Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 650 000,- for kr 650 000,-

Velkommen til Rustabakken - en svært innholdsrik leilighet med tre soverom, bad og separat gjestetoalett.

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Gjestetoalett

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Gang

Gang

Balkong

Balkong

Balkong

Fasade

Fasade

Fasade

Nærområdet

3D plantegning

Tasta

Rustabakken 25

Vis på kart

Prisantydning

Kr 940 000,-

Tasta: Nyere 4-roms endeleilighet med balkong, heis og parkering i lukket anlegg.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 940 000,-
Felleskostnader:
Kr 7 129,-
Fellesgjeld:
Kr 3 513 750,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 86 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten er beliggende i et populært og etablert boligområde på Tasta. Området har med sin utforming og infrastruktur tatt hensyn til arkitekturen, miljøet og trivselen til beboerne. Her finner vi et utall med lekeplasser, flotte grøntområder, volleyballbane og skatingbane samt turstier. Det er i tillegg et nytt stort felles grillområde innenfor parkanlegget. Matvarebutikker som Rema 1000 og Kiwi, som også holder søndagsåpent, ligger med gangavstand fra leiligheten. Man finner også Tasta kjøpesenter hvor man har de aller fleste servicetilbud som bl.a. dagligvarebutikk, restauranter, nisjebutikker m.m.

Flere gode sport og fritidstilbud er lett tilgjengelig i nærområdet med blant annet fotball, håndball, fridrett, svømming, turn og treningssenter (Sats Elixia). Flotte tur- og rekreasjonsområder finner man ved Lille- og Store stokkavannet med lyssatte gang- og sykkelstier. Fantastiske muligheter for tur og friluftsaktiviteter hele året. Ønsker man alternativer kan toppen på Tastaveden anbefales med en fantastisk utsikt utover Stavanger og områdene rundt.

Det er om lag 15 min. sykkeltur inn til Stavanger sentrum med alle tenkelige servicetilbud og fasiliteter som flere varemagasin samt butikker og restauranter m.m.

Det er i tillegg lagt opp til gode offentlige transportmuligheter, både inn til byen og til de forskjellige bydelene med gangavstand fra leiligheten.

Barnehager og skoler

Innenfor 1,5 km finner man Tasta skole og Tastarustå skole samt flere barnehager. Det bygges i tillegg en ny barnehage rett i nærheten. Denne ferdigstilles i løpet av høsten.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med Stavanger kommune.

Adkomst

Følg Randabergveien forbi Rema 1000. Første vei opp til høyre er Rustabakken. Sving deretter umiddelbart til høyre igjen. Rustabakken 25 ligger etterhvert på høyre hånd. Det vil bli godt skiltet til visning. Se forøvrig kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 940 000,-

Fellesgjeld

Kr 3 513 750,-

Totalpris

Kr 4 453 750,-

Felleskostnader

Kr 7 129,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

2014

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

83m2

Bruksareal

86m2

Tomt

2051m2

KR-kode

3516183

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rustabakken 25, 4027 Stavanger

Gnr. 28, bnr. 3634 i Stavanger kommune.

andelsnr. 30, Rustabakken 2 Borettslag, org.nr. 812 656 422

Tomten

Eiet tomt på 2.051 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet med grøntarealer, busker og trær. Asfalterte interne stikkveier i mellom bebyggelsen.

Parkering

Fast parkering i lukket anlegg like under boligen. Parkeringsplassen ligger gunstig plassert mellom to søyler med tilgjengelig bod bak parkeringsplassen. Det er i tillegg veldig kort avstand til heisen.

Borettslaget har felles parkeringsanlegg under byggene, som gjør at området rundt holdes tilnærmet bilfritt. Området er derfor meget rolig og barnevennlig med lite trafikk i nærområdet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 93 kvm

Totalt bruksareal: 86 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

Bruksareal:

86 kvm

Primærrom:

3. etasje 83 kvm: Stue/kjøkken, 3 soverom, bad, toalettrom, gang

Sekundærrom:

3. etasje 3 kvm: Bod

I tillegg disponerer leiligheten 1 bod i kjeller. Baden ligger i forbindelse med parkerngsplassen i felles garasjeanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.08.2016 utført av Rogaland Byggtakst v/ Rune Sivertsen.

Standard

Nyere flott leilighet fra 2014. Leiligheten har god planløsning og inneholder hele tre soverom. Det er utgang til romslig balkong og egen garasjeplass i kjeller. Store vindusflater i leiligheten gir mye naturlig lys og god romfølelse.

Leiligheten har vannbåren varme i alle gulv. Gulvene er belagt med eikeparkett. Lysmalte flater med listefrie overganger mellom gulv og himling. Himlingene er malte. Det er heis i bygget og parkering i lukket garasjeanlegg.

Stor og romslig entrè/gang med rikelig med garderobeplass. Innstallert praktisk skyvedørsgarderobe langs den høyre langveggen. Det er i tillegg plass til en ekstra kommode ved behov.

Videre kommer en inn til en stue med spiseplass, åpen løsning inn mot kjøkken og direkte utgang til balkong. Kjøkkenet har Norema innredning med hvite, slette fronter og integrerte hvitevarer som kjøleskap/frys, oppvaskmaskin og komfyr med platetopp. Godt med benkeplass og skap.

