Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 250 000,- for kr 3 250 000,-
 

Stue

Stue med utgang til balkong. Sol på balkongen fra ca. kl 14-22 sommerstid.

Store vinduer slipper inn godt med naturlig lys i stuen

Spisegruppe i stuen

Stor, vestvendt balkong på ca. 7 m2

Detaljbilde

Stue

Stuen har god plass til sofa

Kjøkken

Kjøkken med spiseplass

Detaljbilde

Kjøkken med spiseplass

Lekkert baderom oppusset i 2014

Bad

Opplegg til vaskemaskin på bad

Badet fra 2014

Skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter og speildører i entré

Entre

Soverom

Soverom

Soverom

Skyvedørsgarderobe med speildører på soverom

Vestvendt balkong på ca. 7 m2, med utgang fra stuen.

Balkong

Utsikt fra balkongen

Fasade

Fasade

Ragna Nielsens vei 30 B er omringet av grøntområder og skog

Oslo skisenter

Trollvannstua

Linderudkollen

Isdammen

Trollvann

Grefsenkollen "over Oslo"

Marka i umiddelbar nærhet

Planskisse

Miniatyrbilde fra video

Toppen av Tonsenhagen

Ragna Nielsens vei 30 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 250 000,-

Toppen av Tonsenhagen: Lekkert oppusset 2-roms selveier - Stor, vestvendt balkong med utsikt - "ski in/ski out".

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 750,-
Fellesgjeld:
Kr 75 426,-
AREAL (P-ROM / BRA)
56 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Tonsenhagen med marka som nærmeste nabo. Lillomarka starter rett ved blokka og gir deg muligheten til å koble av fra byens mas i flotte rekreasjonsomgivelser. Bilfrie skogsveier og turstier strekker seg milevis innover, det samme gjør skiløypene! Her er mulighetene nærmest ubegrenset for de som er glad i å sykle, gå på ski eller spasere turer. Fra leiligheten er det en flott gåtur opp til Grefsenkollen, med sine slalåmbakker om vinteren og terrengsykling og bademuligheter om sommeren. Også kort vei til Linderudkollen og Lilloseter med matservering.

Store grøntområder i nærheten av leiligheten med kunstgressbane, grusbane og volleyballbane.

Fra leiligheten er det ca 6 min. gange til Tonsenhagen Torg med KIWI matbutikk og den koselige kaféen Kaffehjørnet. Rett ved torget finner du også badedammen hvor man kan ta seg en dukkert på varme sommerdager.

I nærheten har du også Linderud senter med et stort utvalg av butikker og servicetilbud, blant annet matbutikk, vinmonopol og apotek.

God offentlig kommunikasjon på Tonsenhagen, med blant annet 31-bussen til sentrum. Denne linjen har vanligvis avganger hvert 6. minutt og går 24/7. Du er på Grünerløkka på ca 14 minutter og på Oslo S på ca 18 minutter. Herfra går også 25-bussen til Marjorstuen, samt rushtidslinjene 31E og 33.

Dette er en bolig for deg som vil bo sentralt med kort reisetid til byens pulserende liv, samtidig som du bor i vakre, rolige og grønne omgivelser rett ved marka!

Barnehager og skoler

Bhg. Rødberget naturbarnehage (4-5 år)- 0.3 km

Bhg. Lykketrollet familiebarnehage (0-3 år)- 0.3 km

Bhg. Tonsenhagen barnehage (2,5-6 år)- 0.6 km

Tonsenhagen skole, 1-7 kl.- 0.5 km

Årvoll skole 1-10 kl.- 1.3 km

Vollebekk skole 1-10 kl. - 1.8 km

Linderud skole 1-10 kl.- 1.9 km

Apalløkka skole- 8-10 kl. 4.5 km

Vgs. Bjerke videregående skole- 1.8 km

Vgs. Kuben videregående skole- 4.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 250 000,-

Fellesgjeld

Kr 75 426,-

Totalpris

Kr 3 325 426,-

Felleskostnader

Kr 3 750,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

Kjeller

Byggeår

1957

Soverom

1

Primærrom

56m2

Bruksareal

56m2

Tomt

1628m2

KR-kode

401821

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ragna Nielsens vei 30 B, 0592 Oslo

Gnr. 87, bnr. 35, snr. 5 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.628 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med asfalterte internveier, parkeringsplasser, gressplen, prydbusker og trær.

