Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 400 000,- for kr 4 400 000,-

 

Dette er en lys og påkostet 4-roms over 2 plan

Stuen er stor og trivelig med god plass til salong og spisebord

Spisestuen ligger mellom kjøkkenet og stuen

Kjøkkenet

 

 

 

 

Velkommen til Rødsgrenda 55

 

Nytt lekkert bad i 2018

 

Soverom 1

 

Soverom 2

Gang

Entré

Veranda på ca. 6 kvm

Loftstuen

 

 

Nytt bad fra 2017

 

Soverom 3

 

2. etasje

3. etasje

Hele leiligheten

 

Velkommen til Rødsgrenda 55

 

 

HEGGEDAL

Rødsgrenda 55

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 450 000,-

HEGGEDAL: PÅKOSTET OG MODERNE LEILIGHET OVER 2 PLAN FRA 2012 * 3 soverom * 2 stuer * 2 pene bad * Solrikt * Carport * Nær tog/buss

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 250,-
Fellesgjeld:
Kr 35 570,-
AREAL (P-ROM / BRA)
105 / 111 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boområde i Heggedal. Leiligheten har god intern beliggenhet på feltet, stille og tilbaketrukket på sameiets eiendom med kort vei til felles lekeareal. Leiligheten har meget gode solforhold med sol stort sett hele dagen. Nabolaget består av nye moderne leiligheter, boligeiendommer, fritidsboliger og ubebygde tomteparseller. Heggedal sentrum er under utvikling, og Asker kommune har store planer for videre utvikling av sentrumskjernen i Heggedal med bl.a. flere småbutikker, servicetilbud, kafeèr med mer. Tandberg Eiendom er nå i full gang med sentrumstomten rundt Kistefossdammen og planer for området finner du på Asker kommune sine hjemmesider.

Nærområde er meget barnevennlig og byr på flere aktivitetsmuligheter og naturskjønne omgivelser. Flotte badeforhold i Gjellumvannet med opparbeidet strand og volleyballbane. I Heggedal sentrum ligger også nye Trans'matorn sykkelpark som er en del av FutureBuilt-prosjektet. Sykkelparken er et genialt bidrag til nærmiljøet og byr på flotte sykkelaktiviter om sommeren, og hoppbakke, snowboard rails, muligheter for langrennsrunde og aking om vinteren. I tillegg er Kjekstadmarka med fine turmuligheter sommer som vinter like i nærheten.

Eiendommen ligger ca. 1,6 km fra Heggedal sentrum. I Heggedal finner man nærbutikk med posttjenester, barnehager, barneskole og ungdomsskole, idrettsanlegg, skiløyper med mer. Nærmeste barnehage ligger ca. 700 meter fra boligen. Innenfor ca. 10 minutters kjøring når man Asker sentrum med alle fasiliteter og tilbud, badestrender og småbåthavner ved Oslofjorden, flere golfbaner med mer.

Det er svært gode togforbindelse i retning Asker og Oslo, samt Spikkestad. Reisetiden fra Heggedal stasjon til Nationaltheatret er ifølge tidstabell ca. 40 minutter.

Barnehager og skoler

Barnehager: Kistefossdammen barnehage, Vikingjordet barnehage, Heggedalsskogen barnehage og Lotteliten Familiebarnehage for å nevne noen.

Skoler: Boligen sogner til nye Heggedal barneskole og Hovedgården ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker: Følg Røykenveien i retning Heggedal og ta til høyre når du kommer til lyskrysset i Heggedal. Kjør langs med Gjellumvannet mot Heggedal stasjon. Ta til venstre inn Åmotveien og følg denne til den går over i Rødsåsen. Ta deretter inn Rødsgrenda til venstre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 35 570,-

Totalpris

Kr 4 485 570,-

Felleskostnader

Kr 2 250,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2012

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

105m2

Bruksareal

111m2

Tomt

10914m2

KR-kode

151878

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rødsgrenda 55, 1389 Heggedal

Gnr. 96, bnr. 2, snr. 23, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 10.914 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal.

Parkering

Parkering for 1 bil i carport.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 121 kvm

Totalt bruksareal: 111 kvm

Totalt primærrom: 105 kvm

Bruksareal:

Eierleilighet 111 kvm

Primærrom:

2. etasje 67 kvm: Entré, gang, 2 soverom, bad, stue, kjøkken.

