Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 860 000,- for kr 2 860 000,-

Velkommen til Schouterrassen 15 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp

Leiligheten har flere innredningsmuligheter, f.eks. sofa hvor bildet er tatt fra og TV til høyre for inngangen til soverommet

Og hvor kontorhjørnet er i dag kan man evt. ha spisebord

Stuen er lys og romslig

Fin utsikt mot sydvest

Arealeffektivt kjøkken med opplegg til oppvaskmaskin og nisje til komfyr

Det finnes leiligheter som har flyttet kjøkkenet ut i stuen

Alle hvitevarer medfølger

Lyst soverom med god plass til seng

Garderobeskap medfølger

Flislagt bad med opplegg til vaskemaskin (det er vedtatt felles våtromsrehabilitering i borettslaget)

Funksjonell entré med downlights i tak

Fra entré mot stue

Plantegning

Alternativ planløsning

Fasade

Områdebilde - Et meget flott område!

Områdebilde - Lekeplass

Områdebilde - Sats Elixia

Områdebilde - Kiwi

Områdebilde - Torshovdalen

Områdebilde - Bunnpris

Områdebilde - Sinsen T-bane

Områdebilde - Torshovdalen

Områdebilde - Det er et meget godt kollektivtilbud i området med både trikk, buss og T-bane

Områdebilde - Løren er en bydel hvor det har skjedd mye de senere år

Kart

Sinsen/Schouterrassen

Schouterrassen 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 650 000,-

Sinsen/Schouterrassen: Lys og luftig 2-roms med usjenert og rolig beliggenhet|Nytt bad kommer|Perfekt førstegangsleil.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 921,-
Fellesgjeld:
Kr 121 109,-
AREAL (P-ROM / BRA)
38 / 38 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Schouterrassen 15 ligger attraktivt og sentralt plassert på Sinsen/Rosenhoff i et skjermet boligområde i bydel Grünerløkka. Schouterrassen er en meget sjarmerende gate med en grønn allé mellom blokkene og fantastisk utsikt over byen og fjorden.

På Sinsen, Rosenhoff og Carl Berner finnes alle servicetilbud man ønsker i hverdagen, et bredt utvalg av kolonialforretninger, treningssentre (Elixia, Bare Trening og Fresh Fitness) og flere serveringssteder. Trikk, buss og t-bane ligger i nærheten. Flybussen passerer Carl Berners Plass, men nærmeste stopp fra leiligheten er Rosenhoff. Nærmeste Rema1000 ligger bare 400 meter unna. Kort vei til Storo Storsenter, Løren, Oslo sentrum, og Nydalen hvor bl.a. Handelshøyskolen BI ligger.

De kjente grønne lungene Torshovdalen, Botanisk hage og Tøyenparken/Ola Narr er populære rekreasjonsområder for de mosjonsglade som ikke ligger langt unna. Skulle kaffetørsten og lysten på et mer pulserende byliv slå inn er spaserturen til Torshov eller Grünerløkka kort. Her finner du et meget godt utvalg av cafeer, Åpent Bakeri, butikker, Strøm-Larsen, spisesteder, gallerier og mye annet.

Området har et svært velutviklet kollektivnett med blant annet t-bane linje 5; Storo-Sentrum-Carl Berner-Vestli, linje 6; Ringen som går i ring rundt indre by, en kort vei til BI Nydalen/Blindern eller sentrum. Trikk med linje 17; Grefsen st.-Rikshospitalet (over Bislett/Høyskolen) Buss; nr. 31 Snarøya-Tonsenhagen-Grorud, nr. 33 Filipstad-Ellingsrudåsen, nr. 21 Aker Brygge-Helsfyr eller nr. 20 Skøyen-Galgeberg.

Adkomst

Enkel adkomst fra Schouterrassen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 650 000,-

Fellesgjeld

Kr 121 109,-

Totalpris

Kr 2 771 109,-

Felleskostnader

Kr 2 921,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1936

Soverom

1

Primærrom

38m2

Bruksareal

38m2

Tomt

3719m2

KR-kode

371824

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Schouterrassen 15, 0573 Oslo

Gnr. 83, bnr. 183, andelsnr. 436 i Oslo kommune.

