Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 300 000,- for kr 3 300 000,-

Royal S21 presenteres av Krogsveen Moss.

Dette er resalg av kontraktsposisjon for leilighet nummer 8 i 2. etasje.

Illustrasjonsbilde; leiligheten får vestvendt balkong og en sosial sone på nesten 25 kvm.

Veiledende planskisse. Leiligheten får i tillegg parkeringsplass og sportsbod i felles kjeller.

Med sjekklisten kan du sammenlikne og se leilighetens gode utstyrs-nivå.

Som beboer i sameiet får du tilgang på en felles, påkostet takterrasse.

Takterrassen utstyres med sittegrupper og blomsterkasser, og får meget gode solforhold.

Estimert utsikt fra takterrassen mot Mossesundet og Jeløy i vest.

Estimert utsikt fra takterrassen mot Mossesundet og Jeløy i nordvest.

Fra Storgaten 21 vil alle byens fasiliteter være lett tilgjengelig innenfor et fåtall minutter til fots eller sykkel.

Like om hjørnet finner du byens kjøpesenter med bussterminal.

Hele sentrum er innenfor få minutter, her ved sjarmerende Møllebyen.

I Møllebyen finner du blant annet byens bibliotek.

Byens kino ligger også i Møllebyen - en kort rusletur unna S21.

Stand-up, show og foredag får du på Parkteatret i nabogården til S21.

Idylliske Kanalen med spise-/utesteder.

På Jeløy venter et anerkjent kulturlandskap og frodig natur med turmuligheter.

ROYAL S21, SENTRUM

Royal S21, leilighet 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 200 000,-

ROYAL S21, SENTRUM: Prosjektert 3-roms under oppføring. Vestvendt balkong. 2. etasje - enkel adkomst via heis. Garasje.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 480,-
AREAL (P-ROM / BRA)
59 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fra Storgaten 21 vil alle byens fasiliteter være lett tilgjengelig innenfor et fåtall minutter til fots eller sykkel. Like om hjørnet ligger byens store kjøpesenter Amfi Moss med nesten 70 forretninger, spisesteder og servicetilbud. Senteret er også tilknyttet bussterminalen og alle linjer som gjør det enkelt å ta seg videre i de fleste himmelretninger.

For et godt måltid ute i sosiale omgivelser er blant annet nærliggende Ming Restaurant i samme kvartal samt Moments i gågaten gode valg, det samme er Mikrobryggeriet og veletablerte Café Riis i Møllebyens rustikke og sjarmerende lokaler der du også finner byens kino.

Skal du med toget, kan du følge Storgata videre sydover og på få strakser gå de gode 500 meterne frem til stasjonen. Herfra har NSB hyppige avganger til Oslo S og i dag en reisetid fra like over 40 minutter. Når den planlagte utbyggingen av jernbanen er gjennomført, vil imidlertid denne reisetiden forkortes til under 30 minutter fra den helt nye togstasjonen.

En kort rusletur ned Storgata tar deg også frem til byens bryggepromenade Kanalen, der Peppes Pizza og Fiskebasaren har store sosiale uteområder langs vannet i sesong. Dette er stedet for å oppleve stemningen og by-sommeren i Moss på sitt beste. Tar du turen videre over broen til Jeløy venter den idylliske Kanalparken og bystranden Sjøbadet like over Kanalen, samme sted finner du også renommerte Mors Café som byr på god kaffe, lunchretter og egne bakervarer.

Leilighetens sentrale beliggenhet er for øvrig ensbetydende med enkel tilgang til vakre Jeløy med fine turmuligheter. Legg gjerne turen langs vannkanten ut mot Framnes, gjennom Reierskogen og rundt til naturskjønne Alby. Veien er heller ikke lang ut til Mossemarkas store nettverk av løyper, inkludert preparerte skispor og kunstsnøanlegg.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 200 000,-

Felleskostnader

Kr 2 480,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2018

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

59m2

Bruksareal

62m2

KR-kode

301876

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Storgaten 21, 1530 Moss.

Gnr. 2, bnr. 696 i Moss kommune.

Seksjonsnummer og sameiebrøk fastsettes ved seksjonering.

Tomten

Eiet tomt felles for sameiet.

Parkering

Seksjonen har parkering i felles garasjeanlegg under bygget. Kjøper får garasjeplass under utbygningsområdet.

Det vil ikke være anledning til å selge p-plasser til utenforstående (utenfor sameiet).

