Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 950 000,- for kr 4 950 000,-

Velkommen til Selvbyggerveien 16

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Utsikt

Stue

Stue

Stue

Stue

Balkong

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Balkong

Kjøkken

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 1

Kjøkken

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 2

Bad

Soverom 1

Bad

Bad

Bad

Entré

Bad

Entré

Fasade

Fasade

Fasade

Entré

Årvoll Skole

Tonsenhagen Skole

Årvoll

Årvoll Gård

Plantegning

Årvoll Senter

Årvoll Skole

Årvoll

Selvbyggerveien 16

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 700 000,-

Årvoll: Flott 3-roms med vedfyrt kamin, balkong og garasje. Nærhet til Lillomarka med lysløyper og alpinanlegg.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 823,-
Fellesgjeld:
Kr 312 754,-
AREAL (P-ROM / BRA)
68 / 70 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fantastisk flott beliggende, tett inntil markagrensen. Området er svært populært for både barnefamilier og mennesker med sans for trening, tur og friluft.

Like i nærheten ligger inngangsporten til Lillomarka. Både varierte sykkelstier, koselige turstier, Grefsenkleiva alpinanlegg og fantastiske skiløyper/lysløyper starter her! Alpinanlegget har bakker for både store og små. Hyppig preparering og lite folk i bakken, gir ofte nydelige skiforhold og til og med mulighet for pudderkjøring på de beste vinterdagene!

Inn til koselige betjente markastuer, som bl.a. Linderudkollen, Trollvannstua og Grefsenkollen, er det kun 20-30 minutter enten du går på ski eller til fots. Hit kan du enkelt komme deg frem også med barnevogn.

Idylliske Isdammen, kun en kort spasertur unna, er et yndet samlingssted for både store og små. Her står det grill til felles disponering hele året og flere hyggelige sittegrupper. Her kan de små boltre seg med orienteringsløp rundt vannet, naturlig klatrevegg, hinderløyper, kanopadling, fisking og bading. Vinterstid kan man gå på skøyter. Gruppa "Isdammens venner" drifter område sammen med kommunen og arrangere flere aktivitetesdager der i løpet av året. Hytta ved Isdammen kan i tillegg leies og har blitt et populært sted å arrangere barnebursdager.

I nærområdet ligger også Årvoll Gård, som har en rekke kulturelle arrangement og aktiviteter for store og små. Årvoll Gård leier også ut lokaler til ulike arrangement.

Kort gange til nærsenter på Årvoll og Tonsenhagen med matbutikker og kafé. Kort vei til offentlig kommunikasjon (buss), skoler og barnehager. Kort kjøreavstand til Linderud og Storo senteret.

Til tross for at Selvbyggerveien 16 ligger like ved markagrensen, er det mindre enn 10 km til Oslo sentrum. Meget effektivt og godt kollektivtilbud fra Årvoll (Stig) til sentrum. (Buss nr. 25, 31, 31E og 33). Buss 31 går døgnet rundt, hele året.

Med andre ord; Setter du pris på umiddelbar nærhet til marka og enkel adkomst til sentrum? Er du opptatt av trygge og gode oppvekstsvilkår for barn? Da er Selvbyggerveien 16 et fantastisk alternativ!

Barnehager og skoler

Bhg. Tonsenjordet barnehage (midlertidig) (1-6 år) 0.2 km

Bhg. Skauen barnehage (3-6 år) 0.3 km

Bhg. Årvollskogen barnehage (10 mnd-6 år) 0.4 km

1-10 kl. Årvoll skole 0.9 km

1-7 kl. Tonsenhagen skole 1 km

1-10 kl. Vollebekk skole 1.9 km

1-10 kl. Linderud skole 2.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 312 754,-

Totalpris

Kr 5 012 754,-

Felleskostnader

Kr 4 823,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1951

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

68m2

Bruksareal

70m2

Tomt

17211m2

KR-kode

5618101

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Selvbyggerveien 16, 0591 Oslo

Gnr. 86, bnr. 625 i Oslo kommune.

Leil.nr.0202 , andelsnr. 55,

Stig borettslag, Org.nr. 848 531 952

Tomten

Eiet tomt på 17.211,9 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellesareal med frukttrær, gressplen, heller, prydbusker, hekker, lekeapparater, benker, bord og asfalterte gangveier.

Parkering

Garasjeplass følger med salget. Selger har informert om at det vil bli installert lader til El-bil og kostnaden for dette vil bli på ca. kr 25.000,-. Dette må dekkes av ny kjøper. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 77 kvm

Totalt bruksareal: 70 kvm

Totalt primærrom: 68 kvm

Primærrom:

Entré, bad, kjøkken, stue og 2 soverom: 68 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod og to loftsboder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.12.2018 utført av Rana Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk. Innvendig kledd med plater og utvendig kledd med trepanel. Vinduer med isolerglass fra 2007 og balkongdør med isolerglass fra 2007. Saltak i trekonstruksjon. Etasjeskillere i trebjelkelag.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder skjevheter/plan- og helningsavvik samt svikt på gulvflatene og bom på enkelte av gulvflisene samt sprekkdannelser på flisene under baderomsvindu.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré

Velkommen inn til denne spennende leiligheten! Flott entré med plass til jakkeoppheng og skohylle, i tillegg en innebygd bod som kan innredes som garderobe.

Stue

Her får du en lys og romslig stue med flere møbleringsmuligheter. Plass til både tv-krok og spisebord med tilhørende stoler. Stuen har kamin, store vindusflater og utgang til balkong. Overflatebehandlet i 2018.

Kjøkken

Kjøkken fra IKEA (2015) Tidsmessig kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, benkeplate i laminat, rustfri oppvaskkum med avrenningsplate, ventilator i stålhette og integrerte hvitevarer.

