Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 000 000,- for kr 5 000 000,-

Velkommen til Rubina Ranas gate 8!

Stor og lekker stue med åpen kjøkkenløsning.

Store vindusflater slipper inn godt med daglys.

Rommet vender mot syd og utgang til stor takterrassen på ca 58 kvm.

Pent kjøkken fra byggeår.

Granitt benkeplate med innfelt kjøkkenvask.

Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

kjøkken

Hovedsoverom med plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord.

Gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe.

Soverom II for eksempel utmerket som gjesterom, kontor eller barnerom.

soverom II

Pent flislagt bad med gulvvarme, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dusjhjørne med glassdører.

Vegghengt klosett, servant med underskap og lyssatt speil.

Bad

Praktisk entré med plass til oppheng av yttertøy og sette fra seg sko.

Entré

Stor terrasse rundt leiligheten i en U-form.

God plass til utemøbler, beplantning og gassgrill.

Flott utsikt

På hele 58 kvm

Terrasse

Terrasse

Utsyn

Utsyn

Utsyn

Fasade

Fasade

Plantegning

Sørengkaia

Grønland frukt

Smalgangen

Tøyen torg

Grådi

Brutus vinbar

Teaterplassen

Grønland/Teaterplassen - Meget pen og lys 3-roms toppleilghet med takterrasse på 58 kvm og flott utsikt.

Rubina Ranas gate 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 700 000,-

Grønland/Teaterplassen - Meget pen og lys 3-roms toppleilghet med takterrasse på 58 kvm og flott utsikt.: Grønland/Teaterplassen - Meget pen og lys 3-roms toppleilghet med takterrasse på 58 kvm og flott utsikt.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 315,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Området er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt i Oslo med kort vei til "alt"! Grønland og Gamlebyen er bydeler rik på impulser og med store og spennende utviklingsmuligheter. Områdene har de senere årene hatt en betydelig utvikling og fremstår i dag som et trendy og attraktivt boligområde med et rikt utvalg av kaffebarer, utesteder og fristende grønnsakforretninger.

Fra Grønlandskvartalet er det kort gangavstand til både Tøyenbadet, Botanisk hage og Middelalderparken med omkringliggende parkanlegg og kunstig innsjø. Her har man alle muligheter for rekreasjon i hyggelige og grønne omgivelser. Det er også kort vei til noen av byens og landets viktigste museer og kulturminner. Karl Johans gate ligger kun en 10 minutters spasertur unna leiligheten.

Området vil dra positiv nytte av den enorme utbyggingen av Bjørvikaområdet, et steinkast unna. Utbyggingen av Fjordbyen i Bjørvika vil bli det største byutviklingsprosjektet i Oslo siden 1624, da Gamle Oslo brant og sentrum ble flyttet vestover. Området er under stor utvikling og denne leiligheten ligger inntil alt det nye og spennende. Gangbro over til Bjørvika finner du sammen med den nye innkjøringsbroen til sentrum, kun få minutter fra leiligheten. Maaemo restaurant er heller ikke langt unna og er verdt å nevne da det er den første nordiske restauranten i Guide Michelins historie som går direkte inn i guiden med to stjerner, nå tre stjerner.

Ekebergparken er siste tilskudd på stammen, en ny og spennende opplevelse som beboerne i denne bydelen vil ha stor glede av fremover.

Blokken ligger rett på Teaterplassen som et naturlig midtpunkt og møteplass. Her er det et stort åpent torg med utendørs scene, små forretninger, kafeer og spisesteder rundt. Flere treningssentre og døgnåpen nærbutikk i nærheten. Grønland regnes som det området med mest positiv og spennende utvikling i tiden fremover. Fra Teaterplassen kan man også spasere over den nye broen til operaen. Et rikt utvalg av forretninger finner man på Grønlands Torg. Oslo City og Byporten er en kort spasertur unna.

I underkant av 15 minutters gange fra leilighet finner du Sørenga sjøbad. Badenymfer fra hele byen kan strømme ned til byens flotteste sjøbad. Sjøbadet er et friskt tilskudd til øvrige badeplasser i Oslo, og den mest sentralt beliggende. Etter et forfriskende morgenbad kan du sette deg på en kafé på Havnepromenaden og nyte en god kopp kaffe og dagens aviser. Er du av den barske typen kan du bade hele året. Hvem vet, kanskje blir dette det nye møtestedet også for byens isbadere.

