Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 890 000,- for kr 2 890 000,-

Velkommen til Røykenveien 287

Fasade

Inngangsparti Røykenveien 287

Entré

Entré

Stue

Stue

Stue

Stue

Balkong med gode solforhold og fin utsikt

Balkong

Utsikt

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kontor/soverom

Kontor/soverom

Loft/Soverom

Soverom

Loft/stue

Fasade

Bad

Bad

Gjellumvannet

Turmuligheter

HEGGEDAL

HEGGEDAL

Heggedal

Røykenveien 287

Heggeodden

Heggedal skole

Plantegning

Plantegning

Heggedal

Røykenveien 287

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 890 000,-

Heggedal: Pen leilighet sentralt i Heggedal - Balkong med meget gode solforhold og flott utsikt - Kort vei til buss og tog

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 890 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
75 / 75 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Røykenveien 287 som ligger meget sentralt til i Heggedal. Fra denne eiendommen er det kort vei både til Heggedal sentrum og kort vei å kjøre til Asker. Beliggenheten er praktisk med nærbutikk som nærmeste nabo og nye Heggedal skole som kun er 200 meter unna. Ett minutts gange fra boligen finner du Heggedal stadion, en fotballbane med kunstgress som er i bruk hele året, på grusbanen lages det skøytebane om vinteren. Her er det godt idrettsmiljø for barn og voksne i alle aldere. Om vinteren lages det kunstsnøløype for langrenn på Eidsletta med skiskole for barna, dette forlenger skisesongen betraktelig. Ellers er det milevis med skiløyper innover i marka. Den nye sykkelparken i Heggedal er en av favorittene til ungdommen og barna. Her er det blant annet sykkelopplæring, bmx park og løype for terrengsykler. I tilknytning til sykkelparken er det også etablert en hoppbakke om vinteren. Heggedal har mye å by på. Ny tuftepark til trening, badestrand ved Gjellumvannet og sandvolleyballbane, området er voksende i kommunen og vil utvikle seg videre i årene fremover.

En fottur opp til toppen av Vardåsen kan anbefales for de turglade, her ser du utover Oslofjorden i alle retninger, et flott utsiktspunkt i Asker. Vardåsen skisenter er et foretrukket alpinanlegg i området, her også med skiskole for de yngre. Heggedal er et av Asker kommunes satsningsområder og står i fokus.

Det er ca. 15 minutters gange til Heggedal stasjon, korresponderende buss til toget ca. 2 min, fra boligen. Toget tar deg til Asker på 10 minutter og Oslo på ca. 35 minutter. Herfra kan du også ta bussen til Vollen, hvor hurtigbåten går direkte til Aker Brygge (Oslo).

Barnehager og skoler

Skoler

Heggedal skole

Hovedgården ungdomsskole

Asker videregående skole

Bleiker videregående skole

Barnehager

Heggedalsskogen barnehage

Kistefossdammen barnehage

Barnas Hus Gullhella

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Om man kommer fra Oslo ta av E-18 ved Asker og følg Røykenveien til venstre i rundkjøringen mot Heggedal. Følg denne veien i ca. syv kilometer. På veien passerer man veien ned til Risenga idrettssentrum på venstre hånd og Asker brannstasjon på høyre hånd. Videre forbi Rema på Gullhella og over Eidsletta, et yndet sted for skigåing og Barnas skiskole. Etter ca. 1 km. Kommer Røykenveien 287 på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 890 000,-

Felleskostnader

Kr 2 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1951

Soverom

3

Primærrom

75m2

Bruksareal

75m2

Tomt

1399m2

KR-kode

15.18172

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Røykenveien 287, 1389 Heggedal

Gnr. 78, bnr. 272, snr. 3, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.399 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Meget fin felles tomt. Store hagearealer med sandkasse til barna og stor plen man kan boltre seg på. Romslig gårdsplass med gode parkeringsmuligheter for egne biler og gjester. Gårdsplassen er gruset.

Parkering

Parkering på fellesareal. Hver seksjon har lik rett til parkering på sameiets grunn iht. sameiets vedtekter.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei via privat stikkvei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 82 kvm

Totalt bruksareal: 75 kvm

Totalt primærrom: 75 kvm

Bruksareal:

Leilighet 75 kvm

Primærrom:

Leilighet:

2. etasje 66 kvm: Entré/gang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom/(kontor *).