Vei, vann og avløp

Bygget vil bli tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett. Utbygger dekker kostnadene til tilknytning.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Innhold: Entré/gang, bad, soverom 1, soverom 2 med bod, stue med kjøkken og utgang til balkong på ca. 8 kvm.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål. Ytterveggene utføres som bindingsverksvegg. Overflatene er kledd med luftet murpuss, teglstein og betongplate- kledning bak på svalganger. Innvendige vegger består av stålstendere isolert og kledd med gipsplater. Enkelte leilighetsskillevegger har overflate i betong. Etasjeskille av betong. Yttertak er utført i betong, med isolasjon og papp/folie. Innvendige nedløp fra hovedtak.Balkongrekkverk leveres i lakkert stål/aluminium med glass.

Rekkverk på svalganger er stående stendere i lakkert stål/ aluminium. Balkongdekker, terrasser og svalganger er i ubehandlet betong overflate, malt underside og frontkant. Det leveres stikkontakt og lys ute på balkong/terrasse. Der det leveres skillevegger mellom private uteplasser blir disses platekledde. Balkongdekker / terrasser er som en utvendig konstruksjon å anse, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå. Svalganger og balkonger leveres med svakt fall utover, vann samles opp med renne og nedløp.

Standard

Leiligheten inneholder en gjennomgående og arealeffektiv romløsning på 62 kvadratmeter som er moderne utformet med stuen og kjøkkenet samlet i åpen løsning. Stuen utgjør sammen med kjøkkenet en sosial sone på nesten 25 kvadratmeter som er enkel å møblere, her finner du plass til både sofagruppe og spisebord for fire. Kjøkkeninnredningen får en tidsaktuell fremtoning med blant annet glatte hvite fronter og leveres med hvitevarer slik at du kan ta i bruk kjøkkenet allerede den dagen du flytter inn.

Vinduer i vestveggen gjør den sosiale sonen lys på dagtid, og spesielt luftig blir kjøkkenkroken av store glassflater som strekker seg helt fra gulvet opp til himlingen. Skyvedør til balkongen gjør bokstavelig talt terskelen lav for å ta med mat og drikke rett ut fra kjøkkenet så snart været tillater. På balkongens cirka 8 kvadratmeter sitter du orientert mot ettermiddags- og kveldssolen i sommermånedene.

Soverommene og badet er samlet omkring gangen mellom den sosiale sonen og entréen, hvorav begge førstnevnte har vindu mot svalgangen på husets skjermede og tilbaketrukkede bakside. Hovedsoverommet er på over 10 kvadratmeter og tilknyttet leilighetens innvendige bod som også kan fylle rollen helt eller delvis som en garderobe.

Badet er på generøse 6,7 kvadratmeter og dermed av god størrelse til sitt formål. Som på kjøkkenet får også baderomsinnredningen en tidsaktuell fremtoning med blant annet glatte hvite fronter samt dusjhjørne med glassdører som kan svinges inn utenom bruk.

Overflater og innredninger:

Soverom / Stue / Kjøkken / Bod:

Gulv: Enstavs kvalitets parkett.

Himling: Sparklet og malt hvit.

Vegger: Sparklet og malt hvit.

Bad/Vaskerom:

Gulv: 20x20 cm keramiske fliser, mosaikk fliser i dusjnisje.

Himling: Sparklet og malt hvit.

Vegger: 20x20 cm hvite keramiske fliser.

Entrè:

Gulv: 20x20 cm keramiske fliser.

Himling: Sparklet og malt hvit.

Kjøkken:

Det leveres kjøkkeninnredning fra en anerkjent leverandør som Sigdal, Norema eller tilsvarende. Innredningen er i glatt hvit malt utførelse. Bøylehåndtak i rustfritt stål og benkeplate i grå laminat. Kjøkkeninnredning leveres i henhold til egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet. Prospektet er kun illustrerende og endelig plassering av tekniske innredninger kan avvike. Det vil bli foring mellom overskap og tak. Hvitevarer er inkludert.

Bad:

Det leveres baderomsinnredning fra en anerkjent leverandør som Sigdal, Norema eller tilsvarende. Innredningen er i glatt hvit malt utførelse. Bøylehåndtak i rustfritt stål. Heldekkende benkeplate med servanter. Baderomsinnredning leveres i henhold til egen baderomstegning for den enkelte leilighet. Toalettet er vegg montert med utenpå liggende sisterne. Det leveres dusjvegger som kan vippes inn ved behov, lister i aluminium/ krom. Dusjarmatur leveres montert på vegg. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Badet leveres klart for montering av vaskemaskin og tørketrommel.

