Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 600 000,- for kr 1 600 000,-

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Stue

Hall

Hall

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Balkong

Balkong

Balkong

Utsikt

Utsikt

Plantegning 3D

Plantegning 2D

 
Video

Ski/Finstad - Lekker 2-roms med solrik balkong og parkeringsplass. Sentral beliggenhet.

Salmakertunet 1

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 600 000,-

Ski/Finstad - Lekker 2-roms med solrik balkong og parkeringsplass. Sentral beliggenhet.: Ski/Finstad - Lekker 2-roms med solrik balkong og parkeringsplass. Sentral beliggenhet.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 1 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 924,-
Fellesgjeld:
Kr 1 130 685,-
AREAL (P-ROM / BRA)
45 / 45 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt beliggende i Ski med kort avstand til barnehager, skoler for alle trinn, offentlig kommunikasjon samt forretninger. Fine og populære tur-, trenings- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Gangvei til Ski sentrum med Ski storsenter og utstrakte butikk- og servicetilbud.

Ski ligger ca. 2,5 mil fra Oslo. Det er direkte jernbaneforbindelse mellom Ski og til Oslo - reisetid ca. 20 min. Nærhet til både E6 og E18, ca. 25 min med bil til Oslo sentrum - 4 felts motorvei. Ski kommune er tidligere kåret til landets beste oppvekstkommune. Ski har et meget godt og variert fritidstilbud for barn og unge og er regionssenteret i Follo. I Ski sentrum finner man flere offentlige kontorer, og en rekke butikker og servicetilbud. Ski sentrum ligger kun få minutters gange unna, med alt hva et sentrum byr på og med Ski Multisenter som det definitive midtpunkt. I tillegg er det kort vei til idrettsanlegg (tennisbaner, fotballbaner, håndballhall, ishockeyhall, osv) ved Ski stadium.

Follobanen er under utbyggning og anslått reisetid til Oslo S ved ferdigstillelse er ca 11 minutter.

Barnehager og skoler

Det er kort gangavstand til flere barnehager, som blant annet Nordre Finstad barnehage, Villenga barnehage og Rosenlund barnehage. Det er også gangavstand til barne- ungdoms- samt videregående skoler.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo; Følg skiltingen til Ski etter Tusenfryd og kjør Nordbyveien mot Ski sentrum. Ta til høyre i rundkjøringen før du kommer til bruen og følg Vestveien til tinghuset. Du har nå passert Salmakertunet på høyre side. Ta umiddelbart til høyre ved tinghuset og deretter første til høyre. Du er nå på gjesteparkeringen til Salmakertunet. Nr. 1 er første blokk på høyre side ved innkjøringen. Fra Ski sentrum: Kjør bruen over jernbanelinjen og ta første til venstre i rundkjøringen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 600 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 130 685,-

Totalpris

Kr 2 730 685,-

Felleskostnader

Kr 5 924,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

2008

Soverom

1

Primærrom

45m2

Bruksareal

45m2

Tomt

419m2

KR-kode

461834

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Salmakertunet 1, 1400 Ski

Gnr. 136, bnr. 234 i Ski kommune.

Tomten

Eiet felles tomt på 419,3 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidede fellesarealer med asfaltert stikkvei, belegningsstein, sykkelparkering, grøntarealer og beplantning.

Borettslaget har også andel i realsameie:

16/170 av gnr 136, bnr 222.

Parkering

En biloppstillingsplass medfølger leiligheten. Det er også gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 50 kvm

Totalt bruksareal: 45 kvm

Totalt primærrom: 45 kvm

Primærrom:

Entre, bad, soverom, kjøkken/stue.

I tillegg disponerer boligen 1 bod på loftet. Denne er ca 3,2 kvm og er merket 11.

Det er også felles sykkelbod og dekkbod for borettslaget.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.04.2018, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Pen lys kjøkkeninnredning med glatte og folierte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Ventilator med avtrekk i avtrekkssystem over tak. Innredningen har integrerte hvitevarer; smal oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. I tillegg medfølger frittstående kjøleskap med fryserdel. Ingen andre hvitevarer medfølger.

