Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 850 000,- for kr 2 850 000,-

Solrik terrasse med flott utsikt (Bilde fra sommer 2015)

Stue

Plass til både sofagruppe og spisestue. Downlights i himling.

Romslig stue med gode lysforhold, utgang til solrik terrasse.

Terrasse (Bilde fra sommer 2015)

Kjøkken

Hvit, profilert kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbelt oppvaskkum. Fliser mellom over og underskap.

Bad fra 2015

Innredningen på badet består av underskap med servant, speil og lys og en dusjsone. Ekstra stor dusjsone på 90/100 cm dører.

To romslige soverom med god plass til klesoppbevaring, Hovedsoverom tilknyttet egen bod/walk-in closet.

Soverom

Fasade

Adkomstkart

Plantegning

Skedsmokorset / Holt-Vestvollen

Prost Stabels vei 494

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 000 000,-

Skedsmokorset / Holt-Vestvollen: Lys og pen 3-roms. Solrikt. Garasje. Soverom med "walk-inn" garderobe.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 034,-
Fellesgjeld:
Kr 155 200,-
AREAL (P-ROM / BRA)
73 / 79 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Holt Vestvollen ved Skedsmokorset. Dette er et populært og meget barnevennlig boligområde, uten gjennomgangstrafikk. Kort vei til det meste man trenger i hverdagen. Skedsmokorset med bl.a. Skedsmo Senter, som er under renovering og utbygging, ligger ca. 5 min unna med bil, og det tar kun ca. 10 min med bil til Lillestrøm sentrum med alle bymessige fasiliteter. Det er også kun en rask biltur til Strømmen storsenter, samt ca. 20 min til Oslo og Gardermoen. Det er godt kollektivtilbud med buss mot Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Ca. 4 min gange til bussholdeplass.

Barnehager og skole i gangavstand fra boligen. Tre barnehager innenfor 9 min. gange og fin skolevei på ca. 16 min langs gangvei til Sten-Tærud (1-10 kl.). Det er ypperlige aktivitetsmuligheter for de unge med liten alpinbakke, lekeplasser, idrettshall, tennisbane og fotballbaner i kort avstand. Meget gode rekreasjonsmuligheter i bla. Tæruddalen med lysløype og bade-/fiskevann.

Barnehager og skoler

Sten-Tærud skole 1.4 km

Lillestrøm videregående skole 6 km

Skedsmo videregående skole 6.3 km

Holthagen barnehage (1-5 år) 0.2 km

Hundremeterskogen familiebarnehage 0.3 km

Toppen barnehage (1-5 år) 0.8 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 155 200,-

Totalpris

Kr 3 155 200,-

Felleskostnader

Kr 4 034,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1987

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

73m2

Bruksareal

79m2

Tomt

14836m2

KR-kode

601838

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Prost Stabels vei 494, 2019 Skedsmokorset

Gnr. 36, bnr. 9, fnr. i Skedsmo kommune.

Andelsnr. 27 i Langslynga Borettslag, org.nr. 947 122 185

Tomten

Eiet tomt på 14.836,7 kvm som tilhører borettslaget. Stort fellesareal opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, beplantning, trær, lekeapparater, parkeringsarealer m.m

Parkering

Fast parkeringsplass i garasje. Parkeringsplass nr. 2 må søkes om i styret og betales leie for. Gate-/gjesteparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 87 kvm

Totalt bruksareal: 79 kvm

Totalt primærrom: 73 kvm

Primærrom:

2. etg.: Vindfang, gang, kjøkken, stue/spisestue bad og 2 soverom: 73 kvm

Sekundærrom:

Bod: 6 kvm

Boligen har loft og en utvendig bod til oppbevaring.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.02.18 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og betong. Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger i 2. etasje og byr på fin terrasse på baksiden med gode sol- og utsiktsforhold. På sommertid kan du bevege deg til inngangspartiet for kveldssol.

Leiligheten har en god planløsning og holder en god standard med parkett/laminat og fliser på gulvene og tapetserte, malte og flislagte overflater. Downlights i himling foruten kjøkken. Gjennomgående tidløst fargevalg.

