Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 300 000,- for kr 2 300 000,-

Velkommen til Sandakerveien 11 B - Presentert av Eva Lotsberg v/Krogsveen avd. Sagene

Plantegning 2 D

Leiligheten ligger i en høy 2.etasje og vender mot rolig bakgård

Lys og luftig leilighet med sentral beliggenhet

Leiligheten er malt i lyse farger med lys og moderne laminat-parkett på gulv

Fra stuen er det utgang til solrik balkong

Solrik og trivelig balkong med fin plass til hagemøblement

Balkongene ble montert i juni 2018

Leiligheten vender i sin helhet ut mot stille og rolig bakgård

Lys kjøkkeninnredning fra 2012

Leiligheten er lys og innbydende og lett å møblere

Kjøkken - Detalj

Delikat kjøkken med hvitevarer som komfyr med keramisk platetopp samt kjøl- og fryseskap

Innbydende entré med skyvedørsgarderobe og plass til å henge yttertøy og sette fra seg sko

Pent flislagt baderom med opplegg til vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Fasade mot bakgård

Sandakerveien ligger svært sentralt til med kort vei til alt av fasiliteter

Nærbutikken Rema 1000 i Torshov Torg der kan du gjøre dine daglige innkjøp

Den populære restauranten "Grisen" er kort vei unna

Trikkestallen er av Torshovs mest populære restauranter med en flott uteserveringer på sommeren

Kort vei til bl.a. Handelshøyskolen BI og andre høyskoler og universitet

TORSHOV - Lys og flott 1-roms leilighet m/solrik balkong | Vender mot rolig bakgård | Lave fellesutgifter med "alt" inkl

Sandakerveien 11 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 300 000,-

TORSHOV - Lys og flott 1-roms leilighet m/solrik balkong | Vender mot rolig bakgård | Lave fellesutgifter med "alt" inkl: TORSHOV - Lys og flott 1-roms leilighet m/solrik balkong | Vender mot rolig bakgård | Lave fellesutgifter med "alt" inkl

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Prisantydning:
Kr 2 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 697,-
Fellesgjeld:
Kr 129 585,-
AREAL (P-ROM / BRA)
19 / 19 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv og sentral beliggenhet mellom Øvre Grünerløkka og Torshov med umiddelbar nærhet til alt. Området fremstår som urbant med nærhet til handlegater, shoppingsentre, uteliv, kaféer, restauranter, utdanningstilbud og god offentlig kommunikasjon. Et populært boområde pga. sine idylliske grønne omgivelser og rekreasjonsområder, samtidig som det ligger sentralt i Oslo med kort gåavstand til det meste byen har av servicetilbud og fasiliteter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 på Torshov Torg, Bunnpris og Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Sandaker kjøpesenter samt Storo storsenter med et stort utvalg butikker. Området kan også friste med en rekke spisesteder og kafeer som bl.a. Grisen på Oskar Braatens Plass, Trikkestallen, Åpent Bakeri og Kaffebrenneriet. Trikkestallen og Grisen har flott uteservering om sommeren. I Vogts gate midt på Torshov ligger legendariske Strøm-Larsen, butikken som er kjent i hele Oslo for sine gode kjøttvarer.

Grünerløkka er bare en spasertur unna og er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo. Her finnes en rekke spennende kaféer, restauranter og forretninger.

Boligen ligger med nærhet til flotte park- og grøntområder. Omtrent like utenfor døren ligger Akerselva, med fine turstier som tar deg helt opp til Maridalen og ned til Operaen i Bjørvika. Videre kan området by på flotte parker som Torshov-parken, Sofienbergparken og Birkelunden med et yrende folkeliv, arrangementer og konserter om sommeren. For de aktive er det rikelig utvalg av treningssentre i nærområdet, bl.a. Sats/Elixia i Ringnes Park, Myrens Sportssenter på Torshov samt Fresh Fitness på Carl Berner.

Fra leiligheten er det kort avstand til flere utdanningsinstitusjoner som AHO, KhiO, OsloMet, Westerdals, Universitetet i Oslo Sentrum og kun en kort busstur unna finner man Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo Blindern, Tannlegehøyskolen m.fl.

Området gir også gode mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og flybuss. Det er kort vei til både bussholdeplass samt trikkestopp som tar deg rundt i hele byen.

