Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 960 000,- for kr 3 960 000,-

Fotografier og databilder er kun til illustrasjon. Se prospekt for leveransebeskrivelse og plantegning

Omtrentlig plassering av 3-roms i 3. etg. m/balkong.

Omtrentlig plassering av leil. C-62 i prosjektet.

Nordvestvendt balkong på ca. 7 kvm.

Stor stue med plass til sittegruppe og spisebord.

Vinduer på flere vegger gir godt med lys i stuen.

Moderne kjøkken fra Sigdal.

Stort hovedsoverom m/to vinduer.

Ca. 3 kvm. bod m/skyvedør i tilknytning hovedsoverom.

Soverom to kan innredes som f.eks. gjesterom eller kontor.

Moderne bad m/gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.

Romslig entré m/plass til sko og yttertøy.

Sportsbod på ca. fem kvm i kjeller følger også med.

Velkommen til tomtevisning.

3D-tegning til illustrasjon av C-62.

Tiedemannsfabrikken

Sigurd Hoels vei 5, leil. C-62

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 000 000,-

Tiedemannsfabrikken: 3R i 3.etg. m/ca. 7 kvm. nordvestvendt balkong. 30. nov. tas det sikte på overtakelse.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 325,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Prosjektet ligger på flott til innerst i en blindvei på Ensjø like ved Hasle som er et av satningsområdene i Oslo i tilknytning boligutvikling. Både uterom og bebyggelse har gjennomgått en fornyelse de senere årene.

Ensjø ligger i bydel Gamle Oslo, samt delvis i bydel Grünerløkka. På Ensjø finner en flere daligvarebutikker, samt at T-banens linje 1-4 tar en enkelt ned til Oslo sentrum. Flotte grøntarealer gir fine turmuligheter. Hasle ligger også like ved og mange velger å gjøre unna småhandelen på Hasle Torg med matbutikk, vinmonopol, blomsterbutikk, treningssenter, apotek, bakeri, sushirestaurant, samt et meglerkontor med dyktige meglere. Det er også flere barnehager og skoler i området, bla. nye Teglverket skole på Hasle med visjon om å åpne dørene mot verden og fremtiden. For mer fast og løs info, se på: www.ensjo.org

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kjør inn Gladengveien og ta deretter inn Bertrand Narvesens vei 8. Det skiltes under felles tomtevisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 000 000,-

Felleskostnader

Kr 2 325,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

2018

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

51m2

Bruksareal

55m2

KR-kode

381828

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sigurd Hoels vei 5, leil. C-62, 0655 Oslo. Gnr. 128, bnr. 158 i Oslo kommune. Eiendommen vil bli seksjonert. Endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil fremkomme når seksjoneringen er tinglyst. Endelig adresse fastsettes i vedtak av Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca. 9.173,3 kvm p.t. med gnr. 128, bnr. 158, i Oslo kommune. Tomten blir opparbeidet med blant annet gressplen, beplantning, gangveier, lekeplass og parkanlegg med benker iht. utomhusplanen. Endelig detaljprosjektering vil medføre noen endringer på utomhusplanen. Fellesområdene slik som lekeplasser, gangveier, renovasjon, belysning med mer, vedlikeholdes av sameiet. Beboerne skal ha bruksrett til fellesområdene. Dersom boligene overleveres på en tid av året som ikke muliggjør ferdigstillelse av fellesområde med hensyn til beplantning med mer kan utomhus ferdigstilles etter overlevering.

Parkering

Kontakt megler for evt. mulighet for leie eller kjøp av parkeringsplass. Utover dette er det gateparkering etter nærmere bestemmelser.

25 % av parkeringsplassene i garasjeanlegget vil kunne få elbillader på 16A som tilvalg. Adkomst og nedkjøring til garasjeanlegget er planlagt lagt til hjørnet av oppgang B, se utomhusplan. Parkeringsanlegget for Tiedemannsfabrikken felt F vil være ett sammenhengende anlegg, og er prosjektert med 72 parkeringsplasser som er endring fra rammetillatelsen. Endringen er gjort i dialog med kommunen, men utbygger tar forbehold om endelig formell godkjenning fra kommunen. De med dokumentert behov vil ha forrang på handikapplasser. Utover dette er gateparkering etter områdets bestemmelser. Kontakt megler for nærmere informasjon om evt. muligheter for å kjøpe eller leie ekstra plass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Kostnader til drift og vedlikehold av vei- og fortau/gangarealer må dekkes gjennom sameiets felleskostnader.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal/primærrom: 55/51,5 kvm. - stue/kjøkken, to soverom, bad, og entré.

Sportsbod på ca. fem kvm vil tildeles av boligselger, og hovedsakelig være lokalisert i parkeringskjeller. Boligens uteplass og eksterne bodarealer er ekskludert fra arealangivelsene. Arealet er angitt henholdsvis som bruksareal, BRA, som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-rom som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom og sjakt med omsluttende vegger. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Boligselger har tatt forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpig beregninger forut for detaljprosjektering. Boligselger har forbeholdet seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Dette kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste kvadratmeter.

