Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 730 000,- for kr 2 730 000,-

Fasade

Inngang

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom I

Soverom II

WC og bad

Bad

WC

Stue

Stue og spisestue

Spisestue

Spisestue

Stue

Utsikt fra balkong

Balkong

Utsikt fra balkong

Utsikt fra balkong

Fasade

Planløsning

Alternativ planløsning

RAVNÅSEN - Flott beliggende 3-roms - Solrik terrasse på ca. 40 kvm - Rolig og usjenert - Attraktivt og populært område

Ravnåsveien 39 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

RAVNÅSEN - Flott beliggende 3-roms - Solrik terrasse på ca. 40 kvm - Rolig og usjenert - Attraktivt og populært område: RAVNÅSEN - Flott beliggende 3-roms - Solrik terrasse på ca. 40 kvm - Rolig og usjenert - Attraktivt og populært område

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 791,-
Fellesgjeld:
Kr 177 058,-
AREAL (P-ROM / BRA)
82 / 82 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott beliggende leilighet i et populært boområde på Ravnåsen. Barnevennlig og stille område. Fra leiligheten er det kort vei til lysløype, strand, nærbutikk, treningssentre og gode turområder.

Meget godt kollektivtilbud. Gangavstand til Holmlia stasjon med hyppige avganger til Oslo S. Direktetog til Oslo S tar ca. 10 min. Leiligheten ligger rett ved bussholdeplass. Videre er det også ekspressbuss fra Holmlia stasjon til Nationaltheateret.

Gangavstand til Holmlia senter. Her er apotek, Vinmonopol, daglivareforretninger (Meny og Kiwi), Narvesen, legesenter, tannlege, restaurant og diverse forretninger.

Videre er det kort bilavstand til et rikelig utvalg av fasiliteter innenfor blant annet servicetilbud, butikker, restaurant og postkontor på blant annet Mortensrud senter, Lambertseter senter og Kolbotn Torg. Få minutter kjøreavstand til Oslofjorden med lokale badestrender som Hvervenbukta og Katten.

Kort vei til Østmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Idretts- og svømmehall ved Holmlia, samt treningssenteret Fresh fitness ved Hauketo. Lusetjern idrettsanlegg i nærområdet. Videre er det golfbane ved Grønmo og slalåmbakke ved Sloreåsen.

Søndre Aas Gård ligger 5 minutter unna og byr på varierte aktivitetsmuligheter samt rideskole. Rideskole finnes også på Prinsdal som er beliggende i kort avstand.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Hallagerbakken skole 0.6 km

1-7 kl. Lusetjern skole 0.8 km

1-7 kl. Toppåsen skole 1.4 km

1-7 kl. Rosenholm skole 1.2 km

8-10 kl. Holmlia skole 0.6 km

8-10 kl. Hauketo skole 2.9 km

Vgs. Bjørnholt videregående skole 4.6 km

Vgs. Holtet videregående skole 6.6 km

Bhg. Hallagerbakken barnehage (3-5 år) 0.3 km

Bhg. Hallagerstua barnehage (1-6 år) 0.2 km

Bhg. Nordskrenten barnehage (0-6 år) 0.9 km

Informasjon i Nabolagsprofil er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje).

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kjør E18 og ta avkjøringen mot Enebakk/Holmlia/Ingierstrand. Ta av 3. avkjøring i rundkjøringen og ut på Ljabrudiagonalen, ta av 2. avkjøring i neste rundkjøring. Ta avkjøringen mot Holmliaveien. Sving til venstre og inn på Holmliaveien. Etter ca. 500 meter, sving til høyre og inn på Ravnåsveien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 177 058,-

Totalpris

Kr 2 977 058,-

Felleskostnader

Kr 4 791,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

1983

Soverom

2

Primærrom

82m2

Bruksareal

82m2

Tomt

26528m2

KR-kode

111810

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ravnåsveien 39 E, 1254 Oslo

Gnr. 185, bnr. 59 i Oslo kommune.