Adkomst

Enkel adkomst med inngang fra Marcus Thranes gate. Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 129 585,-

Totalpris

Kr 2 429 585,-

Felleskostnader

Kr 2 697,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

2

Byggeår

1936

Primærrom

19m2

Bruksareal

19m2

Tomt

865m2

KR-kode

521892

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sandakerveien 11 B, 0473 Oslo

Gnr. 225, bnr. 228 i Oslo kommune.

Leil.nr. 204, aksjenummer. 91,

AS Sandakerveien 11 AS, org.nr. 919 782 552

Tomten

Eiet tomt på 865 kvm som tilhører aksjelaget. Pent opparbeidet bakgård med nylagt gressplen og heller samt sittegrupper.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 23 kvm

Totalt bruksareal: 19 kvm

Totalt primærrom: 19 kvm

Primærrom:

Entré, stue/kjøkken, bad: 19 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller målt til 1,1 kvm merket med nr. 204.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.07.2018 utført av Tore Jan Fevang. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i 1936. Hovedkonstruksjon i betong, pussede og malte fasader. Vinduer med 2-lags glass i trekarmer. Produksjonsår 2018. Balkongdør med 2-lags glass i trekarm. Produksjonsår 2018. Nyere malt glatt entrédør B30 - 35dB (brann- og lyddør). Flatt tak, antatt tekket med papp/folie. Felles trappegang med flisbelagte betongtrapper. Betong etasjeskillere. Balkong utenfor stue i stål med tredekke. Størrelse 2,5 kvm. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport datert 06.07.18 utført av Tore Jan Fevang ved Norges Takst AS.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt, datert 06.07.18 utført av Tore Jan Fevang ved Norges Takst AS. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

TG 2:

Innerdør til baderom. Løsnet bunnstokk/ramtre i døren.

Gulv. Fuktsvelling i laminatgulv utenfor baderomsdøren.

Kjøkken: Fuktsvelling av bunnplate ved kum, benkeplaten rundt vannkranen og på hjørne ved platetopp.

Baderom: TG er gitt med tanke på estimert alder og symptomer.

TG 3:

Ingen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Innbydende entré med skyvedørsgarderobe for oppbevaring. Vegghengt hattehylle med knagger med fin plass til å henge yttertøy og sette fra seg sko. Callinganlegg med portåpner.

Stue/kjøkken:

Leiligheten er lys og luftig med fin plass til sofa/seng og tv-seksjon. Stuen er malt i lyse gråtoner og sammen med pen og lys laminat-parkett på gulv fremstår leiligheten som moderne og tiltalende. Stuen har store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp. Leiligheten vender mot bakgården og oppleves derfor som stille med lite støy.

Stilren kjøkkeninnredning fra 2012 med glatte fronter, laminat benkeplate samt kitchenboard på vegg over benk. Integrert komfyr med keramisk platetopp. Kjøl- og fryseskap medfølger også handelen. Godt med skapplass for oppbevaring.

Balkong:

Fra stuen er det utgang til solrik balkong vendt mot rolig bakgård. Her er det fin plass til hagemøblement og man kan nyte solen fra ca. kl. 10:00 til kl. 20:00 på sommerstid.

Baderom:

Pent flislagt baderom med servant, dusj og toalett. Opplegg og plass til vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger handelen. Varmekabler i baderoms gulv.

Oppvarming

Sentralvarmeanlegg med radiatorer tilknyttet oljefyr.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Aksjelaget jobber med å få på plass varmegjenvinning på taket og jordvarme som erstatning for oljefyr.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1936.

Det foreligger et uattestert expedisjonsdokument for våningshuset fra 1933.

Det foreligger ferdigattest på oppføring av balkonger datert 27.07.2018.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst to servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse verd. skur samt bestemmelser om vann og kloakk. Servituttene vil følge eiendommen.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet AS Sandakerveien 11 aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 96 leiligheter.

Forretningsfører er Norian Regnskap AS.

Vaktmester Andersen AS står for daglig drift og vedlikehold av eiendommen, herunder klargjøring av søppel til henting av REN og Norsk Gjenvinning.

Bjerke Renholdstjenester AS, vasker ukentlig fellesområdene, inkludert vaskeriene.

Kabel-TV og internett leveres av GET. Grunntjenestene er inkludert i husleien og hver beboer kan for egen regning oppgradere tjenestene med høyere hastighet på nett eller flere kanaler på TV.

