Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 590 000,- for kr 4 590 000,-

Velkommen til Sandakerveien 81

Romslig flislagt entré

Entré

Stue

Stue

Spisestue

Stue

Stue

Stue

Utgang til solrik balkong

Balkong

Balkong

Kjøkken

Fin plass til frokostbord

Kjøkken

Skapfronter, hvitevarer og heltre benkeplate nytt i 2015

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Svært god oppbevaringsplass på soverommet

Soverom 2

Soverom 2

Bad

Bad

Fasade

Hyggelig og pent opparbeidet bakgård

Kart

God tilknytning til kollektivtransport

Populære Soria Moria med restaurant Hva Skjer

Kort vei til Storo Storsenter

Fine turmuligheter langs Akerselva

Bademuligheter i Nydalen

Volleyballbaner på Voldsløkka

Plantegning

Sandaker/ Øvre Torshov - Delikat oppusset 3-roms toppleilighet med vestvendt balkong og gode solforhold

Sandakerveien 81

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 000 000,-

Sandaker/ Øvre Torshov - Delikat oppusset 3-roms toppleilighet med vestvendt balkong og gode solforhold: Sandaker/ Øvre Torshov - Delikat oppusset 3-roms toppleilighet med vestvendt balkong og gode solforhold

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 977,-
Fellesgjeld:
Kr 56 919,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt beliggende borettslag på Sandaker. Leiligheten har kort vei til et stort butikk- og servicetilbud med Storo Storsenter, Sandaker senter og en rekke populære kles- og interiørbutikker på Torshov. Det er også nærhet til restauranter, barer og kaféer som Bar Polar, Kulturhuset Soria Moria med restaurant Hva Skjer, Jewel of India, Egon Storo og Åpent Bakeri som på kveldstid er pizzarestaurant Lofthus Samvirkelag.

Området har også et godt tilbud av treningssentre med blant annet Elixia Storo, Sats Nydalen og FitnessXpress Storo. Det er også kort vei ned til Myrens Sportssenter med klatrevegg og squash-baner. Dersom innendørstrening ikke frister kan området tilby en rekke parker og turmuligheter. Blant annet er det kort vei til Akerselva med turmulighet til sentrum eller Maridalsvannet og videre opp i Nordmarka. På Muselunden kan det spilles frisbee og fotball. I tillegg kan Voldsløkka tilby en skatehall, sandvolleyballbaner, løpeterreng, fotball- og bandybaner samt utendørs styrketrening i Tuftepark. Også langs Akerselven nord for Nydalen er det anlagt ny Tuftepark.

Storo/Nydalen er et knutepunkt for kollektivtransport. Like utenfor leiligheten går det både buss og trikk. I tillegg er det få minutters gange til Storo T-banestasjon og Grefsen togstasjon (Gjøvikbanen). Trikken bruker 16 minutter ned til Jernbanetorget. T-banen tar deg til Blindern/Universitetet på 8 minutter og til Majorstuen/Bogstadveien på 11 minutter. Gangavstand til Handelshøyskolen BI.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Nordpolen FUS bhg - Sandakerveien (0-6 år)

Lillohagen FUS barnehage (1-6 år)

Barne- og ungdomsskoler:

1-10 kl. Nordpolen skole

1-7 kl. Fernanda Nissen skole

1-10 kl. Bjølsen skole

1-7 kl. Lilleborg skole

8-10 kl. Morellbakken skole

8-10 kl. Frydenberg skole

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole

Videregående skoler:

Nydalen videregående skole

Foss videregående skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Nærmeste stopp med kollektivtransport er busstopp Sandaker og trikkestopp Grefsenveien. Det er få minutters gange til leiligheten fra Storo T-bane. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 56 919,-

Totalpris

Kr 4 056 919,-

Felleskostnader

Kr 3 977,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

1956

Soverom

2

Primærrom

64m2

Bruksareal

66m2

Tomt

2833m2

KR-kode

531830

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sandakerveien 81, 0483 Oslo

Gnr. 223, bnr. 45 i Oslo kommune.

Leil.nr. 5011, andelsnr. 58,

Sandakerveien Borettslag, org.nr. 948 428 059

Tomten

Eiet tomt på 2.833 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med plen, beplantning og sittegrupper.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Nærmeste kommunale ladestasjoner for el-bil ligger i Birch-Reichenwalds gate, få minutters gange fra leiligheten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 64 kvm

Primærrom:

Entré, bad/wc, kjøkken, stue, 2 soverom: 64 kvm

Sekundærrom:

Kott: 2 kvm

I tillegg disponerer boligen to kjellerboder på ca. 2,2 og 2,4 kvm. Dessuten har borettslaget felles sykkelbod i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.07.2018 utført av Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Delikat oppusset 3-roms toppleilighet med vestvendt balkong. Alle rom foruten bad er pusset opp de siste 6 år.

Entré:

Leiligheten har romslig entré med god plass til skohylle og oppheng for yttertøy. Kjøkken og stue er tilknyttet entréen med åpen løsning uten karmer, som sørger for mye naturlig lys gjennom hele leiligheten.

Kjøkken:

Kjøkken på eget rom med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet ble pusset opp med ny parkett, vegger, skapfronter, benkplate og stekeovn i 2015. I tillegg er det ny platetopp fra 2018. Kjøkkenet består av heltre benkeplater, hvite lakkerte skapfronter og integrerte hvitevarer foruten kombiskap. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Stue:

Stuen oppleves som lys og luftig med store vestvendte vinduer. Stuen ble overflateoppusset i 2012 og fremstår som godt vedlikeholdt. I stuen er det god plass til hjørnesofa og tv-møblement. I tillegg er det naturlig plass til spisebord i "karnapp". Videre fra stuen er det utgang til solrik balkong som gir en fin forlengelse av stuen.

