Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 950 000,- for kr 4 950 000,-

Røysveien 49C presenteres av Krogsveen Moss.

Leilighetens absolutt fremste kvalitet er den fine utsikten du opplever ved å bo i front av bygget.

På leilighetens vestvendte balkong titter ettermiddags- og kveldssolen rett inn på skyfrie dager.

Leiligheten utgjør hele den vestre enden av andre etasje.

En rekke store vindusflater i syd- og vestveggene ivaretar utsiktsforholdene når du oppholder deg i stuen.

Utsikt mot sjøen i Mossesundet og Jeløy i vest fra stuen.

Stuen oppleves luftig, innsyn er i praksis fraværende.

Balkongens cirka 20 kvm. har god plass til en sittegruppe du kan ta med måltidene til.

Stuen utgjør alene en stor andel av arealet i leilighetens innholdsrike romløsning.

Stuen er enkel å møblere etter eget ønske.

Gasspeisen har årlig tilsyn i regi av sameiet.

Kjøkkenet er stort nok til å romme et spisebord for fire foran vinduet.

I vinterhalvåret får du med deg solnedgangene i sydvest.

Kjøkkeninnredningens mange skap har til sammen gode oppbevaringsmuligheter.

Kjøkkeninnredningen er i stor grad uendret etter byggeåret og bærer preg av forsiktig bruk.

Kjøkkenvinduet vender mot syd og slipper solstrålene inn.

Fløydør gjør det mulig å stenge av kjøkkenet mot stuen.

Soverommene og badet er samlet omkring gangen og tilbaketrukket fra stuen.

Hovedsoverommet er utstyrt med 2 takhøye 3-blads skyvedørsgarderober med heldekkende speilflater.

Fra hovedsoverommet kan du se ned mot Mossesundet i vest.

Leilighetens tre soverom er av ulike størrelser.

Barnerommene har utsyn mot skogholtet og friområdet på nordsiden.

Soverommene har belegg på gulvene.

Speildørsgarderobe finner du også ytterst i gangen.

Badet har i likhet med kjøkkenet inventar fra byggeåret med velholdt preg.

Badet inkluderer et separat vaskerom som kan stenges av eller åpnes opp ved hjelp av plassbesparende skyvedør.

Leilighetens innvendige bod har adkomst rett fra vindfanget.

Leiligheten har innvendig adkomst via heis helt fra garasjeanlegget i kjelleren.

Felles uteplass med sittegrupper og bålpanne.

Veiledende planskisse.

RØYSÅSEN - Frontleilighet på 109kvm. med vestvendt balkong og sjøutsikt. Usjenert. Garasje, heis. Gåavstand til sentrum.

Røysveien 49C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 000 000,-

RØYSÅSEN - Frontleilighet på 109kvm. med vestvendt balkong og sjøutsikt. Usjenert. Garasje, heis. Gåavstand til sentrum.: RØYSÅSEN - Frontleilighet på 109kvm. med vestvendt balkong og sjøutsikt. Usjenert. Garasje, heis. Gåavstand til sentrum.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 678,-
AREAL (P-ROM / BRA)
104 / 109 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Røysåsen ligger i vestvendt, hevet terreng over Mossesundet like nord for sentrumskjernen av Moss. Her vil du oppleve å bo tilbaketrukket, samtidig som du kan gå inn til sentrumskjernen på få minutter.

Verket skole med alle 10 trinn samt Verket barnehage er begge lett tilgjengelig innenfor få hundre meters gange fra gårdsplassen. Skolen er blant de nyeste i distriktet og ansees gjerne også som en av de bedre. I tillegg er også CIS (Children's International School) bare drøye kilometeren unna.

Dagligvarene kan du handle ved nærbutikkene KIWI og REMA1000 som begge ligger langs Osloveien ned til Solrøysa og det er raskt å svinge innom på vei hjem. Med bil tar det heller ikke mange minuttene over til Mosseporten Kjøpesenter som er lett tilgjengelig like ved av- og påkjøringen til E6 og byr på ytterligere shoppingmuligheter.

Til bykjernen går du på få minutter via Verket og det tidligere Peterson-området som over de kommende årene vil bli ett av byens mest spennende utviklingsområder. Rett over Mosseelva ligger den sjarmerende bydelen Møllebyen med kaféer, kino, yogastudio, og bibliotek. Lenger ned finner du gågaten og byens store kjøpesenter Amfi Moss med 70 forretninger og bussterminal.

Skal du i retning Oslo, er stasjonen på Kambo et reelt alternativ til stasjonen i sentrum og spesielt pendlervennlig med gode parkeringsmuligheter og reisetid inn til Oslo S på kun 43 minutter. Den pågående utbyggingen av jernbanen vil i fremtiden redusere reisetiden vesentlig. Ved Mosseporten stopper for øvrig TIMEkspressen mellom Oslo og Sarpsborg, og med bil kjører du til sentrum av Oslo på cirka 45 minutter utenom rushtid.