3. etasje 38 kvm: Loftstue, bad, 1 soverom.

Sekundærrom:

2. etasje 3 kvm: Bod/teknisk rom.

3. etasje 3 kvm: 1 bod.

I tillegg er det bod som ikke er måleverdig - dog ca. 6 kvm gulvflate.

I tillegg er et parkering for 1 bil i carport samt bod på ca. 6 kvm i fellesanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.08.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Leilighet i bygg ferdigstilt i 2012. 1 nytt bad i 2018 samt overflateoppusset 1 bad med nytt utstyr i 2017. For øvrig er boligen normalt brukt og vedlikeholdt. Et generelt bra inntrykk. Ingen vesentlige avvik bortsett fra alderssymptom. Det er gitt pålegg av Asker kommune om utbedringer vedr. brannsikring. Forholdet skal håndteres av sameiet og utbygger.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Innvendige dører med formpressede dørblad i trekarmer. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Yttertekking av betongstein. 2 takvinduer i 3.etg. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Tretrapp med tette trinn mellom etasjene. Trinn i lakkert furu og rekkverk i malt tre. Veranda i trekonstruksjon ved inngang. Rekkverk i tre. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre. Trebjelkelag mellom etasjene.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner: Utvendig avløp i plast. Vannrør i plast.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i plast. Vannrør i plast (rør i rør). Vannmåler montert. Stoppekran i bod/teknisk rom.

Utstyr for sanitærinstallasjoner: Varmtvann fra sentralvarmeanlegg.

Luftbehandling: Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregat plassert i 3.etg.

Elektriske anlegg: 400-volts anlegg. 63 amp. hovedsikringer - 12 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i bod/tekinsk rom. El-anlegget ble kontrollert og godkjent i 2014.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Strøken rekkehusleilighet over to plan med svært god og familievennelig planløsning. Leilighet er lys og luftig og har en løsning som gir super utnyttelse av boligens areal. Leiligheten har en god beliggenhet på feltet med svært gode solforhold.

Entré:

Innbydende entré med god plass til å henge fra seg klær og sko.

Stue:

Stuen er stor og har utgang til solrik veranda på ca. 7 kvm. Meget gode solforhold med sol fra tidlig morgen ved inngangsparti og frem til solen kommer på terrassesiden. Sol fra ca. kl 6 ved inngang/entre til ca. kl 22 på terrasse (midtsommer). Veranda på ca. 6 kvm ved inngang. I stuen har du fin plass til salong- og spisebord.

Kjøkken:

Kjøkkenet er normalt utstyrt og har moderne kjøkkeninnredning med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning. Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin medfølger.

Bad 1:

Rommet ble innredet i 2018. Badet er flislagt på vegger og gulv. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Toalett fra 2012 - TG 1. For øvrig utstyr fra 2018 - TG 0. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Soverom:

Leiligheten har totalt 3 romslige soverom. 2 av rommene ligger i 2. etasje mens 1 soverom ligger i 3. etasje.

Loftstue:

Opp i 3. etasje ligger det en romslig og lys loftstue/tv-stue. Gulvflaten i 3. etasje er ca. 49 kvm.

Bad 2:

Badet i 3. etasje er også meget smakfullt innredet og flislagt med fliser på vegger og gulv. Våtrom fra byggeår. Rommet ble overflateoppusset i 2017. Badet inneholder badekar med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Utstyr fra 2017. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Teknisk:

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning for redusert energibruk, samtidig som man oppnår god luftkvalitet og et godt inneklima.

- Fiber og kabel-TV fra Canal Digital.

- Vedtatt utbygging av el-nett slik at det kan installeres ladestasjoner for el-biler i carport.

Bod:

- 1 bod i 2. etasje

- 2 boder i 3. etasje (inkl. teknisk for ventilasjonsaggregat og sentralstøvsuger)

- 1 utebod

Overflater:

Vegger - Tapet, fliser og malt glassfiberstrie.

Gulv - Parkett, laminat og vinyl.

Himling - Himlingsplater og panel.

Oppvarming

- Elektrisk og varmepumpebasert sentralfyr med konvektor i gang i 2.etg.

- Elektrisk gulvvarme i badene.

