Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 790 000,- for kr 3 790 000,-

Velkommen til Sinsenveien 27 B

Fra stuen er det utgang til en romslig og solrik balkong

God plass til ulike møbleringsmuligheter

Sofagruppe med tilhørende stuebord

Detalj

Stue

Boligen har en delikat kjøkken og stueløsning

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Plass til et koselig spisebord

Delikat og pent bad

Bad

Detalj bad

Hovedsoverommet er av sjenerøs størrelse

Praktisk garderobeløsning

Detalj

Soverom nr.2 med god plass til dobbeltseng og skap

Praktisk soverom med store vindusflater

Detalj

Romslig entré

Entré

Flott balkong med god plass til utemøbler

Balkong

Balkong

Sinsenveien 27B - 2. Etasje - 2D Plantegning

Fine uteområder

Uteområde i sameiet

Uteområde

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade inngangsparti

Fasade

Løren T-banestasjon

Rema 1000 Løren

Baker Hansen Løren

Lørenparken

Løren Torg

Løren Torg

Torshovdalen

Søndagsåpen butikk på Sinsen

Kart over området

Løren

Sinsenveien 27 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 790 000,-

Løren: Pen og usjenert 3-roms med 2 romslige soverom og solrik balkong med fint utsyn. Parkering. Sentral beliggenhet!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 790 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 485,-
Fellesgjeld:
Kr 1 040,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger like ved Sinsen kirke, sentralt på Løren Vest. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 600 m til nye Løren t-banestasjon. Buss 23 og 24 stopper 150 meter fra leiligheten, og på Sinsen. Flybussen stopper rett uenfor på stoppet Lørenvangen. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Grefsenkollen og marka er i gangavstand nord for Løren og tilbyr fine naturopplevelser både sommer og vinter.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Sinsen menighetsbhg. (1,5-6 år) 0.1 km

Sinsenparken bhg. 0.2 km

1-7 kl. Sinsen skole 0.4 km

1-7 kl. Løren skole 1.1 km

1-10 kl. Teglverket skole 1.3 km

1-7 kl. Hasle skole 1.5 km

8-10 kl. Frydenberg skole 0.7 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 1.6 km

8-10 kl. Morellbakken skole 2.4 km

Kuben vgs. 2.3 km.

F21 - Fyrstikkalleen vgs 2.3 km.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 790 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 040,-

Totalpris

Kr 3 791 040,-

Felleskostnader

Kr 2 485,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1982

Soverom

2

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

Tomt

3764m2

KR-kode

5418115

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sinsenveien 27 B, 0585 Oslo

Gnr. 83, bnr. 224, snr. 7 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.764 kvm. som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, plener, busker og trær.

Parkering

Felles parkeringsplass for beboerene på sameiets tomt med 28 parkeringsplasser, altså 1 plass til hver seksjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 66 kvm.

Totalt bruksareal: 60 kvm.

Totalt primærrom: 60 kvm.

Primærrom:

2. etasje inneholder: Bad, gang, stue/kjøkken og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 2,1 kvm. med vegger i panelt utførelse og et skap i felles skaprom.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.06.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entré:

Romslig entré med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy. Fra gangen er det adkomst til alle leilighetens rom.

Stue:

Leiligheten har en lys og tiltalende stue/spisestue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys samt utgang til solrik balkong. Her har du plass til bord, stoler, grill m.m. Balkongen vender ut mot grøntområde.

Kjøkken:

Pent kjøkken med fronter i malt glatt utførelse, heltre benkeplate med innfelt kjøkkenvask, flislagt vegg overkjøkkenbenk. Kjøkkenventilator med kullfilter. Frittstående hvitevarer. Det er opplegg for kjøl/frys,

komfyr og oppvaskmaskin. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke i handelen.

Bad:

Bad pusset opp i 2005. Det er lagt fliser på gulv og vegger. Vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse, innmurt badekar med dusjvegg i glass. Opplegg for vaskemaskin på badet. Hovedstoppekran er plassert

i fordelerskap bak vaskemaskin.

Hovedsoverom:

Lyst og stort soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord på begge sidene. Rikelig med oppbevaringplass i stor skyvedørsgarderobe fra vegg-til-vegg med innredning. Lys en stavs eikeparkett og lysmalte vegg- og takflater.

