Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 230 000,- for kr 1 230 000,-

Saturnus vei 58 B - Presentert av Krogsveen AS

Lekkert og funksjonelt kjøkken i hvit høyglans utførelse med laminat benkeplate

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger (komfyr, platetopp, mikro, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys)

Kjøkken med god plass til spisebord

Stue

Stue med varmekabler i gulv

Velkommen inn!

Lekkert flislagt bad med varmekabler i gulv

Hovedsoverom

Soverom nummer 2 av totalt 3

Soverom nummer 3

Hellelagt og overbygget uteplass. Rikelig med sol

Flott uteplass ved inngangspartiet mot syd/øst

Leiligheten har egen garasje

Plantegning

Mosserød

Saturnus vei 58 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 250 000,-

Mosserød: Lys og tiltalende leilighet med barnevennlig beliggenhet i blindvei - Solrikt - 3 soverom – Garasje

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 8 383,-
Fellesgjeld:
Kr 1 795 612,-
AREAL (P-ROM / BRA)
85 / 88 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Saturnus vei 58 B! Meget populær og sentral beliggenhet på Mosserød! Her ligger mange fasiliteter i gangavstand, som blant annet Mosserød barneskole, barnehage og Coop Extra dagligvareforretning. Kort vei opp til Raveien og videre ut på E-18, perfekt for den som pendler til jobben. Få minutters kjøring ut til Sandefjord Lufthavn/ Torp. Eiendommen ligger ca. 2,5 km. nord for byen. Praktfulle turområder finnes i nærområdet med blant annet Mokollen med flott utsikt ut over byen, samt Hjertås med tur og skiløyper. Anders Jahres tidligere hjem, Midtås, er åpen for allmenheten og er et perfekt turmål for å kunne nyte unik beliggenhet og arkitektur. Leiligheten ligger i et barnevennlig boligområdet i en blindvei med kort og trygg vei til barneskole, barnehage og lekeplass. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Mosserød barneskole og Breidablikk ungdomsskole. Flere barnehager i nærområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum følger du Sandefjordsveien nordover og tar av til høyre mot Mosserød. Deretter tar du til venstre på Ringveien, og til venstre igjen ved Coop Extra dagligvareforretning. Kjør til venstre inn Saturnus vei rett etter butikken. Følg veien i cirka 550 meter og ta til venstre. Saturnus vei 58 B ligger på høyre side etter får meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 250 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 795 612,-

Totalpris

Kr 3 045 612,-

Felleskostnader

Kr 8 383,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

2015

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

85m2

Bruksareal

88m2

Tomt

6699m2

KR-kode

221838

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Saturnus vei 58 B, 3226 Sandefjord

Gnr. 41, bnr. 763 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 5, Mosserødtunet Borettslag, org.nr. 915 657 346

Tomten

Eiet tomt på 6.699,4 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveien, parkeringsplasser og gressplen. Leiligheten disponerer naturlig sin del av tomten med flott uteplass mot syd/vest med utsyn over landlige omgivelser. Her sitter du godt skjermet og solrikt til. Uteplassen er hellelagt og overbygget. Ved leilighetens inngangsparti er det opparbeidet en mindre uteplass.

Parkering

Parkering i egen garasje i rekke.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 96 kvm

Totalt bruksareal: 88 kvm

Totalt primærrom: 85 kvm

1. etasje 85 kvm: Vindfang, gang, tre soverom, bad, kjøkken og stue.

Sekundærrom: 1. etasje 3 kvm: Bod i gang.

I tillegg disponerer leiligheten en garasje i rekke med tilhørende sportsbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Sandefjord Taksering.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på mur over to etasje.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Leiligheten er nyere og fremstår generelt i naturlig god stand. Det er noe bom i flis på bad (ikke hellimet flis). Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten holder er god standard og fremstår som lys og moderne. Praktisk beliggenhet i 1. etasje med god planløsning. Veggoverflater er malt i tidsriktige og moderne farger. Gulv har laminat og flis. Fra stuen er det direkte utgang til overbygget uteplass med utsikt over landlige omgivelser.

Lekkert og funksjonelt kjøkken i hvit høyglans utførelse med laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger (komfyr, platetopp, mikro, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys).

Stor og meget pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Av utsyr er det montert moderne baderomsinnredning i høyglans, veggmontert toalett, dusjvegger med oppheng på vegg og opplegg til vaskemaskin.

Oppvarming

Varmekabler i gang, stue og på bad. Peisovn i stuen. Ellers vanlig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.11.2015. Det foreligger også ferdigattest på garasjene datert 15.07.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet veirett for gnr. 41, bnr. 9 over borettslagets eiendom. Denne veiretten gjelder også for eiendommer som senere blir utskilt fra gnr. 41, bnr. 9. Det er også gitt veirett for gnr. 41, bnr. 737 over boretsslagets felles eiendom. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Mosserødtunet Borettslag.

Borettslaget består av 16 leiligheter.

Forretningsfører er USBL avd. Sandefjord, tlf. 22 98 38 00

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt ifølge ordensreglene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Movoll datert 24.03.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.03.2011

Sandefjord kommune opplyser at det foreligger planarbeider i området. Det planlegges bygging av nye leiligheter og rekkehus i Mohøyveien. Området ligger cirka 150 meter fra den aktuelle leiligheten. Megler kan kontaktes for mer informasjon. Videre opplyses det om at eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Sandefjordsveien. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Taklampe på kjøkken medfølger ikke i handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 8.383,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunaleavgifter, driftskostnader, utvendig forsikring, utvendig vedlikehold, brøyting, tv fra Sandefjord bredbånd, avdrag på fellesgjeld, renter på fellesgjeld og forretningsførsel. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 3.050,-

Avdrag kr 2.631,-

Driftsutgifter kr 2.388,-

Tv anlegg kr. 314,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.500,-pr. år. Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv-signaler. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.046.971,- Av dette beløpet utgjør kr 1.795.612,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 20.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?