Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 340 000,- for kr 1 340 000,-

Fasadebilde

Stor stue med utgang til innglasset balkong

Inngangsparti med godt med skapplass

Stor stue

Stort kjøkken med god plass til egen spisegruppe

 

Stort kjøkken

Stort kjøkken med mye benkeplass og skapplass

Lyst og fint bad

Praktisk dobbel servant

Bad

God plass på hovedsoverommet

Soverom nr 2

Stor innglasset balkong

Balkong

Nærområdet

Lekeplass

Plantegning 1 etg

Plantegning under etg

Ringkollgrenda - Vestvendt beliggende med innglasset balkong

Ringkollgrenda 6 b

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 200 000,-

Ringkollgrenda - Vestvendt beliggende med innglasset balkong: Ringkollgrenda - Vestvendt beliggende med innglasset balkong

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 329,-
Fellesgjeld:
Kr 294 407,-
AREAL (P-ROM / BRA)
88 / 96 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral beliggenhet i etablert boligområde med lavblokkbebyggelse ca. 3 km. fra sentrum med gode bussforbindelser. Her bor du stille og fredelig i et meget barnevennlig område. Det er flere lekeplasser i området og kort vei til fotballbane. Få minutters gange ned til sjøen i Djupsund. Kort vei ut til Vesterøyas flotte badeplasser og turområder. Barneskole, barnehage, ungdomsskole og grendehus i nærområdet. Velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Ormestad barneskole og Varden ungdomsskole. Flere barnehager i nærområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 294 407,-

Totalpris

Kr 1 494 407,-

Felleskostnader

Kr 4 329,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1979

Soverom

2

Primærrom

88m2

Bruksareal

96m2

Tomt

15982m2

KR-kode

2218260

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ringkollgrenda 6 b, 3227 Sandefjord

Gnr. 144, bnr. 144, i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 3,

Toppen Borettslag, org.nr. 951 744 131

Tomten

Eiet tomt på 15.982,3 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkering på borettslagets eiendom.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 104 kvm

Totalt bruksareal: 96 kvm

Totalt primærrom: 88 kvm

Bruksareal:

Første etg 50 kvm

Under etg 46 kvm

Primærrom:

Første etg:

1. etasje 48 kvm: Gang, kjøkken og stue

Under etg:

Kjeller: 40 kvm: Trappegang, to soverom og bad

Sekundærrom:

Første etg:

1. etasje 2 kvm: Bod i fellesareal

Under etg:

Kjeller: 6 kvm: Bod

I tillegg disponerer boligen 1 utvendig bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.08.2018 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur/betong. Denne leiligheten går over 2 plan og går over 1 etg og under etg.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Leiligheten er i forholdsvis god stand med tanke på alder, men det er flere bygningsdeler som er eldre og har tydelig slitasje. Det må tas med i vurderingen at det må påregnes vedlikehold og oppjusteringer. Grunnet alder og noe retningsavvik, nevnes etasjeskillere og rom under terreng. Flater på toalett og bad har alder, som gjør at resterende levetid må påregnes å være begrenset og på kjøkken er det påvist slitasje.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Fin og romslig leilighet over 2 plan med meget barnevenllig beliggenhet. Leiligheten er innredet med lyse og moderne farger. Gulv har for det venyl, tepper og laminat.

Leiligheten har to soverom og en meget stor stue. Fra stuen er det utgang til vestvendt innglasset balkong. Meget stor stue malt i moderne farger. Kjøkkenet er stort med god benkeplass og god plass til spisegruppe. Kjøkkeninnredning i lys utførelse med profilerte fronter og laminat benkeplate. Her er det også rikelig med skapplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Pent bad i lyse farger, med malt vinyl på gulv og malt tapet/ glassfiberstrie på veggene. Av utstyr er det montert dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin og opplegg til vaskemaskin.

Gode lagringsmuligheter i boder.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 24.03.1980.Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Veier og terrengbehandling gjenstår.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

Dagboknr 2500, tinglyst 29.03.1979, Erklæring/Avtale - Rett til kommunen å kjøpe ubebygget grunn til kommunal/offentlig bruk, samt vedlikeholde ledningsnett.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Toppen Borettslag.

Borettslaget består av leiligheter.

Forretningsfører er USBL.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: 2004 Total utvendig rehab med 5 cm tilleggsiso, kledning nye innglassede balkonger. Bygget nye utvendige sportsboder

Borettslaget har ingen garasjer på egen tomt. Noen leier av nabo borettslag.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 19760009 datert 26.08.1976 med tilhørende reguleringsbestemmelser.I tillegg ligger eiendommen innenfor kommuneplanens arealdel til boligbebyggelse, vedtaksdato 22.05.2014.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette.

Diverse

Eiendommen selges som et tvangssalg og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse og ikke etter avhendingslova. Dette innebærer vesentlig avvik fra et normalt salg ved at kjøper har en større risiko for eiendommens tekniske tilstand, og kjøper må være innforstått med at det kan være svært vanskelig å nå fram med en mangelsklage etter kjøp av tvangssalgsbolig.

Samtidig avviker tidsfrister for bud og rutiner for oppgjør fra et normalt salg.

Det gjøres videre oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille eierskifteforsikring/boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg.

Det vises for øvrig til "Orientering til kjøpere om tvangssalg ved medhjelper" som er vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler dersom noe er uklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.329,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, styrehonorar, felles strømutgifter, vedlikehold/reperasjoner, forretningsførerhonoar, kabel-tv, bygningsforsikring etc. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr: 1.027

Avdrag kr: 1.118

Driftsutgifter kr: 2.184

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.492 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og utgiftene inngår i fellesutgiftene

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr:1.495.739,-. Av dette beløpet utgjør kr 294.407,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Budregler

Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud via Krogsveens budapp eller inngi bud elektronisk via Krogsveen.no. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3. I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 5.650,- samt dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Henrik Bettum
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?