang til balkong med ettermiddag og kveldssol på ca. 8 kvm. Den moderne peisovnen varmer godt, samtidig som den skaper ekstra hygge og kos på kalde vinterdager.

God størrelse på badet som er innredet med glatt innredning i hvit utførelse, servant, speilskap m/lys, wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Praktisk benkeplate med vaskemaskin under. Pumpe med sirkulasjon, ventilasjon, varme og tilleggsvarme.

Boligen har to fine soverom som er romslige, og som gir god plass til dobbeltseng og nattbord. Nåværende eier har gjort litt endringer med rommene. På det innerste soverommet ble vegg til walk-in closet fjernet og på det andre ble vegg til garderobe fjernet. Rommene har dermed i dag en meget god og luftig romfølelse. På begge soverommene ble smart panel malt på vegg, tak-ess malt, lagt nytt laminat gulv og lister.

Ellers så er det godt med lagringsplass i utendørs bod og på loftet.

Oppvarming

Peis med innsats, panelovner, 1 radiator med tilknytting til varmepumpe på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig innflytningstillatelse ble gitt 21.05.1987.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Diverse arbeider gjenstår.

- Utvendig trapp opp til 2. etasje har for liten takhøyde i 2. etasje. Takhøyden skal være ihht. "Byggeforskrift 1985 kap. 46.12".

- Planeringsarbeide gjenstår.

Det er uklart om dette er utført. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst tre servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler bland annet veirett til naboeiendom over borettslagets eiendom og

forkjøpsrett til kommunen.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Nordgarn Borettslag.

Borettslaget består av 35 andelsboliger fordelt på 22 bygninger.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Dugnader må påregnes.

Dyrehold er tillatt ihht. borettslagets vedtekter (maks 2 hunder/katter per husstand. Flere enn dette er søknadspliktig).

Foretatt påkostninger de senere år:

Det har blitt innstallert vannmålere i leilighetene.

Planlagte påkostninger:

Iflg. styreleder så jobber styret med en relativt omfattende vedlikeholdsplan. Det vil bli gjennomført befaring av alle bygningers fasade, herunder tak, vinduer og kledning. Det vil føre til noe økte felleskostnader, men det er svært vanskelig å estimere størrelse på disse i følge styreleder, da de er i startfasen av kartleggingen. Det skal nevnes at styret jobber for at det ikke skal slå ut i form av økt husleie. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Avtale med Get kort oppsummert:

Get Box Micro (uten opptak). Annen dekoder kan anskaffes mot et tillegg på 99,- pr mnd som tilfaller beboer direkte. Noen faste kanaler er inkludert, hver beboer har 50 poeng som kan brukes til egne kanalvalg. Internett leveres med en grunnhastighet på 50 mbps ned og 20 mbps opp. Beboere kan også her velge en raskere hastighet til gustige priser.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Meldefrist til BORI er 23.10.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Holtområdet med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 13.07.1982.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Høyskapet ved siden av dusjen og de hvite hyllene over benken på badet medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.160,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, felles forsikring, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter (eks. vannavgift, se eget punkt under), eiendomsskatt, drift/vedlikehold, kabel-tv og internett m.m.. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr 1.728,-

Stipulerte kapitalkostnader kr 933,-

Kollektiv avtale bredbånd og tv kr 449,-

Objekt: 135 - Strøm, 283/25 ( 122 - 18 ) kr 50,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.800,-

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Borettslaget har en egen avtale som er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger ikke. Ny eier må hente egen boks hos Get.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Det ble installert vannmåler i boligen i slutten av 2017. Husleien inkluderer ikke vannforbruk. Dette faktureres etterskuddsvis en gang i året rundt mars etter gjeldende satser hos kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.063,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.117.023,-. Av dette beløpet utgjør kr 108.278,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,- Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Kjeller 14
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Skedsmo Kirke 1.3 km
Skedsmovollenkrysset 1.9 km
Kjeller bru 2.4 km
Jogstad industriområde 2.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 30 km
Sentralstasjon Oslo S 22 km
Jernbanestasjon Leirsund 6 km
Bussholdeplass Holt senter 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skedsmovollen (skole) ballbane 1.8 km
Idrettsanlegg FFI-banen 1.9 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 3.9 km
Treningssenter Avancia Sport & Golf Skedsmo 4.3 km

Steder av interesse

Skoler

Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 1.3 km
Kjeller skole (1-10 kl.) 1.7 km
Grunnskolen Oslo Kristne Senter (1-10 kl.) 2 km
Brånås nærmiljøsenter (1-7 kl.) 2.2 km
Lillestrøm videregående skole 5.9 km
Skedsmo videregående skole 6.1 km

Barnehager

Holthagen barnehage (1-5 år) 0.2 km
Toppen barnehage (1-5 år) 0.6 km
Sten-Tærud barnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 3.2 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 4.6 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 1.3 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 3.2 km
Apotek Apotek 1 Holt Vestvollen 0.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 3.2 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 6 km
Dagligvare Rema 1000 Holt Vestvollen 0.7 km
Dagligvare Kiwi Holt Vestvollen 0.8 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 3.2 km
Kiosk/video Emo 3.3 km
Bensin Smart Skedsmo 1 km
Bensin Esso Tiger Kjellerholen 2.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 34,2 år
Gj.snittalder kvinner 35,3 år
Husholdninger med barn 51 %
Husholdninger uten barn 49 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 1165
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Kjeller 14 509 192

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 30.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Ingvild Sørflaten
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?