Badeværelse

Behagelig bad innredet med dusjsone, veggmontert klosett og rundt servant plassert på benkeplate med hyllefunksjon. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom 1

Her får du et soverom med plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Her følger også en stor garderobe.

Soverom 2

Her får du også plass til en seng med tilhørende møblement. Innebygd garderobeskap medfølger.

I tillegg følger en balkong på ca. 10 m2, samt en kjellerbod på ca. 5m2 og to loftsboder.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.12.1961 og på rehabilitering av fasade datert 15.03.2013. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 9 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om garasjer, skjønn og erklæring vedr. kabelgrøft.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Stig borettslag.

Stig borettslag er medlem av Ungdommens Selvbyggerlag (USBL) og består i dag av 55 leiligheter fordelt på 11 hus. Borettslaget ble etablert og bygget i 1951 og er beliggende i Selvbyggerveien 4 til 22, samt Årvollveien 55 i Bjerke bydel.

Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00.

Borettslagets hjemmeside: www.stigborettslag.no

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Tillatelse til dyrehold søkes styret og gis dersom ingen beboere i huset kan gi dokumenterte medisinske årsaker for avslag. Dyr som ferdes på fellesområdene skal holdes under oppsyn, og det skal tas spesielt hensyn til andre beboeres forhold til dyr. Ekskrementer fra dyr skal fjernes umiddelbart.

Andre spesielle opplysninger: Borettslaget består av leiligheter samt noen mindre hybler. Det er åpnet for at andelshavere etter styregodkjennelse kan få innlemme hybel i (overliggende) 3.etg eller underliggende kjellerareal i sin andelsleilighet. Dette er i stor grad gjort. Egne avtaler vedr. utbygging er godkjent og skal signeres for dem som vil bygge ut.

Selger eier begge bodene på loftet over leiligheten og i følge selger skal det være mulig å søke styret for å få laget en trapp opp og omgjort bodarealet til et soverom. Dersom styret godkjenner må man søke plan og byggningsetaten for byggegodkjennelse.

Planlagte påkostninger:

- Alle balkongene i 2. etasje må rives og bygges på nytt pga. feilkonstruksjon (prisestimat 7-800 000). Planen er å fordele arbeidet ut over flere år, det har ikke startet enda pga. den økonomiske situasjonen.

- Husene må males rundt hvert tiende år, neste gang antatt i 2023 (pris ca. 1 000 000).

- Flere oppkjørsler har dårlig asfalt og bør på sikt asfalteres på nytt.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Det praktiseres ikke IN-ordning i borettslaget.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsavklart og det forventes raskt svar. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommunedelplan: KDP-17.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.823,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, forsikring, løpende vedlikehold, kabel-tv (GET), vaktmestertjenester og betjening av fellesgjeld.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Felleskostnadene øker med 3,5% fra 1. januar 2019.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 2.012,- ( kr 2.082,- fra 01.01.2019)

Kapitalkostnad renter: kr 217,-

Lånekostnader: kr 12,-

Kapitalkostnad avdrag: kr 454,-

Lånekostnader: kr 590,-

Garasjelån Avdrag: kr 718,-

Garasjelån Renter: kr 320,-

Dugnadstillegg: kr 100,-

27/39 Leie tomt garasje G20 ( 2121 - 16 ): 250

Garasjeleie G20 ( 1040 - 21 ): 150

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år.

Borettslaget er medeier i kabel-TV selskapet Årvoll Kabel-TV som benytter Get som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke tv er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.020.633,-. Av dette beløpet utgjør kr 312.754,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Bjerke
Grunnkrets Årvoll
Kirkesogn Tonsen

Steder i nærheten

Tonsen kirke 1.4 km
Bjerke travbane 1.6 km
Tonsenplassen 2.4 km
Linderudplassen 2.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.3 km
Sentralstasjon Oslo S 7.1 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 3.2 km
T-bane Linderud T-banestasjon 2 km
Trikk Grefsen stasjon vognhall 3.4 km
Buss Stig 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Årvoll Idrettsplass 0.9 km
Idrettsanlegg Tonsenhagen fotballbane 1.2 km
Treningssenter Fitness24Seven Bjerke 1.4 km
Treningssenter Puls Bjerke 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Årvoll skole (1-10 kl.) 0.9 km
Tonsenhagen skole (1-7 kl.) 1 km
Vollebekk skole (1-10 kl.) 1.9 km
Linderud skole (1-10 kl.) 2.9 km
Bjerke videregående skole 2.9 km
Kuben videregående skole 4.2 km

Barnehager

Tonsenjordet barnehage (midlertidig) (1-6 år) 0.2 km
Skauen barnehage (3-6 år) 0.3 km
Årvollskogen barnehage (10 mnd-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Årvoll senter 1.1 km
Kjøpesenter Linderud Senter 2 km
Postkontor / post i butikk Meny Vollebekk 1.9 km
Postkontor / post i butikk Coop Mega Linderud 2 km
Apotek Boots apotek Årvoll 1 km
Apotek Apotek 1 Bjerke 1.4 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 2 km
Dagligvare Kiwi Tonsenhagen 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Årvoll 1 km
Kiosk Lofthus Kiosk 1 km
Kiosk En til Pizza 1.4 km
Bensinstasjon Circle K Bjerke 1.5 km
Bensinstasjon Shell/7-Eleven Linderud 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,1 %
Andel kvinner 52,9 %
Gj.snittalder menn 33,7 år
Gj.snittalder kvinner 35,7 år
Husholdninger med barn 38,3 %
Husholdninger uten barn 61,7 %
Gj.snitt byggeår 2001
Gj.snitt tomtestørrelse 816
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Årvoll 2308 1109

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Christian Høiby
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Julie Vikheim Bjerklund
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?