Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 050 000,- for kr 4 050 000,-

Velkommen til Refstadveien 32 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

 

Store vindusflater i leiligheten sørger for en lys og hyggelig atmosfære

Stor balkong med flotte solforhold og en spektakulær

Balkong på 9 kvm. som vender mot sørvest

Slående utsikt mot både by og fjord

Høyt og fritt, uten innsyn, med sol fra formiddag til solnedgang sommerstid

Denne bør oppleves!

 

Plass til større sittegruppe og grill

Hyggelig og lys stue med store vinduer som gir rikelig med dagslys og en god atmosfære på kveldstid

 

Plass til sofagruppe med tilhørende stuebord og tv-seksjon

Stilrent og pent kjøkken i delvis åpen løsning mot stue, adskilt med naturlig plass for spisebord

Kjøkkenet har delikat, lys innredning fra Sigdal med glatte fronter og rustfrie håndtak

God kombinasjon av skap- og benkeplass, samt lys mellom overskap og benkeplate

Moderne og pent flislagt bad med varmekabler i gulvet, downlights i tak og opplegg til vaskesøyle

Dusjnisje med glassdører

 

Romslig og godt soverom som har plass til dobbeltseng

Skyvedørsgarderobe for oppbevaring, samt tilgang til teknisk rom

Lys og hyggelig entré med downlights som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten

Stor skyvedørsgarderobe, samt plass for både sko- og yttertøy.

Sameiet har i tillegg en stor felles takterrasse i 7. etasje med sol fra morgen til kveld og flott utsikt

På takterrassen finnes sittegrupper med plass til mange, slik at du kan invitere både venner og familie

 

Solkart - kun til illustrasjon

Fasade

Pent opparbeidet, bilfritt fellesareal med gressplen, prydbusker, hekker, trær, lekeapparater, benker, bord og asfalterte gangveier

Nærsenter på Årvoll

Flere spisesteder i umiddelbar nærhet

Bjerkebanen

Nærområdet på Årvoll med fine tur- og sykkelveier

 

Nærområdet på Tonsenhagen

 

Årvoll gård

Bjerkedalen park

 

Kart

Plantegning

Bjerke Panorama - Bo høyt og fritt med fantastisk utsikt og solforhold! Lekker 2-R toppleil. m/balkong, garasje og heis

Refstadveien 32

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 850 000,-

Bjerke Panorama - Bo høyt og fritt med fantastisk utsikt og solforhold! Lekker 2-R toppleil. m/balkong, garasje og heis: Bjerke Panorama - Bo høyt og fritt med fantastisk utsikt og solforhold! Lekker 2-R toppleil. m/balkong, garasje og heis

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 410,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Refstadveien 32 ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Bjerke, like ved Bjerke Travbane. Det er kort vei til et godt offentlig kollektivtilbud, en rekke butikker, servicetilbud og fasiliteter, samt hovedfartsårer som bringer deg ut og inn av bysentrum.

Bjerkedalen park ligger en kort spasertur fra boligen, med fine promenader, paviljong, sandstrand og dam med bademuligheter. Parken er pent beplantet, og en av parkens hovedattraksjoner er Hovinbekken med fossefall. Fra eiendommen er det også kort gange til Årvoll idrettsplass med fotballbaner som islegges vinterstid. Like ved anlegget ligger også Årvoll gård, et kulturelt og sosialt møtested for store og små. Det er ca. 1,5 km til Oslo skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua og deilige badevann. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter. Kort vei også til Lillomarka med fine turforhold om sommeren, og skispor på vinteren.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi på Bjerke som ligger i umiddelbar nærhet. Ønsker du ytterligere servicetilbud har sentrene Linderud og Storo et godt utvalg, samt at det er kort vei til Oslo sentrum. Økernsenteret ligger en kort spasertur unna, et område i sterk utvikling med store planer. Norges største kjøpesenter planlegges der hvor Økernsenteret er i dag. I tillegg til handel skal senteret også inneholde Oslo Barnemuseum, musikkskole, kino og badeland. Av søndagsåpne butikker kan du velge mellom Nærbutikken på Risløkka og Bazar på Løren. På Bjerke finner du restauranter som pizza-restauranten En Til Pizza. I tillegg finner du kinarestauranten Panda som serverer både kinesisk og norsk mat. De viser også fotballkamper på storskjerm. For de som liker å holde seg i form er det også en mengde treningssentre i nærheten. På Bjerke har du både Puls i nabobygget og Fitness 24/Seven som holder døgnåpent treningssenter. Videre har du også Elixia på Linderud, Condis på Økern eller Sats på Storo.

