Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 450 000,- for kr 2 450 000,-

Populært beliggende eierleilighet på Ranvik

Romslig terrasse på ca. 35 kvm. med plass til hele familien på grilling og sommerkos

Koeslige utearealer

Meget praktisk innredet med alt på en flate

Romslig stue med adkomst til terrasse og hage

Leiligheten fremstår som moderne og delikat innredet

Detaljfoto

Spisestue tilknyttet kjøkken

Detaljfoto

Kjøkken er godt beriket med både benkeplass og skapplass

Flislagt bad/wc med varme i gulv

Detaljfoto

Separat vaskerom tilknyttet bad/wc

Integrert garderobeløsning

Romslig hovedsoverom som er pent innredet

Leiligheten har totalt 2 soverom

Velkommen til Ranvikskogen 18 F

Pent opparbeidet terrasse, samt koselig hageflekk

Detaljfoto

Ranvik

Ranvikskogen 18 F

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 450 000,-

Ranvik: Populært beliggende eierleilighet med 2 soverom og fin hage. Usjenert terrasse på ca. 35 kvm.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
76 / 76 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Ranvik er et meget populært boligområde, mye på grunn av den sentrale beliggenheten rett syd for sentrum og Indre Havn. Med gangavstand inn til sentrum kan du nyte godt av alle byens fasiliteter og brygga med yrende folkeliv om sommeren. Her bor du stille, fredelig og meget barnevennlig slik at barna kan leke fritt og trygt. Det er diverse lekeplasser og "løkker" i umiddelbar nærhet av utgangsdøren, og flotte turområder. Praktfulle Hjertnesskogen ligger i enden av boligområdet og har stier og turveier som leder til blant annet flotte utsiktspunkter. Kort vei til dagligvarebutikk (Kiwi) med lange åpningstider og TEAM treningssenter. Velkommen til en hyggelig visning.

Leiligheten har en lettstelt og koselig hage, samt terrasse på ca. 35 kvm.

Barnehager og skoler

Ranvik ungdomsskole ligger i begynnelsen av Ranvikskogen. Barnehage vis a vis skolen. Gangavstand til Virik Barneskole, samt SVGS. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 450 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2004

Soverom

2

Primærrom

76m2

Bruksareal

76m2

Tomt

4538m2

KR-kode

2218125

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ranvikskogen 18 F , 3212 Sandefjord

Gnr. 120, bnr. 450, snr. 6 i Sandefjord kommune.

Tomten

Festet tomt på 4.538,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med parkeringsplasser, adkomstveier og diverse busker og trær. I følge vedlagte seksjonering (tegninger av uteareal) ser det ut til at terrassen på denne leiligheten er bygget noe ut på areal tilhørende 2.etg.(snr.8)

Grunneier: Eiffel Feste As

Festeavgiften er kr 6.590,- pr. år. Festeavgiften betales forskuddsvis innen 01.01 hvert år.

Festeavgiften ble sist regulert 01.01.2018, og denne kan reguleres hvert år ihht. konsumprisindeksen. Bortfester har panterett i festeretten og bygninger på tomten for inntil 3 års forfalt festeavgift.

Festetid: Fra 01.03.2004 til innløsing eller oppsigelse fra festers side.

Grunneier har ikke forkjøpsrett. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Se vedlegg til salgsoppgave for kopi av festekontrakt.

Parkering

Parkering på felles oppstillingsplass for sameiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 82 kvm

Totalt bruksareal: 76 kvm

Totalt primærrom: 76 kvm

Primærrom:

1.etasje:: 76 kvm: Bad, 2 soverom, vindfang, vaskerom, stue/kjøkken

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.10.2018 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal.

Radon

Dersom leiligheten skal leies ut, er utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier.

