Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 390 000,- for kr 1 390 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Gang

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue med peis

Stue med utgang til balkong

Stue

Stue

Stue

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Bad

Balkong

Floorplan letterhead - Shetlandsgata 1a - Leilighet - 3D Floor Plan

Bugården - Lys og praktisk leilighet i 1. etasje med solrik vestvendt balkong.

Shetlandsgata 1A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 390 000,-

Bugården - Lys og praktisk leilighet i 1. etasje med solrik vestvendt balkong. : Bugården - Lys og praktisk leilighet i 1. etasje med solrik vestvendt balkong.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 1 390 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 500,-
Fellesgjeld:
Kr 128 977,-
AREAL (P-ROM / BRA)
56 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt beliggende med kort avstand til både by, tog-/busstasjon, butikk, skoler, barnehager. Bugårdsparken med flotte turområder og rekreasjonsmuligheter. Av skoler nevnes spesielt Sandefjord videregående som ligger kun 300 m fra boligen. Nærmeste undomskole er Bugården.

Bugårdsparken er Sandefjords største turpark og idrettspark med fotballbane, svømmehall, håndballhall, tennishall, ishall og friidrettanlegg. Området er også kjent for sitt mangfold og fasiliteter til barnefamilier og helt opp til de eldste. Det er flere nærliggende og populære barnehager. Avstanden til matbutikker er ikke lang, Meny er etablert ved Sandefjord videregående skole "storskolen" og på nye Komplett arena. Pindsle næringsområde med mange spennende butikker ligger kun 1,5 km. fra boligen.

Barnehager og skoler

Byskolen barneskole og Bugården ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjør Sandefjordsveien nordover forbi tempokrysset. I første lyskryss ta Peder Bogens gate til venstre og følg denne opp til toppen av veien og ta siste avkjørsel til høyre før rundtkjøringen. Boligen ligger så på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 390 000,-

Fellesgjeld

Kr 128 977,-

Totalpris

Kr 1 518 977,-

Felleskostnader

Kr 3 500,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1954

Soverom

1

Primærrom

56m2

Bruksareal

56m2

Tomt

1652m2

KR-kode

2218196

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Shetlandsgata 1A, 3238 Sandefjord

Gnr. 168, bnr. 78 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 9 i Shebo borettslag, org.nr. 952 781 987

Tomten

Flat tomt opparbeidet med plener, beplantning og biloppstillingsplass.

Parkering

Parkering på felles tomt i innkjøringen på utsiden av boligen.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp iht. Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 56 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

Primærrom:

Entre, stue, kjøkken, bad og soverom: 56 kvm

I tillegg disponerer boligen to antall boder i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.06.2018 utført av Hans Petter Olaussen.

Bebyggelse

Andelsleilighet som ligger i 1 etasje i rekkehus over to etasjer som er oppført med bindingsverk over grunnmurer av sementblokker i 1952. Bygget har utvendig liggende trekledning og saltak med takstein. Parkering på asfaltert gårdsplass. Det medfølger bod i kjeller. Det er tilgang til balkong direkte fra stue.

Alle vinduer med unntak av to er skiftet til vinduer og terrasedør av PVC med 3 lag isolerglass i 2011. Kjøkken er skiftet i senere år og bad er noe oppgradert. 1 Stavs Eik parkett er montert på kjøkken og entre. Overflater er vedlikeholdt med overflatebehandlinger.

TG2: Burde innstaleres mekanisk avtrekk, gliper i laminat på soverom og det mangler brannvarslingsapparat.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i prospektet. Alle interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leilighet i første etasje som inneholder entre, kjøkken, stue, bad og soverom. Leiligheten har en stor og romslig stue med utgang til solrik vestvendt balkong. Opprinnelig er leiligheten med to soverom og man kan enkelt sette opp en lettvegg i stuen for å få tilbake soverom nr. to dersom det er ønskelig. Store deler av leiligheten er nymalt i 2018 i lyse moderne farger. Gang, kjøkken og bad ble malt i 2014. Parkett på gulv i entre og kjøkken, laminat på stue og soverom.

Kjøkkenet har innredning i lys slett laminat utførelse av nyere årgang. Benkeplate av laminat med kitchenboard på vegg mellom benk og overskap. Badet er innredet med wc, servant og dusjhjørne med glassdør. Vinylbelegg på gulv med varmekabler.

Alle vinduer og terrassedør er nye i 2011 utenom to vinduer som er fra 2004. Det ble skiftet kledning og etterisolert i 2011. Selger opplyser at kjøleskapet ikke er helt i orden.

Alt i alt en lys og trivelig leilighet med lav fellesgjeld og felleskostnader som er godt vedlikeholdt og gir et godt inntrykk.

Oppvarming

Det er varme i gulv på bad og peis i stue. Ellers elektrisk oppvarming.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig innflytningstillatelse på bygningen i kommunens arkiv. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 « Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998».

Tinglyste heftelser og rettigheter

Ingen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Shebo borettslag.

Forretningsfører er USBL, tlf. 32 22 64 89

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt. Dispensasjon kan gis ved søknad til styret.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet BBL Finans sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene med virkning fra førstkommende årskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Området er i kommuneplan vedtatt 22.05.2014 avsatt til boligbebyggelse med tilhørende infrastruktur som tjenesteyting, nærbutikk, næringsbygg, grønnstruktur, idrettsanlegg, friområder, veier og teknisk anlegg.

Det er varslet igangsetting av detaljregulering 20180005 for eiendommer gnr 168, bnr 153/97/150/116 og deler av 114. Formålet er å tilrettelegge for boligbygging. Tiltakshaver er Bamble boligutvikling AS. Området ligger lenger inn i Shetlandsgata.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.500,- pr. mnd. og inkluderer:

Kommunale avgifter, avdrag/renter på andel fellesgjeld, utvendig forsikring, tv-signaler sfjbb, forretningsfører og revisor.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 241,-

Avdrag kr 458,-

Driftsutgifter kr 2 801,-

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 1 520 009,- Av dette beløpet utgjør kr 128.977,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 25 000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jonas Madsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?