Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Ranvikskogen 39 A - Presentert av Krogsveen AS

Overbygget inngangsparti

Lyst og pent kjøkken med god plass til spisebord

Kjøkkenet har godt med skapplass

Fra stuen er det utgang til solrik og vestvendt uteplass

Stue

Velkommen til visning!

Lys og romslig stue med parkett på gulv

Gang

Hovedsoverom

Soverom nummer to av totalt tre

Soverom/kontor

Bad

Bad

Praktisk, overbygget uteplass mot vest. Her er det også montert markise

Plantegning

Plantegning

Ranvik

Ranvikskogen 39 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 890 000,-

Ranvik: Praktisk og flott andelsleilighet med god planløsning og 3 soverom - Garasje - Solrikt

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 890 000,-
Felleskostnader:
Kr 6 624,-
Fellesgjeld:
Kr 463 955,-
AREAL (P-ROM / BRA)
88 / 92 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Ranvik er et meget populært boligområde, mye på grunn av den sentrale beliggenheten rett syd for sentrum og Indre Havn. Med gangavstand inn til sentrum kan du nyte godt av alle byens fasiliteter og brygga med yrende folkeliv om sommeren. Her bor du stille, fredelig og meget barnevennlig i blindvei slik at barna kan leke fritt og trygt. Leiligheten ligger sydvendt og solrikt til.

Praktfulle Hjertnesskogen ligger i enden av boligområdet og har stier og turveier som leder til blant annet praktfulle utsiktspunkter. Kort vei til dagligvarebutikk (Kiwi) med lange åpningstider og TEAM treningssenter. Velkommen til en hyggelig visning.

Barnehager og skoler

Ranvik ungdomsskole ligger i begynnelsen av Ranvikskogen. Barnehage vis a vis skolen. Gangavstand til Virik Barneskole, samt SVGS. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjører du ut Hystadveien/RV 303 mot Larvik. Etter cirka 1 km. tar du opp Haukeveien til høyre. Kjør opp bakken og ta Ranvikskogen inn til høyre (ved Kiwi). Følg veien rett frem. Innerst i feltet ligger leiligheten på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 890 000,-

Fellesgjeld

Kr 463 955,-

Totalpris

Kr 2 353 955,-

Felleskostnader

Kr 6 624,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

2001

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

88m2

Bruksareal

92m2

Tomt

2829m2

KR-kode

22181

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ranvikskogen 39 A, 3212 Sandefjord

Gnr. 120, bnr. 420,444, i Sandefjord kommune. andelsnr. 5,

Ranvikskogen Borettslag, org.nr. 981 609 557

Tomten

Felles eiet tomt på 2.829,6 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet og beplantet med blant annet gressplen og diverse busker. Asfaltert gårdsplass, parkeringsplasser og adkomstveier.

Parkering

Parkering i egen garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 99 kvm

Totalt bruksareal: 92 kvm

Totalt primærrom: 88 kvm

1. etasje 88 kvm: Vindfang, gang, tre soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue.

Sekundærrom: 1. etasje 4 kvm: Bod.

I tillegg disponerer leiligheten en utvendig bod og en garasjeplass i rekke.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.01.2018 utført av Sandefjord Taksering.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre over to etasjer. Tak er tekket takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Generelt er leiligheten i naturlig god stand, ut i fra det som kan forventes, med tanke på alder.

Bad og vaskerom har originale flater, må påregnes at resterende levetid er begrenset etter som at hoveddel av antatt levetid har gått. Det er motfall i begge gulv (fall fra sluk). Det er større retningsavvik i gulv i leiligheten, enn det som regnes som normalt. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen og velholdt andelsleilighet med praktisk planløsning. Her har du alt på ett plan. Veggoverflater er for det meste tapeserte og malte i lyse farger. Gulv har parkett, laminat og belegg.

Kjøkken med profilerte fronter og laminat benkeplate. Flis mellom overskap og benkeplate. Kjøkkenet er praktisk innredet og har godt med skapplass. Her er det også god plass til et mindre spisebord. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Romslig bad med vinyl på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Av utstyr er det montert dusjkabinett, servant i innredning, toalett. Leiligheten har også eget vaskerom.

Leiligheten har flere flotte uteplasser som overbygget inngangsparti med frokostplass. Fra stuen er det utgang til vestvendt og overbygget uteplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad og varmepumpe i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.08.2002. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Ferdigattesten omfatter ikke garasjene. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr 2659, tinglyst 20.04.2001: Bestemmelse om vann/kloakkledning: Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger over borettslagets tomt. Dagboknr 5195, tinglyst 12.07.2002: Borettslaget har rett til å benytte felleslekeplassen beliggende på gnr. 120, bnr. 419 og plikt til solidarisk drift og vedlikehold av denne. Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Ranvikskogen Borettslag.

Borettslaget består av 12 leiligheter.

Forretningsfører er USBL Sandefjord, tlf. 22 98 38 00

Dugnad må påregnes.

Dyrehold må søkes styret.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Ranvikskogen datert 19.12.1996 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.12.1996. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 6.624,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, utvendig forsikring, utvendig vedlikehold, tv fra Sandefjord Bredbånd (grunnpakke), garasjeleie, forretningsfører. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Driftskostnader kr 2.103,-

Tv-kostnad kr 376,-

Renter kr 592,-

Avdrag fellesgjeld kr 3.503,-

Garasje kr 50,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.355.314,- Av dette beløpet utgjør kr 463.955,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?