Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 800 000,- for kr 4 800 000,-

Velkommen til Refstadveien 40 - presentert av eiendomsmegler Halid Talic

Boligen har ett moderne, og tidsriktig utrykk. Leiligheten har en god planløsning, og beliggenheten er svært attraktiv, i en rolig gate, og med kort gangavstand til de fleste fasiliteter

Leiligheten er en strøken tre roms selveierleilighet beliggende i Bjerke Panorama sameie, og er i 5. etasje

Herlig vestvendt balkong på hele 15 kvm. med sol fra ca. kl. 13 - 21 sommerstid

Fra balkongen er det herlig utsikt mot Oslo sentrumsområde og Oslofjorden. Ellers er det god plass til utemøbler, diverse beplantning, og grill på balkongen

Tidløst kjøkken med moderne kjøkkenfronter og med laminert benkeplate samt innfelt kjøkkenvask

Rikelig med oppbevaringsplass i underskap og overskap, og pent flislagt mellom skap

Åpen løsning med stuerom, og det er god plass til egen spisegruppe med tilhørende møblemenet i tilknyttning til kjøkkenet

Leiligheten har en god planløsning, og beliggenheten er svært attraktiv, i en rolig gate, og med kort gangavstand til de fleste fasiliteter

Åpen løsning med stuerom, og det er god plass til egen spisegruppe med tilhørende møblemenet i tilknyttning til kjøkkenet

Det er to romslige soverom i leiligheten

Hovedsoverommet er særdeles romslig og her er det plass til stor dobbeltseng, og tilhørende nattbord

Garderobe- løsninger på soverom følger med i handelen

Soverom II passer ypperlig som gjesterom, eller barnerom - alt etter behov

Moderne og flott bad som inneholder hvit moderne badersominnredning m/servant og lysarmatur, vegghengt toalettskål, samt dusjnisje med skyvedører i herdet glass

Varmekabler i gulv, og dowlights i tak

Moderne og flott bad som inneholder hvit moderne badersominnredning m/servant og lysarmatur, vegghengt toalettskål, samt dusjnisje med skyvedører i herdet glass

Plantegning, Refstadveien 40 snr. 83 - 5. Etasje

Original plantegning fra utbygger

Parkeringsplass nr. D-45 som er i felles og lukket garasjeanlegg følger med leiligehten

Dagligvarebutikken Kiwi er like i nærehten og i samme bygget som leil.

Bjerkedalen Park med mange fine turmuligheter

Bjerkedalen Park med mange fine turmuligheter

Kafé Paviljongen

Sameiet sto ferdig i 2012 og har en flott beliggenhet

Travbanen på Bjerke er i kort gangavstand

Flere flotte turområder i nærheten

Bjerke Panorama

Refstadveien 40

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 700 000,-

Bjerke Panorama: BEKLAGER - VISNING AVLYST- BOLIGEN ER SOLGT!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 227,-
Fellesgjeld:
Kr 6 321,-
AREAL (P-ROM / BRA)
74 / 77 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Refstadveien 40 ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Bjerke, like ved Bjerke Travbane. Det er kort vei til et godt offentlig kollektivtilbud, en rekke butikker, servicetilbud og fasiliteter, samt hovedfartsårer som bringer deg ut og inn av bysentrum.

Bjerkedalen park ligger en kort spasertur fra boligen, med fine promenader, paviljong, sandstrand og dam med bademuligheter. Parken er pent beplantet, og en av parkens hovedattraksjoner er Hovinbekken med fossefall. Fra eiendommen er det også kort gange til Årvoll idrettsplass med fotballbaner som islegges vinterstid. Like ved anlegget ligger også Årvoll gård, et kulturelt og sosialt møtested for store og små. Det er ca. 1,5 km til Oslo skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua og deilige badevann. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter. Kort vei også til Lillomarka med fine turforhold om sommeren, og skispor på vinteren.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi på Bjerke som ligger i umiddelbar nærhet. Ønsker du ytterligere servicetilbud har sentrene Linderud og Storo et godt utvalg, samt at det er kort vei til Oslo sentrum. Økernsenteret ligger en kort spasertur unna, et område i sterk utvikling med store planer. Norges største kjøpesenter planlegges der hvor Økernsenteret er i dag. I tillegg til handel skal senteret også inneholde Oslo Barnemuseum, musikkskole, kino og badeland. Av søndagsåpne butikker kan du velge mellom Nærbutikken på Risløkka og Bazar på Løren. På Bjerke finner du restauranter som pizza-restauranten En Til Pizza. I tillegg finner du kinarestauranten Panda som serverer både kinesisk og norsk mat. De viser også fotballkamper på storskjerm. For de som liker å holde seg i form er det også en mengde treningssentre i nærheten. På Bjerke har du både Puls i nabobygget og Fitness 24/Seven som holder døgnåpent treningssenter. Videre har du også Elixia på Linderud, Condis på Økern eller Sats på Storo.

