Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 100 000,- for kr 5 100 000,-

Databilder og fotografier er kun til illustrasjon. Se plantegning og leveransebeskrivelse i prospekt.

Omtrentlig plassering av leil. 33.

Omtrentlig plassering av leil. 33.

Oversiktsbilde med omtrentlig plassering.

Lørenskog Stasjonsby.

Rekkehus 4 i front, deretter 5 og 6.

Uteareal på ca. 76 kvm. inkl 3 terrasser.

Enderekkehus m/ca. 76 kvm uteareal og garasjeplass.

Stue m/utgang til uteareal og nordvestvendt terrasse.

Stue m/internett og tv-uttak.

Stue m/plass til sittegruppe og bord.

Det er plass til spisestuebord ved kjøkkenet.

Oppgradert kjøkken. Se nærmere beskrivelse i prospektet.

Terrasse/balkong i 2.etg. på ca. 6 kvm m/utgang fra hovedsoverom.

Balkong på ca. 6 kvm m/adkomst fra hovedsoverom.

Hovedsoverom m/utgang til ca. 6 kvm. balkong/terrasse.

Hovedsoverom m/utgang til balkong.

Romslig hovedsoverom på ca. 10,6 kvm.

Soverom 2 på ca. 6,5 kvm.

Soverom 2 på ca. 6,5 kvm.

Soverom 3 på ca. 6,5 kvm.

Soverom 3 på ca. 6,5 kvm.

Hovedbad i 2. etg. m/gulvvarme og opplegg for vaskmaskin.

Gang i 2. etg. m/vindu over trapp.

Gang i 2. etg.

Innvendig bod på ca. 3 kvm, samt ekstern sportsbod på ca. 5 kvm.

Bad 2 i 1. etg. m/gulvvarme og spotter i tak.

Flislagt entré m/utgang til ca. 7 kvm terrasse.

1 fast plass i garasjeanlegg er inkl.

Inngangsparti m/ca. 7 kvm terrasse.

Framtia barnehage ligger i gangavstand.

Luhr skole ligger i området.

Velkommen til tomtevisning!

3D-tegning til illustrasjon av 1. etg.

3D-tegning til illustrasjon av 2. etg.

Fastpris-Lørenskog Stasjonsby:Oppgrad. enderekkehus m/garasjepl.76 kvm uteareal m/3 terrasser & plen.2 bad. Ot:28. juni.

Sheikenveien 24

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 100 000,-

Fastpris-Lørenskog Stasjonsby:Oppgrad. enderekkehus m/garasjepl.76 kvm uteareal m/3 terrasser & plen.2 bad. Ot:28. juni.: Fastpris-Lørenskog Stasjonsby:Oppgrad. enderekkehus m/garasjepl.76 kvm uteareal m/3 terrasser & plen.2 bad. Ot:28. juni.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 840,-
AREAL (P-ROM / BRA)
85 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger på Haneborg i Lørenskog kommune. I nærområdet finner en alt fra grøntarealer til forretninger og servicetilbud. Det er lagt opp til at bruk av sykkel skal være et godt alternativ til transport i nærmiljøet med bla. sykkelparkering. Kollektivtrafikken er bra uansett hvor du vil reise. Lørenskog stasjon ligger i kort gangavstand. Herfra går det tog, buss og taxi. Det er fire togavganger i timen mot Lillestrøm og Oslo. Toget bruker kun atten minutter til Oslo sentrum. Buss nummer 361 Grorud T, 25 Majorstuen og 361 Guldhaug-Tømte har bussholdeplass ved stasjonen med avganger og ankomster flere ganger i timen. Det er også taxiholdeplass ved Lørenskog stasjon. Med bil er Akershus Universitetssykehus er ca. syv minutter unna, og til Oslo er det femten minutter og til Gardermoen tar det kun tjuefem minutter. Det er kort vei fra boligen til store skogsområder, idrettsanlegg, skiløyper og badevann. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. På Losby ligger også et av landets flotteste golfanlegg med både atten og ni hulls golfbane, Driving Range, Putting Green og nærspillsområde. Nordvest for Lørenskog Stasjonsby mot E6 planlegger Selvaag Gruppen å etablere en skihall med plass til langrenn, alpint, og freestyle. Metro, Triaden og Strømmen Storsenter, som også ligger i området, har et stort utvalg av forretninger og spisesteder. Les mer om skihallen som kommer på skihallen.no.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager og skoler i området. Se nabolagsprofil inntatt i prospektet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med kommunen.

