Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 800 000,- for kr 2 800 000,-

Royal S21, Leilighet 4 - Presenter av Krogsveen Moss AS

Prosjektert 3-rom estimert ferdig 1. kvartal 2019

Sentral beliggenhet midt i Moss sentrum

Stor felles takterrasse for hele sameiet

Gangavstand til alt av sentrumsfasiliteter

 

Plantegning Leilighet 4

 

 

Flere hyggelige kafeer og restauranter i området

 

 

 

Velkommen til Moss og Royal S21!

ROYAL S21 / SENTRUM - Prosjektert 3-roms i høy 1. etasje. God standard. Heis. Estimert ferdig 1. kvartal 2019.

Royal S21, Leilighet 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 000 000,-

ROYAL S21 / SENTRUM - Prosjektert 3-roms i høy 1. etasje. God standard. Heis. Estimert ferdig 1. kvartal 2019.: ROYAL S21 / SENTRUM - Prosjektert 3-roms i høy 1. etasje. God standard. Heis. Estimert ferdig 1. kvartal 2019.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 480,-
AREAL (P-ROM / BRA)
59 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fra Storgaten 21 vil alle byens fasiliteter være lett tilgjengelig innenfor et fåtall minutter til fots eller sykkel. Like om hjørnet ligger byens store kjøpesenter Amfi Moss med nesten 70 forretninger, spisesteder og servicetilbud. Senteret er også tilknyttet bussterminalen og alle linjer som gjør det enkelt å ta seg videre i de fleste himmelretninger.

For et godt måltid ute i sosiale omgivelser er blant annet nærliggende Ming Restaurant i samme kvartal samt Moments i gågaten gode valg, det samme er Mikrobryggeriet og veletablerte Café Riis i Møllebyens rustikke og sjarmerende lokaler der du også finner byens kino.

Skal du med toget, kan du følge Storgata videre sydover og på få strakser gå de gode 500 meterne frem til stasjonen. Herfra har NSB hyppige avganger til Oslo S og i dag en reisetid fra like over 40 minutter. Når den planlagte utbyggingen av jernbanen er gjennomført, vil imidlertid denne reisetiden forkortes til under 30 minutter fra den helt nye togstasjonen.

En kort rusletur ned Storgata tar deg også frem til byens bryggepromenade Kanalen, der Peppes Pizza og Fiskebasaren har store sosiale uteområder langs vannet i sesong. Dette er stedet for å oppleve stemningen og by-sommeren i Moss på sitt beste. Tar du turen videre over broen til Jeløy venter den idylliske Kanalparken og bystranden Sjøbadet like over Kanalen, samme sted finner du også renommerte Mors Café som byr på god kaffe, lunchretter og egne bakervarer.

Leilighetens sentrale beliggenhet er for øvrig ensbetydende med enkel tilgang til vakre Jeløy med fine turmuligheter. Legg gjerne turen langs vannkanten ut mot Framnes, gjennom Reierskogen og rundt til naturskjønne Alby. Veien er heller ikke lang ut til Mossemarkas store nettverk av løyper, inkludert preparerte skispor og kunstsnøanlegg.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 000 000,-

Felleskostnader

Kr 2 480,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2018

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

59m2

Bruksareal

62m2

KR-kode

30.18115

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Royal S21, Leilighet 4

Gnr.2 Bnr.696 Snr.4 i Moss kommune

Tomten

Fellestomt.

Parkering

Gateparkering etter stedets regler. Parkering medfølger ikke.

Vei, vann og avløp

Bygget vil bli tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett. Utbygger dekker kostnadene til tilknytning.

Arealer og innholdsbeskrivelse

1. Etasje: Entrè, gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og bod.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål. Ytterveggene utføres som bindingsverksvegg. Overflatene er kledd med luftet murpuss, teglstein og betongplate- kledning bak på svalganger. Innvendige vegger består av stålstendere isolert og kledd med gipsplater. Enkelte leilighetsskillevegger har overflate i betong. Etasjeskille av betong. Yttertak er utført i betong, med isolasjon og papp/folie. Innvendige nedløp fra hovedtak.

Balkongrekkverk leveres i lakkert stål/aluminium med glass.

