Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 250 000,- for kr 3 250 000,-

Velkommen til Rødstuveien 8!

Lys og pen stue med plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til solrik vestvendt balkong på 4,7 kvm. med plass til sittegruppe og grill.

Praktisk barløsning med oppbevaring under og plass til barstoler

Lys og pen kjøkkeninnredning fra 2013 med malte glatte fronter, heltre benkeplate med innfelt kjøkkenvask, flislagt vegg over benk, integrerte hvitevarer med innfelt platetopp, oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys.

Praktisk åpen kjøkkenløsning mot stue

Kjøkken

Kjøkken og stue

Lekkert flislagt bad med vegghengt toalett, servant på vegghengt servantskap med speil over, vegghengt dusjdør i glass og sluk i dusjnisje. Downlights i himling og opplegg for vaskemaskin (40 cm).

Bad

Bad

Romslig og lyst hovedsoverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt god plass til oppbevaring i garderobeskap. Pen eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Lyst soverom med god plass plass til seng, nattbord og garderobeløsning. Kan benyttes som gjesterom/barnerom eller kontor. Pen eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Soverom II

Lys entré med god plass oppbevaring til både sko og yttertøy. Adkomst til leilighetens øvrige rom.

Entré/gang

Entré/gang

Vestvendt balkong på 4,7 kvm. med flott utsikt og svært gode solforhold.

Vestvendt solrik balkong

Balkong

Utsikt fra balkongen

Utsikt fra balkong

Fasade Rødstuveien 2-14

Fasade på fremsiden

Hyggelige uteområder foran blokka

Fasade fremsiden

Fasade

Uteområder i sameiet

Fasade

2D Plantegning

Carl Berners Plass

Elixia

Trikk og buss er rett nedi gata - Det går også nattbus

Torshovdalen

Sinsen T-bane

Carl Berners Plass

Torshovdalen

Torshovdalen

Kart over nabolaget

Sinsen/Rosenhoff

Rødstuveien 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Sinsen/Rosenhoff: Pen 3-roms selveier med solrik balkong. Attraktivt og sentralt med god offentlig kommunikasjon! V.v og fyr. inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 980,-
Fellesgjeld:
Kr 102 816,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et urbant, men allikevel rolig byområde med forretninger, kaféer og restauranter i nærheten. Det er gangavstand til Rosenhoff, Carl Berner, Grünerløkka og Torshov med et rikt servicetilbud og flere rekreasjonsmuligheter i Torshovdalen, Sofienbergparken, Ola Narr og Tøyenparken. For den som ønsker å trene innendørs finnes både S.A.T.S Elixia og Bare Trening på Sinsen, samt Fresh Fitness på Carl Berner. Utomhus byr nærområdet på minigolf, sandvolleyballbane og tennisbaner.

Området kan by på flere serveringssteder med bl.a. Oishi Thai Cuisine med sushi og thaimat, et godt utvalg av forskjellige butikker, samt flere dagligvarebutikker som Rimi, Kiwi og Rema 1000. Rosenhoff dagligvare er søndagsåpent samt Bunnpris på Sinsen for lettvint dagligvarehandel. Storosenteret er nærmeste storsenter med et meget godt utvalg av forretninger og servicetilbud.

God tilgang på offentlig kommunikasjon med både buss (bl.a. 20 og 21), trikk fra Rosenhoff (linje 17, buss 31) og t-bane fra Carl Berner og Sinsen (linje 4 og 5). Flybussekspressen stopper også på Rosenhoff.

Grünerløkka ligger innen gangavstand og er kjent for sitt pulserende kultur- og uteliv. Her finner man et mylder av spennende kafeer, butikker, spisesteder og mye annet. Hver søndag er det marked på Birkelunden med et rikt utvalg av lopper.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 102 816,-

Totalpris

Kr 3 502 816,-

Felleskostnader

Kr 3 980,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1939

Soverom

2

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

3019m2

KR-kode

54.18185

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rødstuveien 8, 0572 Oslo

Gnr. 83, bnr. 250, snr. 50 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.021 kvm. som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Selskapet har 18 parkeringsplasser som leies ut etter venteliste og har en månedtlig kostnad på kr. 300,-. Per 07.11.2018 var det en plass ledig. Utover dette gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm.

Totalt bruksareal: 52 kvm.

Totalt primærrom: 52 kvm.

Primærrom:

4. etasje: Entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom: 52 kvm.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 3,3 kvm. med vegger i panlt utførelse.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.10.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetsskillevegger i murverkskonstruksjon. Pusset og malt fasade. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader). Balkonger og fasader pusset opp i 2014. Vinduer med 2 lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 1993. Balkong på 4,7 m2 med utført på betong dekke, tilgang fra stue. Ikea gulvlemmer i 30x30cm i massiv akasie. Avrenning mot balkong ytterkant. Merk at fall på gulv ikke kontrollert. Rekkverk i stål med innfelte plater. Merk kun 83 cm høyt rekkverk.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder forhold merket med TG2:

- Balkongdør med noe slark i hengsler/åpningsmekanisme

- Sluk er ikke skiftet ut i forbindelse med oppussing av badet. Forholdet anses som en mangel og vil ha innvirkning på badets levetid. Merk at sluk må renses jevnlig for å unngå lukt og tiltetning og for å forlenge slukets levetid.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Lys entré med god plass oppbevaring til både sko og yttertøy. Fra entréen er det adkomst til bad, begge soverommene og stue med åpen kjøkkenløsning. Pen eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Stue:

Lys og pen stue med plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til solrik vestvendt balkong på 4,7 kvm. med plass til sittegruppe og grill.

