Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 400 000,- for kr 2 400 000,-

Velkommen til visning! - Stor og pen 2-roms leilighet beliggende i 3. etasje med god planløsning og innglasset, vestvendt balkong. Forkjøpsrett avklart!

Fasade.

Entrèen er innbydende og lys med laminat på gulv, hvitmalte flater og dørcalling.

Leiligheten har en koselig stue, holdt i behagelige og tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i leiligheten.

Stuen har god plass til både sofa med tilhørende møblement og spisebord.

De store vindusflatene er med på å skape ekstra naturlig belysning og en hyggelig atmosfære.

Stue.

I spisestuen kan venner og familie samles for hyggelig selskap.

Kjøkkenet er pent og holdt i en klassisk stil som passer utmerket til boligen. Innredningen fra Ikea har lyse, profilerte fronter med grå fliser over benk.

Rommet er av god størrelse og det er godt med gulvplass som gjør matlagingen enklere med flere tilstede.

Kjøkkenet fremstår som pent og er praktisk designet med god skapplass.

Pent baderom med tidløs fargekombinasjon på fliser.

Badet har pen baderoms innredning med servant med underskap, spesilskap, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Bad.

Leiligheten inneholder et soverom av god størrelse som har god plass til en dobbeltseng og til skyvedørsgarderobe.

Soverommet har laminat på gulv og lys farge på vegg.

Tomten er opparbeidet med plenarealer, prydbusker, beplantninger, trær og lekeplass.

Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong på ca. 5 kvm med gode solforhold. Balkongen oppleves som en forlengelse av stuen.

Plantegning.

Lørenskog - Stor og pen 2-roms leilighet beliggende i 3. etasje med god planløsning og innglasset, vestvendt balkong.

Sigurds vei 17

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 400 000,-

Lørenskog - Stor og pen 2-roms leilighet beliggende i 3. etasje med god planløsning og innglasset, vestvendt balkong.: Lørenskog - Stor og pen 2-roms leilighet beliggende i 3. etasje med god planløsning og innglasset, vestvendt balkong.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 463,-
Fellesgjeld:
Kr 170 560,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger på Skårer i et barnevennlig boligområde med hyggelige uteområder som kan nytes av både store og små. Bebyggelsen i området består i det vesentligste av blokkbebyggelse. Området har nærhet til skoler, barnehager og kollektivtransport, samt et rikt utvalg av servicetilbud ved både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Det er et godt utbygd nett av gang- og sykkelveier i Lørenskog og omegn, samt et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn.

Fra Lørenskog kan du komme deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade- og fiskevann og flott turterreng. Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde og ligger kun en kort kjøretur unna. Gården er et godt utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

I Lørenskog sentrum er det gode bussforbindelser til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen samt lokaltog som går fra Lørenskog stasjon og Hanaborg stasjon. Det er også flere bussholdeplasser i nærheten som har hyppige avganger i retning Oslo og Lillestrøm. For mer info om kollektivtilbud og rutetider se ruter.no.

Hvis du kjører bil tar det ca. 14 min til Oslo, ca. 6 min til Lillestrøm og ca. 25 min til Gardemoen lufthavn fra leiligheten.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Solheim skole 0.9 km

1-7 kl. Benterud skole 1.3 km

1-7 kl. Åsen skole 1.4 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 1.1 km

8-10 kl. Løkenåsen ungdomsskole 1.5 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 2.6 km

Mailand videregående skole 0.9 km

Lørenskog videregående skole 2.9 km

Solheim barnehage (1-6 år år) 0.1 km

Skårersletta barnehage 0.4 km

Klubben barnehage (1,5-6 år) 0.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 170 560,-

Totalpris

Kr 2 570 560,-

Felleskostnader

Kr 3 463,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1962

Soverom

1

Primærrom

51m2

Bruksareal

56m2

Tomt

12813m2

KR-kode

611811

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sigurds vei 17, 1473 Lørenskog

Gnr. 101, bnr. 15 i Lørenskog kommune.

