Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 000 000,- for kr 2 000 000,-

Liligheten er pusset opp i 2017 og fremstår innflyttingsklar

Arealeffektiv og praktisk 1-roms, perfekt førstegangskjøp!

Stue med ny radiator og nytt trippelt vindu mot bakgård

Leiligheten er holdt i lyse og delikate farger

Stue

Kjøkken fra 2017 med integrert ovn/platetopp og oppvaskmaskin

Lys og lekker leilighet

Kjøkken fra 2017

Kjøkkenet har nye hvitevarer og oppvaskmaskin

Kjøkken er stilrent og lyst

Fin arbeidsplass i hjørnet

Hyggelig arbeidsplass

Bad fra 2003 som er lyst og pent med dusjvegger i herdet glass, wc og skap med servant

Badet er flislagt, har varmekabler og ble pusset opp i 2003

Bad

Entré med plass til skyvedørsgarderobeløsning

Detalj

Fasade mot bakgård som er pusset opp i 2018 ( balkonger kommer fra 2.etg og bakgården skal oppgraderes)

Fasade Sandakerveien 11

Kartutsnitt

Planskisse

Torshov/Øvre Grünerløkka - Perfekt førstegangskjøp | Sentralt beliggende 1-roms | Nyoppusset |Strøm og varmtvann inkl.

Sandakerveien 11 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 000 000,-

Torshov/Øvre Grünerløkka - Perfekt førstegangskjøp | Sentralt beliggende 1-roms | Nyoppusset |Strøm og varmtvann inkl.: Torshov/Øvre Grünerløkka - Perfekt førstegangskjøp | Sentralt beliggende 1-roms | Nyoppusset |Strøm og varmtvann inkl.

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Prisantydning:
Kr 2 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 697,-
Fellesgjeld:
Kr 129 585,-
AREAL (P-ROM / BRA)
18 / 18 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger svært sentralt i skillet mellom Torshov og Grünerløkka med gangavstand til alt av kollektivtilbud, restauranter, butikker og utesteder. Leiligheten ligger skjermet mot bakgården og har sollys på formiddagen og litt ut over dagen. Kort vei til flotte turområder ved Akerselva og nærliggende parker som Iladalen, Sofienbergparken og Torshovdalen. Det er etablert Sandvolleyballbaner, basketballbane og minigolfanlegg i Torshovparken.

Torshov er i stadig utvikling med mange kafeer og flere kulturelle tilbud i området som bl.a. Grisen, Trikkestallen, Kaffebrenneriet, Espresso House, Åpent Bakeri og Soria Moria med restaurant Hva skjer, samt Månefisken langs akerselva. Leiligheten ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder som Nordmarka, Torshovparken, Torshovdalen og Akerselva med gode tur- og rekreasjonsmuligheter. Et steinkast unna finner man også Rnignes park med flere butikker, kino, treningssenteret Sats-Elixia og Ringen kino.

Gode handlemuligheter med butikker Rema 1000 på Torshov torg, Kiwi, Coop Extra, diverse andre grønnsaksbutikker og slakter Strøm-Larsen, samt døgnåpne Deli de Luca og 7-Eleven. Søndagsåpne butikker som Bunnpris i President gata, Meny og Joker ved Ringnes park.

10 minutter unna ligger Storo Storsenter med butikker og serveringssteder, et flott alternativ til sentrum. Myrens Sportssenter med treningssenter, squash, klatrevegg og golfsenter. Akerselva med omkringliggende grøntområder i gangavstand fra leiligheten. Kort vei til Oslo sentrum, og enkel adkomst til Blindern og BI Nydalen. I tillegg er det kort gangavstand til offentlig kommunikasjon med 11,12 og 13 trikken og 20 og 21 bussen.

Barnehager og skoler

Sentral og fin beliggenhet i forhold til utdanningsinstitusjoner, se kartutsnitt. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Nærmeste busstopp er Vogts gate (nr. 28) og trikken stopper i Biermanns gate (nr. 11, 12 og 13). Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 129 585,-

Totalpris

Kr 2 129 585,-

Felleskostnader

Kr 2 697,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

1

Byggeår

1936

Primærrom

18m2

Bruksareal

18m2

Tomt

865m2

KR-kode

421754

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sandakerveien 11 A, 0473 Oslo

Gnr. 225, bnr. 228 i Oslo kommune.

