Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 530 000,- for kr 3 530 000,-

Flott 2-roms leilighet med fin utsikt. Solrik sydvendt balkong. Attraktiv beliggenhet. Mulighet for kjøp av garasjeplass.

Stue - pen stue med direkte utgang til sydvendt balkong.

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

God plass til spiseplass

Stue

Spiseplass

Stue

Stue

Stue

Kjøkken - pent kjøkken fra Norema med lyse glatte fronter, delikate fliser på vegg over benk.

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom - soverommet er malt i moderne fargevalg. Stort vindu som slipper inn masse naturlig lys.

Soverom - praktisk garderobeskap på soverommet.

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Entré

Entré

Bad - delikat badeværelse.

Bad

Bad

Plantegning med arealmål i 2D.

Balkong - sydvendt solrik balkong med fantastisk utsikt.

Balkong

Balkong

Fantastisk utsikt fra balkongen

Balkong

Balkong

Uteområdet

Balkong

Utsikt

Utsikt

Balkong

Balkong - sommerbilde

Balkong - sommerbilde

Balkong - sommerbilde

Balkong - sommerbilde

Balkong - sommerbilde

Balkong - sommerbilde

Balkong - sommerbilde

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Interiørbutikken Houz på Løren

Kanonhallen Løren

Baker Hansen på Løren

STERK treningssenter Løren

Løren Torg

Kaffebrenneriet

Baker Hansen

Kiwi Frydenebrg

Løren by night

Løren t-banestasjon

Lørenparken

Lørenparken - Peer Gynt parken

Carl Berners plass

Carl Berners plass

Hasle Torg

Kart over området

Frydenberg/Løren

Seljeveien 25

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 530 000,-

Frydenberg/Løren: Flott 2-roms selveier med solrik sydvendt balkong og fantastisk utsikt. Attraktiv beliggenhet!

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 530 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 930,-
AREAL (P-ROM / BRA)
43 / 43 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt til på Frydenebrg/ Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay, nyåpnede Baker Hansen, Kaffebrenneriet og Løren Spiseri er hyggelige møtesteder. Nærmeste dagligvarebutikk ligger kun ca. 300 meter fra leiligheten,Kiwi på Frydenberg.

Løren Frukt & Grønt, Domino Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, Grünerløkka mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 530 000,-

Felleskostnader

Kr 1 930,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

2012

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

43m2

Bruksareal

43m2

Tomt

583m2

KR-kode

5417296

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Seljeveien 25, 0575 Oslo.

Gnr. 126, bnr. 169, snr. 9 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 583 kvm. som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, og er pent opparbeidet med belyste interne veier uten biltrafikk med gressplener og vanndam. Det finnes lekeplasser for de yngste og benker for de voksne. Fellesareal ligger skjermet for trafikk og støy og har en god gjennomtenkt løsning.

Parkering

Mulighet for kjøp av garasjeplass i Frydenberg garasjesameie.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 48 kvm.

Totalt bruksareal: 43 kvm.

Totalt primærrom: 43 kvm.

Primærrom:

Bad, entre, stue/kjøkken, soverom: 43 kvm.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca.8 kvm.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.11.2017 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Pusset og malt fasade.Vinduer med 3 lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2012.

Balkongdør med 3 lags isolerglass datert 2012. Entredør i fabrikkmalt utførelse. Døren er lyd ogbrannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging".

Flatt tak tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert.

- Flere sameiere har observert skjeggkre i sine leiligheter.Dette er ikke observert i leiligheten som selges. Info kan fås ved henvendelse til styret eller megler.

- Fjernet stang til dusjforheng, samt installert dusjdører i glass. Ett stykk veggflis opp mot tak, som dusjforheng varfestet i, ble erstattet med ny. Gjort av eier i samarbeid med fagkyndig. Utført i 2013.

- Flislegging av balkong. Gjort av eier selv. Utført i 2014.