3. etasje 9 kvm: Soverom.

I tillegg disponerer boligen 2 boder: 1 bod på loft og en bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.12.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er bygget i 1951. Leiligheten fremstår som i normal og forventet stand med hensyn til alder. Den generelle tilstanden på boligen er for det meste ensbetydende med alder, men det er registrert enkelte avvik med varierende konsekvens.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med:

- Grunnmur av betong.

- Yttervegger av bindingsverk kledd med liggende trekledning. Fasadene er utlektet med ny kledning uten musesikring over opprinnelig kledning. Dette er ukjent når ble utført.

- Takkonstruksjon i tre utformet som saltak.

- Tekket med betongtakstein. Ukjent alder. Renner, nedløpsrør og beslag i plastbelagt stål.

- Etasjeskille av tre.

- Synlig drenseringsplast over terreng uten klemmelist. Ukjent alder.

Vinduer og dører

- Vinduer og terrassedør av tre i hvit utførelse med 2-lags glass fra byggeår. Kjøkkenvinduet og soveromsvinduet er sidehengslet og datert 1998.

Brannklassifisert (B30) inngangsdør av tre i hvit utførelse med katteluke og kikkehull fra 1990. Inngangsdøren er slitt, men ellers i god stand med hensyn til alder. Vinduene har generelt god åpne- og lukke funksjon og fremstår som i normalt god stand med normal slitasjegrad. Med hensyn til vinduenes alder er punktering av glass påregnelig uten at dette ble påvist ved befaring. Tg2 settes ut fra alder.

Terrasse

- Terrassebordene er trolig skiftet i 2018 og har underliggende stålplater for å hindre skjenerende drypp til nedenforliggende leilighet. Tilstanden og oppbygningen av konstruksjonen er ikke besiktiget grunnet manglende tilkomst. Det er tegn til eldre råteskader i bunnstokk på rekkverket som er slipt vekk før påføring av ny maling. Ingen råte ble for øvrig påvist ved befaring. Ellers fremstår terrassen som i normalt god stand, men rekkverket er lavt og derfor heller ikke forskriftsmessig.

Innvendige trapper

- Malt plassbygget tretrapp med rekkverk/håndløper på 1 side. Trappen er ikke forskriftsmessig, men ellers godt forankret.

Ventilasjon og sanitær

- Røranlegg av plast, kobber og jern (soil). Varmtvannbereder (benkebreder) plassert i hjørneskap datert 2013, samt hovedstoppekran plassert i kjøkkenskap.

Elektriske anlegg

- Åpent-/skjult el-anlegg. Sikringskap med automatsikringer plassert i felles oppgang. Det er ukjent om det er foretatt el-arbeider etter 1999. Forøvrig settes ikke tilstand på det elektriske anlegget da dette kun kan vurderes av fagfolk. Undertegnede har ikke slik kompetanse, og er derfor ikke kvalitativt vurdert.

Diverse utstyr

- Manuell markise på terrassen.

- Husbrannslange

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Innholdsrik 3-roms leilighet med stort potensial. Balkong med gode solforhold og god utsikt. Leiligheten har gjennomgående grei standard. Badet anses som modent for oppussing.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning i eikefinér med laminert benkeplate. Rommet er utstyrt med stålvask, fliser over kjøkkenbenk, ventilator med utblåsning, opplegg for

vaskemaskin og integrert komfyr og platetopp. Husbrannslange i kjøkkenskap. jøkkeninnredningen fremstår som i normalt god stand med generelt god funksjon på skuffer og skap. Ved fuktsøk ble det ikke indikert unormale fuktverdier på utsatte områder. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue

Stor stue med utgang til en solrik balkong med god utsikt. I stuen er det en koselig vedovn. Malte flater på vegger og i himling.