Borettslag Schouterrassen, org.nr. 977 503 787

Tomten

Eiet tomt på 3.719,8 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 42 kvm

Totalt bruksareal: 38 kvm

Totalt primærrom: 38 kvm

Primærrom:

Stue, soverom, kjøkken, entré og bad: 38 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller, merket med 436, på ca. 1,5 kvm.

Vedlagte plantegning er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.02.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner i mur/ betong med kjeller.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten opplyses det om generell bruksslitasje, enkelte skjøter på parkett har glipper.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt med normal brukslitasje. Den er nymalt i år. Nærmere innhold:

Stue: Lys og pen stue med store vindusflater, som gir mye naturlig lysinnslipp. Leiligheten har god intern beliggenhet, med god avstand til neste blokk (usjenert beliggenhet). Fjordgløtt mot sydvest. Naturlig plassering for sofagruppe og spisebord.

Kjøkken: Lite og effektivt kjøkken med glatte fronter og rustfrie håndtak. Laminat benkeplate med rustfri kum og ett greps blandebatteri. Ventilator med kullfilter. Nisje til (liten) oppvaskmaskin. Nisje til komfyr. Frittstående kjøleskap.

Soverom: Lyst soverom med plass til dobbeltseng. Garderobeskap medfølger.

Bad: Arealeffektivt bad med dusjkabinett. Plastsluk med klemring. Gulvstående toalett. Servant med ett greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin.

Det er vedtatt felles våtromsrehabilitering inkl. rør, slik at nytt bad kommer! Se "informasjon om borettslaget" i salgsoppgaven for nærmere informasjon.

Entré: Funksjonell entré med plass til klesavheng samt hylle til oppbevaring.

Annet:

- Bod i kjeller samt sykkeparkering og fellesvaskeri

- Leiligheten har flere mulige planløsninger, som f.eks. at kjøkkenet er vegg i vegg med badet

- Alle hvitevarer medfølger

- På Sinsen ansees Schouterrassen som en meget god intern beliggenhet pga. av avstand til Trondheimsveien og at det er på en høyde

- Meget god kollektivdekning i området

- Ingen forkjøpsrett og lave kjøpsomkostninger

Oppvarming

Fyring (sentralfyring) og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Varmekabler på badegulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.08.1938 Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fire servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om kloakkledning, gjerde m.m.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslag Schouterrassen.

Schouterrassen Borettslag består av fire blokker med til sammen 315 leiligheter.

Forretningsfører er USBL.

Det er tillatt å holde kjæledyr. Det er dyreeierens ansvar å opptre på en slik måte at dyreholdet ikke fører til ulempe/sjenanse for andre beboere. Hunder skal holdes i bånd på borettslagets område, i oppganger og øvrige fellesarealer. Eieren skal umiddelbart fjerne ekskrementer etter dyret. Hunder skal luftes utenfor borettslagets område og må holdes utenom sandkasser og lekeplass for barn.

Dugnad må påregnes.

Borettslagets hjemmeside: www.schouterrassenborettslag.no

- Planlagte prosjekter: Styret har vedtatt at bunnledninger for avløp skal utbedres i 2017. Rørfornying av alle bunnledninger har en kostnad på ca. 4 mill. kr og vil bli finansiert via disponible midler. Dette er blitt gjennomført for alle leilighetenene.

