Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 220 000,- for kr 3 220 000,-

Stue med innebygget bokhylle/vinlagring

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad har inngang fra soverom

Bad

Bad

Bad

Bad

Bad

Toalett i gangen

Toalett

Gang med klesoppheng

Gang

Gang

Felles sittegruppe i bakgården

Fasade

Bakgård

Plantegning

Birkelunden

Ringnes park rett borti gata. Med Meny, kino, Elixia, blomsterhandel, frisør og apotek.

Grünerløkka

Sannergata 30C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 950 000,-

Grünerløkka: Lys, gjennomgående 2-roms med peisovn. Pent flislagt bad. Vender mot Christies gate.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 584,-
Fellesgjeld:
Kr 290 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
48 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Sannergata og øvre Løkka! Grünerløkka har de siste årene etablert seg til å bli en av de mest populære bydelene i Oslo, og er stadig i utvikling. I Sannergata 30 C bor du med umiddelbar nærhet til Birkelunden, flotte Sofienbergparken og det vil ta deg ca. 8 minutters gange til sentrale Olaf Ryes plass.

Her finner du flere hyggelige parkområder, populære restauranter og kafeer. Olaf Ryes plass er kjent for sine markedsdager med sitt yrende folkeliv. Dette er dager man må få med seg som beboer av Grünerløkka! Da finner du et hav av matboder, tilbud fra Grünerløkkas lokalbutikker og tivoli for de minste. Her kan det også nevnes at Birkelunden arrangerer bruktmarked hver søndag. Eller du kan benytte søndagen til å rusle ned forbi Freiafabrikken til den hyggelige nabolagskafeen Vespa & Humla og innta en velsmakende italiensk brunsj.

Løkka-livet er synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene. Birkelunden og Sofienbergparken er et yndet sted gjerne med en god bok eller sammen med gode venner. Birkelunden har forøvrig egen gjenbruksstasjon. Sofienbergparken - dette er parken som passer for alle aldere! Parken tilbyr fasiliteter som bordtennisbord, egen lekeplass med drikkevannspunkt, fontene ved Sofienberggata/Toftes gate, by-sykkelstasjon ved Sofienberggata/Toftes gate og grillautomater.

Legg gjerne også turen over Akerselva til Vulkan, der tidligere industriområder er forvandlet til et spennende mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her ligger Mathallen, et mye omtalt konsept som er unikt her til lands der spennende råvarer selges over disk på gammelmåten. Her finner du også BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger, Dansens hus, samt Hendrix Ibsen som alle inviterer til sosiale hyggestunder.

Til den ivrige mosjonisten finner du Sats/Elixia på Ringnes Park. Ellers har man blant annet både Evo og Fitness 24/7 på Løkka. Akerselva har status som verneverdig kulturområde. Fra Maridalsvannet og ned til Vaterland parken i sentrum er det åtte kilometer, og perfekt til å legge søndagsturen med en kaffekopp, eller en joggetur blant hyggelige omgivelser oppover mot Maridalen. Kun 3 minutters gange fra leiligheten finner du hyggelige Hallénparken med fotballbane. Mens Torshovdalen er den perfekte akebakke for både store og små på vinterstid!

Nærmeste holdeplass for kollektivtransport er Sannergata, Dælenenga og Københavngata. I Sannergata stopper blant annet 21 og 33-bussen. I Københavngata har du buss nr: 20, 21, 28 og 33, samt flybussen til Gardermoen. Fra Dælenenga kan du ta 30-bussen rett opp til Nydalen eller ned til Oslo S. På holdeplassen nær Birkelunden har du trikk nr. 11, 12 og 13 (disse tar deg med til blant annet Nydalen, Majorstuen og generelt dit du ønsker). Siden du nå kommer til å bo sentralt, vil det ofte være fristende å slenge seg på sykkelen for dagens gjøremål. Oslo kommune har bysykkelordning. Stasjoner for disse syklene finner du like ved leiligheten. Tar du bilen fatt kjører du enkelt ut på Ring 1 og 2, og har samtidig rask vei opp til Sinsenkrysset og Ring 3.

Velkommen til hyggelige Grünerløkka!

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 950 000,-

Fellesgjeld

Kr 290 900,-

Totalpris

Kr 3 240 900,-

Felleskostnader

Kr 3 584,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1898

Soverom

1

Primærrom

48m2

Bruksareal

55m2

Tomt

499m2

KR-kode

4018224

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sannergata 30 C, 0557 Oslo.

Gnr. 225, bnr. 271 i Oslo kommune.

Andelsnr. 23 i Borettslaget Sannergt. 30, org.nr. 946 129 445.

Borettslaget er seksjon 2 i et sameie med én næringsseksjon og har Sameiebrøk: 1024/1094.

Tomten

Eiet tomt på 499 kvm som tilhører borettslaget. Tomten har asfaltert bakgård med sittegruppe.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Det er ladestasjon til el-bil i Romsdalsgata 10, 0556 Oslo

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 55 kvm

Totalt bruksareal: 55 kvm

Totalt primærrom: 48 kvm

Primærrom:

1. etasje 48 kvm: Bad, entré, gang, stue/kjøkken, wc og soverom

I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca 3 kvm gulvareal (skråtak), merket med nr. 23 og en kjellerbod på ca 3 kvm skråtak (takhøyde på ca 1,7m). Det er også en liten bod under trappa.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.10.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder tilstandsgrad 2 og tilstandsgrad 3:

TG 2:

Vinduer mot gate:

Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder på vinduene mot gata. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.