Andelsnr. 122, Skårer 2 Borettslag, org.nr. 950 107 472

Tomten

Eiet tomt på 12.813,2 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med plenarealer, prydbusker, beplantninger, trær og lekeplass.

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass. Gjesteparkering på området. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom:

3. etasje: Entré, stue, soverom, kjøkken og bad: 51 kvm

Sekundærrom:

3. etasje: Innglasset balkong: 5 kvm

I tillegg disponerer boligen to boder beliggende i kjeller på ca. 3,6 kvm og ca. 2 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.04.2018 utført av Takstpartner v/Asgeir Halvorsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Sigurds vei 17 - En stor og pen 2-roms leilighet beliggende i 3. etasje som er godt vedlikeholdt. Leiligheten er holdt i lyse farger med en god planløsning i et sentralt, attraktivt og barnevennlig boligområde på Skårer i Lørenskog.

Det første som møter deg er en romslig gang med god plass til kommode for oppbevaring. Man kommer så inn i et stort oppholdsrom/stue med plass til sittegruppe og spisebord, samt utgang til en innglasset balkong. Leiligheten har et eget kjøkken, innredet med moderne, profilerte fronter med rikelig benke-/skapplass, noe som gir god plass til oppbevaring.

Entrè:

Entrèen er innbydende og lys med laminat på gulv, hvitmalte flater og dørcalling. Rommet har også god plass til kommode, noe som gjør det enkelt å rydde bort jakker og sko. Dette gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Stue:

Leiligheten har en koselig stue, holdt i behagelige og tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i leiligheten. Stuen har god plass til både sofa med tilhørende møblement og spisebord. De store vindusflatene er med på å skape ekstra naturlig belysning og en hyggelig atmosfære. Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong på ca. 5 kvm med gode solforhold. Balkongen oppleves som en forlengelse av stuen.

Kjøkken:

Kjøkkenet er pent og holdt i en klassisk stil som passer utmerket til boligen. Innredningen fra Ikea har lyse, profilerte fronter med grå fliser over benk. Rommet er av god størrelse og det er godt med gulvplass som gjør matlagingen enklere med flere tilstede. Kjøkkenet fremstår som pent og er praktisk designet med god skapplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad:

Pent baderom med tidløs fargekombinasjon på fliser. Badet har pen baderoms innredning med servant med underskap, speilskap, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom:

Leiligheten inneholder et soverom av god størrelse som har god plass til en dobbeltseng og til skyvedørsgarderobe. Soverommet har laminat på gulv og lys farge på vegg.

Oppvarming

Sentralfyr. Leiligheten blir varmet opp med radiatorer. Det er ikke raditaor i soverom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1962.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Foreligger ferdigattest på fasadekledning datert 16.06.1989. Vi gjør oppmerksom på at innglasset balkong er satt inn etter at ferdigattest er gitt. Kommunen utsteder uansett ikke ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser. Foreligger ingen servitutter på borettslagets eiendom.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Skårer II.

Borettslaget består av 140 leiligheter, fordelt på 4 bygninger.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt. Dispensajon kan gis dersom særskilte grunner taler for det, skriftlig søknad må rettes til styret.

I år 2010 har borettslaget foretatt rørfornying av alle avløpsrør og sluk i borettslaget. Dette innebærer at når det skal foretas oppussing av bad må det monteres ny klemring i slukene, type Joti rehabring. Slukringen kan beboer/rørlegger kjøpe hos Olimb Rørfornying. For og sikre at garantien på rørfornyingen blir ivaretatt må Olimb Rørfornying kontaktes i forkant av utskifting av sluk. Dette for å få informasjon om hvordan utskiftingen skal gjennomføres. Olimb Rørfornying kan nås på tlf. 69 26 69 00. I henhold til gjeldene lovverk er rehabilitering av våtrom søknad pliktige dersom man bryter en branncelle. Dette innebærer at dersom man skal skifte sluk, og det blir hull ned til underliggende etasje er arbeidene søknadspliktige i henhold til plan og bygningsloven.

