Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 350 000,- for kr 4 350 000,-

Nydelig balkong mot bakgård!

Stue i klassisk stil

Teglvegg

Peisen varmer godt

Store klassiske vidnuer på rad

Moderne kjøkken

Praktisk kjøkkenøy

Opplegg til vaskemaskin og oppvaskmaskin

Nye gulv lagt i 2017/2018

God plass til spisebord

Soverommet har utgang til stor balkong

God plass til dobbeltseng og garderobe

Soverom nr 2

Soverom nr 2

Baderom

Baderom

Gang

Gang

Bakgård

Fasade

Kart

Plantegning

Grünerløkka - Flott, klassisk 3-r m. balkong mot bakgård. Peis. Fellesgj. blir nedbetalt m. midler fra solgt loft

Sannergata 17 a

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 400 000,-

Grünerløkka - Flott, klassisk 3-r m. balkong mot bakgård. Peis. Fellesgj. blir nedbetalt m. midler fra solgt loft: Grünerløkka - Flott, klassisk 3-r m. balkong mot bakgård. Peis. Fellesgj. blir nedbetalt m. midler fra solgt loft

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 893,-
Fellesgjeld:
Kr 239 008,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et meget populært og urbant området på Grünerløkka i Oslo, en bydel som er velkjent for sitt unike service- og kulturliv.

Sannergata 17 har nærhet til Akerselva, flotte park- og grøntområder som f.eks. Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Kubaparken og Sofienbergparken med et yrende folkeliv, arrangementer og konserter om sommeren. Området har umiddelbar nærhet til god offentlig kommunikasjon, utdanningstilbud, butikker, shoppingsenter,

kafeer, barer, restauranter m.m.

For hyggelige søndagsturer kan en spasere i naturskjønne omgivelser langs Akerselva opp forbi Nydalen og Frysja, samt videre innover mot Maridalsvannet eller nedover elven til Bjørvika og Operaen. Nærområdet kan også by på fotballbaner, basketballbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skateramp og treningssentre.

For den kunstinteresserte er det kort vei til Munch-museet på Tøyen der også Naturhistorisk museum med Botanisk hage, Veksthusene, Zoologisk museum og Geologisk museum ligger. Kulturscener som Blå, Fabrikken, Parkteatret og Grünerløkka Lufthavn/MIR preger bydelens kulturliv.

Shopping

Sannergata 17 har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Nærmeste matbutikk er Coop Prix i Sannergata. Ellers har man et bredt utvalg matvarebutikker som bl.a. Rema 1000, Meny på Ringnes Park, ICA i Thorvald Meyers Gate eller Kiwi i Sannergata. Kino finner du på Ringnes Park. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Markveien og Vulkan med Mathallen etc. et variert utvalg med bl.a. dagligvare, post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc.

Grünerløkka er velkjent for sitt spennende og unike utvalg av vintagebutikker, mote, interiør, kaféliv, barer, restauranter, uteserveringer, frisører og Markveien senter, det meste sentrert rundt hovedgatene Markveien og Thorvald Meyers gate. Det er også kort vei til Grønland med sitt yrende folkeliv, Torshov/Sagene, Storo, St. Hanshaugen, Oslo City, Byporten, samt de øvrige handlegatene i Oslo sentrum.

Trening

For den treningsinteresserte finner man en rekke tilbydere av treningssentre i umiddelbar nærhet fra leiligheten. Populære Sats/Elixia befinner seg i Ringnes Park og i Waldemar Thranes gate finner du Gym Ila.

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss fra Ringnes Park, trikk fra Birkelunden og Buss fra Maridalsveien og Ring 2.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Grünerløkka skole 0.4 km

1-10 kl. Sagene skole 0.5 km

1-7 kl. Lilleborg skole 0.8 km

1-7 kl. Ila skole 1.3 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 1.1 km

8-10 kl. Frydenberg skole 1.8 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 2.3 km

Vgs. Foss videregående skole 0.6 km

Vgs. Hersleb videregående skole 1.4 km

Bhg. Barnas Hus barnehage (0-6 år) 0.3 km

Bhg. Ringnes park FUS-barnehage (0-6 år) 0.3 km

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 239 008,-

Totalpris

Kr 4 639 008,-

Felleskostnader

Kr 2 893,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1898

Soverom

2

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

Tomt

423m2

KR-kode

4018103

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sannergata 17 a , 0557 Oslo.