Bad

Baderom med flislagt gulv og flislagt brystning, samt helfliset dusjhjørne på veggene. Rommet er utstyrt med servantskap, vegghengt skap, vegghengt toalett på utenpåliggende kasse, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett. Varmekabler i gulv og naturlig avtrekk med tilluft under dør. Badet fremstår som er fra perioden 1980-tallet. Baderommet fremstår som aldrene og det registreres bla. sprek-, samt riss i glasur i veggfliser mot gang og kjøkken. Manglende bevegelsesfuger i overgang gulv-/vegg kan være årsaken til dette. Videre er det registrert symptomer på fuktskader bak dusjkabinettet på yttervegg og veggen mot felles oppgang. Ingen fukt er påvist på nevnte områder så skaden kan være av eldre årgang. Totalinntrykket til badet er at det fremstår som at det fungerer med dagens bruk, men en vurdering av utbedring synes å være påkrevet med gitte opplysninger, samt med hensyn til alder.

Soverom

Det er i dag 3 soverom i leiligheten. Det var oppbrinnelig 2 soverom i boligen. Der det ene soverommet blir i dag brukt som et kontor. Loftetasjen har i senere tid blitt innredet som et soverom, men er ikke godkjent som rom for varig opphold.

Innvendige overflater

Gulv - Laminat, parkett og furugulv.

Vegger - Malte overflater og malt panel.

Himling - Malte overflater, rutede plater (Tak-Ess) og panel.

Oppvarming

Teglsteinspipe med tilkoblet peisovn fra Dovre i stuen. Flislagt gnistfanger foran peisovnen anses som for liten (20 cm) da det normalt er påkrevet minimum 30 cm. Det er ukjent om det foreligger noen heftelser på fyringsanlegget. Varmekabler på bad. Elektriske panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1953.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Iht. Asker Kommunes innsynsarkiv er planløsningen endret etter opprinnelig oppføring da loftsetasjen er innredet til soverom. Dette er ikke godkjent av kommunen, samt såvel ikke tilfredstillende brannskille mot kaldloft. Etablering av tilfredstillende brannskille og godkjennelse fra stedlig byggesakskontor er

en forutsetning for vedvarende bruk. Kjøper overtar ansvaret og risikoen for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

01.02.1980 00:00:00 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:

Snr: 3

Formål: Bolig

Sameiebrøk: 1/4

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Gjellumbygg 1, Sameie 2 som er registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnr.: 917 952 256l , med sameiebrøk 1/4.

Sameiet består av 4 leiligheter.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er begrenset etter sameiets husordensregler.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Malt utvendig 2018.

- Pusset opp pipeløp samt blikkenslag på pipe.

Planlagte påkostninger:

- Sameiet ser på muligheter for å asfaltere gårdsplassen. Dette er ikke vedtatt.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert tilfrittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Heggedalsmarka 167C datert 07.09.1994 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i område for "nåværende boligbebyggelse", type A - Boligområder med spesielle kvaliteter, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.000,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles strøm, felles vedlikehold, renter og avdrag fellesgjeld.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år. / 10.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 799,-pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av internett og har avgift på kr 558,-pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.963.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Gjellum
Kirkesogn Heggedal

Steder i nærheten

Gui 0.7 km
Yggeset 1.3 km
Eid 1.4 km
Heggedal kirke 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 77.9 km
Sentralstasjon Oslo S 27.8 km
Jernbanestasjon Heggedal 1.8 km
Bussholdeplass Guibekken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Gjellum idrettsanlegg 0.7 km
Idrettsanlegg Heggedalshallen 1.4 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 4.7 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 4.7 km

Steder av interesse

Skoler

Heggedal skole (1-7 kl.) 0.4 km
Blakstad skole (1-7 kl.) 2.7 km
Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 2.9 km
Hovedgården ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Asker videregående skole 5.1 km
Bleiker videregående skole 5.3 km

Barnehager

Heggedalsskogen barnehage (1-5 år) 1.2 km
Kistefossdammen barnehage (0-6 år) 1.9 km
Barnas Hus Gullhella (3-5 år) 2.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 4.7 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 5.9 km
Postkontor Kiwi Heggedal 1.3 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 3.6 km
Apotek Heggedal Apotek 1.3 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 4.7 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 5.9 km
Dagligvare Coop Extra Heggedal 0.3 km
Dagligvare Kiwi Heggedal 1.3 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 4.7 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 5.4 km
Bensin Shellsenter Heggedal 0.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 38,8 år
Gj.snittalder kvinner 38,4 år
Husholdninger med barn 38,7 %
Husholdninger uten barn 61,3 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 1019
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Gjellum 987 388

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Ola Skarra Arnesen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?