Adkomst

Det skiltes ved felles tomtevisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 100 000,-

Felleskostnader

Kr 2 840,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2018

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

85m2

Bruksareal

90m2

Tomt

130m2

KR-kode

3818109

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sheikenveien 24, 1470 Lørenskog. Gnr. 106, bnr. 244 utskilles fra bnr. 196 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca. 10.900 kvm. etter fradeling fra gnr. 106, bnr. 196 i Lørenskog kommune. Avvik vil forekomme. Utomhusarealer leveres ferdig opparbeidet med bl.a. beplantning, fast dekke og grasbakke, og det vil bli plantet allergivennlige planter/trær. En felles avfallsbrønn for alle rekkehusene vil bli plassert utomhus ved innkjøring til gjesteplassene, se utomhusplanen. Det tas forbehold om endring av plassering som følge av offentlig krav eller prosjekttilpasning.

Parkering

Det medfølger 1 fast parkeringsplass i garasjeanlegget. Kontakt megler om nærmere info i tilknytning ev. kjøp eller leie garasjeplass i området. Det vil være gjesteparkeringsplasser. Det etableres til sammen ca. 54 parkeringsplasser i garasjeanleggene under boligene i salgstrinn to. Garasjeportene vil ha utvendig nøkkelbryter og innvendig snortrekk. Det er en portåpner til hver p-plass. Adkomst til garasjekjeller er gjennom garasjen på naboprosjektet Blinken under bygg A og B. Lading for el-biler ble tilbudt som tilvalg. Zaptec.com/no. Fordeler effekten mellom bilene som står til lading. Effekt inntil 22 kW per ladestasjon, maks to biler lader samtidig. Type 2 uttak. Individuell måling, automatisk, kommer sammen med faktura for varme. RFID brikke for å kunne bruke stasjonen Parkeringsplassene tinglyses som tilleggsareal til boligseksjonene. Selger tar forbehold om annen organisering av parkeringsplassene dersom det finnes nødvendig eller hensiktsmessig. Parkeringsplassene tildeles av utbygger iht. egen garasjeplan. Planen kan ikke endres. Asfalt-/betonggulv som er støvbundet. Støvbundet betong på vegg og i himling. Garasjeporthøyde på 2,15 meter.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal/primærrom: 90/85 kvm.

- Følgende rom vil inngå i leilighetens primærrom: Stue/kjøkken, tre soverom, to bad, gang, entré. Innvendig bod er sekundærrom. Boligens tre terrasser og eksterne bodarealer kommer i tillegg for alle arealangivelser. Terrassene er på 16, 7 og 6 kvm. Sportsbod er på ca. 5 kvm. Arealet er angitt hhv. som bruksareal, BRA, som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder. P-rom er BRA fratrukket innvendig bod/ sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpig beregninger forut for detaljprosjektering. Utbygger har forbeholdt seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste kvadratmeter basert på alminnelig avrundingsprinsipper.

Standard

Stue: Pen stue med vinduer som gir dagslys. Det er utgang til terrasse og uteareal. I stuen er det plass til sittegruppe og stuebord, samt at det er uttak, ett punkt, for tv og internett.

