Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 950 000,- for kr 3 950 000,-

Sameiet Eker Cement I

Sementveien ligger rett på utsiden av Hokksund sentrum

Pent opparbeidet fellesarealer. Bygget fremstår som tiltalende og moderne.

Solrik og koselig felles uteplass

Delvis overbygd terrasse med lang sommerkveldssol

Plass for både sittegruppe og spiseplass på terrassen. Markis

Fin utsikt fra terrassen

Stor felles plen

Koselig inngangsparti med muligheter for å nye kaffekoppen i morgensolen

Kjøkken med hvit pen profilert innredning fra Marbodal og grå laminat benker.

Integrert komfyr, induksjonstopp, damp-ovn og oppvaskmaskin

Lekkert kjøkken!

Spisestue

Åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue

God plass for spisestue

Lys og luftig leilighet med åpen løsning mellom kjøkken og stue

Stue

Stue med elektrisk peis og utgang til terrasse

Stue med elektrisk peis

Stort meget pent flislagt bad/vaskerom

Hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 3 har skaper på vegg som medfølger

Gang

Gang med to skyvedørsgarderober

Sementveien 19 - Hovedplan - 3D Floor Plan

Hokksund - Lekker nyere toppleilighet. 3 sov og fin terrasse med flott utsikt. Heis ned til parkeringskjeller! 3 min å gå til sentrum og togstasjon!

Sementveien 19

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 690 000,-

Hokksund - Lekker nyere toppleilighet. 3 sov og fin terrasse med flott utsikt. Heis ned til parkeringskjeller! 3 min å gå til sentrum og togstasjon!: Hokksund - Lekker nyere toppleilighet. 3 sov og fin terrasse med flott utsikt. Heis ned til parkeringskjeller! 3 min å gå til sentrum og togstasjon!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 690 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 854,-
AREAL (P-ROM / BRA)
102 / 102 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et pent opparbeidet område med leiligheter og eneboliger. Stille og rolig med fin utsikt mot Holtefjell. Flotte fellesarealer med plen og steinsatt plass med fine benker. Svært kort gangavstand til sentrum og offentlig kommunikasjon med tog/buss. Treningssenter m/basseng kun 2 minutter fra utgangsdøren.

Fantastiske turmuligheter i umiddelbar nærhet langs elvestien ved Drammenselva, som også er en av Norges beste lakseelver. Ca. 10 min kjøring til Fiskumvannet/Eikern som kan tilby gode bademuligheter.

Kun 5 min å gå til Hokksund sentrum med alle servicetilbud med bla flere koselige cafe/restauranter, butikker, bank, vinmonopol, lege, apotek m.m.

Kun 4 min å gå til jernbanestasjon/bussterminal/ Timesekspressen med god kommunikasjon til Drammen/Oslo og Kongsberg. Regiontog direkte til Gardermoen tar 1 time og 15 min. Enkel adkomst til E-134 til Drammen/Oslo og Kongsberg. Ca. 15 minutter å kjøre til Drammen og ca. 20 minutter å kjøre til Kongsberg.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider (www.ovre-eiker.kommune.no) finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Bare i Hokksund finnes tilbud om bla. fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, ten-sing, skitrekk/tautrekk og turn. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane, Salto treningssenter, Kurbadet, Lille Trim og ett rikt utvalg av forretninger mm.

Barnehager og skoler

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune, hvorav flere i Hokksund og 2 i kort avstand fra boligen. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no. Hokksund barneskole, se; www.minskole.no. Hokksund ungdomsskole og Eiker Videregående skole, se; www.hokksund.ungdomsskole.no og www.eiker.vgs.no.

Adkomst

Fra Hokksund sentrum følges Drammensveien retning Steinberg. Rett etter sentrum tas det første vei inn til høyre (nye avkjøring) som er Loesmoveien, følg denne forbi Hokksund kurbad og ta første vei til høyre. Leiligheten ligger i andre blokk på venstre side. For parkering følg veien ned til du ser gjesteparkering på nedsiden av felles plen (før innkjøring til felles parkeringskjeller). Se vedlagte kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 690 000,-

Felleskostnader

Kr 2 854,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2011

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

102m2

Bruksareal

102m2

Tomt

5526m2

KR-kode

191822

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sementveien 19, 3300 Hokksund

Gnr. 17, bnr. 346, snr. 22 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Ideell andel av felles eiet tomt på 5.526 kvm.