- For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2013, men denne har blitt tilbaketrukket pga. manglende brannstige fra 3. ned til balkong i 2. etasje. Sameiet har i mellomtiden midlertidig brukstillatelse. Asker kommune varslet i juli 2018 trekning av ferdigattest for Boligsameiet Rødsgrenda i påvente av forbedret brannprosjektering fra utbygger, Trysilhus Flerfamilie AS. Kommunen har gitt Trysilhus frist for å gjennomføre tiltak i løpet av august 2018.

Status i byggesaken utsendt til sameiet per 09.10.2018:

Trysilhus Flerfamilie AS har klaget på kommunens vedtak om trekking av ferdigattest. Klagen er behandlet i bygningsrådet og er videresend til Fylkesmannen. Fylkesmannen skal nå ta endelig stilling til om kommunen hadde anledning til å trekke ferdigattesten i byggesaken. Sweco Norge AS og Trysilhus AS har foreslått tiltak som kan gjennomføres, disse er publisert og tilgjengelig for alle via innsyn:

https://lokaldemokrati.asker.kommune.no/byggsak?utf8=%E2%9C%93&query=&ndoktype=&saksaar=18&saksnr=2716&enhet=&gnr=&bnr=&from_date=&to_date=&commit=s%C3%B8k

Kommunen har bedt om tilbakemelding på flere forhold er ivaretatt innen 1.11.2018. Kommunen er ikke kjent med at det på nåværende tidspunkt er påbegynt utbedringer tilknyttet byggesakene. Kommunen vil vurdere videre oppfølging når denne fristen har gått ut.

For mer informasjon, kontakt megler. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

10.05.1946 00:00:00 - Bestemmelse om vannrett

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

16.02.1949 00:00:00 - Bestemmelse om vannledn.

Bestemmelse om veg

Bestemmelse om elektrisk ledning og benyttelse av brønn.

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

05.04.1952 00:00:00 - Bestemmelse om veg

Bestemmelse om gjerde

Bestemmelse om oppsetting av lysstolper

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

05.04.1952 00:00:00 - Bestemmelse om gjerde

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

30.11.1956 00:00:00 - Bestemmelse om veg

Bestemmelse om opparbeidelse.

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

30.11.1956 00:00:00 - Erklæring/avtale

Ifølge skjøte bestemmelse om grenselinje.

Bestemmelse om veg vedr. opparbeidelse i fellesskap.

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

04.06.1959 00:00:00 - Bestemmelse om veg

Rettighetshaver: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:59

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

06.08.1981 00:00:00 - Bestemmelse om veg

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

08.10.1985 00:00:00 - Erklæring/avtale

Rettighetshaver: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:59

Rett til avkjørsel gjeldende frem til reguleringsplan

inneholdende vegløsning settes i drift.

Kan ikke avlyses uten samtykke av gnr.17 bnr.15 og 135.

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

08.04.2011 00:00:00 - Best. om vann/kloakkledn.

Rettighetshaver: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:3

Rettighetshaver: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:59

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

21.06.2011 00:00:00 - Best. om adkomstrett

Bestemmelse om rett for almmenheten til alminnelig ferdsel på gangvei og tursti

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

05.08.2011 00:00:00 - Best. om vann/kloakkledn.

Rettighetshaver: Asker Kommune

Org.nr: 944 382 038

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Bestemmelse om adkomstrett

Bestemmelse om bebyggelse

Gjelder også senere utskilte parseller

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

05.08.2011 00:00:00 - Elektriske kraftlinjer

Rettighetshaver: Hafslund Nett AS

Org.nr: 980 489 698

Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler

Bestemmelse om adkomstrett

Bestemmelse om bebyggelse

Med flere bestemmelser

Overført fra: Knr:0220 Gnr:96 Bnr:2

Gjelder denne registerenheten med flere

20.06.2018 21:00:00 - Bestemmelse om adkomstrett

Rettighetshaver: Asker Kommune

Org.nr: 944 382 038

Gjelder adkomstrett til areal ved trykkøkningsstasjon for vann

Bestemmelse om bebyggelse og benyttelse i området nær trykkøkningsstasjonen

Gjelder denne registerenheten med flere

15.09.2011 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 23

Formål: Bolig

Tilleggsdel: Bygning

Sameiebrøk: 113/4924

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Boligsameie Rødsgrenda, med sameiebrøk 113/4924.

Sameiet består av 52 ideelle eiendomsandeler.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Vedlikehold/innkjøp 2017:

- Det er gjennomført årlig vedlikehold av Sigmasentral/varmeanlegg for samtlige.

