Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 625 000,- for kr 2 625 000,-

Velkommen til Rosenhoffgata 7E - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Lys og pen stue med plass til sofagruppe. Flott eldre vedkamin

Det er montert inn en nedfellbar seng i stuen. En smart løsning. Andre løsninger kan tenkes, som f.eks. å flytte kjøkkenet og ta kjøkken i bruk som soverom.

Det er også plass til garderobeskap i stuen

Leiligheten har god takhøyde

Flott utsyn fra stuen

Flott adskilt kjøkken med innredning fra 2015

Innredning er fra Kvik og har bl.a. integrert oppvaskmaskin

Nisje til kjøleskap og bra med skapplass

Laminat kjøkkenbenk. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri

Det er også plass til spisebord på kjøkkenet

Arealeffektivt bad fra 2015 med servant med underskap og ett greps blandebatteri.

Flott dusjnisje

Praktisk entré med 3-stav eikeparkett som det for øvrig også er i øvrige rom unntatt bad

Fra entré mot stue og kjøkken

Plantegning. Se pkt. "standard" for beskrivelse av alternative planløsninger

Bakgård og inngangsparti

Borettslagets tomt er parkmessig opparbeidet

Bakgård kan benyttes fritt av alle beboere

Områdets vakreste bygård

Carl Berners Plass som er et viktig kollektivknutepunkt ligger noen hundre meter unna

Nærmeste holdeplass for buss og trikk er Rosenhoff

Elixia på Carl Berner

Grûnerløkka og Birkelunden er i gangavstand

Olaf Ryes plass

Koselige Rodeløkka ligger like ved

Torshovdalen

Kart

Rosenhoff - Sjarmerende 1-roms med nyere bad og kjøkken|God takhøyde|Mul. for rask overtagelse|Ingen dok.avgift

Rosenhoffgata 7E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 760 000,-

Rosenhoff - Sjarmerende 1-roms med nyere bad og kjøkken|God takhøyde|Mul. for rask overtagelse|Ingen dok.avgift: Rosenhoff - Sjarmerende 1-roms med nyere bad og kjøkken|God takhøyde|Mul. for rask overtagelse|Ingen dok.avgift

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Prisantydning:
Kr 2 760 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 959,-
Fellesgjeld:
Kr 47 202,-
AREAL (P-ROM / BRA)
31 / 31 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Rosenhoff er et populært boligstrøk i Bydel Grünerløkka. Dette er en fredelig oase mellom Torshov, Grunerløkka og Sinsen og grenser til kolonihagen på Rodeløkka. Godt tilbaketrukket fra trafikk. Det er gangavstand til Grünerløkka med sitt pulserende byliv. Her har du et meget godt utvalg og noe for enhver smak. En mengde av gode restauranter og lunch-barer. Og et hav av butikker, alt fra det moderne hippe til vintage og det helt spesielle. Torshov ligger også en liten spasertur unna. Her finner du bl.a. spisesteder og kafeer, som bl.a. Vertshuset Oskar Braaten, Trikkestallen og Åpent Bakeri. Torshov har også et spennende kulturtilbud, med blant annet kulturslottet Soria Moria som rommer musikkscenen Cosmopolite, Torshovteatret og bar/restaurant. I tillegg ligger Sandakersenteret litt lenger opp med bl.a. vinmonopol, apotek og bibliotek. Og Carl Berner med alle sine tilbud og butikker ligger bare 500 meter unna leiligheten.

Det er god offentlig kommunikasjon i området. Fra Rosenhoff holdeplass i Trondheimsveien går det både buss og trikk. Et viktig knutepunkt i kollektivtrafikken er Carl Berners plass, som ligger noen minutters gange fra leiligheten. Flybuss og t-bane fra Sinsen eller Carl Berner.

Det er også flere grønne lunger i nærheten, blant annet Torshovparken, Torshovdalen, Sofienbergparken, Tøyenparken og Botanisk hage. Her er det gode rekreasjonsmuligheter, blant annet for jogging og sykling. Muselunden ligger også i nærheten, med fotballbane og frisbee-golf.

Kort vei til BI i Nydalen. Sykkelstier nærmest sammenhengende til sentrum. For øvrig også gangavstand til sentrum. For den treningsglade er det en kort spasertur til Elixia og Bare trening, i tillegg til Tøyenbadet som ligger ca 15 minutters gåtur unna. Storo Storsenter er nærmeste kjøpesenter. Gangavstand til Ringen kino.

Arkitekt Morgenstierne & Eide har tegnet bygningene i dette borettslaget. Firmaet står bak noen av tidens fineste eksempler på områdeplanlegging og sosial boligbygging. Her er du omringet av historie og arkitektoniske utrykk du ikke finner mange andre steder i byen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Rosenhoffgata. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 760 000,-

Fellesgjeld

Kr 47 202,-

Totalpris

Kr 2 807 202,-

Felleskostnader

Kr 1 959,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1914

Primærrom

31m2

Bruksareal

31m2

Tomt

2881m2

KR-kode

3718130

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rosenhoffgata 7E, 0569 Oslo

Gnr. 226, bnr. 48, andelsnr. 38 i Oslo kommune.

Borettslaget Rosenhof Kv 1 , org.nr. 962 036 546

Tomten

Felles festet tomt på 9.358,2 kvm.

Festeavgiften er kr 194.266,- pr. år. og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen

Festeavgiften ble sist regulert i 2010.

Festeavtalen utløper 01.11.21.

