Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 500 000,- for kr 5 500 000,-

Stue med store vindusflater- nye vinduer i 2017

Stue med nyere peisovn

To stuer på rad

God takhøyde i alle rom

Egen spisestue med ildsterd og god plass til langbord

Gangen sett mot stuen

Nydelige rosetter i takene

Moderne og lekkert kjøkken

Nytt kjøkken

Stort kjøkken med gulvvarme

Badet er bygget i 2008 og oppusset i 2015

Hovedsoverom

Hovedsoverom med garderobeskap

Barnerom med skyvedørsgarderobe

Delikat og flsilagt bad med varmekabler

Badet er oppusset i 2008/2015.

Stue sett mot hovedsoverom

Klassisk "prinsesse" ovn i spisestuen

Barnerom

Modere Jøtul peisovn

Opplegg til vaskemaskin integrert i kjøkkeninnredningen

Gang med klassisk brystning

Entre med plass til klesavheng og skooppbevaring

Fasaden er nyrehabilitert og alle vinduer mot gaten er nye i desember 2017

Bakgården

Felels takterrasse med sol fra morgen til kveld

De to stuene er adskilt med klassiske skyvedører

Stue med nyere peisovn

Meget skjermet og attraktiv beliggenhet i stille sidegate

Stuen sett mot hovedsoverommet

Doble fløydører mot hovedsoverommet

Hovedsoverom

Kjøkken med integrerte hvitevarer, oppusset i 2013.

Integrert teknisk utstyr på kjøkkenet

Kjøkken

Spiseplass foran kjøkkenvindu

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Gangen med klassisk brystning

Gang

Velkommen

Felles takterrasse

Sommerbilde

Sommerbilde

Parken på St. Hanshaugen ligger 2 minutters gange fra boligen

St. Hanshaugen

Bislett

Alexander Kiellands Plass

Bislett og lekeplass "rett rundt hjørnet"

St Hanshaugen - Blomsterhandel

Planskisse

St. Hanshaugen

Schwensens gate 10 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

St. Hanshaugen: Nydelig og moderne 4-roms. 2 ildsteder. Nyere kjøkken og bad. Nye vinduer i 2017. Bel. i stille gate!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 064,-
Fellesgjeld:
Kr 406 304,-
AREAL (P-ROM / BRA)
85 / 85 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Schwensens gate 10 er en flott bygård som ligger rolig til i en sidegate på populære St.Hanshaugen. Her har man tilgang på flere nisjebutikker og restauranter som bl.a. Gutta på Haugen, St.Hanshaugen Fisk og Skalldyr, Smalhans, Indisk hos Albertine, Pascal, Kaffebrenneriet, Åpent Bakeri og Espresso House. Det er gangavstand til Sentrum, Aker Brygge, Majorstuen, Bislett og Grunerløkka.

Kun 2 minutters gangavstand til flotte og frodige St. Hanshaugparken som tilbyr turmuligheter for store og små, sommerservering og scene hvor det avholdes konserter. Stensparken og Frognerparken ligger også innen gangavstand.

Det finnes flere treningsfasiliteter i nærområdet; bla. SATS Bislett, Bislet bad, Bislett stadion, FitnessXpress, mfl. Nærområdet byr også på fotballbane, lekeplass og tennisanlegg.

God offentlig kommunikasjon med 21- og 37-bussen i umiddelbar nærhet. Disse tar deg enkelt og raskt til Sentrum, Oslo S, Solli plass, Aker Brygge, Nydalen, Sagene, m.m. Trikk fra Bislett og T- bane fra Majorstuen.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 406 304,-

Totalpris

Kr 5 906 304,-

Felleskostnader

Kr 5 064,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1898

Soverom

2

Primærrom

85m2

Bruksareal

85m2

Tomt

498m2

KR-kode

4017287

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Schwensens gate 10 B , 0170 Oslo

Gnr. 217, bnr. 272 i Oslo kommune.

Andelsnr. 9 i Schwensensg 10 Borettslaget, org.nr. 948 531 216.

Tomten

Eiet tomt på 498 kvm som tilhører borettslaget. Gruset og pent opparbeidet bakgård med sittegruppe, sykkelstativ og noe beplantninger. Borettslaget har en felles sørvendt takterrasse med tilgang via nabooppgangen.