Kjøkken:

Pen kjøkkeninnredning fra 2013 med malte glatte fronter, heltre benkeplate med innfelt kjøkkenvask, flislagt vegg over benk, integrerte hvitevarer med innfelt platetopp, oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys.

Kjøkkenventilator med kullfilter og aquastop for oppvaskmaskin. Praktisk barløsning med oppbevaring under og plass til 4 barstoler.

Bad:

Lekkert flislagt bad med vegghengt toalett, servant på vegghengt servantskap med speil over, vegghengt dusjdør i glass og sluk i dusjnisje. Downlights i himling og opplegg for vaskemaskin (40 cm).

Hovedsoverom:

Romslig og lyst hovedsoverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt god plass til oppbevaring i garderobeskap. Pen eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Garderobeskap medfølger ikke i handelen.

Soverom II:

Lyst soverom med god plass plass til seng, nattbord og garderobeløsning. Kan benyttes som gjesterom/barnerom eller kontor. Pen eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Utstyr/ fasiliteter:

- Automatsikringer

- Nytt callinganlegg

- Solrik vestvendt balkong med utsikt

- God offentlig kommunikasjon

- Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnader

- Godt utleieobjekt

- Felles brannvarslingsanlegg

- Varmekabler på bad

- Kjellerbod på 3,3 kvm.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer og elektriske varmekabler i baderomsgulv. Selskapet har innført individuell måling av forbruk knyttet til oppvarming av seksjonene. Avtale med Ista- avregnes 1 gang pr år. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.06.1941. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Soverom II er opprinnelig kjøkken. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 41527, tinglyst 28.12.1983, type heftelse: pengeheftelse

Erklæring/avtale, panterett uten opptrinnsrett til sameiet for nok: 10.000,-

med prioritet etter 90% av overdragelsessummen. Senere etter 90% av lånetakst.

Gjelder denne matrikkelen med flere.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over. Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vei og bestemmelse om garasje/parkering

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Leiligheten leies ut i dag til kr. 14.357,- per måned.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Rødstuveien 2 -14.

Sameiet består av 94 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.

Forsikringsselskap if... Skadeforsikring - polise nummer 1741140.

Get er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Dugnad må påregnes.

Normalt dyrehold er tillatt, såfremt dette ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Sameiet har en grønt-gruppa med 5 beboere som arbeider på vestsiden av blokka.

Sameiet har en vaktmesteravtale med Espen Klakeg som ivaretar den daglige drift og løpende vedlikehold.

Sameiet har fellesvaskeri.

Sameiets hjemmeside: http://www.rodstuveien.no/

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2018: Nytt callinganlegg

- 2017: Installasjon av nytt låssystem for blokken

- 2015: Installasjon av brannvarslingsanlegg

- 2013-2014: Reparasjon og oppussing av balkonger, og fasade

- 2012: Rehabilitering av vann og avløp

- 2009: Oppussing av oppganger og kjeller

- Naboleiligheten fikk påvist veggdyr og kakelakker i februar 2017, det er blitt gjennomført bekjempelse og sanering mot dette av ABS Skadedyrkontroll AS.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.7.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2937 datert 1.10.87. Reguleringsbestemmelsene er erstattet med kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262.

Sørvest for eiendommen i Hasleveien 30-36 foreligger det et planforslag for oppføring av bolig. For nærmere info se http://.oslo.kommune.no - saksnummer: 201110042. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.980,- pr. mnd. og inkluderer a-konto fyring og varmtvann, trappevask, kabel-TV og internett fra Get, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel m.m..

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: 2.917,-

Brensel: 1.013,-

Dugnad: 50,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 400,- pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.596.853,-. Av dette beløpet utgjør kr 102.816,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Sinsen Rode 7
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.6 km
Carl Berners plass 0.8 km
Ola Narr - Friluftsområde 0.8 km
Sæveruds plass 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.4 km
Sentralstasjon Oslo S 3.6 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.3 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.4 km
Bussholdeplass Rosenhoff 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 1.3 km
Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 1.4 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.4 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.2 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.2 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.4 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.6 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.8 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.9 km
Hersleb videregående skole 1.9 km

Barnehager

Støperiet barnehage (1-6 år) 0.5 km
Rosenhoff barnehage (1-6 år) 0.5 km
Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 1 km
Kjøpesenter Løren Torg 1 km
Postkontor Meny Løren 0.9 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.9 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 0.6 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 0.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Rema 1000 Rosenhoff 0.3 km
Dagligvare Kiwi Rosenhoff 0.6 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.7 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.7 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.5 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 58 %
Andel kvinner 42 %
Gj.snittalder menn 36,5 år
Gj.snittalder kvinner 33,4 år
Husholdninger med barn 12 %
Husholdninger uten barn 88 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 306
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sinsen Rode 7 1031 749

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,4% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Anne Marte Roer
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator
Les mer om megler

Lurer du på noe?