Grunneier er Oslo kommune. Det er ikke forkjøpsrett ved salg av andeler, og samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler. Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 11.725,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 35 kvm

Totalt bruksareal: 31 kvm

Totalt primærrom: 31 kvm

Primærrom:

Høy 1.etasje: Stue/soverom, kjøkken, entré og bad: 31 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 9,5 kvm. Boden har vindu.

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.07.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten har bad og kjøkken fra 2015. Det elektriske ble også oppgradert samme år. Stedvis behov for noe overflateoppgradering. Leiligheten egner seg særdeles godt som et førstegangskjøp hvor man får en flott inngangsbillett inn i boligmarkedet. Mulighet for rask overtakelse dersom ønskelig. Ingen forkjøpsrett og lave kjøpsomkostninger!

Nærmere innhold:

Stue: Lys og pen stue med store vindusflater som gir mye naturlig lys inn. Flott eldre vedkamin. God takhøyde gir bra romfølelse. 3-stavs eikeparkett på gulv. Det er montert inn en nedfellbar seng i stuen. En smart løsning.

Andre løsninger kan tenkes, som f.eks. å flytte kjøkkenet og ta kjøkken i bruk som soverom.

Andre tilsvarende leiligheter har også valgt å dele rommet hvor kjøkkenet er i to og etablere en dør fra stuen inn til rommet.

Kjøkken: Koselig adskilt kjøkken med innredning fra KVIK. Den er fra 2015 glatte fronter og rustfrie håndtak. Laminat kjøkkenbenk. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Nisje til komfyr og kjøleskap.

Komfyrvakt montert. Integrert oppvaskmaskin (smal type). Ingen utslag på fuktsøk foran benkeskap. Ingen synlige tegn til lekkasjer. Det er montert magnetventil i benkeskapet for automatisk avstengning av vann ved eventuelle lekkasjer. Varmtvannsbereder i benkeskapet fra 2015. 3-stavs eikeparkett på gulv.

Bad: Arealeffektivt bad fra 2015 med flott flisvalg. Vegghengt toalett med innebygget sisterne og spareknapp. Servant med underskap og ett greps blandebatteri. Det er fremlagt dokumentasjon til takstmannen på utførte membranarbeider (membrankontrollrapport fra utførende), elektrikerarbeider og rørarbeider (fra 2015).

Entré: Praktisk entré med plass til klesavheng. Dørcalling og 3-stavs eikeparkett.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1917, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet gjerde og vann-/kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Rosenhof Kv 1 .

Borettslaget har bygningsforsikring i Gjensidige. Polise nr. 81297058

Borettslaget består av 184 leiligheter.

Forretningsfører er Norian Regnskap AS, tlf. 22 91 13 50

Dugnad må påregnes. Borettslaget har avholdt to dugnader i året.

Dyrehold må ha styrets godkjennelse og kan ikke være til sjenanse for andre.

Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.rosenhof.no/ og en egen facebookside

Det er fellesvaskeri i Rosenhoffgata 7 F og Dynekilgata 7 C.

Borettslaget har et felleslokale som de leier ut. Beboerne har fortrinnsrett og betaler kroner 300,- for å leie lokalet.

Borettslagets disponible midler var kr. 8 795 777,- pr. 31.12.2017.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Oppgradering av lekeplassen.

- Oppgradering av lys i kjeller.

- Oppgradert låsesystemet.

- Utskiftning av callinganlegg.

- Fasadene ble oppusset i 2006.

- Nye stigeledninger i alle oppganger innstallert i 2002-2005.

Planlagte påkostninger:

Generelt vedlikehold må påregnes.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Regulering

-Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er verneverdig og står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen.

Det foreligger planer (saksnr. 201617749, 201618039 og 201408951) om å rive eksisterende våningshus samt bakgårdsbygning i Rosenhoffgata 14 gnr 226 bnr 49 for deretter oppføring av boligbygg i fem etasjer med parkeringskjeller og utearealer i bakgården. Dette vil påvirke utsynet til denne leiligheten.

Det foreligger tillatelse til å rive Rosenhoffgata 16A (saksnr. 201500241). Tillatelsen ble gitt i 2015.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Komfyr og kjøleskap er av eldre dato. En ovnsplate går det ikke lenger å justere varmen på, den har bare to innstillinger, det enten full guffe heller helt av. Ytterdør på komfyr er løs.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 1.959,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv og internett grunnpakke, trappevask, vaktmester, drift, bygningsforsikring m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Basisleie kr. 630,-

Felleskostnader kr. 1.329,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1.900,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Borettslaget krever kr. 500,- i innflyttingsgebyr (belastes kjøper). Faktura tas med i oppgjør.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.808.734,-. Av dette beløpet utgjør kr 47.202,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Sinsen Rode 1
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Carl Berners plass 0.6 km
Sæveruds plass 0.8 km
Freiaparken 1 km
Sofienberghjemmet 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.5 km
Sentralstasjon Oslo S 3.4 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.6 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.3 km
Bussholdeplass Rosenhoff 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 0.8 km
Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.9 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.3 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.9 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1.1 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 1.1 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.1 km
Foss videregående skole 1.3 km
Hersleb videregående skole 1.8 km

Barnehager

Dynekilen barnehage (0-6 år) 0.2 km
Rosenhoff barnehage (1-6 år) 0.2 km
Sophies Hage barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 1.4 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.5 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.6 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 1.1 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 0.5 km
Apotek Apotek 1 Rodeløkka - Carl Berner 0.6 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Kiwi Rosenhoff 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Rosenhoff 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Chr. Michelsensgate 0.5 km
Kiosk/video 7-Eleven Christian Michelsensgate 0.6 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.3 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 34,9 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 13,8 %
Husholdninger uten barn 86,2 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 352
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sinsen Rode 1 1465 901

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,56 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?