Fra nabolaget kan du gå direkte inn i Mosseskogens vakre turområder med et rikt utvalg av stier og veier. Marka egner seg svært godt for hverdagslige treningsturer, og vakre Molbekktjern med gamle fornminner og sjeldne plantearter ligger ikke mange minuttene unna. Ta gjerne også turen ut til Mossemarka der du finner et større nettverk av stier og veier, inkludert lysløype og preparerte skispor samt kunstsnøanlegg. Markas nettverk av turløyper er også ypperlige for blant annet treningsturer ellers i året.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 000 000,-

Felleskostnader

Kr 3 678,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2005

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

104m2

Bruksareal

109m2

Tomt

87001m2

KR-kode

301890

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Røysveien 49C, 1534 Moss

Gnr. 3, bnr. 2923, snr. 57 i Moss kommune.

Tomten

Eiet tomt på 87.001,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Garasjeplass til én bil i felles garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 116 kvm

Totalt bruksareal: 109 kvm

Totalt primærrom: 104 kvm

Innhold: Entré, bod, gang, bad med vaskerom, 3 soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på 20 kvm.

Primærrom inkluderer: Entré, gang, bad med vaskerom, 3 soverom, kjøkken og stue.

I tillegg disponerer boligen 1 bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.09.18 utført av Moss Eiendomstaksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Iht verdi- og lånetakst:

Bærende konstruksjoner i betong og stål, fasader med pussystem, utfyllende vegger mellom bærende konstruksjoner utført med isolert bindingsverk med utvendig trekledning.

Flatt tak med banebelegg.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leilighetens absolutt fremste kvalitet er den fine utsikten du opplever ved å bo i front av bygget. Utsikten er like god innendørs i stuen som ute på leilighetens vestvendte balkong der ettermiddags- og kveldssolen titter rett inn på skyfrie dager. Ikke minst er det også utsyn mot mye himmel som bidrar til en luftig atmosfære, direkte innsyn er det svært lite av.

En rekke store vindusflater i syd- og vestveggene ivaretar utsiktsforholdene når du oppholder deg i stuen og gjør samtidig romfølelsen åpen og luftig. Stuen utgjør alene en stor andel av arealet i leilighetens innholdsrike romløsning på hele 109 kvadratmeter og er enkel å møblere etter eget ønske. Legg merke til at stuen også har gasspeis og er like stemningsfremmende som varmende i de kjølige månedene.

Kjøkkenet er adskilt fra stuen og stort nok til å romme et spisebord for fire foran vinduet som her vender mot syd, slipper solstrålene inn og har siktlinje mot sjøen. Kjøkkeninnredningen er i stor grad uendret etter byggeåret og bærer preg av forsiktig bruk. Innredningens mange skap har til sammen gode oppbevaringsmuligheter mens benkene har brede, praktiske arbeidsflater.

Leilighetens øvrige rom er samlet omkring gangen og dermed distansert fra de til sosiale formål. Soverommene ligger på rad og rekke langs nordveggen og nyter godt av innsynsfrie forhold. Fra hovedsoverommet kan du se ned mot Mossesundet i vest, mens barnerommene har utsyn mot skogholtet og friområdet på nordsiden. På hovedsoverommet er det satt inn to takhøye 3-blads skyvedørsgarderober med heldekkende speilflater som oppbevarer klærne oversiktlig, ytterligere en speildørsgarderobe finner du ytterst i gangen der sko og yttertøy enkelt kan henges av.

Ytterst i gangen finner du også badet som inkluderer et separat vaskerom som kan stenges av eller åpnes opp ved hjelp av en plassbesparende skyvedør. Begge rom har i likhet med kjøkkenet uforandret inventar fra byggeåret som inkluderer baderomsmøbler i samme stilpreg og dusjhjørne med faste skjermvegger. På vaskerommet finner du grovservant og stang til å henge opp den ekstra lange vasken.

Sameiet er veldrevet og har avtale med ekstern leverandør av tjenester som vask i fellesområder, beplantning og vedlikehold av bygningsmassen. Renovering av fasaden ble gjennomført så nylig som høsten 2018. Det er i tillegg fellesfasiliteter som møterom, verksted og bibliotek der beboerne utveksler bøker, samt felles grill-/bålplass og en dedikert plass for bilvasking.

Overflater og innredninger:

Gulv: Parkett, fliser og belegg.

Innervegger: Fliser og malt strie.