Bebyggelse og byggemåte

Konklusjon tilstand iflg. vedlagte Tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 24.10.2018: Seksjonert selveierleilighet som ligger i 1 etasje i firemannsbolig som ble oppført med isolert bindingsverk over støpt plate i 2004. Boligen har utvendig liggende tre kledning og saltak med dobbelkrum betongstein. Bygget generelt fremstår som normalt godt vedlikeholdt. Det medfølger en utebod på 6 kvm som er lokalisert ved inngang. Parkering på fellesareal. Det er bygget ny terrasse i 2017 som har direkte tilgang fra stue og det er bygget ny uteplass/platting ved inngang i 2016. Leiligheten er i hovedsak som den ble bygget men vedlikehold av de fleste overflater er utført i 2013, 2014 og 2016. Det er også montert ny innredning med servant, ny wc og nytt blandebatteri på bad i 2014 og nytt dusjkabinett i 2015. Det er montert profilert listverk ved himlinger, dører og vinduer. Leiligheten fremstår som pent vedlikeholdt uten alvorlige skader, men det er sprekk i noen fuger på gulv i dusjsone. Dette er ikke synlig nå pga dusjkabinett men ble påvist ved forrige salg. Det ble ikke påvist fukt i området ved søk med Protimeter.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en lys og trivelig eierleilighet som holder en gjennomgående fin standard. Ranvikskogen har en romslig terrasse på ca. 35 kvm. med plass til hele familien på grilling og sommerhygge. Kjøkken er pent innredet og godt beriket med både benkeplass og skapplass, hvitevarer medfølger. Ranvikskogen 18 F har en romslig og åpen stue med plass til både sofagruppe og spisestue. Leiligheten er meget praktisk innredet med alt på en flate, hvor av 2 soverom og romslig bad/wc med adkomst til vaskerom. Boligen gir et positivt inntrykk og holder en generell fin standard.

Oppvarming

Det er gulvvarme i samtlige gulv ( eks. vaskerom). Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.11.2004 Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det foreligger ingen bruksendring, ferdigattest, godkjenning på tidligere bod som nå er innredet som vaskerom. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

22.03.2004 00:00:00 - Erklæring/avtale

Denne seksjon har tilleggsdel - areal.

Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

Gjelder denne registerenheten med flere

22.03.2004 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 6

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 1/16

Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.

Gjelder seksjon nr. 1 - 16

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Ranvikskogen sameie, med sameiebrøk 1/16.Sameiet består av 16 leiligheter.

Sameiet har ikke egen forretningsfører, men regnskap og budsjett føres av styreleder Tom Reiersen, tlf. 926 84 379. ( det vil bli valgt ny styreleder ved neste generalforsamling da Thom Reiersen har trukket sitt verv)

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt med husdyr.

Eventuelt: Det planlegges bygging av garasjer på felles parkeringsplass (nord for denne leiligheten / i gårdsplass ). I følge siste generalforsamling skal det lages en plan for garasjer som skal drøftes på neste styremøte. Det har blitt observert en rotte på sameiet fellesarealer, og beboere bør eventuelt sette ut en felle.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde)/ Høyspenningsanlegg (inkl. høyspentkabler) iflg. kommunedelplan 22.05.2014. Eiendommen ligger i et område regulert til boliger/annen veigrunn/gang-sykkelvei/høyspenningsanlegg med planid: 71019960006/Plannavn: Ranvikskogen (19.12.1996).

Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Det er varslet oppstart av reguleringsplan for Ranvikveien 63. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for leilighetstbygg. Området ligger ca. 200 m øst for den aktuelle eiendommen

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 600,- pr. mnd. og inkluderer: Utvendig forsikring og brøyting. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge strømselskapet har boligen et årlig forbruk på 10.390 kwh.Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. Er snitt forbruk kr.865,- per mnd.

Årlige kommunale avgifter kr.8.877,- Faktura sendes i 4 terminer.

Festeavgiften er kr 6.590,- pr. år. Festeavgiften betales forskuddsvis innen 01.01 hvert år.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av internett og tv-signaler ( mnd. kost. ca. kr.1.199,-). For nærmere informasjon om kostnader ta kontakt med Sandefjord bredbånd.

Alarm kan overtas etter nærmere avtale. Ta kontakt for nærmere opplysninger om kostnader m.m.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til grunneier kr 3.500,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2.515.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 29.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?