Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Ranvikskogen 20 G - Presentert av Krogsveen AS

Kjøkken med åpen løsning mot stuen. Her er det god plass til spisebord

Lyst og pent kjøkken med profilerte fronter

Stue med peisovn

 

Stue

Stue

Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong

Romslig bad

Soverom

Soverom

Delvis overbygget balkong vendt mot vest

Delvis overbygget balkong vendt mot vest

 

Leiligheten disponerer egne biloppstillingsplass og sportsbod

 

 

Plantegning

Ranvik - Lys og flott selveierleilighet med 2 soverom og balkong - Pent kjøkken

Ranvikskogen 20 G

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 090 000,-

Ranvik - Lys og flott selveierleilighet med 2 soverom og balkong - Pent kjøkken: Ranvik - Lys og flott selveierleilighet med 2 soverom og balkong - Pent kjøkken

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 090 000,-
Felleskostnader:
Kr 600,-
AREAL (P-ROM / BRA)
70 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Ranvik er et meget populært boligområde, mye på grunn av den sentrale beliggenheten rett syd for sentrum og Indre Havn. Med gangavstand inn til sentrum kan du nyte godt av alle byens fasiliteter og brygga med yrende folkeliv om sommeren. Her bor du stille, fredelig og meget barnevennlig slik at barna kan leke fritt og trygt. Det er diverse lekeplasser og "løkker" i umiddelbar nærhet av utgangsdøren, og flotte turområder. Praktfulle Hjertnesskogen ligger i enden av boligområdet og har stier og turveier som leder til blant annet flotte utsiktspunkter. Kort vei til dagligvarebutikk (Kiwi) med lange åpningstider og TEAM treningssenter. Velkommen til en hyggelig visning.

Barnehager og skoler

Ranvik ungdomsskole ligger i begynnelsen av Ranvikskogen. Barnehage vis a vis skolen. Gangavstand til Virik Barneskole, samt SVGS. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjører du ut Hystadveien/ RV 303 mot Larvik. Etter cirka 1 km. tar du opp Haukeveien til høyre. Kjør opp bakken og ta Ranvikskogen inn til høyre (ved Kiwi). Følg veien rett frem. Leiligheten ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 090 000,-

Felleskostnader

Kr 600,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2005

Soverom

2

Primærrom

70m2

Bruksareal

74m2

Tomt

4538m2

KR-kode

221859

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ranvikskogen 20 g, 3212 Sandefjord

Gnr. 120, bnr. 450, snr. 15 i Sandefjord kommune.

Tomten

Festet tomt på 4.538,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med parkeringsplasser, adkomstveier og diverse busker og trær.

Festeavgiften er kr 6.590,- pr. år for denne leiligheten.

Festeavgiften ble sist regulert 01.01.2017, og denne reguleres hvert år iht konsumprisindeksen. Grunneier er Eiffel Feste AS. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke. Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Biloppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 81 kvm

Totalt bruksareal: 74 kvm

Totalt primærrom: 70 kvm

2. etasje 70 kvm: Gang, 2 soverom, bad og stue m/kjøkken.

Sekundærrom:

Leiligheten: 2. etasje 4 kvm: Bod.

I tillegg disponerer leiligheten en utvendig sportsbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.04.2018 utført av Tønsberg Taksering.

Standard

Lys og koselig selveierleilighet beliggende i 2. etasje med god planløsning. Veggoverflater har lyse og moderne fargevalg. Gulv har for det meste belegg. Fra stuen er det utgang til stor og delvis overbygget balkong vendt mot vest.

Kjøkken med åpen løsning til stuen. Innredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Godt med skapplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stort bad med belegg på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Av utstyr er det montert dusjhjørne, Baderomsinnredning, toalett og opplegg for vaskemaskin. Fra badet har du også inngang til en praktisk bod.

Oppvarming

Peisovn i stuen og varmekabler på bad. Ellers vanlig elektrisk oppvarming. Sandefjord kommune har følgende kommentar til pipe/ildsted: Sotlukestein er for stor. Kjøper overtar ansvaret for dette. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.02.2005. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 2019, tinglyst 24.03.2004: Festekontrakt. For kontraktens vilkår se salgsoppgavens punkt "tomt".

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 1949, tinglyst 22.03.2004: Erklæring/avtale. Denne seksjonen har tilleggsdel. Bod og parkeringsplass. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Ranvikskogen sameie, med sameiebrøk 1/16.

Sameiet består av 16 leiligheter.

Sameiet har ikke egen forretningsfører, men regnskap og budsjett føres av styreleder Tom Reiersen, tlf. 926 84 379.

Dugnad må påregnes.

Planlagte påkostninger: Det planlegges å male bygget utvendig til våren. Kostnaden for dette deles på eierne i hvert enkelt hus. Det planlegges også bygging av garasjer på fellesparkeringsplass billigende mot syd/vest for denne leiligheten. Denne seksjonen har ikke meldt sin interesse for dette.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Ranvikskogen datert 19.12.1996 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.12.96. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.877,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 600,- pr. mnd. og inkluderer: Utvendig forsikring og brøyting.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.261 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sandefjord Brebånd som leverandør av tv-signaler og internett og har avgift på kr 1.112,-. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 4.200,- pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til grunneier kr 3.500,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.146.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 28.500,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?