Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 450 000,- for kr 2 450 000,-

Velkommen til Ragnhild Schibbyes vei 16

Vindu i stuen gir godt med naturlig lys

Leiligheten er lekkert oppusset i 2015

Sydvendt og usjenert terrasse med gode solforhold

Sol fra morgen og til ca. kl 18 på den store terrassen

Stor stue med plass til sofagruppe og spisestue

Spisestue med plass til langbord

Kjøkken/Stue

Lekkert kjøkken med mørke, profilerte fronter og håndtak i stål

Spiseplass i stuen

Entré, her sett inn mot stue

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng

Stor skyvedørsgarderobe på soverommet

Pent, flislagt bad med varmekabler

Baderom, med opplegg til vaskemaskin

Ny og velutstyrt baderomsinnredning

Boblebadekar

Flislagt etre med skohyller

Flislagt kott med hyller og heng i tilknytning til entreen

Integrerte hvitevarter på kjøkken

Spiseplass

Romslig terrasse på ca.12 m2

Terrasse/Utsikt

Fasade - Ragnhild Schibbyes vei 16

Leiligheten disponerer garasjeplass i byggets kjeller

Stovner senter

Stovner senter

Stovner tårnet på Fossumberget

Nærområde

Nærområde - Vestli T bane

T bane også fra Stovner

Områdebilde

Uteservering på Stovner senter

Nærområde

Nærområde

Nærområdet

Nærområde - Tursti tundt Tokerudbekken

Vestli skole

Tokerud skole

Marka

Planskisse

Vestli

Ragnhild Schibbyes vei 16

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 590 000,-

Vestli: Lekker 2-roms terrasseleilighet oppusset i 2015. Garasjeplass. Nær marka og T-bane. Bør sees!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 590 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 938,-
Fellesgjeld:
Kr 68 966,-
AREAL (P-ROM / BRA)
54 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i Vestliskogen borettslag med utgang til solrik terrasse fra stuen. God intern beliggenhet i sameiet med kort vei fra garasje og gjesteparkering.

Boligen ligger i nærhet til marka med utallige rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Liastua på Gjelleråsen er et populært utfartsmål og er helgeåpent fra høst til St. Hans. I tillegg er det utallige aktivitetstilbud i området med bl.a. lysløype, slalåmbakke, golfbane, tennisbane, fotballbane (kunstgress) og ridesenter.

Det er kort avstand til både T-banestasjon (Vestli, linje 5) og bussholdeplass. Vestlitorget er bare noen minutter unna, og forøvrig er det kort vei til Stovner Senter med nesten 100 butikker spredt over de fleste bransjer. Her er også bank, bibliotek, post og tannlege innenfor senterets vegger.

Barnehager og skoler

Bhg. Gullberget barnehage (0-5 år) 0.2 km

Bhg. Vestlitoppen barnehage (0-6 år) 0.5 km

Bhg. Vår barnehage (1-5 år) 0.5 km

1-7 kl. Vestli skole 0.5 km

1-10 kl. Rommen skole 1.6 km

8-10 kl. Tokerud skole 1.3 km

Vgs. Stovner videregående skole 1.9 km

Vgs. Bjerke videregående skole 7.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 590 000,-

Fellesgjeld

Kr 68 966,-

Totalpris

Kr 2 658 966,-

Felleskostnader

Kr 2 938,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1976

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

54m2

Bruksareal

56m2

Tomt

27192m2

KR-kode

401858

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ragnhild Schibbyes vei 16, 0968 Oslo

Gnr. 99, bnr. 107 i Oslo kommune. Andelsnr. 145 i Vestliskogen borettslag, org.nr. 948 291 142

Tomten

Eiet tomt på 27.192 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, sittegrupper, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 garasjeplass. Borettslaget har i tillegg 21 parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget. Felles varmtvann. Det er montert varmtvannsmåler i rørfordelingsskapet. Dette tas først i bruk når styret vedtar dette.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 54 kvm

Primærrom: 3. etasje 54 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom. Sørvendt terrasse på ca. 12 m2, med utgang fra stuen.

Sekundærrom: 3. etasje 2 kvm: Bod.

I tillegg disponerer boligen en garasjeplass, bod på terrassen på ca. 1,5 m2 og en bod i 1. etg på ca. 2 m2 merket med nr. 32.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.03.18 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Leiligheten ligger i 3. etasje i et bygg på 5 etasjer pluss kjeller. Bygningen er oppført i betong med frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG 2 og Tg3.