Området har gode offentlige kommunikasjonsmuligheter, via buss og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass ligger ca. 150 meter fra boligen. Her passerer bussene hvert 5. minutt og buss nr. 31 går alle dager hele døgnet. Skal du til Storo, Nydalen eller Alna senter kan du ta 58-bussen fra Bjerke. T-banen kan du ta fra både Økern, Sinsen og Vollebekk. Med bil tar det 10 minutter til Oslo sentrum og ca. en halvtime til Oslo Lufthavn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se for øvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 850 000,-

Felleskostnader

Kr 2 410,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

6

Byggeår

2012

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

53m2

Bruksareal

53m2

Tomt

8114m2

KR-kode

371892

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Refstadveien 32, 0589 Oslo

Gnr. 84, bnr. 222, snr. 120 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 8.114 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet, bilfritt fellesareal med gressplen, prydbusker, hekker, trær, lekeapparater, benker, bord og asfalterte gangveier. Tomten er fellesareal.

Parkering

Garasjeplass i felles parkeringsanlegg følger leiligheten. Det er etter samtykke fra styret mulighet for å anlegge ladepunkt for el-bil eller ladbare hybridbiler i tilknytning til en parkeringsplass som seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Angående gjesteparkering henvises til Bjerke Travbane. Ellers gjelder gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 69 kvm

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Primærrom:

Bad, gang, kjøkken, stue, soverom

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 8,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.05.2018 utført av Erik Øyum.

Standard

Velkommen til Refstadveien 32, en romslig og meget delikat 2-roms eierleilighet som var ny i 2012, beliggende i boligblokkens øverste etasje. Leiligheten har heisadkomst direkte til leilighetsplan, garasjeplass i lukket anlegg og stor balkong med flotte solforhold og en spektakulær utsikt mot by og fjord.

Boligen har en meget god og luftig planløsning med velholdte, lysmalte vegg- og himlingsflater og moderne materialvalg for øvrig. Store vindusflater i leiligheten sørger for en lys og hyggelig atmosfære. Usjenert beliggenhet – uten innsyn.

Leiligheten fremstår som velholdt med standard fra byggeår. Boligen har mange flotte kvaliteter som bør oppleves og vil av de fleste betegnes som innflytningsklar.

Kort fortalt:

- Meget gode sol- og lysforhold.

- Balkong på 9 kvm. som vender mot sørvest.

- Panoramautsikt!

- God romlayout og arealfordeling.

- Generøs takhøyde.

- Miljøvennlig oppvarming med fjernvarme.

- Garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg og heis direkte til leilighetsplan.

Nærmere innhold:

Entré:

Lys og hyggelig entré med downlights som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Plass til klesavheng og oppbevaringsmøblement for øvrig. Stor skyvedørsgarderobe med plass for både sko- og yttertøy.

Kjøkken:

Stilrent og pent kjøkken i delvis åpen løsning mot stue, adskilt med naturlig plass for spisebord, og med direkte utgang til den flotte balkongen.

Kjøkkenet har delikat, lys innredning fra Sigdal med glatte fronter og rustfrie håndtak. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ett greps blandebatteri. God kombinasjon av skap- og benkeplass, samt lys mellom overskap og benkeplate. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap i nisje.

Stue:

Hyggelig og lys stue med store vinduer som gir rikelig med dagslys og en god atmosfære på kveldstid. Plass til sofagruppe med tilhørende stuebord og tv-seksjon. Uttak for TV/data som er knyttet opp mot Canal Digital.

Balkong:

Solrik, sørvestvendt balkong på ca. 9 kvm. Slående utsikt mot både by og fjord! Høyt og fritt, uten innsyn, med sol fra formiddag til solnedgang sommerstid. Denne bør oppleves! Plass til større sittegruppe og grill. Balkonggulvet er flislagt. Rekkverk i stål og glass. Utebelysning og strømuttak.

Sameiet har i tillegg en stor felles takterrasse i 7. etasje med sol fra morgen til kveld og flott utsikt. Enkel adkomst fra felles oppgang, kun én etasje opp. På takterrassen finnes sittegrupper med plass til mange, slik at du kan invitere både venner og familie.

Baderom/wc:

Moderne og pent flislagt bad med varmekabler i gulvet, downlights i tak og opplegg til vaskesøyle. Dusjnisje med glassdører, vegghengt toalett og servant med underskap og speil over. Varmtvann leveres fra fellesanlegg. Elektrisk avtrekksvifte.

Soverom:

Romslig og godt soverom som har plass til dobbeltseng. Skyvedørsgarderobe også her for oppbevaring. Leilighetens beliggenhet er godt skjermet fra støy og trafikk noe som gjør at du fint kan sove med vinduet åpent på sommerstid. Flott utsikt fra sengekanten – en opplevelse i seg selv å våkne her! Fra soverommet er det tilgang til teknisk rom.

Bod:

Det medfølger egen kjellerbod på ca. 8,5 kvm.

