Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 025 000,- for kr 2 025 000,-

Rygge Atrium, Leilighet C134 - Presentert av Krogsveen Moss AS

Moderne selveierleiligheter med god standard

Sentralt beliggende midt i Halmstad

Estimert ferdigstillelse 1. Kvartal 2019

 

Gangavstand til jernbane og offentlig kommunikasjon

Nærbutikk innen noen få meters gange

Apotek på andre siden av veien

 

Evje Golfbane en kort kjøretur fra leilighetene

Flere flotte strender innen kort avstand

 

 

Plantegning Rygge Atrium C134

RYGGE ATRIUM: 2-roms endeleilighet - Balkong. Moderne standard. Sentralt i Halmstad. Estimert ferdigstillelse 1. Kvartal

Rygge Atrium, Leilighet C134

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 025 000,-

RYGGE ATRIUM: 2-roms endeleilighet - Balkong. Moderne standard. Sentralt i Halmstad. Estimert ferdigstillelse 1. Kvartal: RYGGE ATRIUM: 2-roms endeleilighet - Balkong. Moderne standard. Sentralt i Halmstad. Estimert ferdigstillelse 1. Kvartal

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 025 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 531,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 54 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Rygge Atrium er en del av det nye tyngdepunktet i Halmstad, midt i hjertet av solrike og landlige Rygge.

Her vil du bo med praktisk gangavstand til alle hverdagslige fasiliteter og bli en del av de nye omgivelsene som danner fremtidens sentrum av Halmstad.

Ikke minst får du også i fritiden nærhet til både sjøen og en rekke aktivitetstilbud. Rygges langstrakte kyststripe med blankskurte svaberg og en rekke badeplasser er innenfor sykkelavstand, deriblant sommerperler som Larkollen og Fuglevik. En av landets mest anerkjente golfbaner, Evje Golfpark, er en kort kjøretur unna og har 18-hulls bane helt ned til vannkanten. Det fagre jordbrukslandskapet omkring er i seg selv også verdt gjentatte utflukter, kjent for sin kulturelle tyngde og rike historie.

Fra Rygge Atrium er dagligvareforretninger, assorterte småbutikker og ikke minst et personlig tjenestetilbud innenfor en komfortabel radius på få hundre meter.

Du vil også nyte godt av enkel tilgang til et velutviklet kollektivtilbud og effektive reisemåter som raskt tar deg videre til nært og fjernt. I Ryggeveien like utenfor passerer både ekspressbuss mot Oslo og Gardermoen, samt flere regionale forbindelser blant annet mellom storbyene.

Fra togstasjonen bare få minutters gange unna Rygge Atrium er reisetiden til Oslo på like over 50 minutter og vil med den planlagte utbyggingen reduseres betraktelig. Med egen bil tar du deg enkelt ut på E6 og videre til Oslo og svenskegrensen på omlag 40 minutter.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 025 000,-

Felleskostnader

Kr 1 531,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2018

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

51m2

Bruksareal

54m2

KR-kode

301863

Eiendomsopplysninger

Tomten

Eierform: Eiet tomt

Eiendommen skal seksjoneres, og hver kjøper eier en ideell del av tomten, med tilhørende vei. Tomten blir ca 7945 kvm for hele prosjektet Rygge Atrium. Endelig areal og endelige grenser fastsettes av kommunen ved endelig kartforretning. Ingen av partene har rett til å gjøre misligholdsbeføyelser gjeldende eller kreve høyere kjøpesum dersom endelig areal og endelige grenser fraviker det som er angitt. Tomten blir ferdig opparbeidet iht. utomhusplan. Det blir opprettet fellesareal i midten som er en del av et realsameie som eies i fellesskap av de forskjellige sameierne i hele prosjektet. Kostnadene med å drifte fellesarealet dekkes iht. foreslåtte vedtekter for realsameiet som følger vedlagt og betales gjennom felleskostnader. Deler av tomten vil bli disponert eksklusivt av andre seksjoner.

Parkering

Det bygges garasje under byggene. Parkeringsplass er ikke inkludert i prisen, men kan kjøpes for et tillegg av kr. 150.000,-. Selger forbeholder seg retten til å organisere parkering og boder på den måten som anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til en enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom. Det påløper felleskostnader ved kjøp av garasje som er estimert til kr. 150,- pr. plass av forretningsfører. Det er tilrettelagt for lading av el-bil på hver parkeringsplass, som kan monteres for kjøpers regning/tilvalg.

