Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 855 000,- for kr 2 855 000,-

Velkommen til Prost Stabels vei 660 - Dette er en innbydene leilighet med en god planløsning og med flotte utearealer.

Boligen er beliggende i 1. Etasje Det er terrasser på begge sider av boligen hvor en kan nyte gode solforhold i rolige, dog sentrale omgivelser.

Eiendommen ligger i enden av en småhusbebyggelse. Her er det stor asfaltert innkjørsel med godt av oppstillingsplasser. Garasje i direkkte tilknyttning med El- bil lader.

Stor terrasse samt en naturlig avskilt del av grønntkledd hage til disposisjon.

 

Velkommen inn! Lyst og hyggelig inngangsparti med terracotta fliser på gulv og oppheng til klær. Det er ringvarme i deler av boligen.

 

Lys og tidsriktig innredning. Her er det godt med benkeplass og skapplass. Heltre benkeplate, integrerte hvitevarer og god plass til spisebord.

 

Klassisk åpen stue- og kjøkkenløsning. Store gjennomgående vinduer gir rekelig med naturlig lys, 3-stavs eikeparkett på gulv. Pipeløp i sentrum med mulighet for peis.

 

Romslig soverom med utgang til terrassen på baksiden av boligen. Gulvet på soverommet er slitt og bør skiftes ut. Ellers fremstår rommet som lyst og luftig.

 

Boligen har en god planløsning. I gangen er det innredet til kontor hvor det på store deler av veggplassen er oppført bokhyller til lagring. Her blir en smart om ønskelig.

Disponibelt rom innredet som soverom. Søknad om å få rommet godkjent til soverom i byggetegningene til Skedsmo kommune er under berabeidelse.

Lekkert bad med fliser på gulv og vegg. Badet ble oppusset i 2016 og holder en høy standard. Varmtvannsbereder/varmepumpe vist på bildet.

Detalj bad

Dette er et romslig bad med stilig innredning. Det er god plass til vaskemaskin.

 

Plantegning

 

Romslig uteplass på baksiden av boligen. Her kan en nyte morgensolen i rolige omgivelser.

 

Boligen er beliggende på populære Holt Vestvollen i Skedsmo kommune. Fra eiendommen er det gang og sykkelvei ned til Kjeller/ Lillestrøm.

Området er barnevennlig og sentralt. Det er ingen gjennomgangs trafikk og det er et meget hyggelig boligfelt. Kun 20 minutter med bil til Oslo og 25 minutter til OSL Gardermoen.

Nærmeste nabo er et stort og grønntkledd område som er regulert til jordbruk. Fra terrassen har man dette som utsikt, helt privat og rolig - med nydelige solforhold. Velkommen!

Skedsmokorset

Prost Stabels vei 660

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

Skedsmokorset: Innholdsrik leilighet over 1 plan med flotte uteområder|Bad fra 2016|2 terrasser|Garasje

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 431,-
Fellesgjeld:
Kr 188 594,-
AREAL (P-ROM / BRA)
68 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Holt Vestvollen på Skedsmokorset. Dette er et svært barnevennlig boligområde, med flere felles lekeområder i direkte nærhet og ingen gjennomgangstrafikk.

Skedsmokorset med bl.a. Skedsmo senter med dagligvarehandel, bakeri, apotek og flere spennende butikker. Det er kun 10 min med bil til Lillestrøm sentrum med alle bymessige fasiliteter. Fra eiendommen er det gang og sykkelvei ned til Kjeller og Lillestrøm.

Området byr på flere aktiviteter som blant annet en alpinbakke på Tuterud og ridesenter ved Skedsmo kirke. Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg og kan by på fotballbaner, håndballhall, flere treningssentre og flotte turområder i Tæruddalen.

Det er gode bussforbindelser til Oslo og omeng. Med bil: Gardermoen ca. 25 min, Lillestrøm ca. 10 min og Oslo ca. 20 min. Sentralt beliggende i forhold til E6.

