Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 333 905,- for kr 333 905,-

Fotografier og databilder er kun til illustrasjon. Se leveransebeskrivelse og plantegning i prospekt.

Omtrentlig plassering av leil. B-20.

Illustrasjonsbilde med oppgang B i front. B-20

Stor stue og gjennomgående stue m/plass i to ender.

Stue med plass til sittegruppe og spisebord.

Moderne kjøkken fra Sigdal.

Stort hovedsoverom med to vinduer.

Soverom tre kan innredes som f.eks. barne- eller gjesterom.

Bad m/gulvvarme. Det er gjort tilvalg på flis. Se prospekt.

Det er opplegg for vaske- og tørkemaskin.

Entré m/plass til sko og yttertøy.

Det er en innvendig bod på ca. 3,8 kvm i tilknytning entréen.

Sportsbod på ca. fem kvm i kjeller følger også med.

Ta turen til Hasle Torg som ligger i området.

Fra tomten: http://tiedemannsfabrikken.byggefilm.no/

3D-tegning til illustrasjon av B-20.

Fastpris:Tiedemannsfabrikken-Stor og gjennomgående 3-roms.Sep/okt. 2018 tas det sikte på ot.

Sigurd Hoels vei 5, leil. B-20

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

Fastpris:Tiedemannsfabrikken-Stor og gjennomgående 3-roms.Sep/okt. 2018 tas det sikte på ot.: Fastpris:Tiedemannsfabrikken-Stor og gjennomgående 3-roms.Sep/okt. 2018 tas det sikte på ot.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 920,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 72 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Prosjektet ligger på flott til innerst i en blindvei på Ensjø like ved Hasle som er et av satningsområdene i Oslo i tilknytning boligutvikling. Både uterom og bebyggelse har gjennomgått en fornyelse de senere årene.

Ensjø ligger i bydel Gamle Oslo, samt delvis i bydel Grünerløkka. På Ensjø finner en flere daligvarebutikker, samt at T-banens linje 1-4 tar en enkelt ned til Oslo sentrum. Flotte grøntarealer gir fine turmuligheter. Hasle ligger også like ved og mange velger å gjøre unna småhandelen på Hasle Torg med matbutikk, vinmonopol, blomsterbutikk, treningssenter, apotek, bakeri, sushirestaurant, samt et meglerkontor med dyktige meglere. Det er også flere barnehager og skoler i området, bla. nye Teglverket skole på Hasle med visjon om å åpne dørene mot verden og fremtiden. For mer fast og løs info, se på: www.ensjo.org

Barnehager og skoler

Dersom skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Ensjøveien tar en til høyre inn Sigurd Hoels vei. Det skiltes med visningsskilter ved felles tomtevisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Felleskostnader

Kr 2 920,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2018

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

67m2

Bruksareal

72m2

KR-kode

381748

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Tomten

Eiet tomt på ca. 9.173,3 kvm p.t. med gnr. 128, bnr. 158, i Oslo kommune. Tomten blir opparbeidet med blant annet gressplen, beplantning, gangveier, lekeplass og parkanlegg med benker iht. utomhusplanen. Endelig detaljprosjektering vil medføre noen endringer på utomhusplanen. Fellesområdene slik som lekeplasser, gangveier, renovasjon, belysning med mer, vedlikeholdes av sameiet. Beboerne skal ha bruksrett til fellesområdene. Dersom boligene overleveres på en tid av året som ikke muliggjør ferdigstillelse av fellesområde med hensyn til beplantning med mer kan utomhus ferdigstilles etter overlevering.

Parkering

Kontakt megler for nærmere informasjon for evt. mulighet for kjøp og leie av garasjeplass.

25 % av parkeringsplassene i garasjeanlegget vil kunne få elbillader på 16A som tilvalg. Adkomst og nedkjøring til garasjeanlegget er planlagt lagt til hjørnet av oppgang B, se utomhusplan. Parkeringsanlegget for Tiedemannsfabrikken felt F vil være ett sammenhengende anlegg, og er prosjektert med 72 parkeringsplasser som er endring fra rammetillatelsen. Endringen er gjort i dialog med kommunen, men boligselger har tatt forbehold om endelig formell kommunal godkjenning. De med dokumentert behov vil ha forrang på handikapplasser. Utover dette er gateparkering etter områdets bestemmelser. Kontakt megler for nærmere informasjon om evt. muligheter for å kjøpe eller leie ekstra plass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Kostnader til drift og vedlikehold av vei- og fortau/gangarealer må dekkes gjennom sameiets felleskostnader.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 72 kvm. - stue/kjøkken, soverom en og , bad, entré, og innvendig bod.

