Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 350 000,- for kr 4 350 000,-

Fasade

Fasade

Terrasse

Terrasse

Romslig stue

Romslig stue

Stue

Stemning

Spisestue

Romslig stue

Spisestue

Kjokken

Bad

Bad

Gang med stor skyvedørsgarderobe

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom/kontor

Utsikt

Fasade

Plantegning 3D

Plantegning 2D

BUD INNKOMMET! Ranvik/Sjøstrand Terrasse

Ranviksvingen 30

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 490 000,-

BUD INNKOMMET! Ranvik/Sjøstrand Terrasse: Populær selveierleilighet med solrik terrasse i 2.etg. - 3 Soverom - Heis - Garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 490 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 299,-
AREAL (P-ROM / BRA)
106 / 109 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Sjøstrand Terrasse!

Ranvik er et meget populært boligområde, mye på grunn av den sentrale beliggenheten rett syd for sentrum og Indre Havn. Her bor man stille og fredelig i blindvei, men likevel sentralt. Selve Sjøstrand Terrasse ligger sydvestvendt slik at man kan nyte solrik beliggenhet på egen terrasse.

Fra eiendommen har man kort gangavstand til Kiwi dagligvare med lange åpningstider, Team treningssenter, samt barnehage og ungdomsskole. Området har nydelige turmuligheter med bl.a. Hjertnesskogen og lysløype i Marum. Her finner man også Sandefjord golfbane. Indre havn og byen er også lett tilgjenglig med alle fasiliteter. Bussforbindelser med bl.a. TIME ekspressen til Oslo går fra Hystadveien.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra sentrum kjører man ut Sandefjordsveien og Hystadveien (RV303). Etter ca. 1,5 km. tar man Haukeveien opp til høyre mot Ranvik ungdomsskole. Følg veien over bakketoppen og ta inn til venstre og så rett inn til høyre. Leiligheten ligger som innerste blokk, på høyre side.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 490 000,-

Felleskostnader

Kr 4 299,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1999

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

106m2

Bruksareal

109m2

Tomt

2446m2

KR-kode

2217196

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ranviksvingen 30, 3212 Sandefjord

Gnr. 128, bnr. 510, snr.9 i Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 118 kvm

Totalt bruksareal: 109 kvm

Totalt primærrom: 106 kvm

Primærrom:

Gang, bad, vaskerom, toalett, tre soverom, kjøkken, stue: 106 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra boligsalgsrapport avholdt utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Felles festet tomt. Sameiet tomt er på 2.446 kvm.

Pene utearealer som er beplantet med prydbusker og planter. Asfaltert felles parkeringsplass, gangveier og innkjøring. Stort felles grøntområde foran byggningen med bl.a. lekeplass som er perfekt for barn eller barnebarn! Da festekontrakten omfatter hele sameiet samt at avgiftene er inkludert i fellesutgiftene er ikke festekontrakten beskrevet i detalj eller vedlagt av megler. Ved spesiell interesse vennligst kontakt megler.

Festeavgiften reguleres hvert 10.år.

Festetiden er 80 år, regnet fra 01.10.2000.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Meget attraktivt terrassehus over 5 plan. Bygget i mur med stålelementer og betong i etasjeskiller. Det er i alt 3 terrassehus med totalt 56 leiligheter i dette område. Området er mest kjent under navnet "Sjøstrand Terrasse".

Denne leiligheten ligger i 2. etasje, høyre side. Det er heis direkte opp til leilighetene og ned i garasjen. Callinganlegg med aut. døråpner.

For ytterligere informasjon om boligens aktuelle tilstand henvises det til Boligsalgsrapport. Ved bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard

Velkommen til Sjøstrand Terrasse!

Meget populær terrasseleilighet på en flate med stor sydvestvendt terrasse. Leiligheten har en perfekt beliggenhet, høyt og fritt i 2.etg. Pen og tiltalende innredet med en god standard over det hele. Pen eikeparkett på de fleste gulv. Fliser på bad og belegg på vaskerom.

Entre/hall. Praktisk gjestetoalett med servant. Stor stue/spisestue med utgang til terrassen. Montert elektrisk markise. Romslig og pent kjøkken og koselig spisestue. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Mellomgang med god skapplass. Tre soverom. Flislagt bad med dusjkabinett, wc og servant i innredning. Praktisk vaskerom/teknisk med benk og kum, opplegg til vask/tørk, samt en egen bod.

Romslig bod i kjeller medfølger. Det er også vaktmesterbod i foaje, samt fellesbod i 2.etg.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Parkering

Parkeringsplasser i kjeller F21.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31.10.2000.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Seksjonen overdras fri for heftelser med unntak av:

Dagbok nr 1431, datert: 11.03.1999: Festekontrakt.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen/i festet/i grunnen:

Dagbok nr 7228, datert: 5.11.1999: Erklæring/avtale. Denne seksjonen har tilleggsdel. (gjelder garasje).

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligområde i henhold til reguleringsplan 71020140010 datert 05.04.1983 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er nylig vedtatt reguleringsplan for Lystadveien 27 (tidligere 19) (gnr.128 bnr 9 m.fl.). Planene legger til rette for boligbebyggelse i form av småhus, i alt 30 enheter. Området vil få adkomst fra Lystadveien.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingen er selger. Arvingen har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.299,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, forsikring av bygget, vedlikehold, strøm à konto, festeavgift og avgift til garasjeplass.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Driftskostnader: kr.2.351,-

Strøm à konto: kr.1.150,-

Festeavgift: kr.562,-

Forsikring: kr. 239,-

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne inboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 2.500,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.603.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,-.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?