Leil.nr. 119, aksjenummer. 51,

AS Sandakerveien 11 AS, org.nr. 919 782 552

Tomten

Eiet tomt på 865 kvm som tilhører aksjelaget. Bakgården vil bli oppgradert i løpet av 2018/19

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Beboerparkering er innført i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kr. 3.000,- pr.år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 20 kvm

Totalt bruksareal: 18 kvm

Totalt primærrom: 18 kvm

Bruksareal:

Blokkleilighet 18 kvm

Primærrom:

Blokkleilighet:

1. etasje 18 kvm: Entré, bad/wc/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca 1 kvm og en bod/skap i rett utenfor inngangsdøren til leiligheten på ca 0,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.05.2018 utført av Takstmann Jan Berby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen ved Fagansvarlig/Eiendomsmegler Øystein Thorsen har gleden av å presentere en meget "fresh" og tiltalende 1-roms sentralt på Øvre Grünerløkka / Torshov. Leiligheten ble pusset opp i 2017 med nytt kjøkken, nytt gulv/ lister og helsparklede og malte vegger/tak - her kan man flytte rett inn! Stort nytt trippelt vindu fra 2018 som slipper inn godt med dagslys, ny radiator og fin beliggenhet mot bakgård som oppleves godt skjermet.

Entré:

Entré med god plass til garderobeløsning. Ytterligere lagringsplass i ekstern bod i kjeller og en liten bod rett utenfor inngangsdøren. Dørcalling.

Stue med åpen kjøkkenløsning:

Oppholdsrom med stor vindusflate. Plass til både sovesofa og spiseplass eller kontor/arbeidsplass i forbindelse med kjøkken.

Nytt og praktisk Ikea hjørnekjøkken fra 2017. Innredning med hvite, glatte fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som komfyr med keramisk koketopp og oppvaskmaskin. Moderne kullfilterventilator. Aquastop pg komfyrvakt montert. Oppgradert el-anlegg til kjøkken.

Baderom:

Lyst og fint bad med varmekabler som ble pusset opp i 2003. Badet inneholder dusj med dusjvegger i herdet glass. Klosett og servant med underskap samt speil med belysning. Det er montert membran og sluk med klemmering.

Overflater:

Gulv: Fliser på bad og laminat i oppholdsrom.

Vegger: Fliser på bad og malt mur og platekledde vegger i oppholdsrom.

Tak: Malte betonghimling.

Vinduer:

Vinduer med trerammer og isolerglass fra 2017.

Dører:

Nyere entrédør i B30/dB35 kvalitet.

Diverse teknisk:

Oppvarming:

Leiligheten er oppvarmet med oljefyrt sentralvarme samt elektrisk gulvvarme på bad.

Ledningsnett og sanitørinnstallasjoner:

Vann og avløpsrør fra byggeår, soil avløpsrør og vanntilførselsrør i kobber. Vannrør i leiligheten er lagt som kobberrør.

Luftbehandling:

Ventilasjon med naturlig avtrekk i leiligheten.

Alarm-og signalutstyr:

Dørtelefon ( Callinganlegg fra 2014).

Kabel tv.

Røykvarsler.

Brannslukningsytstyr.

Fellesvaskeri:

Fellesvaskeri i kjeller.

Boder:

Boligen disponerer en kjellerbod på ca 1 kvm og en liten bod rett utenfor inngangen.

Oppvarming

Oljefyr via radiatorer (ny radiator i 2017). Varmekabler på bad. Fyring, varmtvann og strøm (a-konto) er inkludert i felleskostnadene.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Boligaksjeselskapet utreder overgang til ny type oppvarming p.t.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1933.

Det foreligger uattestert ekspedisjonsdokument datert 19.06.1933.

Ekspedisjonsdokumentet omfatter ikke våtrom. Dette er etablert i senere tid. Det er ellers ukjent hvilke endringer som er gjort siden ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort søknadspliktige endringer av leiligheten i selgers eietid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser. Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet riving av gamle skur ved forlangelse og kommunens adgang til vann- og kloakkledninger. Servituttene er fra hhv. 1923 og 1936, og vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet AS Sandakerveien 11 aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består p.t av 95 leiligheter, 4 nye planlegges.

Leilighetene i Sandakerveien 11 kan kun beboes av 1 person.

Kun fysiske personer kan være aksjonær i boligselskapet og ingen kan eie mer enn en aksje (leilighet).

