Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 600 000,- for kr 3 600 000,-

Velkommen til Ringgata 1 E

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Vedovn

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Entré

Soverom

Soverom

Entré

Balkong

Balkong

Balkong

Bad

Bad

Fasade

Fasade

Inngangsparti på østsiden av blokken

Kart

Botanisk Hage

Munchmuseet

Tøyenbadet

Dattera til Hagen

Tøyen Torg

Plantegning

Tøyen

Ringgata 1 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 550 000,-

Tøyen: Lys gjennomgående 2-roms med solrik balkong | Usjenert | Nærhet til T-bane | Heis | Vedovn | Lave felleskostnader

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 550 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 208,-
Fellesgjeld:
Kr 98 296,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Tøyen med Munchmuseet og Botanisk hage som nærmeste nabo. Parkens store og flotte grøntområder egner seg ypperlig for gå- eller løpeturer, tur med hunden, solbading og lek. Gatene rundt er fylt med et spennende mangfold av småbutikker, med et bredt utvalg av varer som skiller seg fra kjedebutikkenes mer standardiserte sortiment. Stort utvalg av kaféer og restauranter i nærområdet, enten det er for en rask lunsj, take away eller en større middag. En kort spasertur fra leiligheten ligger også Gamle Oslo Mekaniske. Her kan du ta med deg hvilken som helst mat fra de nærliggende take-away restaurantene som sushi, indisk eller pizza.

Innenfor en radius på ca. 500 meter finner du Coop Mega, Kiwi og Bunnpris. Det gamle postkontoret på Tøyen senter har blitt til utestedet Postkontoret, med gode italienske pizzaer, stilfull bar og shuffleboard. Dette har allerede blitt en populær møteplass for folk på Tøyen. Du finner restauranter som Melt restaurant (thai) Anatolia (tyrkisk) og Nord og Natt. Sushirestauranten Wasabi sushi er alltid populær, og Samurai sushi ligger rett nedenfor i Kolstadgaten. Kaféen 'Carinas, smak til behag' er i blokken nedenfor leiligheten, med godt utvalg av kaffe og matretter.

Det er også et bredt utvalg populære barer i området, som "Gurken Gurken Gurken Gurken", Human Mote, og Glasnost. Kort vei til andre populære barer/utesteder som Bettola på Schous plass, Torggata Botaniske og velkjente Kulturhuset.

Grønnsakhandlerne på Grønland Basar eller på Tøyen Torg kan begge anbefales. På Grønland Bazar finnes også et av Vinmonopolets utsalg. Det er for øvrig kort vei også til Grünerløkka, enten til fots eller med bysykkel. Her finner du et bredt tilbud av trivelige kafeer og spisesteder som Villa Paradiso (pizza restaurant), Delicatessen (tapas), Mucho Mas (Meksikansk), Fru Hagen og Godt Brød. Her finnes det også shoppingstrøk, barer, konserter og Ringen kino.

Kort vei til turområder og parker som Botanisk hage, Tøyenparken (Miniøya & Øyafestivalen), Middelalderparken, Ola narr, Sofienbergparken, Birkelunden og Kampen park.

God tilknytning til offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. 2 minutters gange til T-bane fra Tøyen T-banestasjon hvor alle T-banens linjer stopper. Buss nr. 60 stopper rett utenfor ved Tøyen skole, og buss nr. 20 kan tas fra bensinstasjonen i Kjølberggata, eller i Finnmarkgata ved Munchmuseet.

Adkomst

Nærmeste stopp med kollektivtransport er Tøyen T-banestasjon, ca 2 minutters gange fra leiligheten. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 550 000,-

Fellesgjeld

Kr 98 296,-

Totalpris

Kr 3 648 296,-

Felleskostnader

Kr 2 208,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

5

Byggeår

1952

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

2461m2

KR-kode

56.194

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ringgata 1 E, 0577 Oslo

Gnr. 229, bnr. 104 i Oslo kommune.

Leil.nr. 503, aksjenummer. 44,

Heibergløkka Boliglag AS AS, org.nr. 821 476 992

Tomten

Festet tomt på 2.461,3 kvm. Festeavgiften er kr 115.000,- for 2017, og betjenes gjennom fellesutgiftene. Selskapet fester tomt av Universitetet i Oslo.

Kopi av tomtefestelov kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Det er innført beboerparkering (Sone C) i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 58 kvm

Totalt bruksareal: 52 kvm

Totalt primærrom: 52 kvm

Primærrom:

Entré, bad, kjøkken, stue og soverom: 52 kvm

I tillegg disponerer en kjellerbod på 3,7 kvm og en loftsbod med ca. 6 kvm gulvareal (skråtak).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.01.2019 utført av Håkon Hosle i Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskiller i betong. Saltak tekket med papp/membran. Grunnmur i betong/mur.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten er det gitt tilstandsgrad 2 grunnet alder på baderom, dør til soverom, vinduer på soverom og kjøkken. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og gjennomgående 2-roms leilighet med svært sentral beliggenhet på Tøyen. Leiligheten har gode kvaliteter som nyere kjøkken(2017), usjenert utsyn på soverom og kjøkken, parkett, vedovn, luftig balkong og god takhøyde. Hele leiligheten har slette overflater malt i tidsriktige farger.