Alle t-baner stopper på Grønland stasjon, to minutters gange fra leiligheten - midt i hjertet av Grønland. Buss 60,37,70 og 34 kjører gjennom eller forbi Grønland. I tillegg går de fleste busslinjer til Brugata, 5 minutters spasertur fra Grønland sentrum. Trikk 18 og 19 kjører forbi Grønland i Schweigaardsgate. Trikk 11,12,13 og 17 stopper i Brugata. 8 minutters gange fra Grønland ligger Oslo Sentralbanestasjon og Jernbanetorget, Norges største og viktigste trafikknutepunkt. Oslo bussterminal ligger to minutter unna. Grønland har sykkelfil i begge retninger, og ligger innenfor gangavstand til hele Oslo.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 700 000,-

Felleskostnader

Kr 3 315,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

7

Byggeår

2007

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

Tomt

553m2

KR-kode

561895

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rubina Ranas gate 8, 0190 Oslo

Gnr. 230, bnr. 459, snr. 49 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 553 kvm som tilhører sameiet.

Parkering

Sameiet har ingen parkeringsplasser, men seksjonseiere som ønsker parkeringsplass kan kjøpe egen plass i det underjordiske parkeringsanlegget under De nye Grønlandskvartalene. Parkeringsanlegget er organisert som et ideelt sameie, og har vedtektsfestet forkjøpsrett for hjemmelshavere i DnG ved overdragelse av garasjeplasser som ikke selges sammen med leiligheten. Ved overdragelse av garasjeplass må det sendes en separat eierskiftemelding for denne. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 66 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

Primærrom:

Entré, stue/kjøkken 2 soverom og bad: 60 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder på henholdvis 3,3 kvm og 5,1 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.09.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasaden er pusset og malt. Flatt tak. Det er personheis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Praktisk entré med plass til oppheng av yttertøy og sette fra seg sko. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling

Stor og lekker stue med åpen kjøkkenløsning. Store vindusflater slipper inn godt med daglys. God og naturlig plass til spisebord. Rommet vender mot syd og utgang til stor takterrassen på ca 58 kvm med sol hele dagen. God plass til utemøbler, beplantning og gassgrill.

Pent kjøkken fra byggeår. Fronter i finert utførelse. Granitt benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Pent flislagt bad med gulvvarme, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dusjhjørne med glassdører. Vegghengt klosett, servant med underskap og lyssatt speil.

Hovedsoverom med plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Soverom II for eksempel utmerket som gjesterom, kontor eller barnerom. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.02.2010. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 1 servitutt på sameiets eiendom, denne omhandler "Gjensidig rett til bruk av grunn for reparasjon og vedlikehold fra Oslo kommune v/Plan og bygningsetaten".

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Teaterkvartalet Bygg 12, med sameiebrøk 57/2660.

Sameiet består av 52 leiligheter.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.

Sameiets eiendom er forsikret i forsikringsselskapet W.R. Berkley NUF under polisenummer 1110937.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatte påkostninger de senere år:

2014 Vedlikehold fasade og inngangsparti invendig

2014 Installering av målere på radiatorer og varmt vann per leilighet

2015 Installering at nøkkelkort system fra Nordic Security AS

2017 Installert kameraer og startet vakthold.

Planlagte påkostninger:

Bytte ut inngangsparti tilrettelagt for funksjonshemmede.

Nye porttelefoner.

I følge styreleder er det pr 05.09.2018 ingen planlagte økning av felleskostnadene.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliformål i henhold til reguleringsplanS-4095 datert 09.06.2014 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.315,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring(á konto kr 857,-), kabel-tv(kr 211,-), trappevask, forretningsførsel, felles bygningsforsikring og kommunale avgifter .

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.026.30,- pr. år. / 4.315 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkludert i felleskostandene. Dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Lynet som internettleverandør og har en kostnad på 349 kr per måned.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.190,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.824.912,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Grønland Rode 9
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Grønlands torg 0.3 km
Politihuset 0.7 km
Hausmanns bru 0.7 km
Oslo Spektrum 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.6 km
Sentralstasjon Oslo S 1 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 0.3 km
Trikkeholdeplass Bussterminalen Grønland 0.3 km
Bussholdeplass Tøyengata 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.8 km
Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 1.2 km
Treningssenter Stamina Key Grønland 0.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Grønland 0.2 km

Steder av interesse

Skoler

Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.8 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 1.2 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2.8 km
Hersleb videregående skole 1 km
Heltberg gymnas 1.2 km

Barnehager

Papaya Kanvas-barnehage (0-5 år) 0 km
Skomakergata friluftsbarnehage (3-6 år) 0.4 km
Grønland Torg bhg - Smalgangen (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grønland Basar 0.2 km
Kjøpesenter Grønlands Torg 0.3 km
Postkontor Grønland Postkontor 0.5 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.8 km
Apotek Vitusapotek Grønland Basar 0.2 km
Apotek Apotek 1 Grønland 0.2 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 0.2 km
Vinmonopol Oslo City Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Trelastgården 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Grønland Basar 0.2 km
Kiosk/video Deli De Luca Grønland 0.2 km
Kiosk/video Hawaii Storkiosk 0.3 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 57,2 %
Andel kvinner 42,8 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 30,9 år
Husholdninger med barn 17,1 %
Husholdninger uten barn 82,9 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grønland Rode 9 1767 1156

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Hamdi Kaptan
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?