Terrasser/Uteareal: Nordvestvendt terrasse på ca. 16 kvm. med utgang fra stuen i 1.etg. og nordvestvendt terrasse på ca. 6 kvm. med utgang fra hovedsoverom i 2. etg. Sydøstvendt terrasse på ca. 7 kvm med utgang fra entré. Det er i tillegg uteareal på 76 kvm inkl. terrassene. Terrassegulvet består av impregnert terrassebord. På veggen, i himlingen, samt skilleveggen/-e ute er det panel som er grunnet og beiset to strøk og/eller fibersementplater. Det er utelampe med innvendig bryter, samt dobbel stikkontakt på hovedterrasse. Det er utekran på bakkeplan på stuesiden av huset. Det må påregnes nivåforskjell mellom utvendig terrasse-/ balkonggulv og innvendig gulv. På balkonger og terrasser leveres lakkerte stålspilerekkverk.

Kjøkken: Takhøy kjøkkeninnredning fra HTH på 228 cm. Komfyrskap med mulighet for senere integrering av platetopp og stekeovn. Demping på skuffer og skap, lux skuffer. Softline håndtak montert på underskap/skuffer, med bredde tilsvarende skap/skuff. Trykk-åpning på overskap. Kildesortering i skap under oppvaskkum. Hvitevarer inngår ikke i leveransen. Innredningen leveres iht. til kontraktstegninger/kjøkkentegning fra HTH. LED-lyslist under overskap. Dobbel stikkontakt over kjøkkenbenk og komfyrvakt. Teknisk stikkontakt til todelt komfyr med 25 amp til platetopp og 16 amp til stekeovn. Fire downlights som er hvite i himling ved kjøkken med dimmer. Slimline stålventilator.

Hovedsoverom: Hovedsoverom med plass til garderobeskap.

Soverom to og tre: Soverom med plass til garderobeskap.

Gulv: Parkett, 3-stavs fjorten mm eik hvitpigmentert, med hvitmalte lister. Unntak entré og bad.

Vegger: Malt tapet som er slett, fargekode NCS S 1000-N. Unntak bad.

Innerdører: Glatte hvite lettdører. Gjæret hvitt listverk med synlige stifter og matt kromvrider.

Himling: Hvitmalt tapet som er slett i himlimgen på soverommene. Nedforet hvitmalt og sparklet gipshimling i entré, gang, bad og på stue/kjøkken. Systemhimling i bod. Lampepunkt i himling i entré og gang. Stikk ved tak på soverommene og på kjøkken/i stuen. Lampe i himling i bod.

Innvendig bod: Atkomst til innvendig bod på ca. tre kvm. i 2.etg. med adkomst fra gang. Dobbel stikkontakt. Eventuelt ekstra stikk for tekniske installasjoner. Tekniske installasjoner og åpne eller innkassede kanalføringer, samt aggregat for balansert ventilasjon vil kunne forekomme.

Gang: Romslig gang i 2. etg. i tilknytning trappen.

Trapp: Åpen trapp med hvitmalte vanger/rekkverk. Lukkede trinn i nederste trapp. Trinn i hvitpigmentert eik.

Entré: Romslig entré i 1. etg. med plass til yttertøy og sko. To-veis porttelefon. Gulvfliser i størrelse 30x30 cm eller 33x33 cm. Primært mørkegrå fliser med grå fuger. Sokkelflis. Hvitmalt entrédør med lite vindu og FG godkjent lås. Gulvvarme under gulvfliser.

Hovedbad/Baderom 1: Bad i 2. etg. Hvite veggfliser som er blanke og 20x40 cm. Fire innfelte LED-downlights som er hvite i tak med dimmer. 80 cm speil med integrert lys. Stikkontakt på vegg ved vask. Vegghengt toalett, type Ifø 6875 eller tilsvarende. Servantbatteri, type Gustavsberg Nautic, med push-down ventil eller tilsvarende. Dusjbatteri, type Gustavsberg Nautic, med veggstang og hånddusj eller tilsvarende. Opplegg for vaskesøyle, herunder bla. stikkontakter for vaskemaskin/tørketrommel. Baderomsinnredning i hvit høyglans med Softline håndtak. Underskap med to skuffer, og størrelse som vist på tegning. Heldekkende polert servant som er hvit, type Bagno. Rettvinklede dusjvegger i herdet klart glass, 90x90 cm. Eventuelt nedsenking av gulv i dusjsone er avhengig av valgt leverandør. Det er gulvarme i badegulv.