Boligaksjeselskapet får levert strøm til fellesanlegg fra Hafslund.

Eiendommen har fellesvaskeri i kjelleren og et sikret og avlåst sykkelrom i kjelleren med tilgang kun for de beboerne som betaler en enkeltsum for tilgang, dette i tillegg til et offentlig og allment tilgjengelig sykkelrom.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

Foretatte påkostninger de senere år:

2017/2018: Utskiftning av vinduer og utbedring av fasade

2015: Nytt internett-/kabel TV-anlegg og coax kabler fra GET.

2014: Nye inngangsdører til leilighetene. Nytt callinganlegg.

2013: Nye hoveddører. Flislagt felles trappeoppgang.

2012: Rehabilitering av pipeløp. Rehabilitering av deler av tak. Gjennomført brann teknisk tilstandsundersøkelser av bygård. Gjennomført tilstandsundersøkelse av bygård generelt.

2011: Ny sentral fyrkjele. Oppganger malt

2010: Nye kaldt/varmtvannsrør. Nye dørcallingskilt

2009: Utbedret avløpsrør (Proline rør-i-rør)

2008: Malt gulv/vegger i trappeoppganger

Planlagte påkostninger:

- Varmegjenvinning på taket og jordvarme som erstatning for oljefyr.

- Utbedre søppelhåndtering

- Rehabilitere fellesvaskeri

- Individuell måling av strøm/varme måling av strøm/varme

- Bakgård skal få et løft

For å finansiere flere nødvendige tiltak i fremtiden og for å rette opp negativ egenkapital, vil selskapet selge fellesarealer slik at selskapet ikke trenger å øke aksjeeiernes felleskostnader utover en justering for inflasjon og forventede prisøkninger fra leverandører.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977 og senere endringer ihht S-2937 datert 01.10.1987.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 2.697,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader til nedbetaling av lån, kommunale avg., forretningsførsel, kabel-tv og internett (basis-pakke), strøm, varme og varmtvann, renhold av fellesarealer.

Fellesutgiftene er fordelt slik:

Felleskostnader kr. 1.743,-

Kabel-TV/Internett kr. 303,-

Strøm, varme og varmtvann kr. 535,-

Renhold kr. 116,-

Andre faste utgifter:

Strøm til leiligheten er inkludert i fellesutgiftene.

Aksjelaget har avtale med GET for levering av internett og TV. Avtalen inkluderer internett (5/2mb) og digital TV-boks. Dette er inkludert i fellesutgiftene.

Nåværende eier betaler kr. 987,- pr. år for innboforsikring gjennom DNB.

Eiendomsskatt: Det er ingen eiendomsskatt for denne boligen.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Transportgebyr til forretningsfører kr 7 063,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.000,-

- Innflyttingsgebyr til kjøper kr. 300,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.310.363,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.439.948,-

Av dette beløpet utgjør kr 129.585,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Torshov Rode 1
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Ringen kino 0.5 km
Torshovteatret 0.6 km
Arkitekt Rivertz plass 0.7 km
Birkelunden 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.1 km
Sentralstasjon Oslo S 3.2 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 2 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Biermanns gate 0.3 km
Bussholdeplass Vøyenbrua 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.3 km
Idrettsanlegg Golfsenteret 0.4 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.4 km
Treningssenter FitFactory Grünerløkka 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Sagene skole (1-10 kl.) 0.3 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.4 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.7 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.2 km
Foss videregående skole 0.8 km
Hersleb videregående skole 1.7 km

Barnehager

Sagene barnehage (1-5 år) 0.2 km
Lykketrollet familiebhg - Vogts gt. 0.2 km
Ringnes park FUS-barnehage (0-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.9 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.2 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.7 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.2 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.5 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Torshov 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Presidentgate 0.3 km
Kiosk/video Lotus Storkiosk 0.1 km
Kiosk/video Narvesen Torshovgaten 0.3 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.9 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,8 %
Andel kvinner 48,2 %
Gj.snittalder menn 34,2 år
Gj.snittalder kvinner 32,7 år
Husholdninger med barn 10,4 %
Husholdninger uten barn 89,6 %
Gj.snitt byggeår 2004
Gj.snitt tomtestørrelse 148
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Torshov Rode 1 1778 1417

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Eva Lotsberg
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Caroline S. Stensrød
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?