Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 590 000,- for kr 2 590 000,-

Velkommen til Rynningsgate 3 C

Velkommen til Rynningsgate 3 C

Hyggelig utsikt fra leiligheten oppover Marcus Thranesgate

Innglasset balkong

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Entré/gang

Kjøkken med hyggelig spiseplass

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Flislagt bad

Flislagt bad

Soverom

Soverom

Soverom

Innglasset balkong med flott utsikt oppover Marcus Thranesgate

Fasade

Fasade

Plantegning

Strømsø / Nybyen – Meget pen 3-roms med innglasset balkong. Sentrumsnær beliggenhet med kort vei til "alt"

Rynningsgate 3 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 590 000,-

Strømsø / Nybyen – Meget pen 3-roms med innglasset balkong. Sentrumsnær beliggenhet med kort vei til "alt": Strømsø / Nybyen – Meget pen 3-roms med innglasset balkong. Sentrumsnær beliggenhet med kort vei til "alt"

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 590 000,-
Fellesgjeld:
Kr 343 272,-
AREAL (P-ROM / BRA)
68 / 75 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og attraktiv beliggenhet i Nybyen, med offentlig kommunikasjon og alt av butikker/servicetilbud man forventer seg av et urbant nærmiljø. Beliggende rett ved parken med store grønne friområder. Strømsø er i en meget positiv utvikling med nye leiligheter, forbedring av trafikkløsninger og forøvrig positive planer for bydelen. Enkel adkomst til E18. Kort vei til Union Brygge med Moov treningssenter, butikker og serveringssteder samt Papirbredden.

6 minutters gange til jernbanestasjonen med svært gode forbindelser mot Oslo. Ca.30 minutter med tog til Nationaltheateret samt flytoget. God bussforbindelse i Konnerudgata og bussknutepunkt innen 3 minutters gange. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no, www.nsb.no og www.flytoget.no.

Gangavstand til Bragernes med koselig torg, kafè, restauranter, kino, teater, kjøpesentre, elveparken m.m. Kort gangavstand til Marienlystområdet med fotballbaner, kunstisbane om vinteren, friidrettsbane, treningsstudio, badeanlegg og idrettshall. Det er også fine turmuligheter i Drammens marka. Kort vei til Union Brygge med en rekke tilbud.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen, et sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager. Flere barnehager i nærområdet og innenfor praktisk avstand. For fullstendig oversikt over barnehager i området og Drammen for øvrig, se www.drammen.kommune.no.

Barneskole på Gulskogen, Ungdomskole på Marienlyst.

Videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden ved Union Brygge med nytt høyskolesenter. Her ligger også Universitetet i Sørøst-Norge. Se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Kjør fra Strømsø torg og i retning Konnerud. Ta opp Konnerudgata og sving deretter av første vei til høyre, ca. 200 meter fra rundkjøringen. Blokken ligger som blokk nr. 2 på venstre hånd.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 590 000,-

Fellesgjeld

Kr 343 272,-

Totalpris

Kr 2 933 272,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

2

Byggeår

1951

Soverom

2

Primærrom

68m2

Bruksareal

75m2

Tomt

1685m2

KR-kode

2018253

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rynningsgate 3 C, 3045 Drammen

Gnr. 110, bnr. 401 i Drammen kommune.

Aksjenr. 1, AS Rynningsgate 3, org.nr. 953 583 143

Tomten

Andel av felles eiet tomt på 1.685 kvm. Pent opparbeidet fellesarealer med plen og noe annen beplantning. Asfaltert gårdsplass.

Parkering

Det er boligsoneparkering i Nybyen. Boligsoneparkeringen har medført at parkeringskapasiteten i større grad forbeholdes beboerne i området, mot en månedlig avgift til kommunen (kr. 280,- for bil 1, kr. 330,- for bil 2).

Gjesteparkeringsplasser (mot avgift ihht. kommunens parkeringsbestemmelser) i nærliggende gate.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bruttoareal: 80 kvm

Bruksareal: 75 kvm

Primærrom: 68 kvm

Primærrom:

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré/gang, 2 soverom, flislagt bad, pent kjøkken med spiseplass og stue med utgang til ny inn glasset balkong: 68 kvm

Sekundærrom:

Innglasset balkong: 7 kvm

1 stor bod på loft (15 kvm) og 1 bod i kjeller (8 kvm).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.05.18 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Lavblokk oppført over 4 etasjer samt kjeller og loftsetasje. Oppført i murkonstruksjon. Renovert fasade med marmorockledning. Ny innglasset balkong samt rørfornying som ble utført høsten 2013.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Sammendrag fra tilstandsrapporten:

Rapporten omhandler ikke leilighetens fellesdeler og det er kun en kontroll av innvendige overflater og innredninger. Leilighet beliggende i 2. etasje med en normal standard over overflater og innredninger. Bademorsgulv ble utbedret 2015 med ny membran og fliser. Sluket er fra byggeår med begrenset levetid. Kjøkken med noe slitasje på enkelte fronter. Det er registret

skjevheter i gulvene i leiligheten. Balkonger er fra 2013.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré/gang: Parkett på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Skoskap. Ny inngangsdør.