Baderom 2: Bad i 1. etg. Hvite veggfliser som er blanke og 20x40 cm. Tre til fire innfelte LED-downlights som er hvite i tak med dimmer. Speil med integrert lys. Stikkontakt på veggen over vask. Vegghengt toalett, type Ifø 6875 eller tilsvarende. Baderomsinnredning i hvit høyglans med stålhåndtak. Underskap med to skuffer, og størrelse som vist på tegning. Heldekkende polert servant som er hvit, type Bagno, eller tilsvarende. Rettvinklede dusjvegger i herdet klart glass, 80x80 cm. Eventuelt nedsenking av gulv i dusjsone er avhengig av valgt leverandør. Det er gulvarme i badegulv.

Eksternt og annet: Sportsbod i garasjekjeller på ca. fem kvm følger med. Sportsbodene blir plassert langs garasjekjellerens langvegger i enden av hver enkelt parkeringsplass og er planlagt tinglyst som tilleggsdel til boligseksjonen. Det tas forbehold om annen organisering av bodene, samt at de fordeles av utbygger. Det gjøres oppmerksom på at det i enkelte boder kan forekomme tekniske installasjoner slik som ventilasjonskanaler og fremføring av VA-anlegget eller bæresystem. Slike installasjoner kan redusere det faktiske lagringsvolumet i sportsboden. Sportsboder er kun ment for lagring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger. Hvitevarer og garderobeskap medfølger ikke. Kontakt megler for nærmere info. Boligen leveres byggvasket.

Tilvalg for kr. 92.250,- fra utbygger er inkludert i kjøpesummen:

- 1-stav hvit eikeparkett som er mattlakkert og med hvit fotlist. Type Animoso EIG842PD; kr. 20.900,-.

- HTH Athena hvit eik finér-fronter; kr. 22.100,-.

- HTH laminat benkeplate 597 Surface, 40 mm; kostnadsfritt.

- Underlimt vask, type Intra Frame FR 60SX, med en stor kum og såpedipenser. Istedet for standardvask i alternativ layout, pris ved aleternativ planløsning; kr. 4.200,-.

- Mellomgrå veggflis som er matt og over kjøkkenbenk, type 3350PN10, 10x30 cm.; kr. 1.000,-.

- Armatur på kjøkken, type 2839F Oras Cubista kjøkkenbatteri; kr. 4.250,-.

- Baderom1 og 2. Lysegrå gulvflis på 10x10 cm, type GAA0K110; kr. 3.000,-.

- Baderom 2. Oras Cubista 2804 servantbatteri/armatur med rainshower og dusjbatteri/armatur 2892; kr. 11.500,-.

- Fire LED-downlights som er hvit og med dimmer i stuehimling; kr. 8.000,-.

- Komplett tv-/radio-, datapunkt og doble stikk iht tegning på hovedsoverom; kr. 7.500,-.

- Fem ekstra dobbeltstikk plasser fritt på vegg iht tegning; kr. 6.500,-.

- Ekstra stikk utvendig ved inngangsparti i 1. etg. og terrasse i 2. etg.; kr. 2.600,-.

- Ekstra sett med tre stk. nøkler til inngangsdør; kr. 700,-.

Tilvalg for kr. 52.023,- fra Solskjermingsgruppen er inkludert i kjøpesummen:

- 790x1540 Zip-screen i posisjon ni på tegning, på sidevinduet i stuen; kr. 17.440,-.

- 4000x3000 Terrassemarkise H60 i posisjon 1, på hovedterrassen; kr. 34.583,-.