Kjøkken:

Hvit, profilert kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbelt oppvaskkum. Fliser mellom over og underskap. Det er opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og det er tilkoblet en ventilator over koketopp. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad:

Flislagt bad som ble modernisert i 2015. Innredningen på badet består av et underskap med servant, speil og lys og en dusjsone. Ekstra stor dusjsone på 90/100 cm dører. Det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og det er tilkoblet et vannklosett. Oppussingen av gulv, vegger, tak og dusj ble ifølge eier utført av MD Eiendom Entreprenør AS.

Stue:

Romslig stue med gode lysforhold, utgang til solrik terrasse. Plass til både sofagruppe og spisestue. Downlights i himling. Inngang til det ene soverommet fra stue.

Soverom:

To romslige soverom med god plass til klesoppbevaring, hovedsoverom tilknyttet egen bod/walk-in closet.

Påkostninger iflg. eier:

- Vinduer og terrassedør er skiftet i 2017 (BORI)

- Modernisert bad i 2015 med (firmanavn)

- Malt overflater innvendig i 2018

Det foreligger samsvarserklæring for el-anlegget av Eltek Networks AS Datert 19/12 - 2016

Velkommen til en hyggelig visning.

Oppvarming

sentralvarme (nytt anlegg i 2012) og varmekabler i gangen. Panelovner. Pipeløp i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 23.10.1987. Denne følger som vedlegg til salgsoppgaven. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr 102695, tinglyst 14.04.1986, type heftelse: Erklæring/avtale.

Kommunen har forkjøpsrett. Denne blir avklart før visning.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Langslynga Borettslag.

Borettslaget består av 58 andelsboliger, fordelt på 14 bygninger.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for andre beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Utskifting av vinduer og terrassedører

Planlagte påkostninger:

-Rutinemessig kontroll ihht. vedlikeholdsplan

-Igangsette prosess med å se på asfaltering av borettslaget.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom BORI. Dette innebærer at BORI innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom BORI er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 193A datert 13.07.1982 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.04.1984.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.034,- pr. mnd. og inkluderer: Nedbetaling av fellesgjeld, bygningsforsikring, styrehonorar, kostnader til forretningsfører og revisjon, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm fellesarealer, snøbrøyting/strøing/feiing, vaktmestertjenester og grunnpakke kabel-TV/internett GET. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 1.838,-

Stipulerte kapitalkostnader 308,-

Stipulerte kapitalkostnader 1.873,-

Strøm 15,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer kr 10.800,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.063,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.163.322 Av dette beløpet utgjør kr 155.200,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Kjeller 14
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Skedsmo Kirke 1.4 km
Kjeller bru 2.6 km
Jogstad industriområde 2.6 km
Skedsmovollenkrysset 2.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 30.1 km
Sentralstasjon Oslo S 25.3 km
Jernbanestasjon Leirsund 6.2 km
Bussholdeplass Holt senter 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skedsmovollen (skole) ballbane 1.7 km
Idrettsanlegg FFI-banen 3.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 4.1 km
Treningssenter Lillestrøm Arena 5.8 km

Steder av interesse

Skoler

Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 1.4 km
Lillestrøm videregående skole 6 km
Skedsmo videregående skole 6.3 km

Barnehager

Holthagen barnehage (1-5 år) 0.2 km
Hundremeterskogen familiebarnehage 0.3 km
Toppen barnehage (1-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 3.4 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 4.8 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 1.4 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 3.4 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 3.2 km
Apotek Boots apotek Skedsmokorset 3.4 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 3.4 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 6.2 km
Dagligvare Rema 1000 Holt Vestvollen 0.9 km
Dagligvare Kiwi Holt Vestvollen 0.9 km
Kiosk/video Emo 3.5 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 3.4 km
Bensin Smart Skedsmo 1.2 km
Bensin Esso Tiger Kjellerholen 2.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 34,2 %
Gj.snittalder kvinner 35,3 %
Husholdninger med barn 51 %
Husholdninger uten barn 49 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 1165
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Kjeller 14 509 192

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 30.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Eskil Tyskeberget
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?