Soverom II:

Lyst og stort soverom med god plass til dobbeltseng. Vender mot stille og fredelig bakgårdsrom. Rikelig av oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe. Lys en stavs eikeparkett og lysmalte vegg- og takflater.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest betjeningsbolig på bygget datert 20.03.1987. Det er foretatt endringer på eiendommen, herunder etablering av ekstra soverom. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av dagboknr. 56499, tinglyst 07.10.1994, Type heftelse: Pengeheftelse. Sameiet har panterett i eiendommen med kr. 30.000,- i tillegg har sameiet legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G,(G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på sameiets eiendommen, denne omhandler bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Sinsenveien 27 sameie, med sameiebrøk 60/1814. Sameiet er registrert i enhetsregisteret og foretaksregisteret med organisasjonsnummer 976688449.

- Sameiet består av 27 boligseksjoner.

- Forretningsfører er Markedshuset ARS AS, tlf. 23 35 89 00.

- Dugnad må påregnes. Styret setter stor pris på deltakelse ved dugnad og man får fradrag av felleskostnadene ved oppmøte.

- Sameiet har bygningsforsikring i Gjensidige.

- Sameiet har avtaler med Stil matteservice og ISS for snøbrøyting og gressklipping, samt Falck Redning AS for borttauing av uvedkommende biler.

- Dyrehold er tillatt ved forutsetning av at det ikke er er til sjenanse for andre beboere.

- Felles sykkelboder.

- Forretningsfører kjenner ikke til noen planer om utbedringer som kan medføre økning av fellesutgiftene.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Rehabilitering og oppussing av oppganger og inngangspartier. Utbedring av sprekker i betong og oppussing av oppganger.

- Reparasjoner på inngangsdører og låser.

- Utbedring av gjerdet i samarbeid med Selvaag.

- Gjennomgått ventiliasjonsanlegget samt stilt det inn.

- Tettet tak ifm. med lekkasje som konsekvens av den harde vinteren

Planlagte utbedringer:

- Oppmerking av parkeringsplasser/asfaltering.

- Utbedring av taket på sikt (kanskje 5 års periode iflg. styreleder)

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Området er regulert til:

- Bebyggelse og anlegg.

- Bolig/forretning/kontor/ bevertning.

- Samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur.

- Kjøreveg

- Gatetun

- Stasjons-/terminalbygg

- Trasè for sporveg/ forstadsbane

- Annen banegrunn- tekninsk anlegg

- Hensynssone for bevaring av kulturmiljø

- Hensynssone - sikringssone for anlegg i grunnen

- Andre juridiske flater, linjer og punkt

- Midlertidig anleggsområde

I henhold til reguleringsplan S-4632 datert 14.12.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.12.2011.

Det ligger inne planforslag om å omregulere Sinsenveien 29, 31 og 33 til boliger (6.-8. etasjer) med barnehage, strøkstjenlige virksomheter og flerbrukshall. For mer informasjon sjekk reguleringssak 201706246 hos Plan- og bygningsetaten. http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201706246&wfl=N&Dateparam=06/10/2018&sti=.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.485,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann, snøbrøyting, gressklipping, kommunale avgifter, grunnpakke Get Digital kabel-tv (328,-), vaktmestertjenester, trappevask, forsikring av bygget.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2018 med 10%. Dette er hensyntatt i opplyste felleskostnader.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.833 kwh. pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.500,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.890.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,- / 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.1 km
Sinsenkrysset 0.8 km
Carl Berners plass 1.1 km
Ola Narr - Friluftsområde 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46 km
Sentralstasjon Oslo S 4 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.8 km
Bussholdeplass Sinsenveien 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Muselunden balløkke 1.3 km
Idrettsanlegg Lørenhallen 1.4 km
Treningssenter STERK 0.4 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.4 km
Løren skole (1-7 kl.) 1.1 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.3 km
Hasle skole (1-7 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.7 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.4 km
Kuben videregående skole 2.3 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 2.3 km

Barnehager

Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.1 km
Sinsenparken barnehage 0.2 km
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.5 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1.3 km
Postkontor Meny Løren 0.4 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.2 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.4 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.3 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.2 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.1 km
Dagligvare Meny Løren 0.4 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.3 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.3 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.8 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 32,5 år
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Nord 2277 1289

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?