Området har gode offentlige kommunikasjonsmuligheter, via buss og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass ligger ca. 150 meter fra boligen. Her passerer bussene hvert 5. minutt og buss nr. 31 går alle dager hele døgnet. Skal du til Storo, Nydalen eller Alna senter kan du ta 58-bussen fra Bjerke. T-banen kan du ta fra både Økern, Sinsen og Vollebekk. Med bil tar det 10 minutter til Oslo sentrum og ca. en halvtime til Oslo Lufthavn.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Læringsverkstedet Bjerke Panorama (0-6 år) 0.2 km

Lykketrollet familiebhg. (0-3 år) 0.6 km

Årvoll bhg. (1-6 år) 0.6 km

Barne og ungdomsskoler:

Refstad skole (1-7 kl.) 0.6 km

Årvoll skole (1-10 kl.) 0.7 km

Disen skole (1-7 kl.) 1.3 km

Løren skole ( 1-7 kl.) 1.4 km

Morellbakken skole (8-10 kl.) 3 km

Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.8 km

Videregående skole:

Bjerke vgs. 1.9 km

Kuben vgs. 3.3 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 6 321,-

Totalpris

Kr 4 706 321,-

Felleskostnader

Kr 3 227,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

2012

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

74m2

Bruksareal

77m2

Tomt

8184m2

KR-kode

5418172

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Refstadveien 40, 0589 Oslo

Gnr. 84, bnr. 222, snr. 83, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 8.184 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med bl.a. bilfritt fellesareal med gressplen, prydbusker, hekker, trær, lekeapparater, benker, bord og asfalterte intern- og gangveier.

Parkering

Garasjeplass i felles parkeringsanlegg (p-plass: D-45) som følger leiligheten. Det er etter samtykke fra styret mulighet for å anlegge ladepunkt for el-bil eller ladbare hybridbiler i tilknytning til en parkeringsplass som seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Angående gjesteparkering henvises til Bjerke Travbane. Ellers gjelder gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 84 kvm

Totalt bruksareal: 77 kvm

Totalt primærrom: 74 kvm

Sekundærrom:

Teknisk rom/bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 5 kvm. med tette vegger i metallutførelse.

Vedlagt følger målbare plantegninger. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.09.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasade er utvendig forblendet med spekket tegl. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Det er personheis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten er en strøken tre roms selveierleilighet beliggende i Bjerke Panorama sameie, og er i 5. etasje. Leiligheten er ny i 2012, og fremstår med gjennomgående god standard. Boligen har ett moderne, og tidsriktig utrykk. Leiligheten har en god planløsning, og beliggenheten er svært attraktiv, i en og med kort gangavstand til de fleste fasiliteter.

Entré:

Flott inngangsparti til boligen hvor det her også er god plass til å sette fra seg sko og yttertøy.

Stue:

Lekker og romslig stue hvor det er god plass til sittegruppe med tilhørende møblement. Rommets utforming gir mange gode møbleringsmuligheter, og store vindusflater sørger for at det kommer rikelig med naturlys inn i boligen. Fra stuen er det direkte utgang til stor balkong.

Balkong:

Herlig vestvendt balkong på hele 15 kvm. med sol fra ca. kl. 13 - 21 sommerstid. Fra balkongen er det herlig utsikt mot Oslo sentrumsområde og Oslofjorden. Ellers er det god plass til utemøbler, diverse beplantning, og grill på balkongen. Flislagte balkongulv, og det er montert belysning i tak samt stikkontakt på vegg.

Kjøkken:

Tidløst kjøkken med moderne kjøkkenfronter og med laminert benkeplate samt innfelt kjøkkenvask. Åpen løsning med stuerom, og det er god plass til egen spisegruppe med tilhørende møblemenet i tilknyttning til kjøkkenet. Rikelig med oppbevaringsplass i underskap og overskap, og pent flislagt mellom skap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Soverom:

Det er totalt to soverom i boligen. Hovedsoverommet er særdeles romslig og her er det plass til stor dobbeltseng, og tilhørende nattbord. Garderobe- løsninger på soverom følger med i handelen.

Øvrige soverom passer ypperlig som gjesterom, eller barnerom - alt etter behov.

Bad:

Moderne og flott bad som inneholder hvit moderne badersominnredning m/servant og lysarmatur, vegghengt toalettskål, samt dusjnisje med skyvedører i herdet glass. Varmekabler i gulv, og dowlights i tak.

Bod:

Flott innvendig bod i tilknytting til entré hvor det er gode oppbevaringsmuligheter.

Kvaliteter med boligen:

- Vestv. balkong med sol fra ca. 13 - 21

- Garasjeplass følger leil.

- Direkte heisadkomst til alle plan

- Barnevennlig og rolig boligområde

- Leiligheten fremstår innflyttningsklar

- Lave mnd. felleskostnader

- God planløsning i boligen

- Sikringsskap med automatsikringer og dørcalling med åpner

- Bod i kjeller på 5 kvm.