Gnr. 227, bnr. 337 i Oslo kommune.

Andelsnr. 1 i Borettslaget Sannergata 17, org.nr. 974 490 331.

Tomten

Eiet tomt på 423 kvm som tilhører aksjelaget. Asfaltert bakgård med terrasseplatting og sittegrupper. Ellers er bakgården opparbeidet med beplantninger i krukker og bedd.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Nærmeste el-bil ladestasjon er i Romsdalsgata 10, 0556 Oslo.

Nærmeste bysykkelstativ er ved Ringenes park ved Sannergata.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 67 kvm

Primærrom:

Leilighet: 2. etasje 67 kvm: Bad, entré, stue/kjøkken og 2 soverom

I tillegg disponerer leiligheten per nå 3 boder fordelt på kjeller og loft. Da loftet skal bygges ut til leiligheter blir to loftsboder borte, men kjellerboden skal til gjengjeld bli større. Leiligheten deler også en bod på ca. 2 m2 med naboen. Boden er i trappeoppgangen en halv etasje ned fra leilighetsdøren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.05.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder TG 2 og TG 3:

TG 2:

Bad: Badet er en eldre konstruksjon som har blitt overflateoppusset med flis-på-flis i 2008. Sluket er ikke tilknyttet membran på en fagmessig måte, og badet må derfor ikke benyttes uten dusjkabinett. Sluket må renses jevnlig da faren for lekkasje til underliggende konstruksjon øker betraktelig dersom sluket går tett eller vannstanden i vannlåsen/ sluket økes. Vegger og gulv må ikke utsettes for vannsprut grunnet usikkerheten med tettheten av membran bak fliser. Dagens løsning med dusjkabinett er funksjonell ved daglig, normalt bruk.

TG 3:

Ingen

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré

Romslig entré med plass for å henge av seg ytterklær og sko. Sjarmerende malte og pussede teglsteinsvegger samt panel og downlights i tak gir et godt og innbydende førsteinntrykk. Praktisk lagringsplass i taket. Ny entrédør satt inn 2016

Stue:

Stor og herlig stue med god takhøyde og store vindusflater. Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet og har plass til sofahjørne med tilhørende møblement samt spiseplass. Stuen har en original teglsteinsvegg og pipeløp med lekker peisovn i ene hjørnet. (Pipeløp rehabilitert i 2015) Lekker parkett på gulv og downlights i tak. Rommet har godt med innslipp av naturlig lys og har en god atmosfære. Nytt gulv lagt 2017.

Kjøkken:

Pent og praktisk kjøkken i åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med hvite høyglansfronter og håndtak i stål. Benkeplate av laminert spon.Lys under overskap.Integrert i innredningen er oppvaskmaskin (40cm), ovn, micro, platetopp og kjøl/frys.Nisje til vaskemaskin samt ventilator over kokeplate. Glassplate mellom over- og underskap og stålkum og ett-greps blandebatteri.

Bad:

Flislagte vegger og gulv på bad samt varmekabler i gulv og opplegg til vaskemaskin. Badet er utstyrt med servantskap, gulvmontert toalett og dusjhjørne med foldbare glassdører. Sluk plassert i dusjsone. Ny servant og dusjkabinett fra 2015.

Hovedsoverom:

Stort og romslig hovedsoverom som vender mot rolig bakgård. Rommet har god plass for dobbeltseng og stort garderobeskap samt kommode eller arbeidspult. Designtapet på vegg, god takhøyde, stukkatur og store vindusflater skaper en god atmosfære. Doble dører i glass ut til solrik balkong. Hvis ønskelig kan rommet deles i to slik at man får et ekstra soverom, se alternativ planløsning. Nytt gulv lagt 2018.

Soverom 2

Soverom 2 er av god størrelse og har plass til dobbeltseng og garderobeskap. God takhøyde og stort vindu gir en god romfølelse. Lekker designtapet på vegg.