Største delen av tomten er felles hageanlegg med flotte beplantninger, koselig felles uteplass med benker, asfalterte gangstier, asfaltert parkering og en liten lekeplass.

Parkering

En plass i parkeringskjeller er inkludert i husleien. Dersom det er ønskelig å leie ytterligere plasser i parkeringskjeller må eier av parkeringskjeller kontaktes. Ca. pris kr 1.100,- pr. mnd. Kontakt megler for mer info.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for vann og avløp via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 110 kvm

Totalt bruksareal: 102 kvm

Totalt primærrom: 102 kvm

Leiligheten ligger i 4.etg.

Primærrom:

Entré, 3 soverom, bad, kjøkken, stue: 102 kvm

Sekundærrom:

Sportsbod i parkeringskjeller: 4 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.05.2018 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Tiltalende og lekker leilighet i øverste etasje. Gjennomgående god standard og lite bruksslitasje. Koselig sitteplass med morgensol ved inngangspartiet og stue med utgang til fin terrasse med lang ettermiddag/kveldsol og fin utsikt. Meget fin kjøkkenløsning med god benkeplass og barløsning.

Kort vei til heis ned til parkeringskjeller.

Bygget fremstår som tiltalende og moderne med flotte fellesarealer som er lyse og tiltalende med utstrakt bruk av fliser og glassbyggerstein innvendig.

Overflater i leiligheten:

Parkett i alle rom, unntatt entrè og bad som har fliser.

Malte vegger eller fliser på vegger.

Hvitmalte mur himlinger. Taket på badet er senket og har downlights.

Leiligheten ligger i 4.etg. Dørtelefon og heis.

Koselig overbygd inngangsparti. Flislagt plass for ett lite bord og to små stoler. Fint for å nyte morgenkaffen i solen.

Lys og romslig hall med 2 stk skyvedørsgarderober. Varme i gulv under fliser. Varmt vannsbereder i den ene garderoben.

Stort meget pent flislagt bad/vaskerom med klosett, servant, stor hvit baderoms innredning og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin og tørketrommel følger ikke med. Plass for tørketrommel og vaskemaskin. Benk/skap ved siden av vaskemaskinen. Mekanisk ventilasjon. Downlights i tak. Gulvvarme.

Kjøkken med hvit pen profilert innredning fra Marbodal og grå laminat benker. Fliser over kjøkkenbenk. Fin løsning med L form på innredningen som gir ekstra benkplass og mulighet for spiseplass/barløsning. Integrert komfyr, induksjonstopp, damp-ovn og oppvaskmaskin. Kjølekap medfølger, men ellers kun integrerte hvitevarer som medfølger. Montert avtrekksvifte over komfyr. Åpen løsning mot spisestue.

Romslig stue med elektrisk peis. Utgang til delvis overbygd terrasse på ca. 17 kvm med flott utsikt. Heller/fliser på gulv. Markise. Morgensol ved inngangspartiet. Sommersol på terrassen fra ca. kl 16.30 til ca. 22.00.

I tillegg er det 3 soverom hvorav ett med skyvedørsgarderober, ett med garderobeskap og ett med skap på vegg over sengen.

Bod i forbindelse med parkeringsplass i parkeringskjeller.

Vinskap, hengelamper, kommode og skoskap på soverom følger ikke med.

Oppvarming

Gulvvarme i bad og flisbelagt del i entrè. Elektrisk peis i stuen. Ellers elektrisk oppvarming ved panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.02.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 6 stk servitutter (to siste på listen er rettigheter) på eiendommen:

Dagboknr. 352788, tinglyst 2011: Bestemmelse om felles adkomstveg med eneboligen på gnr. 17 bnr. 361 og felles vedlikeholdsansvar samt felles ansvar for strøm til gatebelysning.

Dagboknr. 352840, tinglyst 2011: Samtykke til videre utbygging av naboeiendommer samt grensejustering.

Dagboknr. 680217, tinglyst 2012: Best. om vann/kloakkledning.

Dagboknr. 914408, tinglyst 2012: Bestemmelse om adkomst til fra trafostasjon.

