Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 600 000,- for kr 3 600 000,-

Velkommen til Seljeveien 37!

De store vinduene sørger for at man får inn mye naturlig lys og skaper en god atmosfære.

Fra stuen er det utgang til stor og solrik sydvestvendt balkong på ca. 9 m² med plass til utemøbler, grill m.m

Åpen kjøkkenløsning mot stue med pen hvit innredning fra Norema med glatte fronter, hvite fliser på vegg over laminat benkeplate

Kjøkken og spisestue

Delikat kjøkken

Åpen kjøkkenløsning mot stue

Kjøkken

Detalj

Delikat flislagt badeværelse med vegghengt wc, skålservant oppå underskap, innmurt speil med mulighet for lys over, dusjhjørne med rette dører i herdet glass og opplegg til vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights i nedsenket himling.

Badeværelse

Badeværelse

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng på 180x200, samt nattbord på hver side. Rikelig med oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe med praktisk innredning.

Soverom

Lys og romslig entré med god plass for oppbevaring av sko- og yttertøy i garderobe. Pen eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Gang

Solrik sydvestvendt balkong på ca. 9 m² med plass til utemøbler, grill m.m.

Hyggelig balkong med flott utsyn

Balkong

Utsikt

Målsatt planskisse

Møblert planskisse

Kart over nabolaget

Mulighet for garasjeplass i lukket anlegg

Fasade

Urtehage

Fasade

Vannspeilet på Frydenberg

Vannspeilet på Frydenberg

Vannspeilet på Frydenberg

Kiwi i Frydenbergveien

Lørenparken - en vakker sommerdag

Løren Torg

Meny på Løren Torg med post-i-butikk

Norli bokhandel på Løren Torg

Rema 1000 i Lørenveien

Bazaar (Løren frukt og grønt) har rikelig av frukt og grønt (søndagsåpent)

Interiørbutikken Houz

Kaffebrenneriet

Baker Hansen

Blomsterpikene

Treningssenter STERK i krysset Peter Møllers vei og Lørenveien

Sanjay's bar og restaurant

Løren T-banestasjon

Frydenberg - Strøken 2-roms med stor solrik sydvestvendt balkong. Heis til alle plan. Mulighet for garasjeplass.

Seljeveien 37

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 600 000,-

Frydenberg - Strøken 2-roms med stor solrik sydvestvendt balkong. Heis til alle plan. Mulighet for garasjeplass.: Frydenberg - Strøken 2-roms med stor solrik sydvestvendt balkong. Heis til alle plan. Mulighet for garasjeplass.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 139,-
AREAL (P-ROM / BRA)
42 / 42 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt til på Frydenberg/ Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay, Baker Hansen, Kaffebrenneriet og Løren Spiseri er hyggelige møtesteder. Nærmeste dagligvarebutikk ligger kun ca. 300 meter fra leiligheten, Kiwi på Frydenberg.

Løren Frukt & Grønt, Dominos Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, Grünerløkka, m.m.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Haslevangen bhg. (1-6 år) 0.2 km

Kanonen bhg. 0.6 km

Støperiet bhg. (1-6 år) 0.7 km

Barne- og ungdomsskoler:

Teglverket skole (1-10 kl.) 0.9 km

Hasle skole (1-7 kl.) 0.9 km

Sinsen skole (1-7 kl) 1 km

Løren skole (1-7 kl.) 1.3 km

Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.2 km

Videregående:

Fyrstikkalleen vgs 1.6 km

Valle Hovin vgs. 1.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 600 000,-

Felleskostnader

Kr 2 139,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

6

Byggeår

2014

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

42m2

Bruksareal

42m2

Tomt

579m2

KR-kode

5418123

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Seljeveien 37, 0575 Oslo

Gnr. 126, bnr. 176, snr. 46 i Oslo kommune.

Garasjeplass:

Frydenberg Garasjesameie C/D, gnr. 426, bnr.5, ideel andel 28/5688 i Oslo kommune

Tomten

Felles eiet tomt på 579 m² som tilhører sameiet. Fellesområdet er pent opparbeidet med belyste asfalterte interne veier uten biltrafikk, og med gressplener og prydbusker. I nærområdet finnes det lekeplasser for de yngste og sittebenker for de voksne. Fellesareal ligger skjermet for trafikk og støy og har en god gjennomtenkt løsning.

Parkering

Mulighet for kjøp av garasjeplass i Frydenberg Garasjesameie C/D til kr 350.000,-. Det påløper administrasjonskostnader på kr 697,- til forretningsfører ved tildeling av garasjeplass.

Fra leilighetsplan er det heis ned til garasjeanlegget.

Utover dette er det parkeringsmuligheter ved gateparkering som er regulert etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 46m²

Totalt bruksareal: 42m²

Totalt primærrom: 42m²

Primærrom:

6. etasje inneholder: Entré, badeværelse, kjøkken, stue og soverom.