Oppvarming

Ventilasjon:

Det leveres balansert mekanisk ventilasjon med elektrisk varmebatteri i alle leiligheter.

Elektrisk:

Elektriske bygges etter TEK 10. Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i vegger bortsett fra enkelte fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken samt eventuelt andre nødvendige synlige kabelføringer langs vegger eller betongvegger. LED spotter monteres på bad og entre. Det settes av plass i elektriker skap til kabel TV.

Varme og VVS:

Oppvarming med fjernvarme. Gulv varme i alle rom unntatt bod. Forbruk av varmt og kaldt vann til oppvarming og tappevann måles i teknisk rom. Det leveres bolig sprinkling. Der hvor sprinkelrør ikke kan legges i vegg blir disse kledd inn.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse/Ferdigattest må foreligge før endelig overtagelse kan finne sted. Dette er entreprenør sitt ansvar.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Tinglyst erklæring 17.06.17 med dagboknr. 632651-1 vedr. utbyggningsavtale.

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter.

Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter.

For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Seksjonen selges fri for pengeheftelser med unntak av boligsameiets legalpant i hver seksjon som sikkerhet for oppfyllelse av den enkeltes sameiers fellesforpliktelser jf. lov om eierseksjoner.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har bare èn boenhet og ingen separat utleiedel. Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseiere full rettslig råderett over sine seksjoner. Seksjonseiere kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Boligene vil bli solgt som eierseksjoner og organisert i et eierseksjonssameie bestående av 23 boligseksjoner og en næringsseksjon. Sameiebrøken fastsettes så snart seksjoneringsbegjæringen er tinglyst.

Sameiet vil bli ledet av et styre som velges av sameierne. Styret skal ivareta saker av felles interesse for sameierne og forestå driften av sameiet innenfor de rammer sameiet vedtar.

Eieformen følger Lov om eierseksjoner. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektene som grunnlag for avtalen. Utkastet til vedtekter er tilgjengelig hos megler.

Det gjøres oppmerksom på at ny lov om eierseksjoner er vedtatt, men har pt. ikke trådt i kraft. Dersom ny eierseksjonslov trer i kraft før ferdigstillelse vil vedtekter måtte tilpasses i tråd med denne.

Regulering

Reguleringsplan for Dronningens gate 27 og bebyggelsesplan gjelder. Denne kan utleveres ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Forventet byggetid er ca. 18 måneder etter oppstart av byggearbeider. Planlagt overtagelse er 1. kvartal 2019. Dette er antatt, og kjøper har ikke krav på dagmulkt om denne fristen oversittes.

Diverse

Utbygger stiller selvskyldnergaranti for eventuelle mislighold. Utbygger plikter også iht. loven å være forsikret.

Utbygger vil stille garantier i henhold til bustadoppføringslova §12 før innbetaling av forskudd.

Man kan kun erverve to seksjoner iht. lov om eierseksjoner § 22, 3 ledd.

Midlertidig brukstillatelse/Ferdigattest må foreligge før endelig overtagelse kan finne sted. Dette er entreprenør sitt ansvar.

Standardkontrakt vil bli benyttet, denne følger vedlagt.

Prosjektet er byggemeldt iht. teknisk forskrift (TEK) av 2010.

Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse og vil inneholde avvik. Inntegnet utstyr/inventar/hvitevarer medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Illustrasjonene som viser den enkelte leilighetstypes plassering i bygget (merket med rødt) er omtrentlig, og kun ment for å indikere leilighetenes plassering i bygget. Sjakter og VVS føringer er ikke endelig inntegnet og nedkassinger/foringer i himling vil stedvis kunne forekomme.

Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer, somfølge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av bygget.

Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektertog at endringer vil forekomme. Forstøtningsmurer, fallsikringer, lekeplasser, belysning, fordelerskap, trafoer, kummer og lignende vil bli plassertslik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Leveranse av plen og vegetasjon vil kunne avvike i forhold til utomhusplan.

Frem til overtagelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Forretningsfører vil etablere forsikring på vegne av eierseksjonssameiet. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av evt. særskilte påkostninger.

Det blir utarbeidet energiattest på hver enkelt leilighet før overtakelse. Foreløpig er ikke lovpålagt energiattest utarbeidet.