Leil.nr. 5008, andelsnr. 140 i Øvre Ravnåsen Borettslag, org.nr. 948 167 093

Tomten

Eiet tomt på 26.528 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidede tomt og utearealer med gressplen og beplantning. Det er asfalterte gangveier, sittegrupper og lekeplasser på fellesområde.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 88 kvm

Totalt bruksareal: 82 kvm

Totalt primærrom: 82 kvm

Primærrom

5. etasje, 82 kvm: entré, bad, wc, stue, kjøkken, kontor/spisestue og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 4 kvm. Boden ligger på oversiden av boligen. Utgang til terrasse på 38 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.06.2018 utført av Torbjørn Solnørdal.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Grunnmur, bærende konstruksjoner, etasjeskillere og innvendige bærevegger er i betong. Utvendige fasader med kledning og malt murpuss. Drenering og utvendige vann og avløpsrør på eiendommen antas å være fra byggeår. Felles utvendige trapper i stål, flat takkonstruksjon med antatt membran og innvendige ventilasjonssjakter.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder; andelsleilighet fra byggeår, innvendige overflater er noe eldre og har noe behov for fornying. Våtrommet er fra byggeår og ikke avdekket fuktindikasjoner. Grunnet alder må man forvente å fornye våtrommet basert på generell levetid på våtrom. Parkett er stedvis slitt, innvendige malte flater er normalt vedlikeholdt og har normale sår etter oppheng etc.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og innbydende 3-roms andelsleilighet. Leiligheten er gjennomgående og har god planløsning med store rom. Godt vedlikeholdt med nymalt bad og wc. Rolig og etablert boområde. Egen inngang til leiligheten. Leiligheten er sydvendt og har gode solforhold.

Entré:

Entré med god plass til klær og sko.

Stue:

Stor og romslig stue med god plass til sofahjørne og spisebord. Store vindusflater som gir gode lysforhold. Utgang til stor sydvendt og solrik terrasse på 38 kvm. God plass til sittegrupper og grill.

Kjøkken:

Åpen kjøkkenløsning med mye benk- og skapplass. Innredning med overskap og underskap, laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag. Fliser på vegg og overskap med lyslist og takhøye skap, dørblader med og uten glass i dører. Integrert oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekk uten slange til utblåsing. Fliser på gulv.

Soverommene:

Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Ved entréen og inngang ved stuen er det 2 store soverom med god plass til dobbeltseng. Ved å flytte kjøkkenet til der spisestuen er idag, kan man få et soverom til.

Bad:

Pent og romslig bad med malt vinyl. Malte vegger og himling. Badekar med "løveføtter", servant i innredning, sideskap og krav/avløp til vaskemaskin. Rommet er ventilert.

WC:

Separat wc med toalett, servant med underskap og speilskap. Vinyl gulv, malt vegger og tak.

Balkong:

Solrik terrasse på 38 kvm. Mye plass for utemøbler, samt grill. Hellelagt gulv med sluk og blomstertrau. Skillevegg til nabo.

Innvendige overflater:

Gulv: Innvendige gulv overflater har parkett, vinyl og fliser.

Vegger: Innvendige vegg overflater har malte flater, fliser og tapet.

Himling: Innvendige himlinger har malte overflater. Nedsenket del i stuen.

Oppvarming

Oppvarming via radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg i flere rom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.03.1985. Det foreligger også ferdigattest som omhandler tilbygg tak over inngangsparti datert 06.11.1995 og ferdigattest på fasadeendring datert 07.11.2012. Ferdigattestene kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 32183, tinglyst 27.10.1983, type heftelse: Fellesobligasjon for borettsinnskudd.

Dagboknr. 697151, tinglyst: 28.06.2017, type heftelse: Pantedokument.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr. 20102, tinglyst: 25.04.1984: Erklæring/avtale. Om Oslo Lysverkers rett til å ha nettstasjon stående på eiendommen.

Dagboknr. 20103, tinglyst: 25.04.1984: Erklæring/avtale. Om Oslo Lysverkers rett til å ha nettstasjon stående på eiendommen.

Dagboknr. 43052, tinglyst: 16.07.1986: Bestemmelse om vann/kloakkledning. Kommunen har rett til å legge og ha liggende ledninger i eller over ubebygde deler av tomten og til å vedlikeholde disse. Dersom kommunen krever det skal borettslaget vederlagsfritt avstå fra deler av grunn for å opparbeide bredere vei, eller adkomt over egen tomt til nabotomter.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Øvre Ravnåsen Borettslag.