Bad:

Flislagt bad med varme i gulvet. Baderom inkludert alle vann- og avløpsrør ble pusset opp i regi av borettslaget i 2005. Badet består av toalett, servant med speilskap, dusjhjørne med skyvedører og opplegg for vaskemaskin.

Hovedsoverom:

Det største soverommet har inngang fra stuen, og har god plass til dobbeltseng. Her er det plassbygde skap i tillegg til et romslig kott på 2 kvm. Begge soverommene ble pusset opp med nye dører og parkett i 2017. Vegger og vinduskarmer ble malt i 2018.

Soverom 2:

Soverommet har plass til dobbeltseng og garderobeskap. Rommet egner seg også godt til kontor med plass til arbeidspult og eventuelt gjesteseng. Morgensol på soverommet.

Balkong:

Fra stuen er det utgang til solrik vestvendt balkong på ca 3 kvm belagt med tregulv. Her er det plass til bord og sittegruppe for lange ettermiddager i kveldssolen.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbårne radiatorer tilknyttet fjernvarme. Elektriske varmekabler i gulv på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.02.1962. I tillegg foreligger det ferdigattest på rehabilitering av bad datert 26.04.2006. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet kommunens rett til tilgang og vedlikehold av vann- og kloakkledninger, opparbeidelse og bruk av fortau, samt Fortum Varmes rett til drift av fjernvarmeanlegg. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sandakerveien Borettslag.

Borettslaget består av 59 leiligheter og 1 tjenesteleilighet.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Det er fellesvaskeri i borettslaget.

Muligheter for skap i fryserom.

Dyrehold er tillatt etter skriftlig søknad og godkjennelse fra styret. Dyr skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017 Nye avfallsbrønner

2016 Omlegging til fjernvarme

2016 - 2017 Drenering av bygård

2015 Gjennomgang av brannsikkerhet i bygget

2015 Nye brannvarslere i fellesområder

2015: Nye vaskemaskiner i fellesvaskeri

2014 Nye porttelefoner

2013 Utskifting av samtlige brannslukningsapparater.

2012 Rens av ventilasjonsanlegget

2011 Asbestsanering og isolasjon av rør i kjeller.

2008 Avvikling fellesfryseri

2007 Rehabilitering av fasade, balkonger og tak. Rehabilitert hovedtavle i nr. 79.

2006 Rehabilitering hovedtavle i nr.75

2006 Rehabilitering elektriske stigeledninger og rehabilitert alle sikringsskap tilknyttet leilighetene med ekstra kurs til badene.

2005 Våtromsrehabilitering (byttet alle vann- og avløpsrør)

2003 Alle leiligheter har fått bredbåndstilgang

2003 Nye pulverapparater til alle leiligheter

2003 Ny tørketrommel

2002 Utskiftning av alle postkasser

1999 Byttet A-60 dører i kjeller (branndører)

Planlagte påkostninger:

Borettslaget er i gang med utbedring av tak og utskifting av bunnledninger. Utover dette er det ingen planer i borettslaget som vil føre til økninger i fellesutgiftene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Frist for å melde forkjøp er 04.09.2018.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 21.08.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.977,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann (Fjernvarme), grunnpakke kabel-tv og internett, renter og avdrag, trappevask, kommunale avgifter, forsikringer, drift og vedlikehold, honorarer, mm.

Felleskostnadene justeres normalt én gang årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.02.2018 som følge av blant annet økt avgift på kabel-tv.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr 3.133,-

Kabel-tv kr 337,-

Renter og avdrag (kapitalkostnader): kr 507,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.200,- pr. år. / 6.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. I tillegg til avgift på kr 337,- betaler beboerne en egenandel ut fra hvilken hastighet/kanalpakke man ønsker. Selger betaler kr 329,- per mnd utover fellesutgiftene for laveste pakke. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.065.007,-. Av dette beløpet utgjør kr 56.919,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Sandaker Rode 1
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Treschows bru 0.3 km
Storokrysset 0.6 km
Torshovteatret 0.8 km
Advokat Dehlis plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.7 km
Sentralstasjon Oslo S 4.5 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.1 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Grefsenveien 0.2 km
Bussholdeplass Sandaker 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjølsenhallen 0.9 km
Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 1.1 km
Treningssenter Sandaker Treningssenter 0.1 km
Treningssenter Fitness.xpress Storo 0.1 km

Steder av interesse

Skoler

Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.4 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 1 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.2 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.7 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.8 km
Nydalen videregående skole 1.3 km
Foss videregående skole 2.2 km

Barnehager

Nordpolen FUS bhg - Sandakerveien (0-6 år) 0.1 km
Lillohagen FUS barnehage (1-6 år) 0.2 km
Idun FUS barnehage (0-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.5 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 0.6 km
Postkontor Nydalen postkontor 0.7 km
Postkontor Meny Bjølsen 0.9 km
Apotek Vitusapotek Sandaker 0.5 km
Apotek Boots apotek Storo 0.6 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Storo 0.1 km
Dagligvare Joker Sandaker 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Grefsenveien 0.1 km
Kiosk/video Mix Sandaker 0.5 km
Bensin Circle K Storo 0.7 km
Bensin Shell Bjølsen 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 35,4 år
Gj.snittalder kvinner 36,2 år
Husholdninger med barn 18,4 %
Husholdninger uten barn 81,6 %
Gj.snitt byggeår 2002
Gj.snitt tomtestørrelse 100
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sandaker Rode 1 2351 1580

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?