Totalt primærrom: 67,5 kvm. - stue/kjøkken, soverom en og to, bad, og entré.

Sportsbod på ca. fem kvm vil tildeles av boligselger, og hovedsakelig være lokalisert i parkeringskjeller. Boligens uteplass og eksterne bodarealer er ekskludert fra arealangivelsene. Arealet er angitt henholdsvis som bruksareal, BRA, som er arealet

innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-rom som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom og sjakt med omsluttende vegger. På tegningene kan

det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Boligselger har tatt forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpig beregninger forut for detaljprosjektering. Boligselger har forbeholdet seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Dette kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene otil nærmeste kvadratmeter.

Bebyggelse

Prosjektet Tiedemannsfabrikken felt F oppføres etter teknisk forskrift av 2010, TEK10, med siste veiledning revidert juli 2015. 158 leiligheter fordeles på fem oppganger, A-E, i tre hus innerst i forlengelsen av Sigurd Hoels vei. Hus A vil grense opp mot eksisterende turvei i nordvest. Hus B vil grense til gatetun og eksisterende boligbygg mot vest. Hus C-E vil bli plassert langs fremtidig forlengelse av Sigurd Hoels vei. På andre siden av denne veien kommer fremtidige Tiedemannsfabrikken felt E, med samme type bebyggelse som på felt F. Eksisterende fabrikkpipe nordøst for felt F, nærmest oppgang E, skal bevares som kulturhistorisk landemerke. I forbindelse med gjennomføringen av prosjektet er det planlagt oppført varmeanlegg plassert i tilknytning til fabrikkpipen, samt transformatorstasjon planlagt plassert i det vestre hjørnet av tomten.

Hovedbæresystem i stål og betong. Etasjeskiller leveres hovedsakelig i betong. Det kan bli synlige v-fuger i himlinger. Fasader består i hovedsak av teglstein eller plate- og trekledning. Takkonstruksjonen isoleres og dimensjoneres i henhold til energiberegninger. Det legges taktekking med forskriftsmessig fall til sluk. Det må påregnes lokale nedforinger og/eller innkassinger i himlinger grunnet tekniske installasjoner i leilighetene. Nedforet himling kles med gips. Nedforinger og innkassinger er vist på kontraktstegninger, men ytterligere eller endrede nedforinger kan forekomme. NB: Ved behov for bruk av rullestol i leilighetene, må kjøper påregne å fjerne eller flytte hele, eller deler av innredningen i leiligheten. Innvendig med listverk med synlige stifter. Alle åpningsbare vinduer leveres med barnesikring. Felles vindusvask for fasadefeltene hvor lift er påkrevd administreres av sameiet og faktureres de berørte sameierne sammen med felleskostnadene.

Standard

Stue: Fin og romslig stue som er gjennomgående. Det er god plass til spisestuebord og sittegruppe. I stuen er det stikk for taklys ved toppvegg og komplett punkt for internett og tv.

Hovedsoverom: Stort hovedsoverom med to vinduer.Det er lampepunkt i tak, samt tomrør og boks for fremtidig internett og tv-punkt.

Soverom to: Soverom med atkomst fra stuen. Det er skyvedør. I taket er det lampepunkt.

Kjøkken: Fint kjøkken med lyse fronter fra Sigdal. Leveranse skjer iht. kontraktstegning. Mellom kjøkkebenk og overskap er det fliser, samt at det er nedforing fra himling til overskap. Det er hel benkeplate og komfyrskap med mulighet for senere integrering av komfyr. Avtrekk over komfyr med lys, type volumhette. Oppvaskbenk med nedfelt beslag i rustfritt stål. Ettgreps blandebatteri med høy svingbar tut og oppløft/propp. Batteri med stoppekran for oppvaskmaskin. Det er egne kurser til komfyr og induksjonstopp. Det er lampepunkt i tak, Downlight under overskap med dimmer, samt dobbel stikkontakt over kjøkkenbenk.

Bad: Moderne bad med gulvvarme og hvit innredning. Det er heldekkende benk med nedstøpt servant, og ettgreps blandebatteri med 90 cm-innredning: 90 cm-speil som har integrert belysning/lys i speilflaten, samt underskap med 30 cm hyller og 60 cm skuffer. Dusjsonen er nedsenket med mindre fliser. Nederste flisrad mot gulv kan bli annet format, farge og kan bli trukket litt inn. Hvit himling med hvite plater og innfelte downlight. Det kan bli luker og sprinkler i himlingen. Dobbelt stikk på vegg over vask, samt stikk for vaskesøyle. Utslagsvask med armatur, samt sluk.