I tillegg disponerer 1 kjellerbod på 8 m² med vegger i gitter utførelse.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.06.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann er antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasaden er pusset og malt. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Tekkematerialet er enten asfalt bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Det er personheis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Standard

Entré/gang:

Lys og romslig entré med god plass for oppbevaring av sko- og yttertøy i garderobe. Pen hvitoljet eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater. Adkomst til badeværelse og stue med åpen kjøkkenløsning.

Stue/Kjøkken:

Praktisk stue med åpen kjøkken løsning. Her er det plass til sofagruppe og spisebord. De store vinduene sørger for at man får inn mye naturlig lys og skaper en god atmosfære. Hvitoljet eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater. Fra stuen er det utgang til stor og solrik sydvestvendt balkong på ca. 9 m² med plass til utemøbler, grill m.m.

Åpen kjøkkenløsning mot stue med pen hvit innredning fra Norema med glatte fronter, hvite fliser på vegg over laminat benkeplate, oppvaskkum, ventilator med uttrekk, lys under overskap og opplegg til oppvaskmaskin. Kjøl- og fryseskap, samt oppvaskmaskin medfølger ikke i handelen.

Badeværelse:

Delikat flislagt badeværelse med vegghengt wc, skålservant oppå underskap, innmurt speil med mulighet for lys over, dusjhjørne med rette dører i herdet glass og opplegg til vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights i nedsenket himling. Vaskemaskin medfølger ikke i handelen.

Soverom:

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng på 180x200, samt nattbord på hver side. Rikelig med oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe med praktisk innredning. Pen hvitoljet eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Utstyr/fasiliteter:

- Kjellerbod (netting) i felles bodrom på ca. 8 m².

- Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgifter.

- Stor balkong på ca. 9 m².

- Nyere bygg fra 2014.

- Heis til alle plan.

- God utleieobjekt.

- Automatsikringer.

- Felles brannvarslingsanlegg.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer, og elektriske varmekabler i baderomsgulv.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 26.03.2014

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Det må bekreftes at sluttdokumentasjon til Vann- og avløpsetaten er innsendt.

- Sluttrapport for avfallshåndteringen må innsendes til behandling.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler bestemmelser om bruk av sameiets fellesarealer.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Seljeveien 35 og 37 Boligsameie, med sameiebrøk 43/3272.

Sameiet består av 50 leiligheter

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22981464.

Sameiet er forsikret hos Forsikringsselskap NEMI - polise nummer 2207168.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tilatt så lenge det eier følger husordensregler, og dyret ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Boligselskapet avregner faktisk forbruk av varmtvann og fyring. Avregningen foretas av Techem en gang i året og oppgjøret skjer over felleskostnadene.

Praktisk info: Deler av uteområder på bnr. 167 skal organiseres som et utomhussameie som skal eies av Seljeveien 31 og 33 Boligsameie og Seljeveien 35 og 37 Boligsameie med en ideell andel hver. Sameiet forplikter seg til å dekke sn forholdsmessige andel av kostnadene til drift og vedlikehold av utomhussameiet.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Henvendelser til styret bes sendes til: seljeveien35og37@styrerommet.net

Sameiet har egen hjemmeside: http://seljeveien35og37.weebly.com/

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan S-4084 datert 26.05.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Tomten i Seljeveien 6 er forespurt omregulert fra industri til boligformål. For mer informasjon sjekk saksnr. 201709410 hos Plan- og bygningsetaten.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Taklamper over spisebord og vegglamper på soverom medfølger ikke i handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.139,- pr. mnd. og inkluderer: fjernvarme og varmtvann kr 418,- kabel-tv og bredbånd fra Canal Digital kr 419,- samt diverese felleskostnader kr 1.302,- med blant annet forretningsførsel, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, trappevask, m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4.050 kr. pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.696.467,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Carl Berners plass 1.1 km
Ola Narr - Friluftsområde 1.1 km
Hasle kirke 1.4 km
Sinsenkrysset 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46 km
Sentralstasjon Oslo S 4 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.5 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.1 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.9 km
Bussholdeplass Haslevangen 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 1.3 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 1.3 km
Treningssenter STERK 0.4 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Teglverket skole (1-10 kl.) 1 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.2 km
Løren skole (1-7 kl.) 1.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 2.8 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.9 km
Valle Hovin videregående skole 2.3 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.5 km
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.7 km
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.6 km
Kjøpesenter Hasle Torg 0.9 km
Postkontor Meny Løren 0.5 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.2 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.5 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1 km
Dagligvare Kiwi Løren 0.4 km
Dagligvare Meny Løren 0.5 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.5 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.5 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.9 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 32,5 år
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Nord 2277 1289

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 55.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Anne Marte Roer
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator
Les mer om megler

Lurer du på noe?