Bebyggelse

Prosjektet Tiedemannsfabrikken felt F oppføres etter teknisk forskrift av 2010, TEK10, med siste veiledning revidert juli 2015. 158 leiligheter fordeles på fem oppganger, A-E, i tre hus innerst i forlengelsen av Sigurd Hoels vei. Hus A vil grense opp mot eksisterende turvei i nordvest. Hus B vil grense til gatetun og eksisterende boligbygg mot vest. Hus C-E vil bli plassert langs fremtidig forlengelse av Sigurd Hoels vei. På andre siden av denne veien kommer fremtidige Tiedemannsfabrikken felt E, med samme type bebyggelse som på felt F. Eksisterende fabrikkpipe nordøst for felt F, nærmest oppgang E, skal bevares som kulturhistorisk landemerke. I forbindelse med gjennomføringen av prosjektet er det planlagt oppført varmeanlegg plassert i tilknytning til fabrikkpipen, samt transformatorstasjon planlagt plassert i det vestre hjørnet av tomten.

Hovedbæresystem i stål og betong. Etasjeskiller leveres hovedsakelig i betong. Det kan bli synlige v-fuger i himlinger. Fasader består i hovedsak av teglstein eller plate- og trekledning. Takkonstruksjonen isoleres og dimensjoneres i henhold til energiberegninger. Det legges taktekking med forskriftsmessig fall til sluk. Det må påregnes lokale nedforinger og/eller innkassinger i himlinger grunnet tekniske installasjoner i leilighetene. Nedforet himling kles med gips. Nedforinger og innkassinger er vist på kontraktstegninger, men ytterligere eller endrede nedforinger kan forekomme. NB: Ved behov for bruk av rullestol i leilighetene, må kjøper påregne å fjerne eller flytte hele, eller deler av innredningen i leiligheten. Innvendig med listverk med synlige stifter. Alle åpningsbare vinduer leveres med barnesikring. Felles vindusvask for fasadefeltene hvor lift er påkrevd administreres av sameiet og faktureres de berørte sameierne sammen med felleskostnadene.

Standard

Stue: Stor stue med plass til spisestuebord og sittegruppe. I stuen er det stikk for taklys ved toppvegg og komplett punkt for internett og tv. Det er utgang til sydvendt balkong.

Balkong: Nordvestvendt balkong på ca. 7 kvm. med betong- eller tremmegulv. Det er utelampe med innvendig bryter og dobbel stikkontakt. Veggen består av tegl og plater.

Hovedsoverom: Romslig hovedsoverom med lampepunkt i tak, samt tomrør og boks for fremtidig internett og tv-punkt.

Innvendig bod: Innvendig bod på ca. 3 kvm i tilknytning hovedsoverommet. Det er takarmatur og dobbel stikkontakt. Tekniske installasjoner vil forekomme, og vil kunne redusere bodens areal/lagringskapasitet.

Soverom to: Soverom med atkomst stuen og lampepunkt i tak.

Kjøkken: Fint kjøkken med lyse fronter fra Sigdal. Det kan velges mellom tre stilretninger på kjøkkenfronter/benkeplate uten tillegg i pris. Beskrivelse av valgmulighetene kan fås ved henvendelse til megler. Leveranse skjer iht. kontraktstegning. Mellom kjøkkebenk og overskap er det fliser, samt at det er nedforing fra himling til overskap. Det er hel benkeplate og komfyrskap med mulighet for senere integrering av komfyr. Avtrekk over komfyr med lys, type volumhette. Oppvaskbenk med nedfelt beslag i rustfritt stål. Ettgreps blandebatteri med høy svingbar tut og oppløft/propp. Batteri med stoppekran for oppvaskmaskin. Det er egne kurser til komfyr og induksjonstopp. Det er lampepunkt i tak, Downlight under overskap med dimmer, samt dobbel stikkontakt over kjøkkenbenk.

Bad: Moderne bad med gulvvarme og hvit innredning. Det er heldekkende benk med nedstøpt servant, og ettgreps blandebatteri med 90 cm-innredning: 90 cm-speil som har integrert belysning/lys i speilflaten, samt underskap med 30 cm hyller og 60 cm skuffer. Veggflisene er hvite og gulvflisene er grå. Dusjsonen er nedsenket med mindre fliser. Nederste flisrad mot gulv kan bli annet format, farge og kan bli trukket litt inn. Hvit himling med hvite plater og innfelte downlight. Det kan bli luker og sprinkler i himlingen. Dobbelt stikk på vegg over vask, samt stikk for vaskesøyle. Utslagsvask med armatur, samt sluk.

Entré: Entré med plass til yttertøy og sko. To-veis porttelefon med lyd og bilde, samt lampepunkt i tak.

Gulv: 3 stavs fjorten mm. eikeparkett hvit pigmentert . Eik heltre gulvlist.

