Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 875 000,- for kr 1 875 000,-

Velkommen til Røyseløkka 9 A

Gjennomgående koselig standard

Praktisk innredet med alt på en flate

Detaljfoto

Meget pent kjøkken som er godt beriket med skapplass

Lyst og delikat innredet med varme i guulv

Bad/wc ble pusset opp i 2014

Barnevennlig beliggende eierleilighet

Hovedsoverom med integrert garderobe

 

Leiligheten har totalt 2 soverom

Detaljfoto

Koselig terrasse med plass til hele familien på grilling

Terrasse med adkomst til hageflekk

Detaljfoto

Detaljfoto

Gjekstad/Lahelle - Barnevennlig beliggende eierleilighet med fin standard ( Bad/wc/kjøkken pusset opp i 2014)

Røyseløkka 9 a

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 875 000,-

Gjekstad/Lahelle - Barnevennlig beliggende eierleilighet med fin standard ( Bad/wc/kjøkken pusset opp i 2014) : Gjekstad/Lahelle - Barnevennlig beliggende eierleilighet med fin standard ( Bad/wc/kjøkken pusset opp i 2014)

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 875 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 900,-
Fellesgjeld:
Kr 11 691,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 57 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Koselig beliggende eierleilighet på Gjekstad/Lahelle i meget barnevennlige omgivelser med kort gange til sjø og badestrand. Flotte bademuligheter på Skjellvika badestrand som er rikt befolket på de varme sommer tider med flotte turområder samt flere fiskeplasser. Innenfor 15 minutters gange finner man Lahelle badestrand og bryggeanlegg som ligger til Lahellefjorden som er meget populær på de varme årstider med flotte holmer og et yrende båtliv. Er båt en lidenskap finner man også en båtslipp på Lahellebrygga. Gjekstad barnehage ligger i umiddelbar nærhet, samt flere lekeplasser. Liker man idrett har en mulighet til å spille fotball på Gøif idrettsanlegg.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Innenfor kort gange finner en flere barnehager.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 875 000,-

Fellesgjeld

Kr 11 691,-

Totalpris

Kr 1 886 691,-

Felleskostnader

Kr 1 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1989

Soverom

2

Primærrom

57m2

Bruksareal

57m2

Tomt

9840m2

KR-kode

2218154

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Røyseløkka 9 A, 3218 Sandefjord

Gnr. 48, bnr. 449, snr. 5 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet felles tomt på ca. 9.840 kvm. ( avvik kan fremkomme). Fellestomten består av parkeringsareal, samt adkomstveier og planareal. Denne leiligheten har en koslig liten hage som er godt skjermet mot innsyn. Dette arealet er også merket som fellesareal, men nåværende eier har vedlikeholdt og brukt dette arealet. Barnevennlig uteområde med kort vei til flere lekeplasser, samt fine turområder.

Parkering

I følge ordensregler vedtatt på sameiermøte 27 april 2017: Seksjonseier har en parkeringsplassen. Har seksjonseier mer enn en bil, kan bil nr 2 parkeres i rekke bak bil nr.1, såfremt dette ikke hindrer andre tilstøtende parkeringsplasser forbeholdt andre seksjonseiere. På sameiets eiendom er det tillatt å lade motorkjøretøy, hybridbil eller elbil, så fremt strøm tas fra egen seksjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Noe av adkomstveien er privat, og eventuelle fakturaer ifbm. snømåking/vedlikehold fordeles mellom eiere/brukere av vei. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 57 kvm

Totalt primærrom: 57 kvm

Primærrom:

1. etasje 57 kvm: Bad/vaskerom, kjøkken/stue, entre, 2 soverom

De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Hans Petter Olaussen den 30.05.2018. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger. For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 30.05.2018

Standard

Leiligheten fremstår som meget pen og er vesentlig påkostet i senere tid. Bad/wc ble oppgradert i 2014, og de fleste overflater inkludert kjøkken ble pusset opp samme år. Her kan en flytte rett inn i en lys og trivelig leilighet som fremstår som moderene og delikat innredet med en praktisk planløsning. Leiligheten har en romslig terrasse som er godt skjermet mot innsyn. Leiligheten har 2 soverom som er stilfullt innredet, og hovedsoverom er godt beriket med skapplass.