Parkering

Det er innført permanent ordning for beboerparkering i Schwensens gate og i området. Beboerparkering koster kr. 3.000 for et år.

Det finnes BySykkelstativ både i Ullevålsveien og Dalsbergstien, 2 minutter unna leiligheten. Det finnes ladestasjon til el-bil i Frydenlundsgate.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Felles varmtvann i borettslaget.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 95 kvm

Totalt bruksareal: 85 kvm

Totalt primærrom: 85 kvm

Primærrom: 1. etasje i rolig sidegate 85 kvm: Entré, gang, kjøkken, spisestue, stue, bad og 2 soverom.

I tillegg disponerer leiligheten en loftsbod på ca. 3,5 m2 og en kjellerbod på ca. 11 m2. Begge bodene er merket med "h0101". Felles takterrasse. Felles sykkelbod/sportsbod. Fellesvaskeri og tørkerom. Perfekt for barnefamilier med god plass til oppstilling av barnevogn under tak i bakgård.

Vedlagt plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.12.2017 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er ikke funnet noen svikt i kontrollpunktene slik at alle punktene har fått tilstandsgrad TG 1. Takstmann opplyser om følgende: Det er ikke montert komfyrvakt over platetopp. Det anbefales at det ettermonteres en waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) for å unngå vannskader ved en evt. lekkasje. Dette er spesielt viktig da det både er vaskemaskin og oppvaskmaskin på kjøkkenet, og var et krav ettersom opplegget til vaskemaskinen ble installert i 2013.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen og velholdt klassisk leilighet beliggende i en vakker bygård fra slutten av 1800-tallet. Meget skjermet og attraktiv beliggenhet i stille sidegate ved foten av St. Hanshaugen. Leiligheten holder gjennomgående høy standard og har beholdt detaljer fra byggeåret som rosetter, stukkatur, doble fløydører og original kakkelovn mm. Her kan du flytte rett inn!

Leiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2008 og er i ettertid oppgradert med nytt, lekkert kjøkken i 2013, garderobeskap på et soverom og i gang fra 2013, badet ble oppgradert med nye gulvfliser, dusjdør, servant, hyller og blandebatteri i 2015, det er installert gulvvarme med romtermostat og smart styring i stue og spisestue i 2015 og nye vinduer i 2017. God takhøyde i alle rom. Gjennomgående stue, spisestue og hovedsoverom med god romfølelse. Ovn både i spisestue og stue.

Felles takterrasse med svært gode solforhold og nydelig utsikt. Det er tilgjengelig både bord og stoler til sittegruppe, samt solstoler. Det har i borettslaget vært snakk om å selge takterrassen til leilighet i øverste etasje slik at de kan bygge ut. Inntektene vil da gå til å nedbetale deler av borettslagets lån. Ingen ting rundt dette er vedtatt.

MATERIALVALG:

Kjøkken: Kjøkkenet er pusset opp i sin helhet i 2013 med nye gulv med gulvvarme, nedsenket himling med spotter, nye gipsplater og maling på vegger samt ny og tidsriktig Kvik kjøkkeninnredning med hvite fronter og integrerte håndtak. Benkeplater i heltre eik og spiseplass foran kjøkkenvindu. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, damp/stekeovn, micro, induksjon platetopp og kjøl/ frys. Opplegg til vaskemaskin. Ventilator over kokeplate. LED spotter under overskap. Underlimt stålkum og ett-greps blandebatteri. Nye hvitevarer i 2013 inkludert opplegg til vaskemaskin.

Stue: Lys og luftig stue med store vindusflater, nydelig rosett og stukkaturer og generøs takhøyde. Moderne peisovn fra Jøtul varmer opp og skaper hygge på kalde dager.

Spisestue: Egen spisestue med god plass til langbord og mange gjester. Eldre "kroneovn". De to stuene er adskilt med klassiske skyvedører. Det er gulvvarme i begge stuene.

Bad: Delikat bad med varmekabler. Badet er bygget i 2008 og oppgradert i 2015 med blant annet nye gulvfliser og ny glassvegg i dusjen. Gulvmontert toalett. Servantinnredning med toppmontert servant og benkeplate og hyller i eik. Nye hyller, servant og servantbatteri i 2015. Praktisk, nedfellbart stellebord er montert over toalettet- dette kan enkelt fjernes. Fuktføler i avtrekk.

