Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 400 000,- for kr 4 400 000,-

Velkommen til Rødsgrenda 71

 

Meget flott rekkehusleilighet over to plan

Stuen er stor og luftig

 

Kjøkken

 

Veranda med tilgang fra stuen

Veranda ved inngangspartiet

 

Gang

 

Stue

 

Kjøkken

 

 

 

 

Balkong med svært gode solforhold!

 

 

 

Soverom 1

 

Soverom 2

Bad

 

1. etasje

Loftstue

 

Soverom 3

 

Bad i 2.etasje

 

5

2. etasje

Utsikt

 

Området

Fasade

Hele boligens planløsning

HEGGEDAL

Rødsgrenda 71

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 390 000,-

HEGGEDAL: STORT OG MODERNE REKKEHUSLEILIGHET OVER 2 PLAN - 3 soverom, 2 stuer, 2 bad, Carport, God intern beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 390 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 158,-
Fellesgjeld:
Kr 38 692,-
AREAL (P-ROM / BRA)
108 / 111 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boområde i Heggedal. Leiligheten har god intern beliggenhet på feltet, stille og tilbaketrukket på sameiets eiendom med kort vei til felles lekeareal. Leiligheten har meget gode solforhold med sol stort sett hele dagen. Nabolaget består av nye moderne leiligheter, boligeiendommer, fritidsboliger og ubebygde tomteparseller. Heggedal sentrum er under utvikling, og Asker kommune har store planer for videre utvikling av sentrumskjernen i Heggedal med bl.a. flere småbutikker, servicetilbud, kafeèr med mer. Tandberg Eiendom er nå i full gang med sentrumstomten rundt Kistefossdammen og planer for området finner du på Asker kommune sine hjemmesider.

Nærområde er meget barnevennlig og byr på flere aktivitetsmuligheter og naturskjønne omgivelser. Flotte badeforhold i Gjellumvannet med opparbeidet strand og volleyballbane. I Heggedal sentrum ligger også nye Trans'matorn sykkelpark som er en del av FutureBuilt-prosjektet. Sykkelparken er et genialt bidrag til nærmiljøet og byr på flotte sykkelaktiviter om sommeren, og hoppbakke, snowboard rails, muligheter for langrennsrunde og aking om vinteren. I tillegg er Kjekstadmarka med fine turmuligheter sommer som vinter like i nærheten.

Eiendommen ligger ca. 1,6 km fra Heggedal sentrum. I Heggedal finner man nærbutikk med posttjenester, barnehager, barneskole og ungdomsskole, idrettsanlegg, skiløyper med mer. Nærmeste barnehage ligger ca. 700 meter fra boligen. Innenfor ca. 10 minutters kjøring når man Asker sentrum med alle fasiliteter og tilbud, badestrender og småbåthavner ved Oslofjorden, flere golfbaner med mer.

Det er svært gode togforbindelse i retning Asker og Oslo, samt Spikkestad. Reisetiden fra Heggedal stasjon til Nationaltheatret er ifølge tidstabell ca. 40 minutter.

Barnehager og skoler

Barnehager: Kistefossdammen barnehage, Vikingjordet barnehage, Heggedalsskogen barnehage og Lotteliten Familiebarnehage for å nevne noen.

Skoler: Boligen sogner til nye Heggedal barneskole og Hovedgården ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker: Følg Røykenveien i retning Heggedal og ta til høyre når du kommer til lyskrysset i Heggedal. Kjør langs med Gjellumvannet mot Heggedal stasjon. Ta til venstre inn Åmotveien og følg denne til den går over i Rødsåsen. Ta deretter inn Rødsgrenda til venstre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 390 000,-

Fellesgjeld

Kr 38 692,-

Totalpris

Kr 4 428 692,-

Felleskostnader

Kr 2 158,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

2012

Soverom

3

Primærrom

108m2

Bruksareal

111m2

Tomt

13106m2

KR-kode

15188

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rødsgrenda 71, 1389 Heggedal

Gnr. 96, bnr. 2, snr. 36, i Asker kommune.

I tillegg følger ideell andel (754/33237) av realsameie på gnr. 96, bnr. 109 i Asker kommune. Dette er fellesområde for sameiet.

Tomten

Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal. Det lå snø på terreng, tak og uteplasser ved besiktigelsen. Meget gode solforhold med sol fra tidlig morgen ved inngangsparti og frem til solen kommer på terrassesiden. Sol fra ca. kl 5:30 til klokken 22:30 midtsommers.

Parkering

Parkeringsplass for 1 bil i ekstra høy carport. Sameiet har ved årsmøtet 2018 besluttet at det skal etableres egne kurser ut til carporter for lading av elbiler/hybrider. Ellers er det gode parkeringsmuligheter for gjester som kommer på besøk.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 121 kvm

Totalt bruksareal: 111 kvm

Totalt primærrom: 108 kvm

Bruksareal:

Eierseksjon 111 kvm

Primærrom:

2. etasje 67 kvm: Entré, gang, 2 soverom, bad, stue, kjøkken.

