Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 375 000,- for kr 1 375 000,-

Lys og moderne andelsleilighet i 2.etg.

Kort vei til flotte turområder

Praktisk innredet med åpen stue-kjøkken

 

Moderne kjøkken med adkomst til terrasse

Godt beriket med både benkeplass og skapplass

Alltid hyggelig med spiseplass på kjøkken

Moderne og tidsriktig bad/wc

Detaljfoto

Lyst og moderne innredet

Hovedsoverom er godt beriket med skapplass

Velkommen til visning

Romslig utebod

Koselig sitteplass på utsiden av boligen

Plantening 2.etg.

Lekeplass på utsiden av leiligheten

Umiddelbar nærhet til matvarebutikk ( 3 min.)

Kort gange til Gøif Idrettsanlegg

Kun 5 minutter unna Gøif

Gjekstad/Lahelle - Stilfull leilighet med populær beliggenhet i barnevennlige omgivelser

Røyseløkka 10 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 425 000,-

Gjekstad/Lahelle - Stilfull leilighet med populær beliggenhet i barnevennlige omgivelser : Gjekstad/Lahelle - Stilfull leilighet med populær beliggenhet i barnevennlige omgivelser

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 425 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 858,-
Fellesgjeld:
Kr 198 634,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Koselig beliggende andelsleilighet på Gjekstad/Lahelle i meget barnevennlige omgivelser med kort gange til sjø og badestrand. Flotte bademuligheter på Skjellvika badestrand som er rikt befolket på de varme sommer tider med flotte turområder samt flere fiskeplasser. Innenfor 15 minutters gange finner man Lahelle badestrand og bryggeanlegg som ligger til Lahellefjorden som er meget populær på de varme årstider med flotte holmer og et yrende båtliv. Er båt en lidenskap finner man også en båtslipp på Lahellebrygga. Gjekstad barnehage ligger i umiddelbar nærhet, samt flere lekeplasser. Liker man idrett har en mulighet til å spille fotball på Gøif idrettsanlegg.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Innenfor kort gange finner en flere barnehager.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 425 000,-

Fellesgjeld

Kr 198 634,-

Totalpris

Kr 1 623 634,-

Felleskostnader

Kr 4 858,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1990

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

51m2

Bruksareal

56m2

Tomt

5269m2

KR-kode

2218249

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Røyseløkka 10 A, 3218 Sandefjord

Gnr. 48, bnr. 446 i Sandefjord kommune. Andelsnr. 8 i Røyseløkka Borettslag org.nr. 951 455 245

Tomten

Eiet tomt på 5.269 kvm som tilhører borettslaget. Tomten består av parkeringsarealer, samt lekeplass og plen.

Parkering

Parkering i garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. I følge svarbrev fra Sandefjord kommune foreligger det ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom:

2. etasje 51 kvm: Bad/vaskerom, kjøkken/stue, 1 soverom, entré

Sekundærrom:

2. etasje 5 kvm: Utvendig bod

Utvendig bod på ca 5 kvm ved inngang er medregnet i boligens arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Hans Petter Olaussen datert 08.08.2018 Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal.

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en lys og trivelig leilighet på populære Lahelle/Gjekstad. Leiligheten er moderne og tidsriktig innredet og holder en normal god standard. Nye vinduer og terrassedør av pvc ble montert i 2016 og nytt dekke ble montert på balkong. Røyseløkka 10 A har en koselig terrasse med plass til en sittegruppe i solrike omgivelser. Leiligheten har en fin beliggenhet med kort vei til Gøif Idrettsanlegg, samt 3 minutter gange til matvarebutikk. Boligen er praktisk innredet med alt på en flate, hvor av åpen stue-kjøkken løsning. Pent kjøkken med helintegrerte hvitevarer i tillegg til rikelig med både benkeplass og skapplass.

I tillegg til en romslig utebod, har også leiligheten loft og garasje.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Varme i gulv på bad/wc.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 03.12.1990

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Følgende arbeider skal være utført innen 02.01.1991. Røykvarslere og brannslukningsutstyr. Noe innvendige arbeider. Snøfangere over inngangspartier. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 29.08.1989 MED DAGBOKNUMMER 1989/6703-2/29

RETT FOR KOMMUNEN TIL Å KJØPE UBEBYGGET GRUNN TIL KOMMUNALT ELLER ANNET OFFENTLIG BRUK. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 29.08.1989 MED DAGBOKNR. 1989/6703-4/29

BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKKLEDN. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

BRUKSRETT TINGLYST 29.08.1992 MED DAGBOKNR. 1992/2709-2/29

MED FLERE BESTEMMELSER FOR SANDEFJORD ENERGIVERK/SANDEFJORD KOMMUNE

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Røyseløkka Borettslag orgnr. 951 455 245. Styreleder = Bjørnar Håland. Forretningsfører er USBL Sandefjord. Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Styret jobber i disse dager med å utrede mulighetene for å legge til rette for lading av E-kjøretøy. Kostnader og konsekvenser skal utredes og det innkalles til en ekstraordinær generalforsamling når dette er klart.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget ( regnskap/budsjett m.m.) kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014.

Eiendommen ligger i et område som er regulert til Boliger/Kjørevei/Høyspenningsanlegg ( Planid. 71019860003 / Gokstadskogen) .Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Det er varslet igangsetting av reguleringsarbeid for Høgenhall (området rundt Østerøya idrettspark). Planområdet er på ca. 460 daa. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for fremtidig boligutbygging. Planarbeidet skal blant annet avklare byggepotensialet og vesentlige arealkonflikter, kartlegge og sikre grønnstruktur, utrede alternative atkomstløsninger og eventuelle tiltak på eksisterende infrastruktur, samt vurdere behovet for å sette av areal til skole- og barnehage. Den aktuelle eiendommen kan bli berørt av denne utbyggingen gjennom økt trafikk. I hvilken grad eiendommen vil bli berørt avhenger av hvilken atkomst til området som velges.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.858,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, strøm fellesareal, diverse vedlikehold, forsikring av bygg, betjening av fellesgjeld, forretningsførsel

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 1 - kr 2.979,-

Finanskostnader kr 364,-

Avdragr kr 1.335,-

Dugnad kr. 50,-

Strøm garasjer kr. 130,-

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge strømselskapet har boligen et årlig snittforbruk på 10.790 kwh. ( snitt siste 3 år)

Eiendommen er tilknyttet Canal digital som leverandør av internett og tv-signaler. Ca. kr. 450,- pr.mnd. Kostnadene vil stige ved økt internetthastighet/flere kanaler For nærmere informasjon om kostnader se www.canaldigital.no

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 1.624.666,- Av dette beløpet utgjør kr 198.634,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 28.000 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 8.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?