Oppvarming

Boligene tilknyttes Akershus Fjernvarme for oppvarming og varmt tappevann. Oppvarming av stue/kjøkken og soverom skjer via radiatorer. Rørføringer frem til radiatorer legges skjult i konstruksjonen der dette er mulig ut i fra lyd-/konstruksjonsmessige forhold. Det er oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator. Fordelingsskap for forbruksvann og varme plasseres i vegg i leilighetene eller i tak på bad. Det leveres individuelle fjernavleste målere på oppvarming og varmt tappevann i hver bolig. Varme styres på hver radiator med mulighet for nattsenking. På badet er det gulvvarme, planlagt elektrisk. I leiligheter legges vannledninger som rør-i-rør. Synlige rørstrekk fra vegg til utstyr leveres forkrommede. Det installeres stoppekraner i alle leiligheter. Det skal være felles system for varmt tappevann som plasseres i kjeller. Systemet tilkobles fjernvarme. Det er lokalt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner plassert i garasje eller på tak. Tilluft føres til stue og soverom. Avtrekk føres fra bad, bod og kjøkken. Fellesarealer og parkering ventileres iht. forskriftskrav. Det leveres komplett el-anlegg med jordfeilvarsling, fordelingsskap og måler. Det må tegnes strømabonnement til hver bolig. Sikringsskap plasseres i leilighetene. Strømmåler til hver leilighet plasseres i trappegang eller i garasjekjeller. Hovedtavle plasseres sentralt i 1. etasje. Det leveres også svakstrømsskap der hussentralen til kabel-TV leverandøren kan plasseres. Strøm til fellesarealer og garasje blir levert fra egne målere. Kostnaden fordeles iht. eierbrøk og andeler i garasjeanlegget. El-installasjonene skal tilfredsstille NEK400 og andre relevante bestemmelser. Utstyret er innfelt og hvitt utstyr. I sportsboder, garasjekjeller og tekniske rom kan åpent anlegg benyttes. Anlegget for øvrig legges skjult der dette er mulig ut i fra lyd-/ konstruksjonsmessige forhold. Lading for el-biler tilbys som tilvalg. Det vil være kapasitet for inntil 15 stk. 16 amp ladere, en-fas. Kjøper er sammen med selger ansvarlig for å overføre strømabonnementet på kjøper ved overtakelse.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, evt. med unntak av urådigheter som slettes etter overdragelse. Sameiet vil ha legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G. G = folketrygdens grunnbeløp som per. 01.05.17 var kr. 93.634,-. Det er tinglyst trettito servitutter på eiendommen, gnr. 106, bnr. 196, som sameiets eiendom utskilles fra, som gjelder utskifting, skjønn, bestemmelse om bebyggelse, veg, elektriske kraftlinjer, nettstasjon, mast, vann, kloakk, pliktig medlemskap i velforening, adkomstrett, osv. På eiendommen til sameiet, gnr. 106, bnr. 244, er det ikke tinglyst heftelser pt. Det kan bli tinglyst ytterligere servitutter/erklæringer på eiendommen, herunder gjensidige rettigheter og forpliktelser i forhold til naboeiendommer til bruk, drift og vedlikehold av f.eks. adkomstretter, veier, avkjøringer, kjørearealer i garasjekjeller, gangveier, felles boder, lekeplasser, grøntarealer, vann og avløp osv. Det legges opp til at rettigheter og plikter knyttes opp mot det enkelte boligselskap, som representant for de respektive boligeiere. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/ erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet i dette eller fremtidige byggetrinn innenfor reguleringsplanen. Utskrift av grunnbøkene og servituttene kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Seksjonseier i sameiet har full rettslig råderett over seksjonen med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier eller leietaker. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom, hybel, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier. Dersom boenheten eller deler av den leies ut på tidspunktet for seksjonering, vil leietaker ha rett til å kjøpe seksjonen til 80 % av salgsverdien, jf. eieseksjonslovens kapittel tre. Seksjonering skjer vanligvis i forbindelse med overtakelse. Fra 1. januar 2014 ble det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres.