- Våtromsrehabilitering: Det er vedtatt at badene skal pusses opp i regi av borettslaget i 2017-2019. Dette er planlagt finansiert ved låneopptak på inntil kr 83.880.000,-. Prosjektet omfatter også utskiftig av rør på kjøkkenet. Det er planlagt oppstart i første oppgang tirsdag 22.5.2018. Entreprenøren starter på venstre side av oppgang 2 og fortsetter deretter med oppstart på høyre side uken etter, det vil si mandag 28.5.2018. Fra oppstart må det påregnes ca. fem arbeidsuker før badet er klart til bruk. Felleskostnadene og fellesgjelden vil øke og hvor mye vil avhenge av hvilken pakke borettslaget velger samt løpetid på lånet som skal tas opp. Forvaltningskonsulenten i USBL anslår at denne andelens fellesgjeld vil øke med ca. kr. 200 000,-.

Standardløsningen er kort fortalt utskifting av alle vann- og avløpsinstallasjoner i borettslagets leiligheter, unntatt dusj, servant og kjøkkenbenk. Arbeidet medfører at både bad og kjøkken blir berørt. I kjøkken vil det være begrenset med arbeid, men badet vil bli revet og bygget opp på nytt med flislagte overflater og nytt vegghengende WC. I tillegg ønsker man en bedring av ventilasjonen i leiligheter.

Foretatt påkostninger de senere år:

2013: Rehablitering av trapper og skiferheller ved alle blokkene.

2013: Reparasjon av det siste piperøret fra fyrhuset.

2013: Alle vaskene i vaskeriene ble byttet ut.

2013: Utskifting av balkongdører og vinduer, hovedsakelig i 5 etasjene.

2011/12: Delvis utskifting av vinduer.

2011: Oppussing av fasade.

2011: Delvis rehabilitering av fyrhus.

2010: Vinduer og balkongdører malt.

2007/08: Søppelrommene og vaskeriene pusset opp.

2006: Avløpet fra balkongene fornyet.

2000: Balkonger rehabilitert og utvidet.

1999: Samtlige bad rehabilitert. Fellesvaskeriene pusset opp med nye maskiner.

Se også: http://www.schouterrassenborettslag.no/OmSchouterrassen/Bygningerogvedlikehold/tabid/6551/Default.aspx

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til kommunedelsplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn datert 23.09.2015 med tilhørende reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 og reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977 og endrede bestemmelser i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.921,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og fyring, trappevask, betjening av andel fellesgjeld, felles byggforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 1.1.18 med 3 %.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 1 677,-

Renter lån 561,-

Avdrag lån 683,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 350,- i mnd. Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Borettslagets avtale tilbyr beboerne en god pris på Get TV og Internett, men inngås direkte mellom Get og den enkelte beboer. Kostnadene til standard dekoder og grunnpakke på Get TV inngår i husleien. Avtalen ble forlenget og oppgradert i mai 2014, og alle beboerene har fått mulighet til å bytte ut sin gamle dekoder med en Get Micro.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.772.168,-. Av dette beløpet utgjør kr 121.109,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Sinsen Rode 6
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Carl Berners plass 0.8 km
Sæveruds plass 0.9 km
Sinsen kirke 0.9 km
Sinsenkrysset 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.3 km
Sentralstasjon Oslo S 3.8 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.3 km
Bussholdeplass Rosenhoff 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 1.2 km
Idrettsanlegg Muselunden balløkke 1.5 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.5 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 1 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.4 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Foss videregående skole 2 km
Kuben videregående skole 3.5 km

Barnehager

Dynekilen barnehage (0-6 år) 0.6 km
Rosenhoff barnehage (1-6 år) 0.6 km
Sophies Hage barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 1.3 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.3 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1 km
Postkontor Meny Løren 1.2 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 0.7 km
Apotek Apotek 1 Rodeløkka - Carl Berner 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.3 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.6 km
Dagligvare Kiwi Rosenhoff 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Rosenhoff 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Chr. Michelsensgate 0.9 km
Kiosk/video 7-Eleven Christian Michelsensgate 0.9 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.5 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 33,6 %
Gj.snittalder kvinner 33,7 %
Husholdninger med barn 17,8 %
Husholdninger uten barn 82,2 %
Gj.snitt byggeår 2001
Gj.snitt tomtestørrelse 268
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sinsen Rode 6 1329 901

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,7 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Anders Dalvor
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?