Barnehager og skoler

Hundremeterskogen familiebarnehage 0.2 km

Holthagen barnehage (1-5 år) 0.6 km

Riisløkka barnehage 1 km

Kjeller skole 1.1 km

Sten-Tærud skole 1.8 km

Lillestrøm videregående skole 6.5 km

Skedsmo videregående skole 6.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 188 594,-

Totalpris

Kr 2 988 594,-

Felleskostnader

Kr 3 431,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1987

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

68m2

Bruksareal

68m2

Tomt

8849m2

KR-kode

591646

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Prost Stabels vei 660, 2019 Skedsmokorset

Gnr. 35, bnr. 12 i Skedsmo kommune.

Leil.nr. 6, andelsnr. 6,

Myra Borettslag, org.nr. 947 122 363

Tomten

Eiet tomt på 8.768,4 kvm som tilhører borettslaget. Tomten består av boligbebyggelse, internveier, felles lekeområder, gressplen og beplantninger.

Parkering

Garasje fra 2011 i direkte nærhet til eiendommen. På eiendommen er det asfaltert gårdsplass med gode parkeringsmuligheter.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 75 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 68 kvm

Primærrom:

Entré, gang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom: 68 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 utebod beliggende rett ved inngangspartiet til boligen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.02.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Flermannsbolig oppført på betongplate til fast grunn. Bindingsverkvegger med utvendig panel, overbygg og saltak tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på:

- Tg2 gis ytterdører grunnet alder/slitasje.

- Soveromsdør har slitt dørblad og det gis Tg 2.

- Kjøkken får Tg2 da det fremstår med noe slitasje.

- Parkett med bruksslitasje i flere rom. Fliser i entre med normal bruksslitasje. Tg2 satt på gulv.

Opplysninger gitt av selger:

- Ny informasjon per 12.02.2018: Det har vært utført service på varmeanlegget og denne er i god stand.

- Gulvet burde byttes ut på soverom og mellomgang grunnet slitasje.

- Kjøkkenbenken har noen fuktskader

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ombygd/renovert

2012

Standard

Eiendommen ligger i enden av en småhusbebyggelse. Her er det stor asfaltert innkjørsel med godt av oppstillingsplasser. Boligen er beliggende i 1. Etasje og det er store private terrasser på begge sider av boligen hvor en kan nyte gode solforhold i rolige, dog sentrale omgivelser.

Entre: Lyst og hyggelig inngangsparti med terracotta fliser på gulv og oppheng til klær. Boligen har en god planløsning. I gangen er det innredet til kontor hvor det på store deler av veggplassen er oppført bokhyller til lagring.

Stue: Klassisk åpen stue- og kjøkkenløsning. Store gjennomgående vinduer gir rikelig med naturlig lys, 3-stavs eikeparkett på gulv. Pipeløp i sentrum med mulighet for peis.

Kjøkken: Lys og tidsriktig innredning. Her er det godt med benkeplass og skapplass. Heltre benkeplate, integrerte hvitevarer og god plass til spisebord. Ny ventilator over kokeplass fra 2017. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen.

Soverom: Romslig soverom med utgang til terrassen på baksiden av boligen. Gulvet på soverommet er slitt og bør skiftes ut. Ellers fremstår rommet som lyst og luftig. Det ene rommet som er innredet som soverom er opprinnelig godkjent som bod ihht. bygningstegninger. Rommet er isolert, er av en god størrelse og det er stort vindu.

Bad: Dette er et romslig bad med stilig innredning. Det er god plass til vaskemaskin. Delikate store fliser på gulv og vegg. Badet ble oppusset i 2016 og holder en høy standard. Varmtvannsbereder/varmepumpe instalert på badet. Det har vært utført service på varmeanlegget og denne er i god stand.

Veranda: Utgang fra soverommet til en veranda på ca. 25 kvm med utsikt mot et landlig jordbruksområde som er billedlig innbydene sommer som vinter. På fremsiden er det en romslig og solfylt veranda med plass til stor sittegruppe, terrassen her er på ca. 21 kvm. Boligen disponerer en hageflekk men dette er en del av borettsalgets felleområdet.

Garasjen er fra 2011 og fremstår med en god standard. Det er elektrisk port, innlagt strøm og det er instalert egen EL-bil lader.