Montering av markiser, utvendige persienner og andre fasadeendringer, må ikke gjøres uten godkjenning av styret.

Grilling med kull- eller gassgrill er ikke tillatt på balkongene.

I kjeller er det fellesvaskeri som kan benyttes mandag-lørdag mellom 08.00-21.00. For reservering av vasketid benyttes hengelås.

Foretatt påkostninger de senere år:

2010 - Rehabilitering av soilrør.

2011 - Rehabilitering av takene.

2013 - Drenering rundt blokkene og montert opp varmekabler og nye kurser til juletrær.

2015 - Kontroll av lekeplass, kontroll av el-anlegget på fellesområdene, fasadevask og ferdigstillelse av drenering rundt blokkene.

2016 - Maling av grunnmur, kontroll av lekeplassen, byttet ut alle brannslangene og kontroll av el-anlegget i fellesområdene.

Saker som styret skal jobbe med i 2018

- Male luftebalkongene

- Bytte ut kjellerdører ved behov.

- Bytte ut alle knottene på alle radiatorene i borettslaget

- Male kjellergulvene på nytt

- Bytte ut postkasseanleggene

- Bytte ut oppgangsdørene

Etter samtale med styreleder vil dette medføre et låneopptak(estimert til ca. kr 2.000.000,-) og en en økning i fellesgjeld, men ikke felleskostnader. Dette skyldes at et låneopptak bakes inn i et eksisterende lån, med forlenget løpetid på lånet.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Fristen for meldefrist 06.04.2018, kl. 14.00.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger (blokker) med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan med tilhørende kommuneplan 2015-2026 - del 3, planbeskrivelse, bestemmelser og retningslinjer vedtatt 11.02.2015 og sist revidert 31. mai 2017.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.463,- pr. mnd. og inkluderer: forretningsførsel, Get kabel-TV grunnpakken/bredbånd, byggningsforsikring, drift/vedlikehold, kommunale avgifter og energi/fyring.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 2.661,-

Renter og avdrag: kr 802,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.063,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.579.332,-. Av dette beløpet utgjør kr 170.560,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Solheim
Kirkesogn Skårer

Steder i nærheten

Solheimkrysset 0.6 km
Skårerkrysset 0.9 km
Knattenkrysset 1 km
Kjenn 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 38.8 km
Sentralstasjon Oslo S 18.3 km
Jernbanestasjon Fjellhamar 3.5 km
Bussholdeplass Rolvsrud 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rolvsrud stadion 0.5 km
Idrettsanlegg Kjenn skoleidrettsplass 1 km
Treningssenter Fresh Fitness Skårer 0.6 km
Treningssenter SATS Metro 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Solheim skole (1-7 kl.) 0.9 km
Benterud skole (1-7 kl.) 1.3 km
Åsen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 2.6 km
Mailand videregående skole 0.9 km
Lørenskog videregående skole 2.9 km

Barnehager

Solheim barnehage (1-6 år år) 0.1 km
Skårersletta barnehage 0.4 km
Klubben barnehage (1,5-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Metro Senter 0.6 km
Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 1 km
Postkontor Coop Mega Metro 0.6 km
Postkontor Bunnpris Skårer 0.6 km
Apotek Apotek 1 Skårersletta 0.6 km
Apotek Apotek 1 Metro 0.6 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 4.8 km
Dagligvare Kiwi Skårer 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Metro Senter 0.6 km
Kiosk/video Sydhagen 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Metro 0.5 km
Bensin Esso Tiger Skårer 0.5 km
Bensin Esso Stasjon Metro Senter 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,8 %
Andel kvinner 53,2 %
Gj.snittalder menn 42,8 år
Gj.snittalder kvinner 49,1 år
Husholdninger med barn 15 %
Husholdninger uten barn 85 %
Gj.snitt byggeår 2002
Gj.snitt tomtestørrelse 325
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Solheim 1522 1023

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Daniel Andersson
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?