Innvendig bod: Innvendig bod på ca. 3,8 kvm i tilknytning entré. Det er takarmatur og dobbel stikkontakt. Tekniske installasjoner vil forekomme, og vil kunne redusere bodens areal/lagringskapasitet.

Entré: Entré med skyvedørsfront. Det er plass til yttertøy og sko. To-veis porttelefon med lyd og bilde, samt lampepunkt i tak.

Gulv: 3 stavs 14 mm eikeparkett hvit pigmentert. Eik heltre gulvlist.

Vegg: Sparklet og malt med fargekode S 0502-Y.

Himling: Det er ikke taklist. Det er synlig V-fuge og sprinkler/sprinklerhoder i himling. Nedforinger og innkassinger er vist på kontraktstegninger, men ytterligere eller endrede nedforinger kan forekomme.

Innerdører: Glatte lettdører i hvitt og gjæret hvitt listverk med synlige stifter, samt matt kromvrider.

Eksternt og annet: Ekstern sportsbod på ca. fem kvm i kjeller. I enkelte sportsboder vil kunne være synlige tekniske installasjoner slik som f.eks. ventilasjonskanaler og fremføring av VA-anlegget eller bæresystem, som kan redusere det totale lagringsvolumet. Sportsboder er kun ment for lagring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger. Det installeres et standardisert fiber-IP-nettverk for distribusjon av medie-, telefoni- og datatjenester frem til boligen. Hvitevarer og garderobeskap medfølger ikke. Se boligselgers leveransebeskrivelse, samt utomhusplanen for foreløpig plassering av avfallsnedkast og trafo. Inngangsdøren til bygget ligger til venstre og porten til garasjeanlegget til høyre for leiligheten sett utenifra.

Tilvalg for kr. 6.095,- er inkludert i kjøpesummen:

Bad:

- Gulvfliser; marazzi progress brown 30x30cm. 10x10cm. i dusjsone.

- Veggfliser Carnaby wall beige 20x40 cm.

Kontakt megler for nærmere info og tilvalgsdokumentene.

Oppvarming

Det er hovedsaklig vannbåren oppvarming, fra lokalt nærvarmeanlegg eller med fjernvarme, til radiatorer. Oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator må påregnes. Gulvvarme på bad. Individuell måler på radiatorvarme og varmtvann. Kostnader for andel av varmtvann som går til fellesareal/ventilasjonsaggregat utfaktureres sammen med månedlige felleskostnader.

Det er balansert ventilasjonsaggregat i innvendig bod, i taket i bod, i taket i bad, eller i utvidet kjøkkenhette over komfyr på kjøkken. Innblåsing av luft til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenhette. Det er komplett el-anlegg frem til forbruker med jordfeilvarsling, fordelingsskap og måler. Elektropunkter er iht. bestemmelsene i NEK 400 fra 2010. Strøm til fellesarealer og garasje blir levert fra egne målere. Kostnaden fordeles iht. eierbrøk og andeler i garasjeanlegget. Trafo er etter planen plassert mellom hus A og B. Anlegg for belysning av private veier og fellesarealer i gårdsrommet eies og vedlikeholdes av det fremtidige sameiet.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, evt. med unntak av urådigheter som slettes etter overdragelse. Sameiet vil ha legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G. G = folketrygdens grunnbeløp som per. 01.05.17 var kr. 93.634,-. Det er tinglyst en servitutt på eiendommen:

- Dagboknr. 1039047, tinglyst: 10.11.2016: Bestemmelse om veg. Midlertidig godkjennelse av bredde på Sigurd Hoels vei, samt plikt til vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune.

Det kan bli tinglyst ytterligere nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet, herunder gjensidige rettigheter og forpliktelser i forhold til naboeiendommer til bruk, drift og vedlikehold av f.eks. veier, avkjøringer, kjørearealer i garasjekjeller, gangveier, lekeplasser, parkeringsplasser, grøntarealer osv. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det. Servituttene følger eiendommen. Kopi av grunnbøker og evt. servitutter kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom, hybel, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Boligen har ikke separat utleieenhet. Utleie og salg skal meldes til sameiets styre og forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier. Ved utleie må leietaker følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres. Se: www.nrpa.no for nærmere informasjon.