Borettslaget har gjennomført regelmessig vedlikehold av boligen, og i 2016 ble det byttet ut enkelt bord, fasaden ble beiset, vedlikehold av tak og pipe. Vinduer og terrassedører ble byttet i 2014- vinduet på det disponible rommet og inngangsdøren ble ikke byttet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner og varmekabler på bad. Boligen har pipeløp. Det er instalert ringmursvarme med varmepumpe, mekanismen på denne bør undersøkes da den i følge selger ikke fungerer opptimalt. Ny informasjon per 12.02.2018: Det har vært utført service på varmeanlegget og denne er i god stand.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig innflyttningstillatelse som ble gitt 30.04.1987.

Det minst rommet som er innredet som soverom er opprinnelig godkjent som bod ihht. bygningstegninger.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:

Dagboknr 102693, tinglyst 14.04.1986, type heftelse: Forkjøpsrett.

Skedsmo kommune kan tegne og eie andeler i samsvar med § 13 i lov om borettslag. Videre har kommunen forkjøpsrett på vegne av enkeltpersoner som kommunen utpeker til hver tredje andel som overdras. Med flere bestemmelser. Forkjøpsretten er forhåndutlyst og kommunen ønsker ikke å benytte seg av denne.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr 104424, tinglyst 21.05.1993, type heftelse: Erklæring/avtale.

Kart- og delingsforretning over en parsell av gnr. 35 og bnr. 10.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Myra Borettslag.

Borettslaget består av 49 andelsboliger.

Forretningsfører er OBOS hovedkontor, tlf. 002333

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å holde ett husdyr etter borettslagets betingelser. Antall husdyr utover dette må søkes om og få godkjennelse fra styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

2010-2011: Nye garasjer

2015: Generellt vedlikeholdsarbeide av fasadene

2016-2018: Utskiftning av vinduer

Planlagte påkostninger: Ingen planlagte påkostninger

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Skedsmo kommune har forkjøpsrett på vegne av enkeltpersoner som kommunen utpeker til hver tredje andel som overdras. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og kommunen ønsker ikke å benytte seg av forskjøpsretten.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan "Holtområdet" datert 13.07.1982 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen ligger iflg. kommuneplanen i en faresone som angir restriksjoner for videre utbygging av området.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.431,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnsignal kabel- TV, kommunale avgifter, eiendomsskatt, fellesbyggforsikring, nedbetaling av fellesgjeld, garasjeplass, forettingsførsel- og driftsutgifter for borettslaget.

Felleskostnadene justeres normalt 1 til 2 ganger årlig etter boretslagets faktiske utgifter.

Fordeling:

Felleskostnader: kr. 2.931,-

Garasje: kr. 500,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.15.264 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Tv dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sektor Alarm med en årlig kostand på kr. 4.788,-. Alarmen medfølger boligen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr. 2.990.303,-. Av dette beløpet utgjør kr 188.594,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Kjeller 14
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Skedsmo Kirke 1.8 km
Kjeller bru 3 km
Jogstad industriområde 3 km
Skedsmovollenkrysset 3.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 30.5 km
Sentralstasjon Oslo S 22.6 km
Jernbanestasjon Leirsund 6.6 km
Bussholdeplass Holt senter 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skedsmovollen (skole) ballbane 1.2 km
Idrettsanlegg FFI-banen 3.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 4.5 km
Treningssenter Lillestrøm Arena 6.2 km

Steder av interesse

Skoler

Kjeller skole (1-10 kl.) 1.1 km
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 1.8 km
Lillestrøm videregående skole 6.5 km
Skedsmo videregående skole 6.7 km

Barnehager

Hundremeterskogen familiebarnehage 0.2 km
Holthagen barnehage (1-5 år) 0.6 km
Riisløkka barnehage 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 3.8 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 5.2 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 1.8 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 3.8 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 3.6 km
Apotek Boots apotek Skedsmokorset 3.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 3.8 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 6.6 km
Dagligvare Rema 1000 Holt Vestvollen 1.2 km
Dagligvare Kiwi Holt Vestvollen 1.3 km
Kiosk/video Emo 3.9 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 3.8 km
Bensin Smart Skedsmo 1.5 km
Bensin Circle K Kjeller 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 34,2 %
Gj.snittalder kvinner 35,3 %
Husholdninger med barn 51 %
Husholdninger uten barn 49 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 1165
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Kjeller 14 509 192

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kari Killi
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Kristin Hoel Pedersen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?