Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 950 000,- for kr 3 950 000,-

Flott beliggende eierleilighet like ved Sandefjord sentrum

Lys og åpen stue med adkomst til solrik uteplass

Velkommen til visning

Tidsriktig og moderne innredet

Alltid koselig med med peis i stuen

Detaljfoto

Åpen kjøkkenløsning med barstoler

Pent kjøkken med helintegrerte hvitevarer

Spisestue tilknyttet kjøkken

Moderne bad med lekre fliser

Romslig bad/wc med varme i gulv

 

Gang som er godt beriket med skapplass

Romslig hovedsoverom

Solrik uteplass med plass til mange gjester

 

Umiddelbar nærhet til flotte turområder

Plantegning

Sandarveien 4

Parkeringsplass i kjeller

Sentrum - Meget fin eierleilighet i solrike omgivelser like ved sentrum. Garasje og flotte uteområder

Sandarveien 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 950 000,-

Sentrum - Meget fin eierleilighet i solrike omgivelser like ved sentrum. Garasje og flotte uteområder : Sentrum - Meget fin eierleilighet i solrike omgivelser like ved sentrum. Garasje og flotte uteområder

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 578,-
AREAL (P-ROM / BRA)
84 / 87 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et attraktiv og godt etablert boligområde nord for Sandefjord sentrum. Eiendommen ligger meget sentralt til i et attraktivt, eldre og veletablert villastrøk, med kun en kort rusletur til alle sentrumsfunksjoner, skoler, barnehage (nærmeste nabo) og fine frilufts- og turområder.

Sandefjord fremstår som en idyllisk sommerby med gode restauranter, fjorden, skulpturpark, og et utvalg av idylliske badeplasser. Byen er et eldorado for vannsport med flere klubber, blant annet Sandefjord Brettseilerklubb.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved flere matbutikker i nærområdet. I Sandefjord finner du også et rikt utvalg av spesialforretninger i et meget kundevennlig sentrum, samt Hvaltorvet kjøpesenter med over 60 butikker. Fra Sandefjord går det også daglige avganger med båt til Strømstad, noe som gir mulighet for hyggelig grensehandel. For pendlere eller de som reiser mye, gir området mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvor både togstasjon og busstasjon ligger få minutters gange fra boligen.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Leiligheten ligger like ved barnehage, og innenfor kort gange finner en flere barneskoler.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det ferdes mange barn i området (barnehage). Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 950 000,-

Felleskostnader

Kr 2 578,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2016

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

84m2

Bruksareal

87m2

Tomt

1357m2

KR-kode

2218221

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sandarveien 4 , 3215 Sandefjord

Gnr. 43, bnr. 89, snr. 4 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.357 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er fint opparbeidet med asfaltert gårdsplass, samt plen og prydbusker.

Parkering

Felles gjesteparkering, samt garasjeplass i kjeller.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Eiendommen har ikke vannmåler og det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 87 kvm

Totalt primærrom: 84 kvm

Primærrom:

1. etasje 84 kvm: Kjøkken-stue-2 soverom-bad-vaskerom- gang.

Sekundærrom:

1. etasje 3 kvm: 1 bod

I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller ( bta 3 kvm.), samt parkeringsplass

Vedlagte plantegninger er ikke målbare og det kan forekomme feil på rominndeling. De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling datert 18.06.2018 utført av takstmann Hans Petter Olausen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en sjarmerende og stilfull leilighet som holder en gjennomgående moderne og tidsriktig standard. Samtlige overflater fremstår som lyse og pene, og megler er imponert over samtlige gulvvalg. Sandarveien 4 er praktisk innredet med alt på en flate hvor av stue med peis og utgang til solrik hage/uteplass. Med leiligheten følger garasjeplass i kjeller (heis), samt bod. Leiligheten er bygget i 2016, og har 2 soverom i tillegg til romslig bad og eget vaskerom. Her kan en flytte rett inn i en innflytningsklar leilighet med kort vei til fantastiske turområder. Vaktmester bor i sameiet, og her kan en bo lettvint da både plenklipping, trappevask og snømåking er inkludert i fellesutgifter.

Oppvarming

Peis i stue, samt varme i diverse gulv.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.08.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler. På mottatte tegninger fra Sandefjord kommune er det tegnet inn en bod der det er vaskerom i dag, samt wc der det er garderobe. Det foreligger ingen tegninger/ferdigattest etc. på nevnte endringer.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Bestemmelse om gjerde datert 16.01.1917 ( 1917/910014-1/29) Gjelder denne registerenheten med flere. Overført fra: knr. 0710 Gnr. 43, Bnr. 89. Tomten skal inngjerdes.

Erklæring/avtale datert 22.05.1974 ( 1974/3124-4/29) Bestemmelser om vann og kloakkledninger m.v. Gjelder denne registerenheten med flere. Overført fra: knr. 0710 Gnr. 43, Bnr. 89 ( kommunen skal kunne kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig bruk. Kommunen har rett til å legge offentlige ledninger over eiendommen samt vedlikeholde disse. Naboeiendommen kan sette opp uthus/garasje inntil grensen når bygningsrådet finner dette hensiktsmessig.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter

Grunndata:

Seksjonering datert 20.05.2016 ( 2016/444931-1/200) Opprettet seksjoner. Snr. 4. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 96/1017

Eierseksjonssameiet har legalpant i hver seksjon for krav mot seksjonseieren på ubetalte fellesutgifter på inntil 2 G av grunnbeløpet til enhver tid.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

I følge sameiet vedtekter: Seksjonseierne kan fritt omsette eller leie ut sin boligseksjon, uten styrets samtykke, men forretningsfører eller styret må få melding om leietakers navn og annen kontaktinfo. Parkeringsplassen kan kun leies ut til andre seksjonseiere eller sammen med seksjonen.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Sandarveien 4, sameiebrøk 96/1017.

Sameiet består av 10 leiligheter

Forretningsfører: Advokatfirma Fru Justitia v/ Kari Lise Bjølgerud tlf. 91 32 65 46 / bjolgerud@frujustitia.no

Formann: Fredrik Helmers, Sandarveien 4. Tlf. 93408076 / fredrik.helmers@dhl.no

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014. Eiendommen ligger i et uregulert område. Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Eiendommen er utsatt for støy fra togtrafikk og ligger delvis i gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. I beboelsesrom hvor det mangler varmekilder, vil dette ikke bli satt inn før overtagelse. Gardiner og gardinoppheng medfølger ikke. Alle garderobeskap medfølger. Forøvrig gjelder standard retningslinjer fra NEF for hva som medfølger i en eiendomshandel.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnader kr. 2.578,- pr.mnd.

Fellesutgiftene inkluderer: Forsikring av bygg, forretningsførsel, diverse vedlikehold, heis og fellesstrøm, kommunale avgifter, vaktmestertjenester (plenklipping/snømåking/renhold fellesarealer), kabel tv/internett

Eiendommen er forsikret i Ly forsikring og er inkludert i fellesutgifter ( kundenummer 15697)

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.), samt kostnader til årlig strømforbruk.

Årlig strømforbruk ca. 14.162 kw. ( nåværende eier)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 3.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.052.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?