Rekkverk på svalganger er stående stendere i lakkert stål/ aluminium. Balkongdekker, terrasser og svalganger er i ubehandlet betong overflate, malt underside og frontkant. Det leveres stikkontakt og lys ute på balkong/terrasse. Der det leveres skillevegger mellom private uteplasser blir disses platekledde. Balkongdekker / terrasser er som en utvendig konstruksjon å anse, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå. Svalganger og balkonger leveres med svakt fall utover, vann samles opp med renne og nedløp.

Standard

1. Etasje: Entrè, gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og bod.

Leiligheten har en innholdsrik utforming med åpen stue- og kjøkkenløsning. Stuen er av fornuftig størrelse med plass til både sofa og spisebord. Store vinduer mot vedst slipper inn mye lys og legger tilrette for optimale, naturlige lysforhold. Det er videre utgang til egen privat balkong. Kjøkkenet finnes tilbaketrukket i rommet, godt utnyttet med skap og benkeplass. Muligheter for spisebord i forbindelse kjøkkenet.

Leiligheten inneholder forøvrig 2 romslige soverom, hvorav et fremstår som et naturlig hovedsoverom.

I forbindelse med entréen finner vi leilighetens bad. Badet er flislagt og inneholder dusjhjørne, wc og servant med underskap. Det er i tillegg lagt klart opplegg for vaskemaskin.

Ytterligere innvendig bod på 3 kvm.

Soverom / Stue / Kjøkken / Bod:

Gulv: Enstavs kvalitets parkett. Himling: Sparklet og malt hvit. Vegger: Sparklet og malt hvit.

Bad/Vaskerom:

Gulv: 20x20 cm keramiske fliser, mosaikk fliser i dusjnisje.

Himling: Sparklet og malt hvit.

Vegger: 20x20 cm hvite keramiske fliser.

Entrè:

Gulv: 20x20 cm keramiske fliser. Himling: Sparklet og malt hvit.

Kjøkken:

Det leveres kjøkkeninnredning fra en anerkjent leverandør som Sigdal, Norema eller tilsvarende. Innredningen er i glatt hvit malt utførelse. Bøylehåndtak i rustfritt stål og benkeplate i grå laminat. Kjøkkeninnredning leveres i henhold til egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet. Prospektet er kun illustrerende og endelig plassering av tekniske innredninger kan avvike. Det vil bli foring mellom overskap og tak. Hvitevarer er inkludert.

Bad:

Det leveres baderomsinnredning fra en anerkjent leverandør som Sigdal, Norema eller tilsvarende. Innredningen er i glatt hvit malt utførelse. Bøylehåndtak i rustfritt stål. Heldekkende benkeplate med servanter. Baderomsinnredning leveres i henhold til egen baderomstegning for den enkelte leilighet. Toalettet er vegg montert med utenpå liggende sisterne. Det leveres dusjvegger som kan vippes inn ved behov, lister i aluminium/ krom. Dusjarmatur leveres montert på vegg. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Badet leveres klart for montering av vaskemaskin og tørketrommel.

Oppvarming

Ventilasjon:

Det leveres balansert mekanisk ventilasjon med elektrisk varmebatteri i alle leiligheter.

Elektrisk:

Elektriske bygges etter TEK 10. Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i vegger bortsett fra enkelte fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken samt eventuelt andre nødvendige synlige kabelføringer langs vegger eller betongvegger. LED spotter monteres på bad og entre. Det settes av plass i elektriker skap til kabel TV.

Varme og VVS:

Oppvarming med fjernvarme. Gulv varme i alle rom unntatt bod. Forbruk av varmt og kaldt vann til oppvarming og tappevann måles i teknisk rom. Det leveres bolig sprinkling. Der hvor sprinkelrør ikke kan legges i vegg blir disse kledd inn.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse/Ferdigattest må foreligge før endelig overtagelse kan finne sted. Dette er entreprenør sitt ansvar.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Tinglyst erklæring 17.06.17 med dagboknr. 632651-1 vedr. utbyggningsavtale.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter.

Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter.

For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Seksjonen selges fri for pengeheftelser med unntak av boligsameiets legalpant i hver seksjon som sikkerhet for oppfyllelse av den enkeltes sameiers fellesforpliktelser jf. lov om eierseksjoner

Eventuell adgang til utleie

Boligene har bare èn boenhet og ingen separat utleiedel. Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseiere full rettslig råderett over sine seksjoner. Seksjonseiere kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Utbygger anslår - ut fra erfaringstall i tilsvarende utbygginger - at felleskostnadene for de enkelte seksjonseiere vil ligge på ca. kr. 30,- pr. kvm BRA pr. måned. Beløpet inkluderer ikke abonnement til TV, bredbånd eller telefoni.