Ventilasjon:

Avtrekksluken på kjøkkenet er malt igjen.

Ved utslifting av vinduer mot bakgård kunne det vært satt inn vinduer med luftespalte.

Ved en evt. utskifting av vinduer mot gate anbefales det å montere vinduer med tilluftsspalter.

Gulv på bad:

Det er fall til hovedsluk, dog er det ikke tilstrekkelig fall mot hjelpesluket i dusjsonen. Det blir stående noe vann i dusjsonen.

Løsningen ansees allikevel som funksjonell da vannet fra dusjsonen ikke renner videre ut på gulvet i badet grunnet plasseringen av hovedsluket.

TG 3:

Peis/ildsted:

Avstanden fra peisovn til brennbart (vegg) er mindre enn 30 cm.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen, gjennomgående 2-roms leilighet med peisovn. Leiligheten ligger fint til på Øvre Grünerløkka med soverom som vender inn mot rolig bakgård. Stue/kjøkken siden vender i sin helhet mot Christies gate.

Leiligheten har god takhøyde og fin planløsning. Flislagt gang med klesoppheng. Stort soverom med inngang til bad og god plass til skaprekke.

Flislagt pent bad med dusjhjørne, nisje til vaskemaskin og servant med hyller til oppbevaring. Separat toalett i gangen med servant. Toalettet er nytt i 2015.

Velutstyrt kjøkken med hvitevarer og god benkeplass. Åpen kjøkkenløsning mot stuen. Stuen har peisovn og plass til både spisebord og sofa. Store vinduer i stuen/kjøkken som gir godt med lys. Leiligheten er malt opp og det er lagt ny enstavs parkett i leiligheten i 2015.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller, en på loft og en bod i oppgangen.

Brl ferdigstiller i disse dager fasaderehabilitering og det er skiftet vinduer mot bakgården.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca 1848.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 12.02.1848 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Sannergt. 30.

Borettslaget består av 24 leiligheter.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt med hund og katt i bygården. Tillatelse gis av styret etter skriftlig søknad under forutsetning at andelseier underskriver erklæring med regler for dyreholdet.

Foretatt påkostninger de senere år:

2018- : Fasaderehabilitering ferdigstilles i disse dager. (Oktober/November 2018)

2017- : Nytt tak, vinduer i bakgård + branngardering mellom A-B oppgangen, ny maling av hele gården.

2016 – Nytt Calling anlegg og spyling av alle soilrør + kamerainspeksjon.

2013/2015 Brannsikring:

- Nye piperør og tilkobling fra hver leilighet.

- Brannsikring av himling i kjeller, rundt branndører.

- Nye brannsikre dører til hver leilighet.

2008 – Rehabilitering av bakgård.

Planlagte påkostninger:

Iht styreleder er det ikke planlagt noen store påkostninger i fremtiden.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Angående søknad om endring av nabobygg:

Sannergata 32 A-D - Bruksendring av loft med ombygging av tak, samt tilbygg til forretningslokale i deler av portrom - Sannerkvartalet

For mer informasjon: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/docdet.asp?jnr=2018126787&sti=P&dateparam=10/19/2018

Christies gate 19 A-E - Bruksendring av loft med ombygging av tak - Sannerkvartalet

For mer informasjon: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/docdet.asp?jnr=2018126788&sti=P&dateparam=10/19/2018

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Diverse

Taklampene (kulene/designerlampene) i stue og på soverommet følger ikke med ved salg.

Vaskemaskin følger ikke med men kan muligens kjøpes etter salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.584,- pr. mnd. og inkluderer: Internett, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles byggforsikring, vaktmesterhold m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert i August 2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renter og avdrag kr 1.133,-

Trappevasktillegg kr 174,-

Tillegg bredbånd kr 189,-

Felleskostnader kr 2.088,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.800,- pr. år. / 7.400 kwh. pr. år.

Borettslaget har bredbåndsavtale på 50Mbit med Get. Høyere hastighet eller Kabel-TV må bestilles individuelt.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.241.932,- Av dette beløpet utgjør kr 290.900,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Torshov Rode 8
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Ringen kino 0.4 km
Birkelunden 0.5 km
Freiaparken 0.5 km
Carl Berners plass 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.8 km
Sentralstasjon Oslo S 3.2 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.7 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Biermanns gate 0.3 km
Bussholdeplass Dælenenga 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.3 km
Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.4 km
Treningssenter FitFactory Grünerløkka 0.3 km
Treningssenter Elixia Ringnes Park 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Sagene skole (1-10 kl.) 0.5 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.5 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.7 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.8 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2.3 km
Foss videregående skole 0.7 km
Hersleb videregående skole 1.5 km

Barnehager

Barnas Hus barnehage (0-6 år) 0.2 km
Hallénparken barnehage (1-6 år) 0.3 km
Ringnes park FUS-barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 0.9 km
Kjøpesenter Markedet i Markveien 1 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.7 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.8 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.3 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 0.7 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Coop Prix Sannergata 0.2 km
Dagligvare Joker Dælenenggata 0.2 km
Kiosk/video Nguyen Kiosk og Dagligvare 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Ringnes Park 0.4 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.8 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 57,8 %
Andel kvinner 42,2 %
Gj.snittalder menn 37,6 år
Gj.snittalder kvinner 33,2 år
Husholdninger med barn 16,3 %
Husholdninger uten barn 83,7 %
Gj.snitt byggeår 2003
Gj.snitt tomtestørrelse 125
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Torshov Rode 8 867 578

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris på kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Therese Ekeli Berg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?