Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 200 000,- for kr 4 200 000,-

Balkong

I direkte tilknytning til både kjøkken og stue er det fin plass til spisebord - et naturlig samlingssted for venner og familie - direkte utgang til balkong

Det er rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon i stuen

Leiligheten har en stor og god stue med åpen kjøkkenløsning

Kjøkkeninnredning fra byggeår. Glatte fronter med rustfrie håndtak. Benkeplate i laminat

Den åpne kjøkkenløsningen tillater en god kommunikasjon mellom stue og kjøkken

Kjøkken

Balkong

Balkong

Balkong

Badet har dusjplass med dusjvegger i herdet glass, servant nedfelt i benk med skap under og vegghengt wc

Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Lekkert flislagt bad med varmekabler i gulv og spotter i himling

Soverom I - God størrelse og rikelig med plass til dobbeltseng

Soverom I - Praktisk og lyst soverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende garderobeskap

Soverom I

Soverom II

Praktisk og romslig entré med plass til klesavheng. Fra entré har man adkomst til leilighetens øvrige rom, dette understøtter leilighetens meget gode planløsning

Entré - Velkommen hjem

Plantegning

Velkommen til Sigurd Hoels vei 51 - Presentert av Eiendomsmegler Krogsveen avd. Hasle

Fasade

Fasade

Område fasade

Område utendørs

Nærområde

Teglverket Skole

Teglverket Skole

Tøyen Kolonial

Hovinbekken

Hasle

Tiedemannsbyen/Ensjø

Sigurd Hoels vei 51

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 300 000,-

Tiedemannsbyen/Ensjø: ENSJØ - Strøken 3-roms fra 2016 m/ balkong & heis . Ingen fellesgjeld. Sentral og attraktiv beliggenhet. Garasjeplass*

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 604,-
AREAL (P-ROM / BRA)
63 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i rolige og grønne omgivelser i Tiedemannsbyen på Ensjø. Den nye bydelen som planlegges på Ensjø ligger meget sentralt, men likevel tilbaketrukket fra Oslo sentrum. Med den pågående utviklingen fra bilby til boligby, med nyetablering av ca. 6.000 nye boliger, 10.000 nye arbeidsplasser og ny infrastruktur med parker, skoler, barnehager, forretninger m.m. ser Ensjøs framtidsutsikter svært lyse ut. Med en god variasjon av brukere skal det tilrettelegges for et levende miljø 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Området Ensjø, Kampen, Lille Tøyen, Hasle og Hovin tilbyr et mylder av tur- og sykkelstier, parker, hvilebenker og grønne lekeplasser. Kort avstand til alle aktiviteter, idrettsanlegg og friområder på Valle Hovin og Jordal Amfi, Middelalderparken i Gamlebyen og den sjarmerende bebyggelsen på Vålerenga og Kampen. Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser.

Kort vei også til barnehager og skoler i alle trinn og gangavstand til treningssentre som SATS Elixia og Fresh Fitness. Her bor du med kort gangavstand til sentrum, samtidig som du bor "landlig" til.

T-bane med hyppige avganger fra Ensjø t-banestasjon med kun tre stopp til Oslo sentrum. Det går dessuten buss i alle retninger - kun 2-3 minutter fra Tiedemannsbyen.

Barnehager og skoler

Lille Tøyen Bhg. (1-6 år) (0.5 km)

Veslekampen Bhg. (0-6 år) 0.8 km

1-7 kl. Kampen skole (0.8 km)

1-7 kl. Hasle skole (0.9 km)

1-7 kl. Tøyen skole (1 km)

1-10 kl. Nyskolen i Oslo (1.3 km)

8-10 kl. F21 - ung.skole (1.4 km)

8-10 kl. Jordal ung.skole (1.5 km)

8-10 kl. Sofienberg ung.skole (1.6 km)

F21 - Vgs. (1.1 km)

Etterstad Vgs. (1.3 km)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 300 000,-

Felleskostnader

Kr 2 604,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2016

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

63m2

Bruksareal

65m2

Tomt

6779m2

KR-kode

37.18195

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sigurd Hoels vei 51, 0655 Oslo

Gnr. 128, bnr. 145, snr. 31 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 6.779 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og pent opparbeidet med plen, lekeplass og prydbusker.

Parkering

* Det er mulighet for kjøp og leie av garasjeplass i Petersborgkvartalet garasjesameie. Leiepris ligger på ca. kr. 1000 - 1500,- i mnd. Ta kontakt med megler for videre informasjon om evt. venteliste og pris.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 63 kvm

I tillegg disponerer boligen to boder på henholdvis 5,5 kvm og 3 kvm i 1. etasje og kjeller.

Bta. er skjønnsmessig beregnet. Boder utenfor boligen er ikke medregnet i bruksarealet.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.10.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Oppført i bærende betongkonstruksjoner. Teglforblendet. Antatt fundamentert på drenert og stabil grunn. Kjeller i betongkonstruksjon inneholdende

fellesarealer og boder. Isolerglass i trerammer med topphengsling. Ett fastkarmsvindu i stuen. Produksjonsår 2015. Balkongdør fra 2015 med glassfelt.