- Fjernvarme og varmtvann inkl.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.02.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 9 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om garasje/parkering, veg, gjerde, kloakkledning, trafostasjon, samt adkomstrett og biloppstillingsplasser.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Bjerke Panorama sameie, med sameiebrøk 77/13567.

- Sameiet består av 147 leiligheter og 4 næringsseksjoner.

- Forretningsfører er USBL,

tlf. 22 98 38 00

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt såfremt dette ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

- Det er tillatt med gass- og elektrisk grill på balkongene.

- Endring av navn på postkasse og ringetablå bestilles hos assistanse@usbl.no, og vil bli fakturert med kr. 500,-.

- Boligsameiets eiendommer er fullverdiforsikret i If Skadeforsikring NUF, avtale nr SP587022

- Disponible midler utgjør ved utløpet av året (2017) kr 2.873.517,-

- Barnehagens utearealer er stengt med lås utenfor barnehagens åpningstider. Utearealene er dog tilgjengelig for sameiets beboere. Ved henvendelse til styret kan man få kode til låsen.

Styret foreslo på siste årsmøte at styret selger ca. 450 m2 til Oslo kommune ifm. planer om utvidelse av Rv4 (kollektivfelt, sykkel- og gangsti), og at salgssummen, i stedet for å fordeles på den enkelte sameier, settes inn

på sameiets vedlikeholdskonto. Enstemmig godkjent på årsmøtet.

Styret foreslo samtidig at det installeres mulighet for el-bil lading på alle p-plasser i garasjeanlegget. Infrastruktur for anlegget vil være ca.kr. 3000,- pr. p-plass som belastes inntekt for salg av tomt til Oslo kommune. Infrastrukturen gir mulighet for at den enkelte sameier når som helst kan kople seg på. Enstemmig godkjent på årsmøtet.

Styret fikk også årsmøtets aksept til å gå videre med installasjon av kameraovervåkning i gården, innenfor en ramme av maks kr 100.000,-. Godkjent med klart flertall på årsmøtet.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, forretning, offentlig bygning/ almennyttig formål (barnehage) i henhold til reguleringsplan S-4266 datert 27.09.06 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3 227,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fjernvarme á-konto, garasje, kabel-tv og internett, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, vaktmester og vedlikehold m.m.

Herav:

Fjernvarme á-konto: kr 556,-

Felleskostnader flat fordeling: kr 564,-

Felleskostnader: kr 1.957,-

Garasje D-35: kr 150,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.000,- pr. år. / 1.400 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbåndstjenester. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Ny avtale med Canal Digital gir alle enhetene internetthastighet på 50Mbs.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-

- Eierskiftegebyr garasjeplass i parkeringssameie/garasjelag kr 1.165,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.825.537,-.

Ved skifte av beboer i leilighet har sameiet rett til og belastes kr. 1000,- for dekning av utgifter og administrasjon med skilter på ringeklokke ute og postkasse, samt dekning av ekstra slitasje på heis og lignende.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Refstad Nord
Kirkesogn Tonsen

Steder i nærheten

Tonsen kirke 0.3 km
Bjerke travbane 1.1 km
Aker sykehus 1.2 km
Sinsenkrysset 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 44.8 km
Sentralstasjon Oslo S 5.7 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.8 km
T-bane stasjon Økern T-banestasjon 1.8 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.4 km
Bussholdeplass Travbanen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Årvoll Idrettsplass 0.7 km
Idrettsanlegg Lørenhallen 1.2 km
Treningssenter Puls Bjerke 0.2 km
Treningssenter Fitness24Seven Bjerke 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Refstad skole (1-7 kl.) 0.6 km
Årvoll skole (1-10 kl.) 0.7 km
Disen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Løren skole (1-7 kl.) 1.4 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.8 km
Bjerke videregående skole 1.9 km
Kuben videregående skole 3.3 km

Barnehager

Læringsverkstedet Bjerke Panorama (0-6 år) 0.2 km
Lykketrollet familiebarnehage (0-3 år) 0.6 km
Årvoll barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Årvoll senter 0.5 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.7 km
Postkontor Meny Vollebekk 1.6 km
Postkontor Meny Løren 1.7 km
Apotek Boots apotek Årvoll 0.5 km
Apotek Apotek 1 Bjerke 0.5 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 2.1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Kiwi Bjerke 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Årvoll 0.5 km
Kiosk/video En til Pizza 0.5 km
Kiosk/video Lofthus Kiosk 0.6 km
Bensin Circle K Bjerke 0.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,5 %
Andel kvinner 45,5 %
Gj.snittalder menn 36,1 år
Gj.snittalder kvinner 36,8 år
Husholdninger med barn 25,3 %
Husholdninger uten barn 74,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Refstad Nord 1916 1008

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Halid Talic
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?