3. etasje 41 kvm: Loftstue, bad, 1 soverom. Gulvflate er ca. 49 kvm. I tillegg er det 2 boder som ikke er måleverdige, dog ca. 7 kvm gulvflate.

Sekundærrom:

2. etasje 3 kvm: Bod/teknisk rom.

I tillegg er det parkering for 1 bil i carport samt bod på ca. 6 kvm i fellesanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.03.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Leilighet over 2 plan i bygg med 12 enheter, oppført i 2012. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og pent brukt. Et generelt bra inntrykk. Ingen vesentlige avvik bortsett fra alderssymptom. Tilstandsgrad er dels satt grunnet manglende dokumentasjon og alder på bygningsdelen - ikke nødvendigvis grunnet funksjonssvikt. Felles bygningsdeler er ikke vurdert. Det foreligger ikke tilstandsvurdering av sameiets fellesdeler.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Bygningsdelen er fellesdel - tilstand ikke vurdert. For øvrig sist utvendig overflatebehandlet i 2016/2017. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Innvendige dører med formpressede dørblad i trekarmer. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. 1 takvindu i 3.etg. Utvendig trapp i tre. Tretrapp med tette trinn mellom etasjene. Trinn i furu med tepper og rekkverk i furu. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre. Var snødekt ved besiktigelsen. Rekkverk er ok. Veranda i trekonstruksjon ved inngang. Rekkverk i tre. Rekkverk er ok. Trebjelkelag mellom etasjene. Det ble ikke registrert vesentlige avvik i gulvenes horisontalplan.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner: Utvendig avløp i plast. Vannrør i plast.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i plast. Vannrør i plast (rør i rør). Vannmåler montert. Stoppekran i teknisk rom.

Utstyr for sanitærinstallasjoner: Varmtvann fra sentralvarmeanlegg.

Luftbehandling: Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregat plassert i bod i 3.etg. Filter er skiftet 3 ganger pr. år iht. eiere. Røropplegg rengjort i regi av sameiet i 2017.

Elektriske anlegg: 400-volts anlegg. 32 amp. hovedsikringer. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i teknisk rom/bod. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap. El-anlegget ble kontrollert og godkjent i 2013.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Svært tiltalende leilighet med god familievennelig planløsning. Leilighet er lys og luftig med god planløsning som gir super utnyttelse av boligens areal. Leiligheten har en meget god beliggenhet på feltet med svært gode solforhold.

Innbydende entré med flislagt gulv og gulvvarme, samt god plass til å henge fra seg klær og sko.

Stuen er stor og har utgang til solrik veranda. Meget gode solforhold med sol fra tidlig morgen ved inngangsparti og frem til solen kommer på terrassesiden. Sol fra ca. kl 5:30 til klokken 22:30.

Kjøkkenet er normalt utstyrt og har moderne kjøkkeninnredning med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Ventilator med utblåsning. I tillegg er det godt med skap- og benkeplass, samt rikelig med plass til spisegruppe. Det er kun montert koketopp som medfølger.

Badet i 2. etasje er smakfullt flislagt på vegger og gulv. Det er varme i gulv, og badet inneholder dusjkabinett, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Sluk var ikke tilgjengelig - fall og høyder ikke kontrollert. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Leiligheten har totalt 3 romslige soverom. 2 av rommene ligger i 2. etasje mens 1 soverom ligger i 3. etasje. Langlo garderobe for det som i dag benyttes som hovedsoverom i hovedetasjen.

Opp i 3. etasje ligger det en romslig loftstue/tv-stue. Gulvflaten i 3. etasje er ca. 49 kvm.

Badet i 3. etasje er også smakfullt flislagt med fliser på vegger og gulv. Her er det også varme i gulv. Badet inneholder dusjkabinett, gulvstående toalett og servant. Sluk var ikke tilgjengelig - fall og høyder ikke kontrollert. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning for redusert energibruk, samtidig som man oppnår god luftkvalitet og et godt inneklima.

Overflater:

Vegger - Malt glassfiberstrie.

Gulv - Parkett i hovedsak - noe fliser

Himling - Himlingsplater.

Annet:

- Energiklasse B

- Markise med fjernkontroll, nedtrekkbar endevegg og vindstag

- Elektrisk og varmepumpebasert sentralfyr med konvektor

- El-anlegget ble kontrollert og godkjent i 2013

- Fibernett med kabel-tv og internett fra Canal Digital

- Varmtvann fra sentralvarmeanlegg

- Stor utvendig sportsbod med utvidet lagrings muligheter i høyden

- Taklamper i stue og kjøkken medfølger ikke.