Balkong

Fra hovedsoverommet er det utgang til sydvendt, solrik balkong på ca. 3,5kvm. Balkongen vender mot stille bakgård og har gode solforhold fra morgen til ca. kl. 15.00 sommerstid.

- To-fløyet balkongdør fra 2013 utført med 2-lags isolerglass.

- Sørvendt balkong på 3 m2 fra 2013, med utgang fra stuen.

- Berry Alloc laminatgulv fra 2018 i alle rom bortsett fra soverom nr. 2 som har 3-stavs parkett.

- Romhøyde i stue er 2,65 meter (gj. snitt)

- Sikringsskap og porttelefon plassert i entréen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i tillegg til peisovnen. Varmekabler i gulv på bad samt varmtvannsbreder på 110 liter fra 2008 som er plassert over himlingen i entréen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1898.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 31.12.1898 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av, borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet Bestemmelse om benyttelse, erklæring vedr. gårdsromserklæringer/utearealer, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m samt bestemmelse om garasje og parkering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Sannergata 17.

Borettslaget består av 11 leiligheter hvorav en av leilighetene leies ut og eies av borettslaget.

Forretningsfører er Gry Wigre, e-post: gry.wigre@joinyou.no

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Pipeløp rehabilitert 2015

- Keyless låssystem i gården satt inn 2014

- Oppgradert el-anlegg i gården

- Balkonger montert 2013

- Fasade pusset opp i 2012/13

- Ny porttelefon 2012/2013

- Brannsikring av kjeller og trapperomsvinduer 2012/13 - Trappeoppgang rehabilitert 2009

Planlagte påkostninger:

Loftet er solgt og det inkluderer renovering av kjeller, brannsikring av portrom, brannmaling i trappeløp, og nye postkasser.

Her er det blant annet bodplass som disponeres av andelseierne, men skal nå bli 3 nye leiligheter. Inntjeningen på dette prosjektet vil føre til innfrielse av all fellesgjeld i borettslaget slik at hver andel vil bli gjeldfri. Videre skal det resterende overskuddet brukes til å rehabilitere kjeller som igjen skal gi ekstra bodplass. Iht styreleder vil bod arealet etter rehabiliteringen tilsvare ca. lik bod arael som idag hvis ikke noe større. Mtp. at det blir 3 nye leiligheter i borettslaget vil også måntlige felleskostader gå ned. Hvor mye er uvisst iht. styreleder.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.893,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, bygg forsikring m.m. Fellesutgiftene vil iht. styret reduseres når fellesgjelden blir nedbetalt med midlene fra loftet.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 13.801 kwh. pr. år.

Tv-tuner medfølger ikke salget.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.640.067,- Av dette beløpet utgjør kr 239.008,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Rodeløkka Rode 2
Kirkesogn Paulus og Sofienberg

Steder i nærheten

Ringen kino 0.4 km
Birkelunden 0.4 km
Freiaparken 0.5 km
Carl Berners plass 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.8 km
Sentralstasjon Oslo S 3.1 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.7 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Birkelunden 0.4 km
Bussholdeplass Dælenenga 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.4 km
Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.4 km
Treningssenter FitFactory Grünerløkka 0.3 km
Treningssenter Elixia Ringnes Park 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.4 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.5 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.8 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.8 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2.3 km
Foss videregående skole 0.6 km
Hersleb videregående skole 1.4 km

Barnehager

Barnas Hus barnehage (0-6 år) 0.3 km
Ringnes park FUS-barnehage (0-6 år) 0.3 km
Hallénparken barnehage (1-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 0.9 km
Kjøpesenter Markedet i Markveien 1 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.7 km
Postkontor Coop Mega Alexander Kiellandsplass 0.8 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.3 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 0.8 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Coop Prix Sannergata 0.1 km
Dagligvare Joker Dælenenggata 0.2 km
Kiosk/video Nguyen Kiosk og Dagligvare 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Ringnes Park 0.3 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.8 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,6 %
Andel kvinner 48,4 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 33,1 år
Husholdninger med barn 13,6 %
Husholdninger uten barn 86,4 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 123
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Rodeløkka Rode 2 1158 806

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.00,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?