Forbruk av varme til oppvarming og varmt vann i leilighetene kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. Erfaringstall fra tidligere prosjekter viser at disse kostnadene ligger på 8-10 kroner pr kvm pr mnd. Kostnader for varme fordeles etter sameiebrøk.

Det må påregnes månedlige felleskostnader til parkeringsplass. Kostnaden er stipulert til ca. kr. 150,- for både parkeringsplass/sportsbod pr. måned.

Kjøper er likevel innforstått med at de ovenfor stipulerte felleskostnadsnivåer kun er anslag og det er de kostnader som faktisk påløper til enhver tid som kommer til fordeling, uavhengig av om disse er lavere eller høyere enn dette anslaget.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet får legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader, samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Når eiendommen er utbygd med en ny etasje over Bygg A og deler av Bygg B, gjelder det som er beskrevet over med slik endring:

Kostnader til forvaltning, drift og vedlikehold av anlegg/innretning for søppelrom og boder på etablert dekke i bakgården skal fordeles mellom seksjonene i Bygg A.

Kostnader til forvaltning, drift og vedlikehold av fasader og tak på Bygg A og B skal fordeles mellom alle sameierne etter sameiebrøken i hele sameiet.

Kostnader til forvaltning, drift og vedlikehold av felles utomhus areal/takterrasse over Bygg B skal fordeles mellom alle sameierne etter sameierbrøken i hele sameiet.

Regulering

Reguleringsplan for Dronningens gate 27 og bebyggelsesplan gjelder. Denne kan utleveres ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Iht til kontrakt. Estimert ferdigstillelse 1. kvartal 2019.

Diverse

Utbygger stiller selvskyldnergaranti for eventuelle mislighold. Utbygger plikter også iht. loven å være forsikret.

Utbygger vil stille garantier i henhold til bustadoppføringslova §12 før innbetaling av forskudd.

Man kan kun erverve to seksjoner iht. lov om eierseksjoner § 22, 3 ledd.

Midlertidig brukstillatelse/Ferdigattest må foreligge før endelig overtagelse kan finne sted. Dette er entreprenør sitt ansvar.

Standardkontrakt vil bli benyttet, denne følger vedlagt.

Prosjektet er byggemeldt iht. teknisk forskrift (TEK) av 2010.

Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse og vil inneholde avvik. Inntegnet utstyr/inventar/hvitevarer medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Illustrasjonene som viser den enkelte leilighetstypes plassering i bygget (merket med rødt) er omtrentlig, og kun ment for å indikere leilighetenes plassering i bygget. Sjakter og VVS føringer er ikke endelig inntegnet og nedkassinger/foringer i himling vil stedvis kunne forekomme.

Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer, somfølge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av bygget.

Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektertog at endringer vil forekomme. Forstøtningsmurer, fallsikringer, lekeplasser, belysning, fordelerskap, trafoer, kummer og lignende vil bli plassertslik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Leveranse av plen og vegetasjon vil kunne avvike i forhold til utomhusplan.

Det gjøres oppmerksom på at salget er et videresalg av eksisterende kjøpekontrakt.

Tidligere kjøpesum var kr. 2.700.000,-.

Det foreligger godkjent reguleringsplan for området. Selger tar forbehold om endelig offentlig godkjenninger av prosjektet, herunder igangsettingstillatelse.

Forventet byggetid er ca 18 måneder etter oppstart av byggearbeider. Planlagt overtagelse er 1. kvartal 2019. Dette er antatt, og kjøper har ikke krav på dagmulkt om denne fristen oversittes.

Endelig overtagelsesdato av boligen vil bli gitt med 8 ukers forutgående skriftlig varsel fra Selger eller dennes representant. Denne dato anses som avtalt overtagelsesdato mellom partene (Avtalt Overtagelsesdato).

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligeneklar for overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet.

Det tas forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som følge av offentlige pålegg, uten å forringe den generelle standard.

Det tas forbehold om endringer /nye offentlige gebyrer.

Det gjøres oppmerksom på at utbygger når som helst kan endre priser på usolgte enheter.

Dersom det er avvik mellom prosjektbeskrivelse og tegninger / prospekt, er det prosjektbeskrivelse som er gjeldende.