Utstyr:

- Balansert ventilasjonsanlegg

- Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter

- Kabel-TV og internett (50 Mbps)

- Porttelefon

Oppvarming

Radiatorer tilkoblet fjernvarme. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.02.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 9 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om garasje/parkering, veg, gjerde, kloakkledning, trafostasjon, adkomstrett og biloppstillingsplasser.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Bjerke Panorama sameie, med sameiebrøk 52/13567.

- Sameiet består av 147 leiligheter og 4 næringsseksjoner.

- Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt såfremt dette ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

- Det er tillatt med gass- og elektrisk grill på balkongene.

- Endring av navn på postkasse og ringetablå bestilles hos assistanse@usbl.no, og vil bli fakturert med kr. 500,-.

- Boligsameiets eiendommer er fullverdiforsikret i If Skadeforsikring NUF, avtale nr SP587022

- Disponible midler utgjør ved utløpet av året (2017) kr 2.873.517,-

- Barnehagens utearealer er stengt med lås utenfor barnehagens åpningstider. Utearealene er dog tilgjengelig for sameiets beboere. Ved henvendelse til styret kan man få kode til låsen.

Styret foreslo på siste årsmøte at styret selger ca. 450 m2 til Oslo kommune ifm. planer om utvidelse av Rv4 (kollektivfelt, sykkel- og gangsti), og at salgssummen, i stedet for å fordeles på den enkelte sameier, settes inn

på sameiets vedlikeholdskonto. Enstemmig godkjent på årsmøtet.

Styret foreslo samtidig at det installeres mulighet for el-bil lading på alle p-plasser i garasjeanlegget. Infrastruktur for anlegget vil være ca.kr. 3000,- pr. p-plass som belastes inntekt for salg av tomt til Oslo kommune. Infrastrukturen gir mulighet for at den enkelte sameier når som helst kan kople seg på. Enstemmig godkjent på årsmøtet.

Styret fikk også årsmøtets aksept til å gå videre med installasjon av kameraovervåkning i gården, innenfor en ramme av maks kr 100.000,-. Godkjent med klart flertall på årsmøtet.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, forretning, offentlig bygning/ almennyttig formål (barnehage) i henhold til reguleringsplan S-4266 datert 27.09.06 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.410,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fjernvarme a-konto, garasje, kabel-tv og internett, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, vaktmester og vedlikehold m.m.

Herav:

Fjernvarme akonto: kr 375,-

Felleskostnader flat fordeling: kr 564,-

Felleskostnader: kr 1.321,-

Garasje A56: kr 150,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.000,- pr. år. / 3.500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbåndstjenester. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Ny avtale med Canal Digital gir alle enhetene internetthastighet på 50Mbs.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-

- Eierskiftegebyr garasjeplass i parkeringssameie/garasjelag kr 1.165,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.954.287,-.

Ved skifte av beboer i leilighet har sameiet rett til og belastes kr. 1000,- for dekning av utgifter og administrasjon med skilter på ringeklokke ute og postkasse, samt dekning av ekstra slitasje på heis og lignende.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Refstad Nord
Kirkesogn Tonsen

Steder i nærheten

Tonsen kirke 0.5 km
Bjerke travbane 1 km
Aker sykehus 1.4 km
Økernparken 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 44.1 km
Sentralstasjon Oslo S 6.1 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 2.3 km
T-bane stasjon Økern T-banestasjon 1.7 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.6 km
Bussholdeplass Travbanen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Årvoll Idrettsplass 0.7 km
Idrettsanlegg Lørenhallen 1.1 km
Treningssenter Puls Bjerke 0.1 km*
Treningssenter Fitness24Seven Bjerke 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Refstad skole (1-7 kl.) 0.5 km
Årvoll skole (1-10 kl.) 1 km
Løren skole (1-7 kl.) 1.4 km
Vollebekk skole (1-10 kl.) 1.5 km
Bjerke videregående skole 1.8 km
Kuben videregående skole 3 km

Barnehager

Læringsverkstedet Bjerke Panorama (0-6 år) 0 km
Lykketrollet familiebarnehage (0-3 år) 0.7 km
Refstadsvingen barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Årvoll senter 0.7 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.6 km
Postkontor Meny Vollebekk 1.5 km
Postkontor Meny Løren 1.6 km
Apotek Apotek 1 Bjerke 0.4 km
Apotek Boots apotek Årvoll 0.6 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 2.2 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 3.1 km
Dagligvare Kiwi Bjerke 0.3 km
Dagligvare Coop Prix Refstad 0.5 km
Kiosk/video En til Pizza 0.4 km
Kiosk/video Lofthus Kiosk 0.7 km
Bensin Circle K Bjerke 0.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,5 %
Andel kvinner 45,5 %
Gj.snittalder menn 36,1 år
Gj.snittalder kvinner 36,8 år
Husholdninger med barn 25,3 %
Husholdninger uten barn 74,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Refstad Nord 1916 1008

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,12% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?