Det gjøres oppmerksom på at salget er et videresalg av eksisterende kjøpekontrakt.

Selger har foretatt tilvalg til leiligheten. Kontakt megler for informasjon rundt dette. Ytterligere tilvalg er ikke lenger mulig.

Tidligere kjøpesum var kr. 3.100.000,-.

Forventet byggetid er ca. 18 måneder etter oppstart av byggearbeider. Planlagt overtagelse er 1. kvartal 2019. Dette er antatt, og kjøper har ikke krav på dagmulkt om denne fristen oversittes.

Endelig overtagelsesdato av boligen vil bli gitt med 8 ukers forutgående skriftlig varsel fra Selger eller dennes representant. Denne dato anses som avtalt overtagelsesdato mellom partene (Avtalt Overtagelsesdato).

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligeneklar for overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet.

Det tas forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som følge av offentlige pålegg, uten å forringe den generelle standard.

Det tas forbehold om endringer /nye offentlige gebyrer.

Det gjøres oppmerksom på at utbygger når som helst kan endre priser på usolgte enheter.

Dersom det er avvik mellom prosjektbeskrivelse og tegninger / prospekt, er det prosjektbeskrivelse som er gjeldende.

Kjøper er gjort klar over at selger gis rett til å restaurere/ombygge eksisterende næringsbygg iht detaljregulerings planen vedtatt 17-10-16. Sameiermøtet har fattet vedtak om fortsatt utbygging av sameiets eiendom. Utbyggingsretten tilligger AS Dronningens Gate 27 eller det subjekt selskapet utpeker, og går i korthet ut på:

- Bygg A kan reseksjoneres fra næring til bolig i etasjene 2 til 4. - Etablering av boder, sykkelparkering og søppelrom til den nye boligseksjoner i bakgården på dekke over parkeringskjelleren.

- Utbygging og reseksjoner av boliger som etableres over Bygg A og deler av Bygg B.

I denne forbindelse blir det tinglyst erklæring/heftelse som gir selger rett til å bygge ut samt plikt for kjøpere å bidra til reseksjonering. Det blir avholdt ekstraordinært sameiermøte der sameierne som i prinsippet er selger gir sitt samtykke til utbyggingen og reseksjoneringen.

Ved ferdigstillelse av byggetrinn 2 skal disse nærings/boligseksjonene innlemmes i sameiet og dekke felleskostnader for hele eiendommen. Inntil ferdigstillelse av byggetrinn 2 skal eksisterende bygg ikke innlemmes i nybyggets felleskostnader. Kjøpere plikter å bidra til reseksjonering om det er nødvendig.

Eventuell transport av kjøpekontrakt krever samtykke fra utbygger, dette medfører ett transportgebyr på kr. 10.000,-inkl mva.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgifter: Kr. 2.480,- per måned.

Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter med unntak av eiendomsskatt. Eiendomsskatt faktureres direkte hver seksjon.Det er 6 terminer pr. år.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Utbygger anslår - ut fra erfaringstall i tilsvarende utbygginger - at felleskostnadene for de enkelte seksjonseiere vil ligge på ca. kr. 30,- pr. kvm BRA pr. måned. Beløpet inkluderer ikke abonnement til TV, bredbånd eller telefoni.

Forbruk av varme til oppvarming og varmt vann i leilighetene kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. Erfaringstall fra tidligere prosjekter viser at disse kostnadene ligger på 8-10 kroner pr kvm pr mnd. Kostnader for varme fordeles etter sameiebrøk.

Det må påregnes månedlige felleskostnader til parkeringsplass. Kostnaden er stipulert til ca. kr. 150,- for både parkeringsplass/sportsbod pr. måned.

Kjøper er likevel innforstått med at de ovenfor stipulerte felleskostnadsnivåer kun er anslag og det er de kostnader som faktisk påløper til enhver tid som kommer til fordeling, uavhengig av om disse er lavere eller høyere enn dette anslaget.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet får legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader, samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Når eiendommen er utbygd med en ny etasje over Bygg A og deler av Bygg B, gjelder det som er beskrevet over med slik endring:

Kostnader til forvaltning, drift og vedlikehold av anlegg/innretning for søppelrom og boder på etablert dekke i bakgården skal fordeles mellom seksjonene i Bygg A.

Kostnader til forvaltning, drift og vedlikehold av fasader og tak på Bygg A og B skal fordeles mellom alle sameierne etter sameiebrøken i hele sameiet.