Selgers beskrivelse av leiligheten: En meget fin leilighet i et rolig og trivelig område. Deilig med en hageflekk og en romslig veranda. Stille og snille naboer.

Oppvarming

Sandefjord brann og feievesen opplyser i svarbrev datert 22.05.2018 at det ikke er registrert ildsted i deres register.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.11.1989. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Erklæring/avtale datert 15.03.1990 ( 1990/1891-2/29)

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. Ta kontakt med megler for kopi av ovennevnte servitutt.

GRUNNDATA: Seksjonering datert 17.08.1989 (1989/6314-2/29)

Opprettet seksjoner:SNR: 5. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 1/44. EIENDOMMEN ER OPPDELT I 44 SEKSJONER

De andre sameierne har lovbestemt panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonslovens § 25. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet da tvangsdekning besluttes gjennomført.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Buskhellinga Boligsameie orgnr. 888 963 022

Styreleder: My Margareta Leirvaag

Adresse: Buskhellinga 8 A

Postnr/-sted: 3236 SANDEFJORD

Telefon: Mob.: 92800410

E-post: myma@sf-nett.no

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Buskhellinga sameie, med sameiebrøk 1/44. Sameiet består av 44 leiligheter. Forretningsfører er USBL Sandefjord ( Rådhusgata 24 Sandefjord)

Planlagte påkostninger: Det er vedtatt at vinduer skal byttes i sameiet, og arbeider pågår i disse dager. Fellesutgifter har i den forbindelse blitt økt til kr.1.900,- Vedtatte endring vil føre til økt fellesgjeld. Se vedlagte protokoll fra ekstraordinært generalforsamling datert 25.01.2018 i salgsoppgave

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Sameiet er ikke tilknyttet sikringsordning/fond.

Dokumenter for sameiet ( regnskap/revisjon/noter/protokoller fra sameiermøte m.m.) og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Dyrehold er tillatt i boligsameiet. Styret ønsker en registrering av dyreholdet i sameiet. Styret har eget skjema for dette formål.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde / LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag iflg. kommunedelplan 22.05.2016. Eiendommen ligger i et område regulert til boliger/park. Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Det foreligger vedtatt reguleringsplan for eiendommen Buskveien 10 (gbnr 48/44). Planen legger til rette for ny boligbebyggelse med adkomst via Buskveien. Planområdet ligger ca. 100 m. syd for den aktuelle eiendommen. Det er varslet igangsetting av reguleringsarbeid for Høgenhall (området rundt Østerøya idrettspark). Planområdet er på ca. 460 daa. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for fremtidig boligutbygging. Planarbeidet skal blant annet avklare byggepotensialet og vesentlige arealkonflikter, kartlegge og sikre grønnstruktur, utrede alternative atkomstløsninger og eventuelle tiltak på eksisterende infrastruktur, samt vurdere behovet for å sette av areal til skole- og barnehage. I hvilken grad eiendommen vil bli berørt avhenger av hvilken atkomst til området som velges.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. I beboelsesrom hvor det mangler varmekilder, vil dette ikke bli satt inn før overtagelse. Gardiner og gardinoppheng medfølger ikke. Alle garderobeskap medfølger. Forøvrig gjelder standard retningslinjer fra NEF for hva som medfølger i en eiendomshandel.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Mnd. felleskostnader kr. 1.900,- Inkluderer renter og avdrag på felleslån, tv signaler, utvendig forsikring av bygg, snømåking, styrehonorar, regnskapsfører

Eiendommen er forsikret via sameiet og kostnader er inkludert i fellesutgifter.

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge selger har leiligheten et årlig forbruk på ca. 10.000 kwh.

Årlige kommunale avgifter kr. 7.060,- Faktura sendes i 4 terminer.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord bredbåndl som leverandør av internett ( mnd. kost. ca. kr.508 ,-). For nærmere informasjon om kostnader ta kontakt med Sandefjord bredbånd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 1.928.747,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 1.940.348,-

Av dette beløpet utgjør kr 11.691,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr.29.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?