Stort flislagt bad/wc med stilfulle tidløse fliser. Lekkert dushjørne, vegghengt toalett og servant med underskap. Opplegg til vaskemaskin og god plass til tørketrommel. Varme i gulv.

Tre romslige soverom hvorav det ene utmerker seg som det naturlige hovedsoverommet. Hovedsoverommet har en praktisk skaprekke langs hele den ene veggen. De to andre soverommene har god plass til skap.

Det følger med ett flatpakket garderobeskap som tilhører soverom/kontor. Dette ligger i boden i garasjen.

Oppvarming

Vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vannbåren varme er en meget behagelig, økonomisk og miljøvennlig måte å varme opp boligen på. Denne avleses via egen måler.

Dersom det ikke er montert oppvarmingsskilder i noen rom medfølger dette ikke.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 05.09.2014.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Sluttført og signert gjennomføringsplan.

- Dokumentasjon på at FDV er overlevert tiltakshaver.

- Sluttrapport avfallsplan, dersom relevant.

Det er uklart om alle punkter er utført. Borettslaget har ansvaret for å anmode om ferdigattest.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Rustabakken 2 Borettslag.

Borettslaget består av 40 leiligheter.

Forretningsfører er BATE Stavanger, tlf. 51 84 95 66

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Det tas forbehold om at forkjøpsrett fra øvrige andelsieiere eller Bate sine medlemmer ikke blir benyttet.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 1731 B6 Tastarustå ,Tasta bydel med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 07.01.2010.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er gitt.

Diverse

Følgende inventar vil ikke medfølge i handelen: Vaskemaskin, tørketrommel, skuff under vask/tørktrommel, frittstående skap/ skittentøys dunk, oppbevaringshyller i bod i leilighet og kjeller, mørkebrun kommode på kontor og kjøleskapet. Dersom noe av dette er interessant å kjøpe kan dette diskuteres med kjøper. Dette gjelder også annet inventar i leiligheten.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 7.129,- pr. mnd og inkluderer betjening av andel renter fellesgjeld, bygningsforsikring, offentlige avgifter, diverse vedlikehold/drift og Get internett/kabel TV. Felleskostnadene er opplyst av forretningsfører.

Borettslaget står fritt til å fremforhandle andre avtaler og drift av borettslaget til enhver tid.

Vannbåren varme betales via a-konto på kr 380,- per måned.

I tillegg betales det strøm og vann etter forbruk. Strømmen og vannet avleses og avregnes på slutten av året.

Ut i ifra dagens lånebetingelser vil avdrag som forfaller til betaling 30.03.2023 utgjøre ca. kr. 10.381,- pr mnd for denne leiligheten. Frem til 30.03.2023 betales det kun renter på borettslagets lån.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.300,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.705.109,-. Av dette beløpet utgjør kr 3.513.750,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Stavanger
Bydel Tasta
Grunnkrets Tastarustå Sør 2
Kirkesogn Tasta

Steder i nærheten

Tasta kirke 0.9 km
Tastatorget 1.2 km
Tastasjøen 1.4 km
Byhaugen 1.8 km

Transport

Flyplass Stavanger Sola 17.6 km
Sentralstasjon Stavanger 4.3 km
Bussholdeplass Rusteveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Aspebingen ballbinge 0.3 km
Idrettsanlegg Tasta bydelsanlegg 1 km
Treningssenter SATS Tasta 0.9 km
Treningssenter Toppform Tr.senter avd. Tasta 1 km

Steder av interesse

Skoler

Tastarustå skole (1-10 kl.) 1 km
Tasta skole (1-7 kl.) 0.5 km
Teinå skole (1-7 kl.) 1.3 km
Byfjord skole (1-7 kl.) 1.5 km
Tastaveden skole (8-10 kl.) 1.4 km
Bergeland videregående skole - Tanke Svilandsgate 2.3 km
Stavanger offshore tekniske skole 2.8 km

Barnehager

Triade barnehage - Smietunet (0-6 år) 0.4 km
Tastavarden barnehage - Smiene (3-6 år) 0.9 km
Rødknappen barnehage (0-6 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tasta Senter 0.9 km
Kjøpesenter Straen Senter 3.4 km
Postkontor Coop Extra Tasta 1.1 km
Postkontor Coop Prix Randabergveien 1.7 km
Apotek Apotek 1 Tasta 0.5 km
Apotek Vitusapotek Tasta 1.6 km
Vinmonopol Straensenteret Vinmonopol 3.4 km
Vinmonopol AMFI Madla Vinmonopol 5.2 km
Dagligvare Rema 1000 Tasta 0.3 km
Dagligvare Kiwi Middelthon 0.3 km
Kiosk/video Mix Romsøe's Conditori 2.9 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 3.6 km
Bensin Shell Randabergveien 1.5 km
Bensin Uno-X Randabergveien 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 32,6 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 52,6 %
Husholdninger uten barn 47,4 %
Gj.snitt byggeår 2011
Gj.snitt tomtestørrelse 401
Område Personer Husholdninger
Kommune: Stavanger 132116 59839
Grunnkrets: Tastarustå Sør 2 979 40

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fast provisjon kr. 45.000,-.

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke kr. 12.500,-.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marianne Bryne
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?