Flislagt bad, bolleservant over laminatplate og underskap med folierte fronter. Overskap, innmurt speil og innfelt lys i plate. Dusjhjørne med svingbare dusdører. Sluk i dusjsone. Vegghengt toalett. Speil og lys med spotter. Opplegg for vaskemaskin. Varme i badegulv. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad. Inspeksjonsluke med stoppekran.

Stuen har utgang til balkong på ca 4 kvm med vestvendt og solrik beliggenhet. Dimmere for lys i stue og soverom. Skap på soverommet.

Det forutsettes at andelseier på ervervstidspunktet er i aldersgruppen 18-34 år og at han/hun ved erverv av andelen har, eller har hatt bostedsadresse i, eller på annen måte tilknytning til Ski kommune. Det kan i spesielle tilfeller etter samtykke fra Ski kommune og USBL gis dispensasjon fra denne bestemmelse.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i badegulv. Radiatorer ellers. Fjernvarme.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.12.2008. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Leietaker må oppfylle kravet i vedtektene om alder og tilknytning til Ski. Se også punkt 7 i vedlagte husordensregler.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Salmakertunet 1Borettslag.

Borettslaget består av 16 leiligheter.

Forretningsfører er USBL, tlf. 08725.

Styreleder er Ida Marie Pedersen. Telefon 93260226.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt. Det må søkes til styret, dersom man skulle ønske å anskaffe seg husdyr. Se husordensregler punkt 6.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for boligområde ved Monsrud, datert 22.04.2014, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 03.01.2000. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.924,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, kabel-tv, internett, kommunale avgifter, varmtvann, fyring, forretningsfører.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr 2.949,-

Renteutgifter kr 2.083,-

Avdrag kr 392,-

Dugnadstillegg kr 100,-

Kabel tv kr 400,-

Det er nylig tatt opp et nytt lån grunnet oppussing av fasaden på kr 300.000,- Det er ifølge styreleder Ida Marie Pedersen ikke planer om å øke felleskostnadene som følge av dette.

Det betales kr 400,- i fellesutgifter hver måned til Salmakertunet utenomhusanlegg.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.036,- pr. år. / 1.922 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Dette er inkl. i felleskostnadene. Tv-dekoder medfølger. Router må kjøpes selv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.731.744,- Av dette beløpet utgjør kr 1.130.685,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer eventuelt innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

I tillegg kommer eventuell valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Monsrud
Kirkesogn Ski

Steder i nærheten

Drømtorp industriområde 1.7 km
Ski Kirke 2.4 km
Ski sykehus 2.2 km
Nygård industriområde 3.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 72.5 km
Sentralstasjon Oslo S 29.4 km
Jernbanestasjon Ski stasjon 1 km
Bussholdeplass Salmakertunet 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Folkets hus - aktivitetssal 0.9 km
Idrettsanlegg Ski skole aktivitetsanlegg 1.4 km
Treningssenter Stamina HOT Ski 1.1 km
Treningssenter Fresh Fitness - Ski 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Finstad skole (1-7 kl.) 0.8 km
Hebekk skole (1-7 kl.) 1.3 km
Ski skole (1-7 kl.) 1.4 km
Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Ski videregående skole 1.9 km
Drømtorp videregående skole 3.2 km

Barnehager

Vestveien barnehage (0-6 ?år) 0.3 km
Finstadbekken barnehage (0-6 år) 0.4 km
Villenga barnehage 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 1.2 km
Kjøpesenter Langhus Nærsenter 6 km
Postkontor Ski Postkontor 1.2 km
Postkontor Coop Extra Langhus 5.5 km
Apotek Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet 1 km
Apotek Apotek 1 Ski Amfi 1 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Meny Ski 0.9 km
Dagligvare Kiwi Finstad Mat 1 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.9 km
Kiosk/video Se-Bra Frukt Tobakk 1 km
Bensin Esso Tiger Ski 0.8 km
Bensin Shell Ski 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 43,2 %
Andel kvinner 56,8 %
Gj.snittalder menn 47,3 år
Gj.snittalder kvinner 50,3 år
Husholdninger med barn 18,8 %
Husholdninger uten barn 81,2 %
Gj.snitt byggeår 1996
Gj.snitt tomtestørrelse 994
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Monsrud 600 309

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 25.000,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?