Soverom: Leiligheten har to soverom, begge med garderobeskap. Barnerommet vender mot stille bakgård og har skyvedørsgarderobe. Stukkatur og rosetter på hovedsoverom og doble fløydører mot stuen.

Gulv: Flislagte gulv på kjøkken og bad. Pen 3-stavs eik parkett i øvrige rom foruten på det minste soverommet som har slipte tregulv. Gulvvarme på kjøkken, bad og i begge stuene.

Vegger: Malte, slette flater, malt trepanel og malt brystningspanel. Samtlige overflater er malt i dus farge.

Tak: Rabbitzzpuss med stukkatur og rosetter på hovedsoverom, i stue og spisestue. Malt trepanel på kjøkkenet, ellers er det nedsenket slett platehimling. Romhøyde i stue er 2,94 meter.

Oppvarming

Jøtul peisovn i stue. Eldre "kroneovn/prinsesseovn" i spisestue. Varmefolie fra 2015 under parkett i spisestue og i stue. Varmekabler fra 2013 i gulv på kjøkken og fra 2008 på bad. Vegghengte panelovner på soverom.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1900. Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 31.12.1900, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter/heftelser på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse og bebyggelse samt en leierett.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Schwensensgate 10 borettslag.

Borettslaget består av 13 leiligheter og 1. næringslokale.

Forretningsfører er USBL.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold må godkjennes av styret forut for anskaffelse.

Iht. selger ser eier av leilighet i toppetasje på muligheten for å kjøpe tak og loftsareal for utvidelse av eksisterende leilighet.

Det skal holdes ekstraordinær generalforsamling primo januar.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Fasaderehabilitering på fremsiden av bygget som vender ut mot gaten (2017).

- Alle viduene mot Schwensens gate er nye (2017).

- Alle balkonger samt portrom er pusset opp.

- Ny belysning ut mot gaten og i portrom.

- Kjeller brannisolert som en del av oppgradering av brannanlegget i bygården. Sentralt varslingssystem.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste med kommunalt listeført vernestatus. Dette medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av Usbl/Storbymedlem er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten er avklart ved dette salget.

Diverse

Lysekrone i spisestuen medfølger salget. Taklampe på hovedsoverom medfølger ikke. Vaskemaskin på kjøkken kan medfølge dersom kjøper ønsker dette.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.064,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel tv, trappevask, renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og er sist justert 01.01.18.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.998,-pr. år. / 10.893 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av Digital kabel-tv og Get Box Micro er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kr 287,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 5.913.919,-. Av dette beløpet utgjør kr 406.304,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,- og innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets St.Hanshaugen Rode 2
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Knud Knudsens plass 0.2 km
Sofies plass 0.2 km
Bislett Stadion 0.5 km
Holbergs plass 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.8 km
Sentralstasjon Oslo S 3 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.3 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.3 km
Trikkeholdeplass Dalsbergstien 0.5 km
Bussholdeplass St. Hanshaugen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.4 km
Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 1 km
Treningssenter SATS Bislett 0.5 km
Treningssenter Fresh Fitness St. Hanshaugen 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.7 km
Ila skole (1-7 kl.) 0.8 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 1 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.4 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.5 km
Oslo katedralskole 0.5 km

Barnehager

Schwensensgate barnehage (1-5 år) 0 km*
Melkeveien barnehage (1-6 år) 0.1 km*
Gamle Aker menighetsbarnehage (3-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.7 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.1 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.4 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.7 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen 0.3 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen Senter 0.7 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Kiwi Waldemar Thranesgate 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Bislett 0.3 km
Kiosk/video St Hanshaugen Storkiosk 0.2 km
Kiosk/video Deli De Luca St.Hanshaugen 0.3 km
Bensin st1 Pilestredet 0.8 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,6 %
Andel kvinner 47,4 %
Gj.snittalder menn 31,7 %
Gj.snittalder kvinner 30,3 %
Husholdninger med barn 16,1 %
Husholdninger uten barn 83,9 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 133
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: St.Hanshaugen Rode 2 1093 720

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?