Dagboknr. 518737, tinglyst 2011: Bestemmelse om adkomstrett og leierett til parkeringsplasser beliggende i garasjeanlegget under leilighetene.

Dagboknr. 518444, tinglyst 2011: Adkomstrett og bruksrett til boder og teknisk rom beliggende i garasjekjeller.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

I tillegg er dagboknr. 470845 tinglyst i 2011 - seksjoneringen innhentet og tilgjengelig hos megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Eker Cement 1, med sameiebrøk 102/6809.

Sameiet består av 48 leiligheter og 1 næringsseksjon (parkeringskjeller).

Forretningsfører er: Haug Regnskapslag SA

Formann i sameiet: Torbjørn Sletten

Dyrehold er tillatt.

Sameiet har nylig beise gavelvegg blokk 1 og 2, samt noe beplantning. Mulig noe behov for beplantning i 2018, men ikke grunnlag for å øke husleien. Regnskap for 2017 viser et overskudd på kr 84.043,-. Kopi av siste referat kan fåes fra megler.

Sameiet har tinglyst rett og plikt til leie en garasjeplass til hver leilighet i parkeringskjeller som eies av utbygger Hobbelstad & Rønning. Det er flere parkeringsplasser enn det er leiligheter og evt ledige plasser kan leies direkte av Hobbelstad & Rønning.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig formål i henhold til reguleringsplan Eker Sement felt B3 og B4 - stadfestet 16.06.2009. Kopi kan fåes ved henvendelse til megler. Eiendommen ligger innenfor fareområde for kvikkleire.

På nabotomten mot jernbanen er det startet bygging av 4 bygg på maks 4 etg. og med evt parkeringskjeller under. I denne forbindelse må utbygger av disse byggene også sørge for støyskjerm mot jernbanen. Ta kontakt med megler for evt mer info.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kr 2.854,- pr mnd i fellesutgifter som inkluderer følgende: Leie av en parkeringsplass i garasjekjeller, vaktmestertjenester herunder plenklipping, trappevask, vedlikehold av grøntarealer, snørydding og strøing, bygningsforsikring, normale drifts og vedlikeholdsutgifter, forretningsførsel, styrehonorarer, NextGenTel TV (grunnpakke og ett TV uttak) og bredbånd (30/30 hastighet, ønskes raskere må man betale tillegg), drift av heis og strøm i fellesarealene.

Kommunale avgift kr 4.198,- pr år. Fordelt på 3 terminer. Boligen har installert vannmåler og avgiften varierer med forbruket.

Renovasjonsavgift kr 2.669,- pr år.

Eier opplyser at de har ca. kr 13.100,- pr år i utgifter til strøm. (13.047 kwh pr år)

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og rabattavtaler. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr3.787.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Loesmoen Syd
Kirkesogn Haug

Steder i nærheten

Mjøndalen 7.7 km
Vestfossen 7.1 km
Krokstadelva 8.7 km
Hokksund 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 111.7 km
Jernbanestasjon Hokksund stasjon 0.6 km
Bussholdeplass Loesmoen butikken 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Loesmoen fotballbaner 1 km
Idrettsanlegg Hokksundhallen 1 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 1.4 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 7.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hokksund barneskole (1-7 kl.) 2.4 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Eiker videregående skole 1.5 km
Åssiden videregående skole 13.2 km

Barnehager

Lyngstua barnehage (0-5 år) 0.7 km
Knerten barnehage (0-5 år) 0.8 km
Maurtua barnehage (0-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 2 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 7.4 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 0.8 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 7.4 km
Apotek Boots apotek Hokksund 0.6 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 1 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Joker Hokksund 0.6 km
Dagligvare Spar Hokksund 0.6 km
Kiosk/video Mix Hokksund Storkiosk 1.1 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Langebru 1.6 km
Bensin Esso Lerberg Bensinstasjon 2 km
Bensin Uno-X Frognes 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 42,8 år
Gj.snittalder kvinner 45,8 år
Husholdninger med barn 27,1 %
Husholdninger uten barn 72,9 %
Gj.snitt byggeår 1989
Gj.snitt tomtestørrelse 563
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Loesmoen Syd 793 425

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon:1,1% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?