- En ekstra 15A kurs til kjøkken (Innbyggingsovn). Utført i 2017.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Romslig entré med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i praktisk garderobeskap . Eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater. Fra entreen er det adkomst til badeværelse samt stue med åpen kjøkkenløsning.

Stue:

Åpen stue- og kjøkkenløsning. Lys og romslig stue med god plass til sofagruppe, tv-benk, spisebord m.m. Store vindusflater som gir mye lys og skaper en god romfølelse. Eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Fra stuen er det utgang til en fantastisk solrik balkong med fin utsikt. Her er det god plass til utemøbler, grill, m.m.

Kjøkken:

Pent åpent kjøkken fra Norema med lyse glatte fronter, delikate fliser på vegg over benk, led belysning under overskaper, laminat benkeplate med innfelt servant. Det er opplegg for kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Induksjon platetopp med flex sone. Påkostet ovn med bl.a Pyrolyse og integrert steketermometer. Ovn, platetopp og oppvaskmaskin fra Siemens.

Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Badeværelse:

Meget romslig og pent flislagt badeværelse med vegghengt toalett, servant på vegghengt servantskap, delikate vegghengte dusjdører i dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin på badet og fordelerskap i himling. Vaskemaskin medfølger ikke i handelen.

Soverom:

Pent soverom malt i moderne fargevalg. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord samt mye oppbevaringsplass i garderobeskap. Eikeparkett på gulv.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med fjernvarme via radiatoranlegg. Gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.03.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om gjensidig rett til bruk av grunn for vedlikehold og reparasjoner, vann/kloakkledning, samt adkomstrett.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Seljeveien 25 og 29 Boligselskap, med sameiebrøk 43/2582

- Sameiet består av 34 leiligheter.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt.

- Sameiets eiendom er forsikret hos OBOS Skadeforsikring AS med polise nummer 13207.

- Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsførere med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker. Det samme gjelder for bortleie av tilleggsdel til seksjon.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016: Innstallering av nye målere for fjernvarme og strøm.

2015: Nye avtaler vedr. tømming av søppel, strøm, branntavle og fjernvarme.

2014: Frydenberg driftsforening ble opprettet. Foreningen skal ivareta drift og vedlikehold på Frydenberg.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan S-4084 datert 26.05.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Tomten i Seljeveien 6 er forespurt omregulert fra industri til boligformål. For mer informasjon sjekk saksnr. 201709410 hos Plan- og bygningsetaten.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.930,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, bredbånd, A-konto energi, felleskostnader ble blant annet kommunale avgifter, drift og generelt vedlikehold. bygningsforsikring.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4500,-pr. år. / 4500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett og er inkludert i fellesutgidtene. Tv-tuner/dekoder medfølger i handelen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.542.744,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Carl Berners plass 1 km
Ola Narr - Friluftsområde 1 km
Hasle kirke 1.2 km
Teglverkstomta 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.9 km
Sentralstasjon Oslo S 3.8 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.4 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.3 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.7 km
Bussholdeplass Fjellhaug 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 1.1 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 1.2 km
Treningssenter STERK 0.6 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 1 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1 km
Løren skole (1-7 kl.) 1.4 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.3 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.8 km
Valle Hovin videregående skole 2.6 km

Barnehager

Haslevangen barnehage (1-6 år) 0.3 km
Kanonen barnehage 0.7 km
Støperiet barnehageenhet (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.8 km
Kjøpesenter Hasle Torg 0.8 km
Postkontor Meny Løren 0.6 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.1 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.6 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.8 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 3 km
Dagligvare Kiwi Løren 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Rosenhoff 0.6 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.7 km
Kiosk/video Bazaar Løren 0.7 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.8 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,7 %
Andel kvinner 48,3 %
Gj.snittalder menn 32,2 %
Gj.snittalder kvinner 32,2 %
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Frydenberg Nord 3144 1102

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,2% av salgssummen.

Grunnhonorar: 12.500 ,- kr

Oppgjørshonorar: kr 3.950,- kr

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Halid Talic
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?