Entré:

Leiligheten har en romslig entré med god plass til gaderobeskap. Det gis et godt førsteinntrykk med delikate fager og mye naturlig lys fra begge sider av leiligheten. Fra entréen er det inngang til alle rom.

Stue:

Vestvendt stue på over 20 kvm med plass til både spisegruppe og sofaseksjon. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong som blir en fin forlengelse av stuen. De store vinduene sørger for godt med lys. Stuen, som resten av leiligheten, har slette malte vegger og parkettgulv. Tv-benk medfølger ikke.

Kjøkken:

Nytt kjøkken fra 2017 med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet består av slette høyglansfronter, heltre benkeplate og bakplate samt integrerte hvitevarer. Helhetlig utførelse med benkeplatet som "fortsetter" opp på bakveggen mot overskap. Kjøkkenet er godt utnyttet og har en fin frokostplass med bar-løsning foran vinduet. Varmtvannsbereder på 120 liter plassert i hjørneskap.

Soverom:

Soverommet er av god størrelse, med usjenert vindu mot øst. Her er det god plass til dobbeltseng, arbeidspult og garderobeskap. Bokhylle og nattbord medfølger ikke.

Bad:

Bad med flislagt gulv og slette malte vegger. Badet består av dusjkabinett, innredning fra 2016, toalett og opplegg for vaskemaskin. Badet er av god størrelse og er effektivt utnyttet.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner, vedovn og stråleovn på baderom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1953.

Det foreligger ikke ferdigattest, men et uattestert ekspedisjonsdokument fra 1949.

Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av spillvannsledninger datert 2005.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 409290, tinglyst 12.07.1951, type heftelse: Festekontrakt

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkomstrett, benyttelse av tomt og kommunens rett til tilgang og vedlikehold på vann- og avløpsledninger. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Heibergløkka boliglag AS.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 113 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 22 98 14 64.

Aksjelaget har egen hjemmeside, se www.heiberglokka.no

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

Foretatte påkostninger de siste årene:

- Brannsikre dører

- Utskiftning av yttertak

- Gjennomgått kontrakter og avtaler med flere vedlikeholdstjenester

- Bestilt oppdatering av tilstandsvurdering og vedlikeholdsplan fra 2004.

- Parkeringsløsning.

Planlagte påkostninger:

Ifølge styreleder 01.02.2019 har aksjelaget ingen større planer som vil føre til økninger i felleskostnadene.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget. Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 31.01.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). I krysset Tøyengata og Monrads gate er det igangsatt refundamentering og utskiftning og vann- og avløpsredninger som fører til at Mondards gate er midlertidig stengt. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 2.208,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, internett, renter og avdrag, trappevask, kommunale avgifter, festeavgift, forsikringer, drift og vedlikehold, honorarer, mm.

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.02.2019.

Husleien fordeles slik:

Fellesutgifter: kr 1.357,-

Trappevask: kr 80,-

Renter og avdrag: kr 771,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.548,- pr. år. / 5.603 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital (Telenor) som leverandør av kabel-tv og Lynet som leverandør av internett. Dekoder medfølger. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 8.625,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.450,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.660.371,-.

Av dette beløpet utgjør kr 98.296,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Tøyen Rode 9
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Munchmuseet 0.1 km
Tøyenparken 0.6 km
Tøyenbadet 0.7 km
Zoologisk og Geologisk museum 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.3 km
Sentralstasjon Oslo S 1.9 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.8 km
T-bane Tøyen T-banestasjon 0.2 km
Trikk Lakkegata skole 1 km
Buss Munchmuseet 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kampen park 0.6 km
Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.7 km
Treningssenter Tøyen Fitness og Tr.senter 0.5 km
Treningssenter Actic - Tøyenbadet 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Tøyen skole (1-7 kl.) 0.2 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.6 km
Kampen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.9 km
Hersleb videregående skole 1 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.5 km

Barnehager

Heibergløkka barnehage (0-6 år) 0.2 km
Sommerfryd barnehage (0-5 år) 0.2 km
Sigurdsgate familiebarnehage (0-3 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tøyen Torg 0.3 km
Kjøpesenter Grønland Basar 0.8 km
Postkontor / post i butikk Coop Mega Tøyen 0.2 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix St. Halvardsgate 1.1 km
Apotek Boots apotek Tøyen 0.2 km
Apotek Apotek 1 Grønland 0.8 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Coop Mega Tøyen 0.2 km
Dagligvare Joker Jens Bjelkesgate 0.3 km
Kiosk Mix Tøyen Kiosken 0.2 km
Kiosk Mix Tøyen Videosenter 0.2 km
Bensinstasjon Shell/7-Eleven Tøyen 0.2 km
Bensinstasjon Esso Tiger Trondheimsveien 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 33,4 år
Gj.snittalder kvinner 34,6 år
Husholdninger med barn 16,3 %
Husholdninger uten barn 83,7 %
Gj.snitt byggeår 1944
Gj.snitt tomtestørrelse 4126
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Tøyen Rode 9 818 502

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 27.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?