Oppvarming

Elektrisk og varmepumpebasert sentralfyr med konvektor i gang i 2.etg. I tillegg til varmepumpe er det elektrisk gulvvarme i entré og begge bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 13 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blandt annet: 9 servitutter fra tiden mellom 1946-1985 som omhandler eldre bestemmelser om vannrett, vannledninger, vei, gjerde og grenselinjer. I tillegg er det tinglyst 4 servitutter i nyere tid fra 2011. Disse omhandler bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger, bestemmelse om rett for allmenheten til alminnelig ferdsel på gangvei og tursti, bestemmelse om adkomstrett, bebyggelse og rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger, samt rett for Hafslund til å vedlikeholde elektrisk anlegg på eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen og mottas ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Boligsameie Rødsgrenda, med sameiebrøk 116/4924.

Sameiet består av 52 ideelle eiendomsandeler.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Informasjonen under er basert på informasjon fra årsmøtet i 2017. Årsmøte for 2018 ble nylig avholdt, men det har ikke kommet referat enda.

Vedlikehold/innkjøp 2016:

- Det er gjennomført årlig vedlikehold av Sigmasentral/varmeanlegg for samtlige seksjonseiere.

- Malerarbeider, hus 1-4, åtte carporter og en utebod.

Planlagt vedlikehold 2017:

- Hus 5-6, øvrige carporter og en utebod skal males.

- Ventilasjonsrens.

- Impregnerte materialer i inngangsparti/svalgang og balkonger/terrasser skal behandles med beis. Arbeidet er som tidligere tenkt utført av den enkelte seksjonseier.

Kommende 5-års periode:

- Styret er ikke kjent med øvrige vesentlige vedlikehold som vil skje i denne perioden.

Sameiet har ved årsmøtet 2018 besluttet at det skal etableres egne kurser ut til carporter for lading av elbiler/hybrider. Ladestasjonen bekostes for egen regning, men tilbud vil bli innhentet av sameiet.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, garasjeanlegg for bolig-/fritidsbebyggelse og øvrige kommunaltekniske anlegg, i henhold til reguleringsplan Rødsåsen Delområde B2 - 2011002 (detaljregulering) datert 11.01.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

I tillegg er en liten del av eiendommen innenfor eldre reguleringsplan for Rødsåsen avsatt til friluftsområde.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med spesielle kvaliteter i kommuneplanen for Asker kommune 2018 - 2030. Nord for eiendommen ligger et område satt av til framtidig boligområde.

For flere detaljer til regulering og kommuneplan, se planopplysninger som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Løsøre/inventar som ikke vil medfølge: Taklamper i stue og kjøkken hovedetasje, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap fryser og vaskemaskin. Alt av ikke fastmonterte møbler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2017 er kr 6.161,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Fellesutgiftene er kr 2.158,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og internett (fiber) fra Canal Digital, forretningsførsel, snøbrøyting, vedlikehold og forvaltning av fellesareal, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold av sameiets bygninger på eiendommen, m.m.

Fellesutgiftene fordeles slik:

- grunnkostnad kr 1.624,-

- avdrag lån kr 411,-

- renter og omkostninger kr 93,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.546.301,-.

Av dette beløpet utgjør kr 38.692,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Rødsåsen
Kirkesogn Heggedal

Steder i nærheten

Heggedal kirke 1.6 km
Gui 3.5 km
Eid 4.2 km
Rustad 3.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 80.6 km
Jernbanestasjon Heggedal 1.4 km
Bussholdeplass Rødsåsen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Heggedalshallen 1.7 km
Idrettsanlegg Gjellum idrettsanlegg 3.5 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 6.3 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 6.2 km

Steder av interesse

Skoler

Heggedal skole (1-7 kl.) 2.8 km
Solberg skole (1-7 kl.) 5.4 km
Blakstad skole (1-7 kl.) 5.6 km
Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 5.8 km
Hovedgården ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Bleiker videregående skole 8.1 km
Asker videregående skole 7.8 km

Barnehager

Vikingjordet barnehage (1-5 år) 0.8 km
Heggedalsskogen barnehage (1-5 år) 2.7 km
Torp Høymyr andelsbarnehage 5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 6.1 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 8.8 km
Postkontor Kiwi Heggedal 1.6 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 6.4 km
Apotek Heggedal Apotek 1.5 km
Apotek Vollen Apotek 6.2 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 6.1 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 8.8 km
Dagligvare Kiwi Heggedal 1.6 km
Dagligvare Coop Extra Heggedal 2.7 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 6.1 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 8.2 km
Bensin Shellsenter Heggedal 2.9 km
Bensin Uno-X Slemmestad 5.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,4 %
Andel kvinner 45,6 %
Gj.snittalder menn 32,1 år
Gj.snittalder kvinner 31,5 år
Husholdninger med barn 41,8 %
Husholdninger uten barn 58,2 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 605
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Rødsåsen 259 59

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Ukens bolig: 2.900,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?