Soverom1: Laminat på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Garderobeskap.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Dusjkabinett, servant med underskap samt 2 overskap, wc og opplegg for vaskemaskin. Strålovn.

Kjøkken: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Pen Ikea innredning med krystallmosaikk fliser over benk. Integrert stekeovn, ny induksjonstopp fra 2017, kjøle- og fryseskap og oppvaskmaskin. Ingen hvitevarer medfølger boligen, med unntak av eventuelle integrerte hvitevarer på kjøkken. Koselig spiseplass.

Soverom2: Laminat på gulv, malt strie på vegger samt en vegg med tapet, malt tak. Romslig skyvedørsgarderobe. Taklampe medfølger ikke.

Stue: Parkett på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Vedovn. Utgang til ny innglasset balkong med hele felt som kan skyves til siden. Solskjerming på innsiden av glassfeltene.

Leiligheten holder en god standard og fremstår som meget pen. En attraktiv sentrumsleilighet med god planløsning.

Oppvarming

Vedovn i stue. For øvrig basert på elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Foreligger midlertidig brukstillatelse datert 15.06.1951 fra Drammen Kommune.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av aksjelagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på eiendommen: Dagboknr. 5392, tinglyst 08.04.1992, type heftelse: Erklæring/avtale om tillatelse til å etterse, reparere og vedlikeholde felles vann/kloakkledning sammen med Konnerudgata 12 AS, Konnerudgata 16 AS og Rynningsgate 3 AS.

Servitutten vil følge eiendommen og kopi av servitutten kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Boligaksjeselskapet AS Rynningsgate 3 består av totalt 24 boliger fordelt i én bygning.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 02.

Formann er Turid Garaas Eriksen.

Aksjelaget har egen vaktmesterleilighet.

Selskapet praktiserer ingen forkjøpsrett.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dyrehold er godkjent så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.

På siste generalforsamling var Bane Nor og informerte om mulige støymåling, rystelser og evt bytting av noen vinduer i forbindelse med utbygging av ny Vestfoldbane.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger under Sentrumsplan vedtatt 30.05.2006, samt tilstøtende reguleringsplan for "gater på Strømsø" datert 22.11.1912. Eiendommen er regulert til boligformål.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler

Overtagelse

Etter nærmerer avtale med eier. Dog tidligst etter at styrets godkjennelse er gitt. Det praktiseres ikke forkjøpsrett.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 4.500,- pr. mnd. og inkluderer bygningsforsikring, nedbetaling og renter på andel av fellesgjeld, trappevask, kabel-tv, internett, utvending vedlikehold, vaktmester, vann/avløp og renovasjon.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av grunnpakke kabel-tv og internett (laveste hastighet), dette er inkludert i felleskostnadene.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 9.000 kWh pr. år.

Det må også påregnes kostnader til innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 2.242,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.941.164,-.

Av dette beløpet utgjør kr 343.272,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Strømsø 2
Kirkesogn Strømsø

Steder i nærheten

Drammens museum 0.3 km
Drammensbadet 0.5 km
Strømsø kirke 0.9 km
Bragernes Torg 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 94.4 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 0.6 km
Bussholdeplass Museumsparken 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Drammen (vgs) aktivitetssal 0.5 km
Idrettsanlegg Marienlyst kunstgress 0.7 km
Treningssenter MOOV treningssenter 0.5 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Danvik skole (1-7 kl.) 0.6 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 0.8 km
Drammen montessoriskole (1-9 kl.) 1 km
Gulskogen skole (1-10 kl.) 1.8 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 0.9 km
Børresen skole (8-10 kl.) 1.8 km
Drammen videregående skole 0.3 km
Akademiet videregående skole Drammen 1 km

Barnehager

Marienlyst barnehage (0-5 år) 0.5 km
Solstreif Rudolf Steinerbarnehage (0-5 år) 0.7 km
Lassebakken barnehage (0-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Magasinet Drammen 1 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 1.1 km
Postkontor Strømsø Postkontor 0.6 km
Postkontor Bragernes Postkontor 0.9 km
Apotek Boots apotek Strømsø 0.5 km
Apotek Apoteket Union Brygge 0.6 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Joker Konnerudgata 0.3 km
Dagligvare Joker Drammen Stasjon 0.5 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 0.2 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 0.3 km
Bensin Circle K Strømsø 0.2 km
Bensin Shell Strømsø 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 35,3 år
Gj.snittalder kvinner 35,4 år
Husholdninger med barn 23 %
Husholdninger uten barn 77 %
Gj.snitt byggeår 1965
Gj.snitt tomtestørrelse 215
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Strømsø 2 949 544

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?