Vegg: Sparklet og malt med fargekode S 0502-Y.

Himling: Det er ikke taklist. Det er synlig V-fuge og sprinkler/sprinklerhoder i himling. Nedforinger og innkassinger er vist på kontraktstegninger, men ytterligere eller endrede nedforinger kan forekomme.

Innerdører: Glatte lettdører i hvitt og gjæret hvitt listverk med synlige stifter, samt matt kromvrider.

Eksternt og annet: Ekstern sportsbod på ca. fem kvm i kjeller. I enkelte sportsboder vil kunne være synlige tekniske installasjoner slik som f.eks. ventilasjonskanaler og fremføring av VA-anlegget eller bæresystem, som kan redusere det totale lagringsvolumet. Sportsboder er kun ment for lagring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger. Det installeres et standardisert fiber-IP-nettverk for distribusjon av medie-, telefoni- og datatjenester frem til boligen. Hvitevarer og garderobeskap medfølger ikke. Se utbyggers leveransebeskrivelse, samt utomhusplanen for foreløpig plassering av avfallsnedkast og trafo.

Oppvarming

Det er hovedsaklig vannbåren oppvarming, fra lokalt nærvarmeanlegg eller med fjernvarme, til radiatorer. Oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator må påregnes. Gulvvarme på bad. Individuell måler på radiatorvarme og varmtvann. Kostnader for andel av varmtvann som går til fellesareal/ventilasjonsaggregat utfaktureres sammen med månedlige felleskostnader.

Det er balansert ventilasjonsaggregat i innvendig bod, i taket i bod, i taket i bad, eller i utvidet kjøkkenhette over komfyr på kjøkken. Innblåsing av luft til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenhette. Det er komplett el-anlegg frem til forbruker med jordfeilvarsling, fordelingsskap og måler. Elektropunkter er iht. bestemmelsene i NEK 400 fra 2010. Strøm til fellesarealer og garasje blir levert fra egne målere. Kostnaden fordeles iht. eierbrøk og andeler i garasjeanlegget. Trafo er etter planen plassert mellom hus A og B. Anlegg for belysning av private veier og fellesarealer i gårdsrommet eies og vedlikeholdes av det fremtidige sameiet.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, evt. med unntak av urådigheter som slettes etter overdragelse. Sameiet vil ha legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G. G = folketrygdens grunnbeløp som per. 01.05.17 var kr. 93.634,-. Det er tinglyst en servitutt på eiendommen:

- Dagboknr. 1039047, tinglyst: 10.11.2016: Bestemmelse om veg. Midlertidig godkjennelse av bredde på Sigurd Hoels vei, samt plikt til vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune.

Det kan bli tinglyst ytterligere nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet, herunder gjensidige rettigheter og forpliktelser i forhold til naboeiendommer til bruk, drift og vedlikehold av f.eks. veier, avkjøringer, kjørearealer i garasjekjeller, gangveier, lekeplasser, parkeringsplasser, grøntarealer osv. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det. Servituttene følger eiendommen. Kopi av grunnbøker og evt. servitutter kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom, hybel, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Boligen har ikke separat utleieenhet. Utleie og salg skal meldes til sameiets styre og forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier. Ved utleie må leietaker følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres. Se: www.nrpa.no for nærmere informasjon.

Regulering

Eiendommen, gnr. 128, bnr. 158, felt F er regulert til bolig iht. til reguleringsplan S-4420 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.12.2008.

Det er flere bygge- og reguleringssaker i hele området som gjelder oppføring av bolig eller tiltak i den forbindelse. Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen. Se: http://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/#599956,6643701,9 Se: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Økonomi

Omkostninger

1.Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad for leiligheten. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 522.000,- for leiligheten og andel dokumentavgift utgjør således kr. 13.050,-.

2.Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-.

3.Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest kr. 724,- pr. stk.

4.Oppstartskapital til sameiet kr. 3.080,-.

5.Totale omkostninger kr. 17.379,-.

6.Total kjøpesum for bolig inkl. omkostninger er kr. 4.017.379,-.

Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Oppstartskapitalen er et éngangs kapitaltilskudd til sameiet tilsvarer to måneders husleie, stipulert, og vil ikke bli avregnet mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen betales i følgende terminer :

1. Ti prosent av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto så snart garanti jf. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt og kjøper har mottatt faktura. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet. Megler fakturerer kjøper for beløpet.

2. Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringssbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest to virkedager før overtagelse.

Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalgs-/endringssbestillinger før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven § 12. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47. Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 50.000,-.

Grunnhonorar: kr. 25.000,-.

Visningspakke: kr. 25.000,-

Oppgjørshonorar kr. 4.550,-.

SmartAnnonsepakke: kr. 13.500,-.

SmartAnnonsepakkerabatt: kr. 5.800,-.

Kunderabatt: kr. 41.000,-.

Kontroll av hjemmel og heftelser: kr. 1.250,-.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Aleksander Myrvold
Jurist/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?