Regulering

Eiendommen, felt B1, O1, AF2, er regulert til bebyggelse og anlegg; kombinert bebyggelse og anleggsformål - bolig, forretning, kontor, bevertning, tjenesteyting, blokkbebyggelse og konsentrert småhusbebyggelse, undervisning, barnehage; Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur, vei; grønnstruktur, turdrag, park; hensynssone, faresone(høyspenningsanlegg), iht. plankart datert 02.03.2012, sist revidert 14.11.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.02.2012. Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Området rundt Lørenskog Stasjonsby er under utvikling og kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med reguleringsplanen for området, og kommunedelplan for uregulerte områder. reguleringskart med bestemmelser kan innhentes hos Lørenskog Kommune eller hos megler. Det gjøres særlig oppmerksom på planene på området vest for boligområdene herunder planlagt skihall med mer. Se kommuneplan 2015-2026, vedtatt av kommunestyret 15.2.2015 og sist endret av kommunestyret 18.11.2015, spesielt del tre som inneholder planbeskrivelse, bestemmelser og retningslinjer, samt temakart: www.lorenskog.kommune.no/filOversikt.aspx?MId1=13219&FilkategoriId=451

Økonomi

Omkostninger

1.Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 239.000,- og andel dokumentavgift utgjør således kr. 5.970,-.

2.Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-.

3.Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest kr. 724,- pr. stk.

4.Oppstartskapital er kr. 3.000,-.

5.Administrasjonsgebyr er kr. 30.000,-.

6.Totale omkostninger er kr. 40.219,-.

7.Total kjøpesum for leiligheten inkl. omkostninger er kr. 5.140.219,-.

Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Oppstartskapitalen er et én gangs kapitaltilskudd som ikke avregnes mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen betales i følgende terminer : 1. Ti prosent av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto så snart garanti jf. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt og kjøper har mottatt faktura. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet. Beløpet innbetales iht kontrakt etter at garanti er stilt. 2. Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringssbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest to virkedager før overtagelse. Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalgs-/endringssbestillinger før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven § 12. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47. Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Skårødegården
Kirkesogn Fjellhamar

Steder i nærheten

Skårer-Ødegården 0 km
Tangerudkrysset 0.5 km
Thurmanskogkrysset 2.5 km
Fjellhamar kirke 2.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 38 km
Sentralstasjon Oslo S 14.8 km
Jernbanestasjon Lørenskog 0.5 km
T-bane stasjon Stovner T-banestasjon 3.5 km
Bussholdeplass Postterminalen 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fjellhamar idrettsplass 1.9 km
Idrettsanlegg Fjellhamarhallen 2.2 km
Treningssenter Deutero 2.6 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 3 km

Steder av interesse

Skoler

Luhr skole (1-7 kl.) 0.2 km
Fjellhamar skole (1-7 kl.) 2.4 km
Solheim skole (1-7 kl.) 2.5 km
Lørenskog friskole (1-10 kl.) 2.8 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 2.1 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Stovner videregående skole 3.4 km
Mailand videregående skole 2.9 km

Barnehager

Framtia barnehage (0-6 år) 0.2 km
Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.8 km
Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Stovner Senter 3.6 km
Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 4.5 km
Postkontor Kiwi Haugenstua 3.1 km
Postkontor Coop Extra Stovner 3.6 km
Apotek Apotek 1 Haugenstua 3.1 km
Apotek Ditt Apotek Fjellhamar 2.4 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 3.6 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 4.5 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby 0.2 km
Dagligvare Joker Starveien 1.2 km
Kiosk/video Narvesen Stover t-bane 3.5 km
Kiosk/video Skjetten Video og Storkiosk 3.6 km
Bensin Circle K Lørenskog 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,2 %
Andel kvinner 46,8 %
Gj.snittalder menn 32,3 år
Gj.snittalder kvinner 34,1 år
Husholdninger med barn 34,9 %
Husholdninger uten barn 65,1 %
Gj.snitt byggeår 2006
Gj.snitt tomtestørrelse 2144
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Skårødegården 707 269

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Provisjon: Fastpris kr. 50.000,-.

Grunnhonorar: kr. 25.000,-.

Visningspakke: kr. 25.500,-.

Oppgjørshonorar: kr. 4.600,-.

SmartAnnonsepakke: kr. 13.500,-.

Kontroll av hjemmel og heftelser: kr. 1.250,-.

Kunderabatt: kr. 20.800,-.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Aleksander Myrvold
Jurist/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?