Det medfølger sportsboder til alle leiligheter. Sykkelparkering ivaretas utvendig. Sportsbod kan kun overdras sammen med seksjonen.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk. Det blir private stikkledninger ut til offentlig nett. Utbygger dekker kostnadene ved tilknytning.

Arealer og innholdsbeskrivelse

1. Etasje: Gang, kjøkken, stue, soverom, bad og bod.

Standard

Plasseringen på bakkenivå innebærer meget enkel adkomst rett fra atriumet. Leiligheten har balkong med sydlig orientering og tilhørende gode solforhold gjennom dagen.

Romløsningen er gjennomgående og arealeffektivt utformet med blant annet en moderne sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet som til sammen utgjør mye av arealet. Her er kjøkkenet åpent integrert i stuens indre del, i form av en oversiktlig innredning med tidsaktuelt preg, mens møbelgrupper som et spisebord og en sofa finne sin plass i stuens ytre del. Høyreiste vinduer vendt ut mot terrassen og i sydøstlig retning bidrar til en god atmosfære i den sosiale sonen på dagtid.

Fra gangen er det adkomst til et romslig soverom med plass til garderobe og en tilhørende bakenforliggende bod. Fra soverommet opplever du også komforten av kort avstand til badet vegg i vegg, som i likhet med kjøkkenet får tidsaktuell og moderne innredning. Badet er smart utnyttet med blant annet dusjhjørne og vegghengt wc.

Oppvarming

Det leveres vannbåren varme med vegghengte radiatorer. På bad/vaskerom leveres elektriske varmekabler. Alle leiligheter ventileres med balansert ventilasjon.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter.

Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter.

For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel veier, lys, brøyting, renovasjon, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesrom osv. Som del av fellesutgifter inngår også kostnader til drift og vedlikehold av arealer og anlegg som er felles for hele boligprosjektet Rygge Atrium. Kostnader i forbindelse med sameiet vil fordeles på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet "Felleskostnader". Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne. Selger vil på vegne av alle kjøpere/sameiet engasjere forretningsfører til å forestå driften av Sameiet for første driftsår. Forretningsfører har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett for eierseksjonssameiet.

Det er planlagt ca 55 seksjoner, selger står fritt til å redusere/øke antall leiligheter.

Utkast til vedtekter for sameiet følger vedlagt.

Det tas forbehold om å utvide sameiet også å inkludere evt. fremtidige salgs- og byggetrinn i Rygge Atrium.

Conseo AS er valgt til forretningsfører med en bindingstid på 3 år, deretter er det 6 måneders oppsigelse.

Regulering

Reguleringsplan for Rygge/Halmstad og bebyggelsesplan gjelder. Dette kan utleveres ved henvendelse til megler. Totalt vil prosjektet inneholde ca 113 leiligheter og kjøper må regne med byggearbeid i denne forbindelse frem til prosjektet er ferdig.

Diverse

Prosjektet selges i henhold til bestemmelsene i Bustadoppføringslova av 13.06.1997, nr. 43, forutsatt at kjøper er forbruker i henhold til definisjon i bustadoppføringslova § 2. Dersom kjøper ikke kommer inn under denne definisjonen kan man ikke forvente kontrakt i henhold til bustadoppføringslova. Kontakt eventuelt megler vedrørende dette

Utbygger stiller selvskyldnergaranti for eventuelle mislighold. Utbygger plikter også iht. loven å være forsikret.

Utbygger vil stille garantier i henhold til bustadoppføringslova §12 før innbetaling av forskudd.

Man kan kun erverve to seksjoner iht. lov om eierseksjoner § 22, 3 ledd.

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse må foreligge før endelig overtagelse kan finne sted. Dette er entreprenør sitt ansvar. Oppgjør kan skje på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse.

Standardkontrakt for resalg vil bli benyttet. Kopi av opprinnelig kjøpekontrakt mellom utbygger og selger følger vedlagt.

Prosjektet er byggemeldt iht. teknisk forskrift (TEK) av 2010.

Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse og vil inneholde avvik. Inntegnet utstyr/inventar/ møbler medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bud inngis. Stiplede objekter på salgstegninger inngår ikke i leveransen.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Illustrasjonene som viser den enkelte leilighetstypes plassering i bygget (merket med gult) er omtrentlig, og kun ment for å indikere leilighetenes plassering i bygget. Sjakter og VVS føringer er ikke endelig inntegnet og nedkassinger/foringer i himling vil stedvis kunne forekomme.

Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer, somfølge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av bygget.

Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektertog at endringer vil forekomme. Forstøtningsmurer, fallsikringer, lekeplasser, belysning, fordelerskap, trafoer, kummer og lignende vil bli plassertslik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Leveranse av plen og vegetasjon vil kunne avvike i forhold til utomhusplan.

Rygge Atrium skal utvikles med flere fremtidige salgs- og byggetrinn. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn.

Det gjøres oppmerksom på at salget er et videresalg av eksisterende kjøpekontrakt.

Tilvalg til leiligheten er fortsatt mulig. Konferer megler for ytterligere informasjon.

Bygget er fullverdiforsikret av utbygger. Senere tegner sameiet en fellespolise på bygget. Forsikring betales gjennom felleskostnader.

Innboforsikring må tegnes separat av kjøper.

Det foreligger godkjent reguleringsplan for området.

Selger tar forbehold om at det oppnås et tilstrekkelig forhåndssalg av boligene i Rygge Atrium Bygg C, samt en tilfredsstillende entreprise, som utløser en tilfredsstillende byggelånsfinansiering og endelig beslutning og igangsetting i prosjektselskapets styre innen 01.06.2018 Dersom selger gjør forbehold gjeldene, skal selger tilbakebetale forskuddsbeløpet inklusive opptjente renter. Utover dette har partene intet økonomisk ansvar overfor hverandre.

Kjøper vil innen 01.06.2018 motta melding fra utbygger om evt. beslutning om igangsetting.

Forventet byggetid er ca 16 måneder etter at igangsettelsestillatelse er gitt. Planlagt overtagelse er 1. kvartal 2019. Dette er antatt og kjøper har ikke krav på dagmulkt om denne fristen oversittes.

Endelig overtagelsesdato av boligen vil bli gitt med 8 ukers forutgående skriftlig varsel fra Selger eller dennes representant. Denne dato anses som avtalt overtagelsesdato mellom partene (Avtalt Overtagelsesdato).

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligene klar for overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet.

Det tas forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som følge av offentlige pålegg, uten å forringe den generelle standard.

Det tas forbehold om endringer /nye offentlige gebyrer.

Det gjøres oppmerksom på at utbygger når som helst kan endre priser på usolgte enheter.

Dersom det er avvik mellom prosjektbeskrivelse og tegninger / prospekt, er det prosjekt beskrivelse som er gjeldende.

Transport av kjøpekontrakt krever samtykke fra utbygger, dette medfører ett transportgebyr på kr. 10.000,-inkl mva.

Økonomi

Omkostninger

2 025 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

172,- (Panteattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

3 150,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 126 800,-))

5 000,- (Oppstartskapital - sameiekostnader)

10 000,- (Transportgebyr til utbygger)

--------------------------------------------------------

19 372,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

2 044 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Det betales 10 % av kjøpesummen ved underskrift av kontrakt, og når selger har stilt garantier etter bustadoppføringsloven. Renter på netto innbetalt beløp tilfaller kjøper så lenge de er under kjøper sin disposisjon. Stiller entreprenør garanti etter bustadoppføringsloven § 47 vil ikke pengene være under kjøper sin disposisjon, renteberegning til kjøper slutter etter denne tid.

Beløpet er en del av den totale kjøpesummen. Megler vil imidlertid besørge pantsettelseserklæringen fra selger utformet slik at kjøpers kredittytelse til enhver tid er sikret. Resterende kjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Krogsveen Moss AS mottar et fast honorar på kr. 35.000,- som vederlag for gjennomføringen av salget/oppdraget.

Oppgjørshonorar: Kr. 4.000,-

Internettannonsering: Kr. 4.750,-

Designprospekt: Kr. 3.500,-

Foto: Kr. 3.750,-

Visninger: Kr.1.750,- per stk.

Oppdragstaker har rett til vederlag i samsvar med eiendomsmeglingslovens kapittel 7 og på dekning av vederlag for utført arbeid med kr. 2.000,- pr. time inkl. mva., dog maksimalt 10 timer samt dekning av direkte utlegg.

Dekning av utlegg kan kreves i samsvar med avtalen uten hensyn til oppsigelsen, jf. eiendomsmeglingsloven § 6-4.

Dokumenter
Knut Dahl
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?