Himlinger: Glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminerte grå benkeplater. Hvite fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Avtrekksventilator. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Servantskap med profilerte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med profilerte hvite fronter. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedør. Gulvmontert klosett. Separat vaskerom med veggmontert grovservant og ett-greps blandebatteri samt tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet, supplert med gasspeis.

Montert panelovner, gulvvarme bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.02.12. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr 12317, tinglyst 19.12.2005, type heftelse: Seksjonering.

Dagboknr 6597, tinglyst 12.07.2005, type heftelse: Best. om vann/kloakkledning.

Dagboknr 12317, tinglyst 19.12.2005, type heftelse: erklæring/avtale.

Dagboknr 719368, tinglyst 22.09.10, type heftelse: diverse påtegning.

Dagboknr 296, tinglyst 09.01.2006, type heftelse: Best. om vann/kloakkledn. Pliktig medlemskap i velforening.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Røysveien 41-49 boligsameie, orgnr. 989 420 267, med sameiebrøk 108/5454.

Sameiet består av 63 seksjoner.

Forretningsfører er HBRI AS, tlf. 22 86 75 16

Dugnad må påregnes.

Dyrehold krever styrets samtykke.

Foretatt påkostninger de senere år:

Foretatt utbedringer av gassanlegget, påbegynt i 2016 og sluttført i 2017.

Kontroll av alle røykvarslere og styret gikk til innkjøp av brannslukkningsapparater til alle boenheter.

Større utbedring av heiser i løpet av 2017. Kostnad kr. 320.000,-.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

I henhold til brev fra Moss kommune datert 29.08.2018 er eiendommen omfattet at reguleringsplan Mosseskogen - Røysåsen syd med formål boliger, gang-/sykkelvei og offentlig friområde, vedtatt 28.05.2002 med plannr.288. Eiendommen er også omfattet av reguleringsplan under bakken Østfoldbanen VL (Ski)-Moss, Sandbukta - Rygge grense med formål trasè for jernbane, vedtatt 14.11.2016 med plannr.369. I tillegg er eiendommen omfattet av kommuneplanens arealdel KP0104 med formål friområde, nåværende og bebyggelse og anlegg, nåværende, vedtatt 20.06.2011. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter (eiendomsskatt) er kr 6.588,- for inneværende år.

Det er 6 terminer pr. år.

Fellesutgiftene er kr 3.678,- pr. mnd. og inkluderer: felles bygningsforsikring, strøm på fellesarealer, kommunale avgifter (med unntak av eiendomsskatt), forretningsførsel m.m.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Gass etter forbruk blir fakturert direkte til seksjonen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.131.467,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Moss
Grunnkrets Verket
Kirkesogn Moss

Steder i nærheten

Konventionsgården 0.9 km
Moss kirke 1.7 km
Moss kunstgalleri 1.7 km
Statens hus 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 104 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 53.5 km
Jernbanestasjon Moss stasjon 3.9 km
Bussholdeplass Gamleveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Mossehallen 1.6 km
Idrettsanlegg Mosseporten balløkke 1.7 km
Treningssenter EVO Moss 1.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Moss 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Verket skole (1-10 kl.) 0.9 km
Bytårnet skole (1-10 kl.) 1.9 km
Kirkeparken videregående skole 1.6 km
Malakoff videregående skole 3.9 km

Barnehager

Peterson barnehage (1-6 år) 0.5 km
Røysåsen barnehage (0-6 år) 0.9 km
Verket barnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Moss 1.5 km
Kjøpesenter Mosseporten Senter 3 km
Postkontor Coop Mega Moss 1.5 km
Postkontor Meny Mosseporten 3 km
Apotek Vitusapotek Elefanten - Moss 1.3 km
Apotek Boots apotek Moss 1.4 km
Vinmonopol Moss Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Rema 1000 Mosseskogen 1 km
Dagligvare Kiwi Tigerplassen 1.1 km
Kiosk/video Mix Kleiva Frukt & Tobakk 1 km
Kiosk/video Narvesen Dronningensgate 1.4 km
Bensin Circle K Wulfsbergsgt. 1.5 km
Bensin Esso Tiger Flemminghjørnet 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 46,8 år
Gj.snittalder kvinner 49,4 år
Husholdninger med barn 17,6 %
Husholdninger uten barn 82,4 %
Gj.snitt byggeår 2000
Gj.snitt tomtestørrelse 2235
Område Personer Husholdninger
Kommune: Moss 32407 15611
Grunnkrets: Verket 418 221

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Tilrettelegging: kr. 9.900,-

Nettannonsering og sosiale media Kr 4.750,-

Oppgjørshonorar: kr 4.000,-

Designprospekter: kr 3.500,-

Foto/Plantegning: kr 4.250,-

Visninger: Kr. 1.750,- pr. stk.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Joachim Kolderup
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?