Kjøper er gjort klar over at selger gis rett til å restaurere/ombygge eksisterende næringsbygg iht detaljregulerings planen vedtatt 17-10-16. Sameiermøtet har fattet vedtak om fortsatt utbygging av sameiets eiendom. Utbyggingsretten tilligger AS Dronningens Gate 27 eller det subjekt selskapet utpeker, og går i korthet ut på:

- Bygg A kan reseksjoneres fra næring til bolig i etasjene 2 til 4. - Etablering av boder, sykkelparkering og søppelrom til den nye boligseksjoner i bakgården på dekke over parkeringskjelleren.

- Utbygging og reseksjoner av boliger som etableres over Bygg A og deler av Bygg B.

I denne forbindelse blir det tinglyst erklæring/heftelse som gir selger rett til å bygge ut samt plikt for kjøpere å bidra til reseksjonering. Det blir avholdt ekstraordinært sameiermøte der sameierne som i prinsippet er selger gir sitt samtykke til utbyggingen og reseksjoneringen.

Ved ferdigstillelse av byggetrinn 2 skal disse nærings/boligseksjonene innlemmes i sameiet og dekke felleskostnader for hele eiendommen. Inntil ferdigstillelse av byggetrinn 2 skal eksisterende bygg ikke innlemmes i nybyggets felleskostnader. Kjøpere plikter å bidra til reseksjonering om det er nødvendig.

Eventuell transport av kjøpekontrakt krever samtykke fra utbygger, dette medfører ett transportgebyr på kr. 10.000,-inkl mva.

Frem til overtagelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Forretningsfører vil etablere forsikring på vegne av eierseksjonssameiet. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av evt. særskilte påkostninger.

Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter med unntak av eiendomsskatt.

Eiendomsskatt faktureres direkte hver seksjon.

Det er 6 terminer pr. år.

Det blir utarbeidet energiattest på hver enkelt leilighet før overtakelse. Foreløpig er ikke lovpålagt energiattest utarbeidet.

Økonomi

Omkostninger

3 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

172,- (Panteattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

17 820,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 713 000,-))

5 000,- (Oppstartskapital sameiet)

5 000,- (Tilknytning kabel-TV)

2 375,- (Eierskiftegebyr til forretningsfører)

10 000,- (Transportgebyr til utbygger)

--------------------------------------------------------

41 417,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

3 041 417,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Det betales 10 % av kjøpesummen ved underskrift av kontrakt, og når selger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven. Renter på netto innbetalt beløp tilfaller kjøper sålenge de er under kjøper sin disposisjon. Stiller entreprenør garanti etter bustadoppføringsloven § 47 vil ikke pengene være under kjøper sin disposisjon, renteberegning til kjøper slutter etter denne tid. Beløpet er en del av den totale kjøpesummen. Megler vil imidlertid besørge pantsettelseserklæringen fra selger utformet slik at kjøpers kredittytelse til enhver tid er sikret. Resterende kjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Prosjektet selges i henhold til bestemmelsene i Bustadoppføringslova av 13.06.1997, nr. 43, forutsatt at kjøper er forbruker i henhold til definisjon i bustadoppføringslova § 2. Dersom kjøper ikke kommer inn under denne definisjonen kan man ikke forvente kontrakt i henhold til bustadoppføringslova. Kontakt eventuelt megler vedrørende dette.

Utbygger stiller selvskyldnergaranti for eventuelle mislighold. Utbygger plikter også iht. loven å være forsikret.

Utbygger vil stille garantier i henhold til bustadoppføringslova §12 før innbetaling av forskudd.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Krogsveen Moss AS mottar et fast honorar på kr. 45.000,- som vederlag for gjennomføringen av salget/oppdraget

Oppgjørshonorar: Kr. 4.000,-

Internettannonsering: Kr. 4.750,-

Designprospekt: Kr. 3.500,-

Foto/plantegning: Kr. 2.000,-

Visninger: Kr.1.750,- per stk.

Oppdragstaker har rett til vederlag i samsvar med eiendomsmeglingslovens kapittel 7 og på dekning av vederlag for utført arbeid med kr. 1.600,- pr. time eks. mva. og kr. 2.000,- pr. time inkl. mva., dog maksimalt 10 timer. Samt dekning av direkte utlegg.

Dekning av utlegg kan kreves i samsvar med avtalen uten hensyn til oppsigelsen, jf. eiendomsmeglingsloven § 6-4.

Dokumenter
Knut Dahl
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?