Kostnader til forvaltning, drift og vedlikehold av felles utomhus areal/takterrasse over Bygg B skal fordeles mellom alle sameierne etter sameierbrøken i hele sameiet.

Omkostninger

3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

172,- (Panteattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

17 820,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 713 000,-))

5 000,- (Oppstartskapital sameiet)

5 000,- (Tilknytning kabel-TV)

2 375,- (Eierskiftegebyr til forretningsfører)

10 000,- (Transportgebyr til utbygger)

--------------------------------------------------------

41 417,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

3 241 417,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Det betales 10 % av kjøpesummen ved underskrift av kontrakt, og når selger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven. Renter på netto innbetalt beløp tilfaller kjøper sålenge de er under kjøper sin disposisjon. Stiller entreprenør garanti etter bustadoppføringsloven § 47 vil ikke pengene være under kjøper sin disposisjon, renteberegning til kjøper slutter etter denne tid. Beløpet er en del av den totale kjøpesummen. Megler vil imidlertid besørge pantsettelseserklæringen fra selger utformet slik at kjøpers kredittytelse til enhver tid er sikret. Resterende kjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Moss
Grunnkrets Sentrum 2
Kirkesogn Moss

Steder i nærheten

Moss kirke 0.2 km
Moss kunstgalleri 0.3 km
Rådhuset 0.3 km
Statens hus 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 104.8 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 49.7 km
Jernbanestasjon Moss stasjon 0.5 km
Bussholdeplass Storgata 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Høienhald svømmehall 0.6 km
Idrettsanlegg Bytårnet skole 0.9 km
Treningssenter Ditt Treningssenter 0.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Moss 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Bytårnet skole (1-10 kl.) 0.7 km
Torderød skole (1-10 kl.) 1.4 km
Krapfoss skole (1-7 kl.) 1.6 km
Melløs skole (1-7 kl.) 1.8 km
Hoppern ungdomsskole (8-10 kl.) 2.1 km
Kirkeparken videregående skole 0.2 km
Malakoff videregående skole 1.4 km

Barnehager

Kråka FUS kulturbarnehage (0-6 år) 0.2 km
Glassverket barnehage 0.7 km
Skarmyra barnehage (0-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Moss 0.3 km
Kjøpesenter Rygge Storsenter 3.2 km
Postkontor Coop Mega Moss 0.3 km
Postkontor Kiwi Sjøgata 0.9 km
Apotek Apotek 1 Moss Sentrum 0.3 km
Apotek Boots apotek Moss 0.4 km
Vinmonopol Moss Vinmonopol 0.3 km
Dagligvare Coop Mega Moss 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Amfisenteret 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Dronningensgate 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Bjørnsonskvartalet 0.3 km
Bensin Circle K Wulfsbergsgt. 0.7 km
Bensin Esso Tiger Flemminghjørnet 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,2 %
Andel kvinner 45,8 %
Gj.snittalder menn 37,3 år
Gj.snittalder kvinner 42,4 år
Husholdninger med barn 13,2 %
Husholdninger uten barn 86,8 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 251
Område Personer Husholdninger
Kommune: Moss 32407 15611
Grunnkrets: Sentrum 2 312 212

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Prosjektet selges i henhold til bestemmelsene i Bustadoppføringslova av 13.06.1997, nr. 43, forutsatt at kjøper er forbruker i henhold til definisjon i bustadoppføringslova § 2. Dersom kjøper ikke kommer inn under denne definisjonen kan man ikke forvente kontrakt i henhold til bustadoppføringslova. Kontakt eventuelt megler vedrørende dette.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Selgers/oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:

Provisjon: kr. 45.000,-

Tilretteleggingsvederlag: kr. 9.900,-

Oppgjørshonorar kr. 4.000,-

Internettannonsering: kr. 4.750,-

Prospekter: kr. 3.500,-

Foro/plantegning: kr. 4.000,-

Oppdragstaker har rett til vederlag i samsvar med eiendomsmeglingslovens kapittel 7 og på dekning av vederlag for utført arbeid med kr. 1.600,- pr. time eks. mva. og kr. 2.000,- pr. time inkl. mva., dog maksimalt 10 timer. Samt dekning av direkte utlegg.

Dekning av utlegg kan kreves i samsvar med avtalen uten hensyn til oppsigelsen, jf. eiendomsmeglingsloven § 6-4.

Dokumenter
Knut Dahl
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?