Regulering

Eiendommen, gnr. 128, bnr. 158, felt F er regulert til bolig iht. til reguleringsplan S-4420 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.12.2008.

Det er flere bygge- og reguleringssaker i hele området som gjelder oppføring av bolig eller tiltak i den forbindelse. Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen. Se: http://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/#599956,6643701,9 Se: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Økonomi

Omkostninger

1.Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad for leiligheten. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 694.000,- for leiligheten og andel dokumentavgift utgjør således kr. 17.350,-.

2.Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-.

3.Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest kr. 697,- pr. stk.

4.Oppstartskapital til sameiet kr. 4.032,-.

5.Transportgebyr kr. 30.000,-.

6.Totale omkostninger kr. 52.604,-.

7.Total kjøpesum for kontraktsposisjon og bolig inkl. omkostninger er kr. 4.042.604,-.

Se kjøpekontrakten punkt 5. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Oppstartskapitalen er et éngangs kapitaltilskudd til sameiet tilsvarer to måneders husleie, stipulert, og vil ikke bli avregnet mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen og omkostninger betales i følgende terminer:

1) 10 % av kjøpesummen for boligen, kr. 365.000,-, samt transportgebyret, kr. 30.000,-, innbetales til Selvaag Eiendomsoppgjør AS så snart garanti jfr. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt overfor kjøper. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet. Selger av kontraktsposisjonen har allerede innbetalt tilsvarende beløp til Selvaag Eiendomsoppgjør AS iht. kjøpekontrakten for boligen. Kjøpers innbetalte beløp samt rettigheter tilknyttet beløpet vil bli tiltransportert selger av kontraktsposisjonen så snart beløpet er disponibelt på Selvaag Eiendomsoppgjør AS sin klientkonto. Likeledes vil retten til det allerede innbetalte beløpet hos Selvaag Eiendomsoppgjør AS bli tiltransportert kjøper fra samme dato.

2) Resterende del av den totale kjøpesummen, dvs. resten av kjøpesummen for boligen kr. 3.285.000,- og kjøpesummen for kontraktsposisjonen kr. 333.905,-, samt tilvalg kr. 6.095,-, til sammen kr. 3.625.000,- ved kjøp til prisantydning, samt resterende omkostninger kr. 22.604,-, og eventuelle tilvalgs-/endringsbestillinger betales uoppfordret og må være disponibelt på Selvaag Eiendomsoppgjør AS sin klientkonto senest to virkedager før overtagelse. Innbetalt beløp sikres på Selvaag Eiendomsoppgjør AS sin klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kjøpesummen for boligen eller tilvalgs-/endringsbestillinger før boligselgeren har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringslova § 12. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringslova § 47. Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Ensjø Nord
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Dronning Ingrids plass 0.4 km
Teglverkstomta 0.9 km
Tøyenbadet 0.9 km
Munchmuseet 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.2 km
Sentralstasjon Oslo S 3.3 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.6 km
T-bane stasjon Ensjø T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Sofienberg 1.4 km
Bussholdeplass Gladengveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.5 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.5 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 0.6 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Teglverket skole (1-10 kl.) 1 km
Hasle skole (1-7 kl.) 0.6 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.3 km
Kampen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.5 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1 km
Etterstad videregående skole 1.4 km

Barnehager

Lille Tøyen barnehage (1-6 år) 0.4 km
Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.5 km
Damvokteren familiebarnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.8 km
Kjøpesenter Tøyen Senter 1.1 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.4 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.6 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.8 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Rema 1000 Ensjø 0.5 km
Dagligvare Kiwi Ensjø 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Ensjø t-bane 0.7 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.9 km
Bensin Shell Express Grenseveien 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,7 %
Andel kvinner 48,3 %
Gj.snittalder menn 33 år
Gj.snittalder kvinner 33,7 år
Husholdninger med barn 21,5 %
Husholdninger uten barn 78,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Ensjø Nord 3928 1518

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Øvrig dokumentasjon

Ytterligere informasjon, bla vedtekter, regnskap, og budsjett, kan fås ved å nedlaste komplett prospekt eller ta kontakt med megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 40.000,-.

Grunnhonorar: kr. 25.000,-.

Visningspakke: kr. 25.000,-.

Oppgjørshonorar kr. 6.000,-.

Nettpakke kr. 4.000,-.

Kontroll av hjemmel og heftelser: kr. 1.250,-.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Aleksander Myrvold
Jurist/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?