- Renns av ventilasjons kanaler er bestilt utført for samtlige seksjonseiere.

- Malearbeider, hus 5-6, tre carporter og felles bod.

- Samt seksjonseris beising av terrasser og svalganger.

Planlagt vedlikehold 2018:

- For 2018 er 1 års befaring på malejobb samt ferdigstilling av de siste punktene som ble påpekt under befaring høsten 2017.

- Utbedring av felles leke områder som ettablert.

- Eksisterende bark på disse områdene er aldrende.

Kommende 5-års periode:

- Styret kan ikke se noe planlagte vedlikehold den neste 5 års perioden.

Godkjent vedtak om EL-bil lading:

- Sameiet foretar en oppgradering av det elektriske anlegget som tilhører alle carporter som er tinglyst til seksjoner. Dette gjøres ved at det legges nye strømkabler fra hus 1, 2 og 3 til carporten, hvor den enkelte seksjonseier selv er pliktig til å fremskaffe egen ladestasjon i sin carport med egen strømavlesning. Dette vil gi alle seksjonseiere mulighet til å lade el-bil i sin carport. Prosjektet har en kostnadsramme på ca. kr 550.000,-. Prosjektet

vil bli lånefinansiert. Styret får fullmakt til å låne opptil kr 600.000,- eventuelt refinansiere eksiterende lån. Lånet betjenes med en økning av felleskostnadene, som vil tilsvarer betalingen av renter og avdrag. Lånet vil ha en løpetid på inntil 20 år.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, garasjeanlegg for bolig-/fritidsbebyggelse og øvrige kommunaltekniske anlegg, i henhold til reguleringsplan Rødsåsen Delområde B2 - 2011002 (detaljregulering) datert 11.01.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

I tillegg er en liten del av eiendommen innenfor eldre reguleringsplan for Rødsåsen avsatt til friluftsområde.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med spesielle kvaliteter i kommuneplanen for Asker kommune 2018 - 2030. Nord for eiendommen ligger et område satt av til framtidig boligområde.

For flere detaljer til regulering og kommuneplan, se planopplysninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.754,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon.

Fellesutgiftene er kr 2.250,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og internett (fiber) fra Canal Digital, forretningsførsel, snøbrøyting, vedlikehold og forvaltning av fellesareal, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold av sameiets bygninger på eiendommen, m.m.

Fellesutgiftene fordeles slik:

- grunnkostnad kr 1.730,-

- avdrag lån kr 429,-

- renter og omkostninger kr 91,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.950,- pr. år. / 15.420,- kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.604.562,-.

Av dette beløpet utgjør kr 35.570,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Rødsåsen
Kirkesogn Heggedal

Steder i nærheten

Heggedal kirke 1.6 km
Gui 3.5 km
Rustad 3.6 km
Eid 4.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 80.7 km
Jernbanestasjon Heggedal 1.4 km
Bussholdeplass Rødsåsen 0.2 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Heggedalshallen 1.7 km
Idrettsanlegg Gjellum idrettsanlegg 3.5 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 6.2 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 6.3 km

Steder av interesse

Skoler

Heggedal skole (1-7 kl.) 2.8 km
Solberg skole (1-7 kl.) 5.4 km
Blakstad skole (1-7 kl.) 5.6 km
Hovedgården ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Asker videregående skole 8 km
Bleiker videregående skole 8.1 km

Barnehager

Vikingjordet barnehage (1-5 år) 0.8 km
Kistefossdammen barnehage (0-6 år) 1 km
Heggedalsskogen barnehage (1-5 år) 2.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 6.2 km
Kjøpesenter Røyken Sentrum 6.8 km
Postkontor Kiwi Heggedal 1.6 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 6.4 km
Apotek Heggedal Apotek 1.5 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 6.2 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 8.7 km
Dagligvare Kiwi Heggedal 1.6 km
Dagligvare Coop Extra Heggedal 2.7 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 6.2 km
Kiosk/video På Hjørnet Kafe og Krambod 6.9 km
Bensin Shellsenter Heggedal 2.9 km
Bensin Circle K Slemmestad 5.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,7 %
Andel kvinner 47,3 %
Gj.snittalder menn 33,7 år
Gj.snittalder kvinner 31,6 år
Husholdninger med barn 41,5 %
Husholdninger uten barn 58,5 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 605
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Rødsåsen 275 118

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?