Parkering

Sameiet har 8 parkeringsplasser på eiendommen som kan brukes fritt av beboere etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

Det finnes garasjeplasser i området som kan kjøpes/leies hvis ledig. Bl.annet i Rødberget garasjelag. https://garasje.wordpress.com. Ellers gateparkering etter stedets regler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 56 kvm

Primærrom underetasje 56 kvm: Entré, stue, kjøkken, soverom, bad. Vestvendt balkong på ca. 7 m2, med utgang fra stuen.

I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca. 4,5 m2, og kjellerbod på ca. 4 m2, begge merket med "seksjon nr. 05". Felles smørebod, felles sykkelbod i kjeller, samt sykkelparkering ute under tak. Tilgang til fellesvaskeri som benyttes etter gjeldende regler.

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.02.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong. Etasjeskiller i armert betong. Leiligheten ligger i underetasjen i et bygg på 4 etasjer pluss underetasje, kjeller og loft.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG2.

TG 2: Gulv på bad: Det er fall til sluk i dusjsonen samt en nedsunket dusjsone. Gulvet ellers er tilnærmet flatt og er ikke i henhold til TEK10 (gjeldende forskrift på oppføringstidspunktet). Badet er dog funksjonelt i daglig, normalt bruk. Øvrige kontrollpunkter har fått TG 1. Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Iht. selger fungerer ikke callinganlegget tilstrekkelig da man kun har mulighet til å låse opp døren. Man har ikke mulighet til å snakke med personen som ringer på.

Standard

Velkommen til Ragna Nielsens vei 30 B - En romslig og stilfullt oppusset 2-roms selveier beliggende rolig og fint til innerst på Tonsenhagen. Hele leiligheten er nyoppusset i 2014/2007 til særdeles pen standard og bør tilfredsstille selv den mest kresne. Leiligheten fremstår særdeles lekker og gjennomført i stilen. Godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderober med speildører både i entré og på soverom.

Leiligheten byr på vestvendt balkong, store rom, fin utsikt, umiddelbar nærhet til marka og en god planløsning. Det lekre badet er innredet med egen vaskeromsavdeling skjult bak skapdører.

Denne leiligheten passer perfekt for deg som elsker å bo i rolige og naturlige omgivelser med marka som nærmeste nabo. Forøvrig kun 300 meter til bussholdeplassen Tonsenhagen som tar deg rett til sentrum.

STUE

Romslig stue med god plass til både spisebord og sofagruppe. Stuen har store vindusflater hvor skogen/utsikten oppleves som en del av stuen. Utgang til vestvendt balkong på 7,5 kvm med tregulv. Nydelig utsikt mot Grefsenkleiva/skogen. På balkongen kan man usjenert nyte solen fra kl.14.00- 22.00 (sommerstid).

KJØKKEN

Moderne og velutstyrt kjøkkeninnredning fra 2007 med hvite, profilerte fronter og håndtak i stål. Benkeplate i heltre eik (pusset ned og beiset i 2014) og spotter under overskap. Fliser mellom over- og underskap. Veggene ble helsparklet og malt i 2014 samt at gulvene ble byttet.

Integrert i innredningen er stekeovn, platetopp og kjøl-/fryseskap. Nisje med opplegg til oppvaskmaskin (medfølger salget). Ventilator over kokeplate. Stålkum og ett-greps blandebatteri.

SOVEROM

Stort soverom med masse skapplass i stor skyvedørsgarderobe med speildører. Størrelsen på rommet gjør at det i tillegg til dobbeltseng er god plass til kontorpult, barneseng etc - alt etter behov. Store vinduer med idyllisk utsikt.

BAD/WC

Delikat, og lekkert flislagt baderom fra 2014 med varmekabler, snekkerbygget servantskap med steintopp og underlimt servant, vegghengt toalett, dusjvegger i glass og stort speil. Downlights i tak. Opplegg til vaskemaskin (diskret skjult i skap). Forøvrig fellesvaskeri i byggets kjeller.

GULV: Flotte laminatgulv fra 2014 i hele leiligheten. Fliser og varmekabler på bad.

VEGGER: Malte, slette flater og malt strie. Leiligheten er nymalt i 2014. Fliser på bad og over kjøkkenbenk.

TAK: Nedsenket gipshimling. Romhøyde i stue er 2,49 meter. Downlights i tak på bad.

DIV:

- Hele leiligheten er nyoppusset i 2014/2007, inkludert nye gulv, skyvedørsgarderober samt nytt kjøkken og bad.