Borettslaget består av 214 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning, tlf. 002333.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Boligselskapets hjemmeside www.ovreravnaasen.no

Det er tillatt å ha husdyr som hund, fugl, marsvin, etc. dvs. vanlige små dyr. Det er ikke tillatt å holde katt (unntaket er katt som lever i borettslaget pr. 22.04.2010). Dyrehold kan ikke være til sjenanse for naboene.

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2009: Rehabilitering av alle tak, med 20 cm. tilleggsisolasjon

- 2010: Rehabilitering av terrasser med skifte av membran og isolasjon, tilleggsisolering og bytte av heller. Installasjon av avrenning fra blomsterkasser

- 2011: Bytte av postkasser

- 2011: Rehabilitering av terrasser, trapperepos og gangveier

- 2012: Byttet fritthengende stålbalkonger

- 2014 Nye tak over oppgangene i rettblokkene samt maling av oppganger innvendig

Pågående og planlagte påkostninger:

Borettslaget har igangsatt maling av blokkene, og er planlagt ferdigstillelse i løpet av 2017/2018. Kostnadsrammen er stipulert til ca kr 31 millioner. Det er innvilget ny opplåning med 7 millioner, 4 millioner ble utbetalt 31.08.2017, det gjenstår 3 millioner av innvilget låneramme. Det vil være behov for ny opplåning. To tredjedeler av malerarbeidene er utført i 2017, resten er planlagt utført i 2018. Arbeidet med utskifting av vinduer og dører er planlagt utført i 2018.

Ved generalforsamling i 2018 vil det trolig bli tatt opp nytt lån i forbindelse med utskifting av dører og vinduer. Det er p.t. usikkert hvor mye lån som blir tatt opp i denne forbindelse, men det må påregnes en økning av fellesgjelden og felleskostnadene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2497 datert 06.11.1980 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.791,- pr. mnd. og inkluderer: avdrag og renter på fellesgjeld, fyring og varmtvann, kabel-TV, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsføresl og daglig drift.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018. Borettslaget kan endre felleskostnadene med en månedes skriftlig varsel. Felleskostnadene vil økes ytterligere med 4 % fra 01.07.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr 3.968,-

Brensel kr 823,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.400,- pr. år. / 2.200 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv, og er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Get som leverandør av internett, og har en avgift på omkring kr. 400,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-.

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.985.173,-. Av dette beløpet utgjør kr 177.058,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Ravnåsen
Kirkesogn Holmlia

Steder i nærheten

Holmlia kirke 0.5 km
Holmlia bad 0.7 km
Herregårdskrysset 1 km
Hvervenbukta 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.8 km
Sentralstasjon Oslo S 11.4 km
Jernbanestasjon Holmlia stasjon 0.9 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 4.3 km
Trikkeholdeplass Ljabru 2.8 km
Bussholdeplass Ravnkroken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lusetjerndalen idrettsanlegg 0.8 km
Idrettsanlegg Holmlia idretts- og svømmehall 0.9 km
Treningssenter Lia Trening 0.9 km
Treningssenter Actic - Holmlia Bad 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hallagerbakken skole (1-7 kl.) 0.6 km
Lusetjern skole (1-7 kl.) 0.8 km
Rosenholm skole (1-7 kl.) 1.2 km
Toppåsen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Holmlia skole (8-10 kl.) 0.6 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 2.9 km
Bjørnholt videregående skole 4.6 km
Holtet videregående skole 6.6 km

Barnehager

Hallagerstua barnehage (1-6 år) 0.2 km
Hallagerbakken barnehage (3-5 år) 0.3 km
Nordskrenten barnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 0.9 km
Kjøpesenter Sæter senter 3.7 km
Postkontor Rema 1000 Holmlia 1.1 km
Postkontor Spar Holmlia 1.5 km
Apotek Ditt Apotek Holmlia 0.9 km
Apotek Vitusapotek Holmlia 1 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 1 km
Dagligvare Joker Holmlia 0.6 km
Dagligvare Kiwi Holmlia Sentervei 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.9 km
Bensin Esso Holmlia 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,4 %
Andel kvinner 53,6 %
Gj.snittalder menn 37,4 år
Gj.snittalder kvinner 39,9 år
Husholdninger med barn 34,9 %
Husholdninger uten barn 65,1 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 13165
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ravnåsen 1821 789

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dilan Jamal
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Alexander Vu Tran
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?