Aksjelaget har egen nettside med mye info: Sandakerveien11.no

Forretningsfører er Norian Regnskap AS tlf 22 91 14 86.

Revisor er BDO

Vaktmester Andersen står for daglig drift og vedlikehold av eiendommen.

Kabel TV og Internett leveres av GET.

Felles vaskerom i kjeller

Allment sykkelrom samt et som er sikret og avlåst, sistnevnte brukes av de som betaler en enkeltsum for å bruke dette.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

Foretatte påkostninger de senere år:

Fasadeoppussing og utskiftning av vinduer mot bakgård

Balkonger mot bakgården monteres for tiden ( gjelder ikke denne)

Vaskerom i oppgang B er pusset opp og nye maskiner er montert, det er blitt ytret ønske om å pusse opp vaskeriet i A-oppgangen også.

Nye radiatorer i leiligheter mot bakgård som ble skiftet i 2018

Nytt callinganlegg

Nye inngangsdører, branndører og kjellerdører fra 2016

Pågående prosjekter p.t: Oppgradering av bakgård med sitteplasser og nytt søppelrom i bygget.

Planlagte påkostninger:

Aksjelaget har følgende vedlikeholdsplaner fremover.

- Ny type oppvarming, overgang fra oljefyr

- Fasadeoppussing og utskiftning av vinduer mot gate

- Nye radiatorer i leiligheter mot gate

- Rehabilitering av tak

- Brannvarslingssystem og nødlys

- Røykventilasjon i B og C

Det er satt i gang søknadsprosess om omgjøring av fellesarealer til nye leiligheter. Disse fellesarealene er i hovedsak gangareal som ikke er i bruk, samt gamle fellesbad, toaletter og boder. Om byggesaken godkjennes (slik som skissert) av kommunen vil boligaksjeselskapet bygge fire nye leiligheter (en i hver etasje) som skal selges for å dekke vedlikeholdskostnader tilknyttet overnevnte tiltak og eventuelt betale ned noe på eksisterende felles lån.

Styre har tidligere lagt frem informasjon om fordeler ved å omorganisere seg som et borettslag. Dette vil blant annet kunne gi bedre lånebetingelser på lagets felles lån.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i S-2937 datert 01.10.1987.

Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Det gjøres særskilt oppmerksom på at leiligheten kun kan bebos av en person.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.697,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, strøm (a-konto), kabel-tv og internett grunnpakke, trappevask, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: 1.743,-

Kabel-TV/Internett: 303,-

Strøm, varme og varmtvann: 535,-

Renhold: 116,-

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett hvor kabel tv er inkludert i felleskostnadene med en grunnpakke. Kollektivavtalen med Get gir bredbånd til "sterkt reduserte priser" dette betyr at kjøper selv må tegne avtale med Get. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke, ny dekoder må hentes hos GET Kundeservice.

Eiendommen er forsikret igjennom Gjensidige forsikring.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 7.063,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.000,-

- Innflyttingsgebyr til selskapet kr 300,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.139.948,-

Av dette beløpet utgjør kr 129.585,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Torshov Rode 1
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Ringen kino 0.5 km
Torshovteatret 0.6 km
Arkitekt Rivertz plass 0.7 km
Birkelunden 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 3.2 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 2 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Biermanns gate 0.3 km
Bussholdeplass Vøyenbrua 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.3 km
Idrettsanlegg Golfsenteret 0.4 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.4 km
Treningssenter Sagene Squash Senter 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Sagene skole (1-10 kl.) 0.2 km
Foss videregående skole 0.7 km
Elvebakken videregående skole 1.7 km

Barnehager

Sagene barnehage (1-5 år) 0.1 km
Lykketrollet familiebhg - Vogts gt. 0.2 km
Marihøna familiebarnehage (10 mnd-5 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.9 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 0.9 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.2 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.7 km
Apotek Vitusapotek Torshov Torg 0.2 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.5 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Torshov 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Presidentgate 0.3 km
Kiosk/video Lotus Storkiosk 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Torshovgaten 0.3 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.8 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,4 %
Andel kvinner 47,6 %
Gj.snittalder menn 33,8 år
Gj.snittalder kvinner 32,4 år
Husholdninger med barn 10,4 %
Husholdninger uten barn 89,6 %
Gj.snitt byggeår 2004
Gj.snitt tomtestørrelse 148
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Torshov Rode 1 1700 1257

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 32.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Øystein Thorsen
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?