- Alle hvitevarer på kjøkken medfølger salget.

- Egen nisje til vaskemaskin på bad, diskret skjult i skap.

- Sameiet har 8 parkeringsplasser på eiendommen som kan brukes fritt av beboere etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

- I regi av sameiet er fasaden pusset opp. Balkonger og vinduskarmer ble malt i 2017.

- Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.

- Automatsikringer i sikringsskap. Det elektriske anlegget har stort sett skjulte kabelføringer og innfelte stikk/brytere.

- Med leiligheten følger både loftsbod og kjellerbod.

- Felles sykkelbod i kjeller, samt sykkelparkering ute under tak.

- Felles smørebod samt felles bod til oppbevaring av dekk.

- Tilgang til fellesvaskeri.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarmeanlegg m/radiatorer (inkl. i felleskostn.) og elektrisk varmekabler på bad/ wc.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.05.1964 og på balkonger datert 21.07.2003. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattestene ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 15070, tinglyst 30.03.1984, Panterett til sameiet på kr 10.000,-.

Sameiet har i tillegg legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie må godkjennes av styret, som dog ikke kan nekte godkjennelse uten saklig grunn.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameie Ragna Nielsens vei 30, med sameiebrøk 61/2342.

Sameiet består av 38 leiligheter.

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2010/2011: Renovert balkonger, nytt beslag og maling

2013: Spyling av alle rør

2017: Malt og vasket fasade. Malt vinduer og balkonger

Planlagte påkostninger:

Det er planer om å rive søppelskuret og sette opp nye søppelkasser. Det vil ikke bli noen økte fellesutgifter eller fellesgjeld som følger av dette.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-612 datert 08.11.1955 med tilhørende reguleringsbestemmelser ihht reguleringskart datert 28.12.2017.

Kommuneplan: KDP-15.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Drømmer du om å våkne til fuglekvitter om morgenen?

Kunne ta på deg skiene rett utenfor døren?

Sitte helt usjenert på en solrik balkong og nyte utsikten?

Da bør du ikke gå glipp av denne unike muligheten!

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.750,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, vaktmester, trappevask, fellesvaskeri, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Felleskostander: kr 2.423,-

Avdrag/renter: kr 1.327,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.000,- pr. år. / 1.976 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett, og grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.337.499,-

Av dette beløpet utgjør kr 75.426,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Bjerke
Grunnkrets Tonsenhagen

Steder i nærheten

Tonsenplassen 0.9 km
Linderudplassen 1.7 km
Bjerke travbane 1.8 km
Tonsen kirke 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 43.9 km
Sentralstasjon Oslo S 7.7 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 4.6 km
T-bane stasjon Linderud T-banestasjon 1.7 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 3.6 km
Bussholdeplass Tonsenhagen 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tonsenhagen fotballbane 0.5 km
Idrettsanlegg Årvoll Idrettsplass 1.3 km
Treningssenter Elixia Linderud 1.5 km
Treningssenter Fitness24Seven Bjerke 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Tonsenhagen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Årvoll skole (1-10 kl.) 1.3 km
Vollebekk skole (1-10 kl.) 1.8 km
Linderud skole (1-10 kl.) 1.9 km
Apalløkka skole (8-10 kl.) 4.5 km
Bjerke videregående skole 1.8 km
Kuben videregående skole 4.7 km

Barnehager

Rødberget naturbarnehage (4-5 år) 0.3 km
Lykketrollet familiebarnehage (0-3 år) 0.3 km
Tonsenhagen barnehage (2,5-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Linderud Senter 1.5 km
Kjøpesenter Årvoll senter 1.5 km
Postkontor Coop Mega Linderud 1.5 km
Postkontor Kiwi Veitvet 1.8 km
Apotek Boots apotek Linderud 1.5 km
Apotek Boots apotek Årvoll 1.5 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 1.5 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 5 km
Dagligvare Kiwi Tonsenhagen 0.7 km
Dagligvare Joker Linderudsletta 1.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Linderud 1.4 km
Kiosk/video Mix Brobekk Storkiosk og Video 1.5 km
Bensin Uno-X Linderud Sør 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Linderud 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,9 %
Andel kvinner 53,1 %
Gj.snittalder menn 39,2 år
Gj.snittalder kvinner 41 år
Husholdninger med barn 21,3 %
Husholdninger uten barn 78,7 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 4182
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Tonsenhagen 2229 1355

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 33.750,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?