TG 2:

Bad: Alder på valgte byggematerialer på badet nærmer seg utløpt anbefalt brukstid. Det er fall til sluk på gulvet, dog er det flere svanker og buler og det må derfor forventes at vann kan bli stående på gulv. Membranbelegget som er synlig i sluket er av en eldre type. Membranen er smurt ned på sluket uten bruk av tilhørende klemring. Det var ingen synlige lekkasjepunkter på befaringsdagen, men grunnet alder og byggemåte er det begrenset levetid på konstruksjonen. Det er viktig at sluket renses jevnlig slik at vann ikke blir stående i sluket. Under befaringen var det pågående arbeid med å skifte ut alle vannrør i bygget. Det blir da montert opp rør-i-rør-system med waterguard.

Øvrige kontrollpunkter har fått TG 1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til denne lekre andelsleiligheten i Ragnhild Schibbyes vei 16. Leiligheten er omfattende oppusset og modernisert siden 2015 med nytt, lekkert kjøkken, nye gulv i hele leiligheten, nye, slette overflater på alle vegger og tak, downlightsbelysning, stor skyvedørsgarderobe på soverom, ny baderomsinnredning mm. Leiligheten har en stor sørvendt terrasse og parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Den overbygde terrassen fremstår som en naturlig forlengelse av stuen i sommerhalvåret, og gir ekstra rom for å nyte de lyse og varme finværsdagene. Sol på terrassen fra morgen og til ca. kl 18.00.

Borettslaget er meget veldrevet og har frodige fellesområder og godt miljø for alle aldersgrupper. Her bor man nær T-banestasjon, skoler, barnehager og alt man har behov for i en hektisk hverdag. Samtidig er det umiddelbar nærhet til marka, som frister med fine turløyper.

MATERIALER:

Entre/gang: Innbydende entré/gang med åpen garderobeløsning og fastmonterte skoskap. Porttelefon med fjernåpner. Praktisk bod i tilknytning til entreen med hyller og heng for ekstra lagringsplass.

Stue: Stuen er stor og stilfullt oppusset og har god plass til både sofagruppe og stor spisestue. Det er lagt ny bambusparkett på gulv, vegger er malt i dus og tidsriktig farge og det er bygget lyskasser med integrerte spotter i taket. Stuen fremstår som smakfull og luftig med vindu mot sør og utgang til terrasse på ca. 12 m2.

Kjøkken: Nytt og velutstyrt kjøkken med mørke, profilerte fronter og håndtak i stål. To overskap med glassfronter. Benkeplater i heltre eik og pene fliser mellom over- og underskap. Lys under overskap. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn, micro, induksjon platetopp og kjøl-/fryseskap. Sort komposittkum og ett-greps blandebatteri. Ventilator over kokeplate. Kjøkken er nytt i 2015.

Bad: Pent flislagt bad av god størrelse. Badet er flislagt og det er varmekabler i gulvet. Badet er innredet med boblebadekar, toalett, servant med servantskap og speilskap. Nyere baderomsinnredning. Opplegg til vaskemaskin. Det pågår utskifting av vannrør i borettslaget. Det blir da montert opp rør-i-rør-system med waterguard.

Soverom: Romslig soverom med plass til stor dobbeltseng og nattbord. Nyere, 3-dørs skyvedørsgarderobe langs en hel vegg.

Gulv: Flislagt entré og bod, ellers bambusparkett i resten av leiligheten. Varmekabler på bad.

Vegger: Malte, slette flater. Alle veggflater er sparklet og malt i 2015. Flislagte vegger i dusjen, ellers baderomsplater på bad.

Tak: Malte, slette flater. Romhøyde i stue er 2,38 meter. Lyskasser med innfelt downlightsbelysning.

Vinduer/Dører: Vindu og heve-skyvedør fra 2008 utført med 2-lags isolerglass. Nyere brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.08.1977. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom:

Dagboknr 80643, tinglyst 09.12.1986, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger.

Servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vestliskogen borettslag.

Borettslaget består av 228 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold kan tillates etter søknad til styret, men er i utgangspunktet ikke tillatt i blokk nr 16.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.vestliskogen.no.