Brann (B 30) og lydklassifisert (40 db) inngangsdør. Kikkehull. Glatte dører med terskler og overstrømmingsspalte ved terskel for sirkulering av luft. Utkraget balkong i betong med rekkverk i stål. Høyde på rekkverk er ca. 103 cm. Balkongen er på ca. 10,5 kvm. Balkongen er østvendt.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Sigurd Hoels vei 51 - En strøken 3-roms fra 2016 med solrik balkong. Leiligheten har en sentral og fin beliggenhet med kort vei til det meste.

Entré: Romslig entré med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy. Fra entreen er det inngang til boligens øvrige rom.

Stue: Stuen er romslig og gir deg en åpen og luftig følelse. De store vindusflatene gir rommet rikelig med naturlig lys og en god romfølelse. Fra vinduene har du utsikt mot sør-/sørøst og pent opparbeidet gårdsrom. Pent parkettgulv, hvitmalte vegger og himling.

Kjøkken: Leiligheten har en åpen kjøkkenløsning med en naturlig overgang til stuen. Her har man plass til et større spisebord for hyggelige måltider med familie og venner. Kjøkkeninnredning fra byggeår. Glatte fronter med rustfrie håndtak. Benkeplate i laminat. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Induksjon koketopp. Innebygget stekeovn. Nisje til kjøleskap og oppvaskmaskin. Lekkasjestopper i benkeskapet under oppvaskkummen.

Baderom: Innbydende og romslig flislagt baderom med varmekabler i gulv. Baderommet har god plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Baderommet inneholder veggmontert toalett, servant, servantskap med glatte hvite skapfronter, innfelt speil i veggflisene, belysning over speil, Flislagt baderomskabin med nedsenket dusjnisje med innfellbare glassdører.

Soverom I (Hovedsoverom): Romslig hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng og tilhørende skap. Vendt mot rolige omgivelser så her kan du sove med vinduet åpent.

Soverom II: Praktisk soverom som fungerer fint som et gjesterom/barnerom og/eller kontor. I likhet med hovedsoverommet vender også dette rommet ut mot skjermet gårdsrom. Pent parkettgulv, malte vegger og himling.

Balkong: Fra stuen har du tilgang til en stor og solrik balkong (østvendt) på ca. 10,5 m² med fri og fin utsikt mot rolig bakgård slik at du kan nyte fine dager og kvelder med godt selskap. Her er det plass til en stor og fin sittegruppe. Elektrisk- og gassgrill er tillatt under forsvarlig bruk.

Videre følger det med en bod i kjeller på 5,5 kvm og en i 1.etg. på 3 kvm. Samt. en liten bod i leiligheten på ca. 2 kvm.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 20.06.2017. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Sluttrapport for avfallshåndtering og forurenset grunn må sendes Plan- og bygningsetaten for behandling, senest ved søknad om ferdigattest. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom som inneholder bestemmelser om veg. Joh. H. Andresens vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune. Denne servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Tiedemannsbyen Petersborgkvartalet Eierseksjonssameie med sameiebrøk 66/15847.

Sameiet består av 210 boligseksjoner, 3 næringsseksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes. Dyrehold er tillatt med husdyr dersom dette ikke er til sjenanse for andre beboere.

Sameiets eiendommer er forsikret i IF SKADEFORSIKRING (35704) med polisenummer 1190900. Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig. Oppstår det skade i leiligheten, skal seksjonseier sørge for å begrense skadeomfanget mest mulig og prøve å kartlegge årsaken til skaden. Skaden meldes til forsikringsavdelingen i OBOS

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4420 datert 17.12.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Området er i stor vekst, og er en del av "Ensjøbyen". Bygging i området må forventes. Tomtene syd og sydvest er også regulert til bolig(Utsiktskvartalet). Se http://www.ensjo3d.no/ for illustrasjoner av "Ensjøbyen". Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.604,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader (Kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, trappevask, drift- og vedlikehold, forretningsførsel, m.m.), tillegg kabel-TV-avgift, bredbånd og A konto energi (Varmtvann og fjernvarme).

Herav:

Felleskostnader: kr 1.782,-

TV: kr 183,-

A konto energi: kr 462,-

Bredbånd: kr 177,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4525 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 183 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.413.967,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Ensjø Nord
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Dronning Ingrids plass 0.5 km
Munchmuseet 0.9 km
Tøyenbadet 0.9 km
Kampen kirke 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.3 km
Sentralstasjon Oslo S 3.3 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.7 km
T-bane stasjon Ensjø T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Sofienberg 1.5 km
Bussholdeplass Gladengveien 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.5 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.5 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 0.5 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.7 km
Kampen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.1 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.1 km
Etterstad videregående skole 1.3 km

Barnehager

Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.6 km
Kampen barnehage (0-6 år) 0.8 km
Venkes familiebarnehage 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.9 km
Kjøpesenter Tøyen Senter 1.1 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.5 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.5 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.9 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Joker Tiedemannsbyen 0.1 km
Dagligvare Rema 1000 Ensjø 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Ensjø t-bane 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Tøyne t-bane st. 0.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.8 km
Bensin Shell Etterstad 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52 %
Andel kvinner 48 %
Gj.snittalder menn 32,4 år
Gj.snittalder kvinner 31,9 år
Husholdninger med barn 21,4 %
Husholdninger uten barn 78,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ensjø Nord 1434 896

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 5500,- 2. stk. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Anders Dalvor
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?