Neste sameiermøte er 10 april.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016 - Oppgradert utebelysning, utskiftning av vifter i ventilasjonsskapene.

2015 - Installasjon av bergvarme, belysning i garasje, oppgradering av lekeplassene.

2014 - Asfaltering av garasjeanlegg, snuplasser og gangvei, byttet samtlige brannslukningsapprater.

2011 - Montert nye brannvarslere i alle oppganger. Pusset opp baksiden av blokken nr. 16 samt malt inne i garasjen etter en bilbrann i garasjeanlegget.

2010 - Gjennomgang og oppgradering av elektrisk anlegg - felllesanlegg. Lagt varmekabler til inngangspartier.

2009-2010 - Utskiftning av vannledning, sirkulasjon. Betongrehabilitering av fasader. Utskiftining av råttent panel på alle blokker. Asbestsanering av gavlfasader. Betongrehabilitering av gangbro. Ombygging av sikringsskap i alle oppganger, samt ombygging/nedkjøling av begge berederrom. Dette etter pålegg fra Infratek AS.

Planlagte påkostninger: Borettslaget er igang med rørrehabilitering. Rør-rehabiliteringen er estimert til ca. kr 18.500.000,-. Kostnaden er pt. ikke fordelt på andelene så fellesgjelden pr andel vil øke. Felleskostnadene er oppjustert med 5% fra og med 01.08.17 grunnet rørrehabiliteringen. Iht. styreleder her de pt. ingen planer om å øke felleskostnadene ytterligere. Borettslaget har snakket om hvordan de skal møte behovet for El-bil lading, men har pt. ikke vedtatt noe rundt dette. Det har også vært snakk om å foreta individuell avlesning av vannmålere, men dette er heller ikke vedtatt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-1937 datert 28.01.1975 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.01.1975. Eiendommen inngår i bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Vestli skole skal rives og det skal bygges ny skole, og det vil derfor bli satt opp midlertidige lokaler til ny skole er oppført. Se mer informasjon på saks innsyn: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201800014

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten blir pararellavklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.938,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, garasje, kabel-tv, internett, trappevask, kommunale avgifter, bygningsforsikring, nedbetaling av borettslagets lån, forretningsfører m.m. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.08.17.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 2.788,-

Garasje 150,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 5 800 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.666.581-. Av dette beløpet utgjør kr 68.966,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Stovner
Grunnkrets Vestliskogen
Kirkesogn Høybråten, Stovner og Fossum

Steder i nærheten

Franzefoss bruk 1.4 km
Grorudkrysset 3.3 km
Groruddammen 3.9 km
Folkets Hus 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 36.1 km
Sentralstasjon Oslo S 14.2 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 5.5 km
T-bane stasjon Vestli T-banestasjon 0.4 km
Bussholdeplass Ospelia 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rommen golfbane 1.4 km
Idrettsanlegg Stovner idrettshall 1.9 km
Treningssenter Condis Tr.senter Stovner 1.7 km
Treningssenter Family Sports Club Rommen 3.1 km

Steder av interesse

Skoler

Vestli skole (1-7 kl.) 0.5 km
Rommen skole (1-10 kl.) 1.6 km
Tokerud skole (8-10 kl.) 1.3 km
Stovner videregående skole 1.9 km
Bjerke videregående skole 7.6 km

Barnehager

Gullberget barnehage (0-5 år) 0.2 km
Vestlitoppen barnehage (0-6 år) 0.5 km
Vår barnehage (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Stovner Senter 1.7 km
Kjøpesenter Hagansenteret 3.4 km
Postkontor Coop Extra Stovner 1.7 km
Postkontor Rema 1000 Nedre Rommen 2.9 km
Apotek Ditt Apotek Vestli 0.4 km
Apotek Apotek 1 Stovner 1.7 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 3.9 km
Dagligvare Coop Prix Vestlisvingen 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Gjelleråsen 1.3 km
Kiosk/video Narvesen Vestli t-bane st. 0.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Gjelleråsen 1.3 km
Bensin st1 Gjelleråsen 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Gjelleråsen 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 40,5 %
Gj.snittalder kvinner 42,7 %
Husholdninger med barn 23,4 %
Husholdninger uten barn 76,6 %
Gj.snitt byggeår 1962
Gj.snitt tomtestørrelse 4707
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Vestliskogen 1153 590

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?